cybernec Δημοσιεύτηκε December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 1, 2004 Πιστεύω οτι θα είχε ενδιαφέρον να καταθέσουμε εδώ τις απόψεις μας πάνω στο θέμα "Cd-Dvd Burning Speed ". Προσωπικά, χρησιμοποιώντας το δημοφιλές Nero, καίω στη χαμηλότερη ταχύτητα (4x), κυρίως τα μουσικά cd, γιατί κάπου διάβασα ότι έτσι επιτυγχάνεται η μέγιστη ποιότητα ήχου. Πρόσφατα όμως δοκίμασα με 48x, χωρίς να δω διαφορά στον ήχο και με τεράστιο όφελος σε χρόνο. Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Προτιμω ταχυτητες εγγραφης στα 20,24χ To ιδιο ειχα ακουσει και εγω καποτε,οτι σε οσο πιο χαμηλη ταχυτητα γραφεις ενα cd,τοσο καλυτερα αποτελεσματα απο πλευρας ποιοτητας ηχου εχεις. Στην πραξη ομως δεν εχω δει καμια διαφορα,ειτε γραψω σε 4χ ειτε σε 48χ. Ισως να υπαρχουν καποιες διαφορες σε ηχοσυστηματα πανακριβα που ομως τα εχουν πολλοι λιγοι. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel ( 1 Δεκ. 2004 , 08:59) Προτιμω ταχυτητες εγγραφης στα 20,24χ To ιδιο ειχα ακουσει και εγω καποτε,οτι σε οσο πιο χαμηλη ταχυτητα γραφεις ενα cd,τοσο καλυτερα αποτελεσματα απο πλευρας ποιοτητας ηχου εχεις. Στην πραξη ομως δεν εχω δει καμια διαφορα,ειτε γραψω σε 4χ ειτε σε 48χ. Ισως να υπαρχουν καποιες διαφορες σε ηχοσυστηματα πανακριβα που ομως τα εχουν πολλοι λιγοι. Tο μόνο πρόβλημα που έχω ακούσει, είναι ότι όταν γράφεις σε υψηλές ταχύτητες, τα cd δεν αναγνωρίζονται από κάποια, παλιά, cd players. Τώρα το πως μπορεί να επηρεάσει η ταχύτητα τον ήχο, αδυνατώ να το καταλάβω, μιας και ψηφιακό σήμα. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Στην πραξη ομως δεν εχω δει καμια διαφορα,ειτε γραψω σε 4χ ειτε σε 48χ. Simfono apolita. Diafora exi omos an gra4eis (mp3 logou xari) me oso megalitero bitrate ginetai, mikri men iparkti de. Ke ine efkolo na tin antilif8is. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 το πρόβλημα με τις μεγάλες ταχύτητες δεν είναι στην ποιότητα του ήχου αλλα στο αν γραφτεί το cd με ή χωρίς διακοπές και στο αν θα μπορούν ορισμένα επιτραπέζια cd players να το παίξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Mexri 20-24X einai kala. Apo ekei kai panw lene oti den paizoun se orismena hxosysthmata autokinhtwn. Vevaia den exw dei pote kati tetoio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOEBOO Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Χμμ...Τωρα ομως με βαζετε σε σκεψη καθοτι εγω με το Νερο 6.3.0.1 αν θυμαμαι καλα οταν γραφω cd(audio) με ταχυτητα πανω απο 4Χ μου τα καει....Τωρα τι διαολο γινεται??Εχω το NEC 3500A DVD recorder... :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Χωρις να θελω να υποτιμήσω κανεναν, σας λεω με 100% βεβαιοτητα πως ενα αντιγραφο cd εχει την ιδια ποιοτητα, μονον αν αντιγραφει στο Χ1. Δεν εξεταζω αν μπορει καποιος να καταλαβει διαφορα στην ποιοτητα του ηχου, διοτι μ' αυτη τη λογικη υπαρχουν ουκ ολιγοι που δεν "πιανουν" διαφορά ποιοτητας αναμεσα σε ενα Mp3 cd απο ενα cd εταιρειας! Εξαρταται και απο τι ηχοσυστημα ακουει κανεις. Καποιος που ακουει απο ενα απλο φορητο, είτε κασσέτα βαλει είτε cd δεν νομιζω να καταλαβει διαφορα. Το σιγουρο παντως ειναι πως ενα πιστο αντιγραφο, βγαινει μονο αν αντιγραφει στο Χ1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. December 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS; SonyEricsson P900; 306) Opera 6.30 [en]) Αρχικό Μήνυμα από JOEBOO Χμμ...Τωρα ομως με βαζετε σε σκεψη καθοτι εγω με το Νερο 6.3.0.1 αν θυμαμαι καλα οταν γραφω cd(audio) με ταχυτητα πανω απο 4Χ μου τα καει....Τωρα τι διαολο γινεται??Εχω το NEC 3500A DVD recorder... :wacko: :wacko: mias kai to aneferes, na pw kai gw oti me to nec dvd recorder den katafera na grapsw mousika cd, karestrepsa merika kai telika katelh3a na xrhsimopoiw pali to cd recorder ths TEAC pou eixa. Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Πριν απο λιγο εκαψα ενα cd audio στο Nec Dvdr 2500 με ταχυτητα 8χ κανονικα.Μαλιστα το cd ηταν ενα παλιο tdk και εδινε ανωτατο οριο το 8χ. Γενικα παντως τα audio εχουν αρκετα χαμηλοτερες ταχυτητες καψιματος σε σχεση με τα data. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOEBOO Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cybernec ( 1 Δεκ. 2004 , 18:47) Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS; SonyEricsson P900; 306) Opera 6.30 [en]) mias kai to aneferes, na pw kai gw oti me to nec dvd recorder den katafera na grapsw mousika cd, karestrepsa merika kai telika katelh3a na xrhsimopoiw pali to cd recorder ths TEAC pou eixa. Διαβασα πριν λιγο οτι ενδεχεται να παιζει ρολο και το firmware του NEC , το οποιο το αναβαθμισα στην τελευταια του εκδοση 2.18 απο το site της... http://www.de.nec.de/software/1745_FW_ND-3500A_win218.zip Δεν δοκιμασα ομως μετα να καψω CD(με την 2.18) γιατι τα τελευταια που ειχα μου τα αχρηστεψε με το προηγουμενο firmware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Στα δεδομένα έχει διαφορά? (Όταν θέλουμε όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο backup) Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Τις προάλλες με "κούφανε" ένας ηλεκτρονικός που έχει (στην πόλη μου) το service πασίγνωστης εταιρείας ηλεκτρονικών. Του πήγα ένα χαλασμένο Discman και με ρώτησε αν έπαιζε cd-r... Γιατί, λέει, τα cd-r που είναι γραμμένα με ταχύτητα πάνω από 8x χαλάνε τον φακό!! :confused: Εγώ βέβαια παίζω χρόνια τώρα cd-r σε άλλα ηχοσυστήματα της ίδιας μάρκας, σχεδόν χωρίς πρόβλημα, αλλά τα έγραφα πάντα με μικρή ταχύτητα για τους προαναφερθέντες (στα άλλα posts) λόγους... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts