Jump to content

[S5] Προβλήματα με την κάμερα

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 139
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγκατεστησα πριν 20 μερες το viber,τελευταια εκδοση,σημερα εμφανιστηκε παλι το προβλημα.αμεση απεγκατασταση.

Απ' ότι βλέπω, με ότι αλλαγή έκαναν, δεν λύθηκε τελείως το πρόβλημα. Απλά "αραίωσε" η εμφάνησή του!

Μάλλον ως λύση (έστω και προσωρινά), παραμένει η έκδοση που δείνουμε στα links.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εμένα όπως λέω και πιο πάνω δεν εμφανίστηκε μετά την αρχική 5.4 ή είναι όπως κάτσει στο καθένα ή θέλει να κάνεις μία επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων...

• 1 month later...

Εχω πανω απο μηνα την εφαρμογη cameraless που κλεινει τελειως την καμερα οταν δεν τη χρησιμοποιουμε. Το bug δε μου εχει εμφανιστει και εχω την τελευταια εκδοση viber. Αγορασα την pro εκδοση της cameraless,που σου δινει ενα shortcut στην επιφανεια εργασίας για να ενεργοποιεις την καμερα χωρις να μπαινεις στην εφαρμογη. Απαξ και βγεις απ την καμερα μετα,την κλεινει αυτοματα. Ειναι ουσιαστικά σα να εχεις shortcut της καμερας χωρις να ασχολεισαι με χειροκινητο κλεισιμο της.

Φιλος εχει 1,5 μηνα την bod3 αγγλικη ρομ και δεν του εχει εμφανισει το bug,με το τηλεφωνο να δουλευει μεχρι και 10 μερες χωρις reset. Θα τη βαλω και εγω σημερα και σε συνδυασμο με το cameraless ευελπιστω να μην ξανασχοληθω με το προβλημα.

Ειναι καμποσος καιρός που πλέον δεν έχουμε αναφορές για το πρόβλημα απο φιλους.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο φαίνεται να εχει ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Αυτο όμως που έγινε σίγουρα αντιληπτό είναι οτι υπεύθυνο για ολη τη φασαρία ήταν το viber και ο τρόπος που διαχειριζονταν την κάμερα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• 5 weeks later...

Έχει κανείς το viber την καινούργια έκδοση για μήνα και βάλε για να με πει άμα βγάζει πρόβλημα με την κάμερα?

Άμα είναι να το αφήσω να κάνει update στην καινούργια έκδοση....

Έχει κανείς το viber την καινούργια έκδοση για μήνα και βάλε για να με πει άμα βγάζει πρόβλημα με την κάμερα?

Άμα είναι να το αφήσω να κάνει update στην καινούργια έκδοση....

Τέλος το πρόβλημα του viber το έχουν διορθώσει.

• 4 weeks later...
Δεν υπαρχουν προβληματα με την καμερα πλέον,αλλα υπάρχουν προβληματα με το viber.Εχω αλλάξει 2 custom μεσα σε μια εβδομαδα,μεχρι που περασα χτες την επισημη εργοστασιακη,και υπάρχει ενα προβληματακι με το viber που ισως να μην εχετε προσεξει.Εχετε δει στο viber που μπορεις να στειλεις ενα φωνητικο μηνημα με κατι αρκουδακια κλπ?Αν πατησεις αποστολη,το μηνημα δεν παει ποτε,κολλαει το κινητο,και δε πατιεται τιποτα.Μονοδρομος η επανεκιννηση.Χτες περασα λοιπον την παλια 5 και ολα δουλευουν μια χαρα.Για τσεκαρετε και εσεις παρακαλω να δουμε τι παίζει!
Aντώνης

• 3 weeks later...

Μετά από μια αναβαθμιση μιας εφαρμογής εμφανίστηκε ξανά ο δαίμονας... Προσέχει σε όσους έχουν viber.. Μάλλον αυτό είναι ξανά....

http://prntscr.com/8p2u25

Edited by Bayern

• The title was changed to [S5] Προβλήματα με την κάμερα