fanatikos Δημοσιεύτηκε April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 19, 2015 (edited) Από εδω μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση 5.0.0 του viber, στην οποία σύμφωνα με αρκετές αναφορές χρηστών, δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα της κάμερας στο s5 https://my.pcloud.com/publink/show?code=JGs https://www.dropbox.com/s/zvcxk9rr3c4qoqe/Viber%205.0.0.apk?dl=0 Edited May 26, 2015 by truckman Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis01 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Με clear cache πάντως η συχνότητα του bug μειώνεται αισθητά. Εγώ πάντως έκανα format από recovery menu και τώρα 6 μέρες δεν μου ξανά έκανε πρόβλημα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pot_23 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Καλησπέρα έχω ένα Samsung galaxy s5 και έχω 2 σοβαρά θέματα. Το πρώτο είναι ότι η μπαταρία κρατάει με το ζόρι 6 ώρες χωρίς καθόλου χρήση του κινητού και είδα ότι κάτι με τίτλο mm-camera daemon την καταπίνει. Γνωρίζει μήπως κάποιος τι είναι αυτό και τι μπορώ να κάνω; Και το δεύτερο είναι ότι όταν ανοίγω την κάμερα δεν ανοίγει και μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει "η κάμερα δεν ανταποκρίνεται", αυτό διορθώνεται κάνοντας επανεκκίνηση το κινητό αλλά και πάλι δεν νομίζω να είναι λύση αυτή. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Καλησπέρα έχω ένα Samsung galaxy s5 και έχω 2 σοβαρά θέματα. Το πρώτο είναι ότι η μπαταρία κρατάει με το ζόρι 6 ώρες χωρίς καθόλου χρήση του κινητού και είδα ότι κάτι με τίτλο mm-camera daemon την καταπίνει. Γνωρίζει μήπως κάποιος τι είναι αυτό και τι μπορώ να κάνω; Και το δεύτερο είναι ότι όταν ανοίγω την κάμερα δεν ανοίγει και μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει "η κάμερα δεν ανταποκρίνεται", αυτό διορθώνεται κάνοντας επανεκκίνηση το κινητό αλλά και πάλι δεν νομίζω να είναι λύση αυτή. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6103201#post6103201 Θα δεις ότι στις τελευταίες σελίδες με αυτό ασχολόυνται οι κάτοχοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Εγώ πάντως έκανα format από recovery menu και τώρα 6 μέρες δεν μου ξανά έκανε πρόβλημα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι! Μέσω odin η kies; με viber κανονικά και με ανοιχτή κανερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6103201#post6103201 Θα δεις ότι στις τελευταίες σελίδες με αυτό ασχολόυνται οι κάτοχοι. Και η samsung περα βρεχει.πηραμε μια υποτιθετε κορυφαια συσκευη η οποια εδω και ενα χρονο εχει αυτο το σοβαρο bug και αδιαφορει.και σε λιγο περνανε και οι 18 μηνες υποστηριξης σε software και ετσι μια χαρα δεν θα ειναι υποχρεωμενη για λυση στο προβλημα δηλ.κατω απο το χαλακι.Εγω περιμενω ακομα απαντησεις απο την σαμσουγκ Ελλας αφου εστειλα την συσκευη για σερβις και την γυρισαν πισω χωρις επιλυση προβληματος και χωρις να μπορουν να δικαιολογησουν γιατι υπαρχει αυτο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis01 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Μέσω odin η kies; με viber κανονικά και με ανοιχτή κανερα; Απο την συσκευή έκανα format απο το boot recovery,επισης κανονικά εχω το viber και την καμερα την ανοίγω πιο πολλές φορες και ευτηχώς δεν μου το ξανα εκανε μέχρι τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Εμένα ρε παιδιά το 1 απο τα 2 S5 το παρουσιάζει το πρόβλημα! Αλλά αυτό που μου συμβαίνει στο δικό μου,είναι ότι εμφανίζει το mm-qcamera daemon στην κατανάλωση της μπαταρίας όση ώρα ακριβώς εμφανίζει και το viber, αλλά χωρίς να ζεσταίνεται το τηλέφωνο και χωρίς να έχει τρελή κατανάλωση ενέργειας! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Τότε γιατί το λες πρόβλημα? Αν δεν σου καταναλώνει μπαταρία, δεν σου ζεσταίνεται και δεν φαίνεται να κολλάει το process, δεν βλέπω να έχεις κάποιο θέμα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Τότε γιατί το λες πρόβλημα? Αν δεν σου καταναλώνει μπαταρία, δεν σου ζεσταίνεται και δεν φαίνεται να κολλάει το process, δεν βλέπω να έχεις κάποιο θέμα! Μα δεν το λέω για να πώ ότι έχω πρόβλημα! Απλά το αναφέρω! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Διάβασα σε ένα ξένο forum ότι κάποιος έστειλε mail στην υποστήριξη της Samsung για το γνωστό bug daemon και η απάντηση τους ήτανε να κάνει update and initialization μέσω kies. Μας δουλεύουν κανονικά και με το νόμο. Αντε να βγει το G4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Διάβασα σε ένα ξένο forum ότι κάποιος έστειλε mail στην υποστήριξη της Samsung για το γνωστό bug daemon και η απάντηση τους ήτανε να κάνει update and initialization μέσω kies. Μας δουλεύουν κανονικά και με το νόμο. Αντε να βγει το G4 Να τους πει καποιος οτι δε μπορεις να εισαι καλος σε ολα,μονο σε ενα πραμα!εχουν ενα καρο μοντελα και απο λογισμικο ειναι σαπιλα.δηλαδη οσοι εχουν προβλημα ειναι @@κες που δωσαν ενα σκασμο λεφτα για την ταχα ναυαρχιδα και πρασινα αλογα.Την αλλη φορα μας εχει κερδισει ηδη η apple που προσωπικα ειχα 3 χρονια χωρις κανενα προβλημα και μετα παμε σε nexus + htc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Να ρωτησω κατι, Το προβλημα με το mm-qcamera-daemon το εχουν μονο τα Samsung S5 ή εχει παρουσιαστει και σε αλλο μοντελο ειτε της σαμμυ ειτε αλλης εταιρειας? Ψιλοκοιταζω στο Forum σε αλλες ενοτητες αλλα δεν εχω δει κατι! Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Να ρωτησω κατι, Το προβλημα με το mm-qcamera-daemon το εχουν μονο τα Samsung S5 ή εχει παρουσιαστει και σε αλλο μοντελο ειτε της σαμμυ ειτε αλλης εταιρειας? Ψιλοκοιταζω στο Forum σε αλλες ενοτητες αλλα δεν εχω δει κατι! σε ΝΟΤΕ 3 και ΝΕΧUS 5 σιγουρα εχει παρουσιστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Μου παρουσιαστηκε και μενα για 3η φορα το προβλημα με την καμερα!Στις 2 τελευταιες φορές παρατήρησα οτι οταν μαυρίζει η καμερα κολάει και η εφαρμογή της cosmote my acount.Δε λειτουργει καν.Ειναι δηλαδη σαν να κολλάει ολο το τηλεφωνο. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Οταν εμφανιστει το προβλημα,θελει επανεκκινηση οπωσδηποτε. Οταν δε χρησιμοποιω την καμερα,την κλεινω με αυτη την εφαρμογη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manyera.simplecameradisable . Δηλ. θελω δυο βηματα οταν ειναι να την ανοιξω. Ωστοσο ,το προβλημα δε μου εχει εμφανιστει παλι απο τοτε που κανω αυτη τη διαδικασια,εδω και δυο βδομαδες περιπου. Ειναι μη αποδεκτο workaround για τέτοια ναυαρχιδα,αλλα λυθηκε το ζήτημα για μενα τουλαχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Οταν εμφανιστει το προβλημα,θελει επανεκκινηση οπωσδηποτε. Οταν δε χρησιμοποιω την καμερα,την κλεινω με αυτη την εφαρμογη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manyera.simplecameradisable . Δηλ. θελω δυο βηματα οταν ειναι να την ανοιξω. Ωστοσο ,το προβλημα δε μου εχει εμφανιστει παλι απο τοτε που κανω αυτη τη διαδικασια,εδω και δυο βδομαδες περιπου. Ειναι μη αποδεκτο workaround για τέτοια ναυαρχιδα,αλλα λυθηκε το ζήτημα για μενα τουλαχιστον αυτο το λες λυση???? Λυση πρεπει να βρει η samsung.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Οπως ειπα, ειναι αυτο που εκανα εγω για να λύσω το προβλημα μου. Οι software αναβαθμισεις που εκανα ηταν ματαιες,το προβλημα υπαρχει σε kit kat και lollipop, παλιες και νεες συσκευες. Δεν πιστευω οτι θα φτιαξει ουτε με νεα αναβαθμιση, αν ηταν θα το ειχαν φτιαξει καιρο τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 παιδια επειδη μπαινω καθε βδομαδα και βλεπω οτι το θεμα κανει κυκλο υπαρχει λυση και ειναι μηχανικη επισκευη και αναβαθμιση μαζι προσπαθω να ανεβασω και την πικ απο την αποδειξη αλλα δεν ξερω πως(δεν πολυνιωθω-αν θελει κανεις να του την στειλω να την ανεβασει) με viber-swiftkey- δεκαδες προγραμματα βασικα(πλοηγο-es)ως οτι πιο ακυρο απο (emulator-τορρεντ) μεχρι οτιδηποτε ενα μηνα καθημερινη χρηση με kamia 100αρα πικ-δεν κολλησε ποτε ενω πριν ανα ημερα ειχα 2 κολληματα (απλανα αναφερω, δεν ξερω αν παιζει ρολο και αυτο-εχω το nova για touchwiz και ειμαι χωρις sd) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Θεωρητικα ειναι καλυτερη λογω περισσοτερων mega pixel αλλα αυτο στην ουσια δεν φαινεται μιας και ο αλγοριθμος μετραει πιο πολυ στην καμερα και οχι τα ΜΡ, παρε παραδειγμα της σονυ τις 20,7 που ειναι αισχος. Ναι αυτο με το camera fail λενε Λίγο που διαβασα λενε οτι δενισχυει σε ολες τις συσκευες και δινουν αρκετες λύσεις για διόρθωση. Δεν γινεται τιποτα?σε ολες τις συσκευές παρουσιάζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Λίγο που διαβασα λενε οτι δενισχυει σε ολες τις συσκευες και δινουν αρκετες λύσεις για διόρθωση. Δεν γινεται τιποτα?σε ολες τις συσκευές παρουσιάζετε? Σ εμενα δεν εχει τυχει οχι, και σε κατι γνωστους μου που ετυχε μ ενα φλασαρισμα την ρομ με οντιν φτιαχνεται. Για καποιους δεν διορθωνεται ομως, τωρα δεν ξερω τι παιζεται ακριβως. Ειναι γενικο θεματακι παντως, και το νοτε 4 το εμφανιζει και το νοτε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Σ εμενα δεν εχει τυχει οχι, και σε κατι γνωστους μου που ετυχε μ ενα φλασαρισμα την ρομ με οντιν φτιαχνεται. Για καποιους δεν διορθωνεται ομως, τωρα δεν ξερω τι παιζεται ακριβως. Ειναι γενικο θεματακι παντως, και το νοτε 4 το εμφανιζει και το νοτε 3 Παντως προς ενημερωση, μπορει και να μην ισχυει ,πολλα παιδια ειπανε οτι σβυνοντας το viber εξαφανιστηκε το bug. Σε ευχαριστώ φιλε μου για τις πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Παντως προς ενημερωση, μπορει και να μην ισχυει ,πολλα παιδια ειπανε οτι σβυνοντας το viber εξαφανιστηκε το bug. Σε ευχαριστώ φιλε μου για τις πληροφορίες. Εγω δεν εχω τετοιο bug κι ας χρησιμοποιω viber γι αυτο δεν το χω ψαξει και πολυ πως λυνεται. Να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ξαναβαζω ενα παλιο μου ποστ.για οσους δε διαβαζουν αρκετα πισω...<<Δε φταιει απο μονο του το viber...δοκιμασμενο..καποιος συνδιασμος ειναι.Δοκιμαστε μονο ανοιχτο το viber και στειλτε απο κει (βγαλτε μια φωτο) και στειλτε τη απ την εφαρμογη viber.Μετα απο λιγο δειτε τι γινετε αν το δαιμονιο ξυπνησε....Επισης σβυστε το clean master.Με εμφανιση κρυφων αρχειων απ τον ES exlorer βρειτε στο φακελο viber εικονες με μηδενικο μεγεθος και διαγραψτε τες..γιατι οτι τραβατε με την καμερα του viber αποθηκευονται, εγω τις σβυνω μετα...για καντε μια δοκιμη.. Ετσι ενημερωτικα Εκανε κανεις τη δοκιμη? Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Παιδιά σε εμένα μου συναίβει κάτι κουφό. Λοιπόν έκανα upgrade μέσω kies και εδώ και 7 ημέρες δεν έχω δαίμονα και με viber. Τι να πω δε ξέρω. Απλά τελικά δε ξέρουμε πότε θα σου βγει και γτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts