Chris85 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Mετά τη διαφραφή του adobe reader, όλα καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warlock7 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Από την 5.4 έχει να εμφανιστεί σε μένα! Οπότε όλα δείχνουν πως δε θα το ξαναδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 εγκατεστησα πριν 20 μερες το viber,τελευταια εκδοση,σημερα εμφανιστηκε παλι το προβλημα.αμεση απεγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Eχεις το adobe reader εγκατεστημένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Eχεις το adobe reader εγκατεστημένο? οχι δεν το εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Απ' ότι βλέπω, με ότι αλλαγή έκαναν, δεν λύθηκε τελείως το πρόβλημα. Απλά "αραίωσε" η εμφάνησή του! Μάλλον ως λύση (έστω και προσωρινά), παραμένει η έκδοση που δείνουμε στα links. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warlock7 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Εμένα όπως λέω και πιο πάνω δεν εμφανίστηκε μετά την αρχική 5.4 ή είναι όπως κάτσει στο καθένα ή θέλει να κάνεις μία επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Εχω πανω απο μηνα την εφαρμογη cameraless που κλεινει τελειως την καμερα οταν δεν τη χρησιμοποιουμε. Το bug δε μου εχει εμφανιστει και εχω την τελευταια εκδοση viber. Αγορασα την pro εκδοση της cameraless,που σου δινει ενα shortcut στην επιφανεια εργασίας για να ενεργοποιεις την καμερα χωρις να μπαινεις στην εφαρμογη. Απαξ και βγεις απ την καμερα μετα,την κλεινει αυτοματα. Ειναι ουσιαστικά σα να εχεις shortcut της καμερας χωρις να ασχολεισαι με χειροκινητο κλεισιμο της. Φιλος εχει 1,5 μηνα την bod3 αγγλικη ρομ και δεν του εχει εμφανισει το bug,με το τηλεφωνο να δουλευει μεχρι και 10 μερες χωρις reset. Θα τη βαλω και εγω σημερα και σε συνδυασμο με το cameraless ευελπιστω να μην ξανασχοληθω με το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Ειναι καμποσος καιρός που πλέον δεν έχουμε αναφορές για το πρόβλημα απο φιλους. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο φαίνεται να εχει ξεπεραστεί το πρόβλημα. Αυτο όμως που έγινε σίγουρα αντιληπτό είναι οτι υπεύθυνο για ολη τη φασαρία ήταν το viber και ο τρόπος που διαχειριζονταν την κάμερα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Έχει κανείς το viber την καινούργια έκδοση για μήνα και βάλε για να με πει άμα βγάζει πρόβλημα με την κάμερα? Άμα είναι να το αφήσω να κάνει update στην καινούργια έκδοση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Έχει κανείς το viber την καινούργια έκδοση για μήνα και βάλε για να με πει άμα βγάζει πρόβλημα με την κάμερα? Άμα είναι να το αφήσω να κάνει update στην καινούργια έκδοση.... Τέλος το πρόβλημα του viber το έχουν διορθώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Δεν υπαρχουν προβληματα με την καμερα πλέον,αλλα υπάρχουν προβληματα με το viber.Εχω αλλάξει 2 custom μεσα σε μια εβδομαδα,μεχρι που περασα χτες την επισημη εργοστασιακη,και υπάρχει ενα προβληματακι με το viber που ισως να μην εχετε προσεξει.Εχετε δει στο viber που μπορεις να στειλεις ενα φωνητικο μηνημα με κατι αρκουδακια κλπ?Αν πατησεις αποστολη,το μηνημα δεν παει ποτε,κολλαει το κινητο,και δε πατιεται τιποτα.Μονοδρομος η επανεκιννηση.Χτες περασα λοιπον την παλια 5 και ολα δουλευουν μια χαρα.Για τσεκαρετε και εσεις παρακαλω να δουμε τι παίζει! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Μετά από μια αναβαθμιση μιας εφαρμογής εμφανίστηκε ξανά ο δαίμονας... Προσέχει σε όσους έχουν viber.. Μάλλον αυτό είναι ξανά.... http://prntscr.com/8p2u25 Edited October 8, 2015 by Bayern Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 ποιας εφαρμογής; Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) ποιας εφαρμογής; Μάλλον το viber γιατί αυτό έκανα πρόσφατα αναβάθμιση... Edited October 8, 2015 by Bayern Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts