Jump to content

[S5] Προβλήματα με την κάμερα

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια δεν λεω για την μπαταρία σαν υλική υπόσταση λεω οτι το bag του κινητου mmq deamon camera που δεν διορθώνεται τελειωνει την μπαταρία.

Όλοι πιστεύαμε ότι το πρόβλημα ήρθε με την lollipop. Kάτοχος του s5 και του νοτε 3, χθες έκανε την εμφάνιση του και στο note 3, μετά από 1.5 χρόνο και με έκδοση 4.4.2. Προφανώς ευθύνεται κάποια εφαρμογή, αφού στο firmware δεν έχει γίνει update.

• Απαντήσεις 139
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι κατι που θα επρεπε να λυθεί απο τη σαμσουνγκ. Το οτι εμφανιζεται τυχαια σε παλιες και νεες συσκευες ,ανεξαρτητα απ την εκδοση Android ,αυτο καταδεικνυει. Ειναι θεμα software της καμερας. Στο δικο μου εμφανιζοταν πολυ σπανια και εξαλειφθηκε με το χειροκινητο κλεισιμο της καμερας. Σε αλλους ομως εμφανιζεται πολυ συχνοτερα. Δειτε λιγο εδω αυτο το thread:

https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=70755

Και την τελικη απαντηση του moderator της Google:

"And to reiterate, if you have a non-Nexus device such as the Samsung S5, you need to reach out to the manufacturer for fixes; nothing we fix here will affect any other Android device, as they all have unique low-level camera driver code, which is where this bug lives."

ΥΓ: Στα αλλα σημεια της συσκευης, λειτουργει πολυ καλα και οποιος συμφορουμιτης αντιμετωπιζει προβληματα νομιζω δεν ειναι φυσιολογικα ελαττωματα της συσκευής και διορθωνονται,αρκει να δεχτει βοηθεια. Παντως και έτσι οπως ειναι ,η καμερα του s5 ειναι καλυτερη απο ενος m7,m8 . Γιατι να θελει καποιος με m7,m8 να κανει τον κοπο να φωτογραφισει οτιδηποτε :-P :-D

Μήπως έχει βάλει κάποιος custom ROM στο S5 να μας έλεγε αν υπάρχει και εκεί το bug. Γιατί αν δεν υπάρχει, το πρόβλημα είναι του software και τσάμπα ταλαιπωρουνται όσοι το στέλνουν σέρβις. Θα πρέπει να το διορθώσει η εταιρεία, μόνο αν ενημερωθεί για αυτό κάνα Engadget, arstechnica θα δεησουν να ασχοληθούν.

Μήπως έχει βάλει κάποιος custom ROM στο S5 να μας έλεγε αν υπάρχει και εκεί το bug. Γιατί αν δεν υπάρχει, το πρόβλημα είναι του software και τσάμπα ταλαιπωρουνται όσοι το στέλνουν σέρβις. Θα πρέπει να το διορθώσει η εταιρεία, μόνο αν ενημερωθεί για αυτό κάνα Engadget, arstechnica θα δεησουν να ασχοληθούν.

Εγω έχω custom και δεν έχω το bug, βέβαια ούτε με στοκ το είχα ποτέ.

Εχω αλλάξει 4ις custom!Σε ολες εμφανιστηκε το bug.Στην phoenix συγκεκριμενα ετυχε τις περισσοτερες φορες.Αλλα και εγώ πιστευω να ειναι θεμα viber.Απο τοτε που βγηκε η τελευταια εκδοση του Viber,αρχισαν τα προβληματα στις διάφορες συσκευες.Αρα η ομαφα του Viber ειναι υπευθυνη να τεσταρει να δει αν το προβλημα ερχεται απο εκει προκειμένου να το διορθωσει!

Aντώνης

Λεγοντας custom roms ,εννοουσα αν εχει βαλει κανεις cyanogen και του εχει εμφανιστει το bug. Oι cm roms εχουν λογικα αλλο κωδικα στην καμερα απο της samsung.

Εχω αλλάξει 4ις custom!Σε ολες εμφανιστηκε το bug.Στην phoenix συγκεκριμενα ετυχε τις περισσοτερες φορες.Αλλα και εγώ πιστευω να ειναι θεμα viber.Απο τοτε που βγηκε η τελευταια εκδοση του Viber,αρχισαν τα προβληματα στις διάφορες συσκευες.Αρα η ομαφα του Viber ειναι υπευθυνη να τεσταρει να δει αν το προβλημα ερχεται απο εκει προκειμένου να το διορθωσει!

Kαι με παλιά έκδοση του viber λύνεται το πρόβλημα. Προφανώς κάποιο κομμάτι του κώδικα κάνει conflict με τον κώδικα του κινητού.

Αυτο με τη μπαταρια σωστο αλλα ρε συ εχω αλλαξει 4 S4 και ποτε κανενα δεν επαθε κατι...μηπως εισαι γκαντεμης ;; Λεω...μηπως ;;;

:D

Και εγώ γκαντέμης ήμουν! Το s4 μου παρουσίασε φουσκωμένη μπαταρία.

Εντάξει, εκεί την πατήσανε. Μια παρτίδα μπαταρίες τους βγήκε με τάσεις παχυσαρκίας!

Πραγματικά όμως, με παλιότερη έκδοση του viber λύνεται το πρόβλημα?

Αν αυτό ισχύει τότε λάθος κράζουμε την Σάμμυ!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Πραγματικά όμως, με παλιότερη έκδοση του viber λύνεται το πρόβλημα?

Αν αυτό ισχύει τότε λάθος κράζουμε την Σάμμυ!

Εγώ έβαλα την 5.0.0 και δουλεύει μια χαρά.Το πρόβλημα είναι του viber,καθαρά!!!

Γιώργος

Πριν βάλεις την παλιά έκδοση είχες θέμα με το camera daemon?

Εγω εχω πανω την γνωστη αγγλικη bob7 και σε καποια φαση πριν απο 1μηνα περιπου το πρωικατα τις 6 που ξυπναω για δουλεια παρουσιασε το γνωστο bug deamon-camera και μεσα σε 15 λεπτα εφαγε 10% μπαταριας.Εκανα επανεκινηση και σταματησε αλλα 1 μερα μετα εκανα unistall το viber.Απο τοτε δεν το παρουσιασε ξανα ουτε μια φορα και μαλιστα πριν απο 2 εβδομαδες εβγαλα καμια 30αρα φωτο σε ενα ταξιδι που πηγα,αρα λογικα το προβλημα ειναι καθαρα απο το λογισμικο κομματι.Γιατι να αλλαξεις καμερα οπως προειπαν καποια παιδια,οταν το προβλημα δεν βρησκεται στο hardware αλλα στο software????

Πριν βάλεις την παλιά έκδοση είχες θέμα με το camera daemon?

Αυτό είναι άκρως ενδιαφέρον! Αν μπορεί να μας πει η Γωγω. Μπορούν και παιδιά που εχουν πρόβλημα να το δοκιμάσουν!

Στο 4g η θερμοκρασία του s5 σε σχέση με το s4 ειναι στο 50% ίσως και καλύτερα,στο 3G ούτε που το καταλαβαίνω.παντως το s4 τσουρουβλιζε.

Δεν εχει θεματα θερμοκρασίας το s5! Κανένα απολύτως!

Στο 4g όλα ζεσταίνονται! Που να δεις τι ρεύμα τραβάνε απο την μπαταρία!

Και παλι ομως καμιά σχέση με υπερθέρμανση το s5. Απο τις χαμηλότερες θερμοκρασίες!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

παιδια να ρωτήσω, σας εχει τυχει να κολλήσει η καμερα ? παταω την καμερα και μου βγαζει ενα μήνυμα οτι δεν ανταποκρινεται και δεν ανοιγει . πρεπει να κανω reboot για να ανοιξω τελικα την καμερα! ξερετε τι μπορει να ειναι ? το ειχα κανει αναβάθμιση πριν λιγο καιρο απο την samsung (service) σε android v5 lolipop !

ευχαριστω

Σβήσε το viber

[/color]

Εβαλες viber?

Φυσικα και εβαλα.

Δεν αναγραφει πουθενα πανω στην συσκευασια οτι η συσκευη για να λειτουργει δεν πρεπει να εχω viber.αλλιως δεν θα το αγοραζα.

Και αρκετοι χρηστες εχουν το viber και δεν τους παρουσιαζει το προβλημα.

Απο ότι έχω καταλάβει όλοι όσοι έχουν πρόβλημα έχουν εγκαταστήσει το viber ,οπότε έιναι κάποιο προβλημα ασυμβατότητας με αυτη τη εφαρμογή. Edited by bill33

[/color]

Εβαλες viber?

Φυσικα και εβαλα.

Δεν αναγραφει πουθενα πανω στην συσκευασια οτι η συσκευη για να λειτουργει δεν πρεπει να εχω viber.αλλιως δεν θα το αγοραζα.

Και αρκετοι χρηστες εχουν το viber και δεν τους παρουσιαζει το προβλημα.

Παιδια γιατί δεν ψάχνετε λιγο στο νήμα?

Αναφέρθηκε απο χρήστη οτι βάζοντας προγενεστερη έκδοση του viber (5.0.0 νομίζω) δουλεύει χωρις πρόβλημα.

Ψαξτε το λιγο. Ειναι λιγα ποστ πιο πίσω.

Αναφέρθηκε απο χρήστη οτι βάζοντας προγενεστερη έκδοση του viber (5.0.0 νομίζω) δουλεύει χωρις πρόβλημα.

Οποιος το εχει κανει ας μα πει πια version εχει βαλει και λειτουργει χωρις να επηρεαζεται το κινητο.εαν ειναι ευκολο και κανενα λινκ να το κατεβασουμε.

Σημερα θα στειλω και στο viber email για να δω τι θα μου πουν και αυτοι

Οποιος το εχει κανει ας μα πει πια version εχει βαλει και λειτουργει χωρις να επηρεαζεται το κινητο.εαν ειναι ευκολο και κανενα λινκ να το κατεβασουμε.

Σημερα θα στειλω και στο viber email για να δω τι θα μου πουν και αυτοι

Post #4303, #4304, #4308

Νομίζω ότι αναφέρει την version. Δεν απαντάει όμως στην εύλογη ερώτησή μας, ούτε όμως και κανένας άλλος απαντάει! Προφανώς το όλο πρόβλημα ολοκληρώνεται στις διαμαρτηρίες! :rolleyes:

Για λινκ δυστυχώς δεν έχω. Προσωπικά δεν το δουλεύω καν. Πιστεύω όμως ότι αν γκουγκλάρεις κάτι θα βρεις. ;)

EDIT:

Με κάθε επιφύλαξη, δες εδώ:

https://my.pcloud.com/publink/show?code=JGs

και εδώ:

http://getandroidapp.org/applications/communication/28226-viber-5-0-0-4083.html

Σκάναρε για ιούς κλπ, πρώτα!

Edited by fanatikos

Μετά από καμιά 20αριά μέρες κατοχής και με το Viber εγκαταστημένο από την αρχή (και ανανεωμένο κάθε φορά στην τελευταία έκδοση) δε μου είχε τύχει ο δαίμονας της κάμερας. Προέκυψε όμως πριν από 4 μέρες ξαφνικά και μου έφαγε την μπαταρία μέσα σε δυο- τρεις ώρες.

Το τελευταίο που είχα κάνει πριν από αυτό ήταν να εγκαταστήσω το πληκτρολόγιο Swift Key να το δοκιμάσω ενώ κανονικά έχω το Swype, και κάτι ακόμα που είχα κάνει ήταν να κάνω ένα RAM boost με το All in one Toolbox.

Απεγκατέστησα το Swift Key και δεν ξανάκανα RAM boost με το AIOΤ και αφού έκλεισα την κάμερα με "διακοπή" από τη διαχείριση της εφαρμογής, επανεκκίνησα το κινητό.

Πέρασαν τέσσερις μέρες από τότε χωρίς δαίμονες κάμερας.

Τυχαίο; Ίσως.

Αν εμφανιστεί ξανά, θα το γράψω ότι τελικά μάλλον ήταν τυχαίο.

Και κάτι άλλο: Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την κάμερα μέσω του Viber (αν αυτό λέει κάτι) και ούτε πρόκειται να το κάνω γιατί ακούω πολλούς να θεωρούν υπεύθυνη την εφαρμογή και φοβάμαι πως αν το κάνω, ίσως ξυπνήσω τον δαίμονα και δεν μπορώ να τον ξεφορτωθώ μετά. Πάντως, πριν, χωρίς χρήση κάμερας μέσω του Viber δεν είχα θέμα για 20 μέρες.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Διαβάζοντας τον προλαλήσαντα και για να "ελαφρύνω" λίγο το θέμα.....

Δαίμονας είναι αυτός! Άμα τον ξυνήσεις .... άντε μετά να τον ξεφορτωθείς!!! :lol:

και αφού έκλεισα την κάμερα με "διακοπή" από τη διαχείριση της εφαρμογής, επανεκκίνησα το κινητό.

Πέρασαν τέσσερις μέρες από τότε χωρίς δαίμονες κάμερας.

Τυχαίο; Ίσως.

Αν εμφανιστεί ξανά, θα το γράψω ότι τελικά μάλλον ήταν τυχαίο.

Και κάτι άλλο: Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την κάμερα μέσω του Viber (αν αυτό λέει κάτι) και ούτε πρόκειται να το κάνω γιατί ακούω πολλούς να θεωρούν υπεύθυνη την εφαρμογή και φοβάμαι πως αν το κάνω, ίσως ξυπνήσω τον δαίμονα και δεν μπορώ να τον ξεφορτωθώ μετά. Πάντως, πριν, χωρίς χρήση κάμερας μέσω του Viber δεν είχα θέμα για 20 μέρες.

Ναι τυχαιο είναι!θα στο ξανακανει.Και εγώ τα ιδα εκανα,εκτος απο το swiftkey που πιστεύω δεν έχει καμία σχέση!ο δαιμον ξαναχτυπάει.Οσον αφορα την καμερα,δεν παιζει ρολο αν την χρησιμοποιεις η όχι.Eμενα οσες φορές μου εχει τύχει δεν εχω χρησιμοποιήσει την καμερα του viber το προηγούμενο 24 ωρο.Και οσες φορες το χω πάθει δεν δουλευει και η εφαρμογη cosmote my acount.Ανοιγω πχ την εφαρμογη και βλεπω οτι δεν λειτουργεί.Αμεσως λεω στανταρ η καμερα ειναι μαυρη,και όντως ετσι ειναι.Αρα μια προγενεστερη εκδοση του viber θελουμε!

Aντώνης

Ξέρω πως έχεις κάνει ήδη clear cache, κάνε ξανά και ξεκίνα να το δουλεύεις. Εμένα έχει, σταδιακά, μειωθεί πολύ η συχνότητα που γίνεται αυτό με την κάμερα.

Eσυ εχεις viber.Το προβλημα στο βγαζει;

εγω σημερα κανω αντικατασταση με παλια εκδοση του viber και θελω καποια στιγμη να στειλω email στο viber.Εαν οντως ευθυνετε αυτο για το κολλημα

Απλα εγω εχω ξενερωση και δεν ξαναπερνω ουτε τσαμπα σαμσουνγκ

• The title was changed to [S5] Προβλήματα με την κάμερα