DesertSMisSRaiN Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Δεν έχω δουλέψει ο ίδιος, αλλά ένας φίλος που έχει δουλέψει σε goody's μου έχει πει πως σχεδόν όλα είναι καθαρά. Τρέχουνε μάλιστα πολύ τους εργαζόμενους για να είναι φρέσκα και καθαρά τα φαγητά. Μια συμβουλή που μου είχε δώσει και που νομίζω πως είναι απόλυτα σωστή είναι πως για να είναι κανείς σίγουρος πως π.χ. η Ceasar's που θα πάει είναι ολόφρεσκη να ζητήσει "ειδική παραγγελία" (π.χ. χωρίς κρουτόν). Ωστόσο, μου είχε πει πως δεν κρατάγανε τις σαλάτες και τις μαγιονέζες μετά τη λήξη, πως πλένανε τα πάντα μέχρι αηδίας μετά το κλείσιμο και ότι γενικά ήταν πολύ ΟΚ τα πράγματα (άλλωστε μην είμαστε και υπερβολικοί φαστφουντάδικο είναι δεν είναι το φαγητό της μαμάς). Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Εδω ψαχνουμε να βρουμε ατομα που εχουν δουλεψει σε Goody's & McDonalds. Γνωρίζω οτι υπάρχει παρομοιο θεμα με την coca cola και γενικα την διατροφη αλλα αυτο ειναι εντελως διαφορετικό... Έχουμε όμως Goodys vs. McDonalds θέμα οπότε μας καλύπτει μια χαρά ;) Όσο για τις ερωτήσεις κάντε άφοβα όσες θέλετε και θα έχετε τις απαντήσεις όσον αφορά τα Μακ.Δεν δουλεύω εκεί αλλά έχω άτομο δικό μου που δουλεύει αυτή την περίοδο. Αν εχεις δουλεψει σε Goody's ή/και McDonald's πες μας: 1. Πέρασες απο επαίδευση; αν ναι τι ειδους; Κάθε ένας που προσλαμβάνεται περνάει από εκπαίδευση.Γίνεται κυρίως μέσω φυλλαδίων-οδηγών χρήσης μηχανημάτων και παρασκευής των προϊόντων που πουλιούνται. 2. Ποσο αληθινά ειναι αυτα που λενε περι υγιεινού φαγητού; Υγιεινό φαγητό+fast food; :blink: Anyway υγιεινό φαγητό μαγειρεύεται μόνο στο σπίτι μας και αυτό εξαρτάται από τα υλικά που χρησιμοποιούμε.Κατά τα άλλα όταν το 99% των φαγητών στα fast foods παρασκευάζονται σε λάδι καταλαβαίνετε πόσο υγιεινό μπορεί να είναι.Προσοχή άλλο βρώμικο άλλο μη υγιεινό. 3. Καθε ποτε αλλαζουν το λαδι τελικα στις πατατιερες; Κάθε 2 μέρες.Φιλτράρισμα καθημερινά. 4. Μεχρι και ποση ωρα περιμενει ενα μπιφτεκι ψημενο μεχρι να γινει hamburger; Αν κατάλαβα καλά εννοείς αφού ψηθεί ένα burger πόση ώρα μπορεί να παραμείνει μέχρι να πουληθεί;Αν ναι τότε max 5 λεπτά με το ρολόι και μετά πετιούνται.Έχουν ένα περίεργο σύστημα μέτρησης αλλά επειδή δεν γίνεται να σας εξηγήσω πως δουλεύει αυτό,μείνετε στα 5 λεπτά. 5. Τελικα τα burger ειναι Ελληνικά; (γνωριζω οτι πισω απο την Δελτα εινα η ετερεια που τα φτιαχνει και ειναι δικη της, αλλα το κρεας απο που ερχεται;) Θα απαντηθεί την επόμενη φορά που θα μπω στο φόρουμ.:p 6. Τελικά, τα τρωμε ή οχι απο αυτα τα fast food; :stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 1000 sorry παλι βλακεια εκανα δεν το ειδα το θεμα. ομορφες απαντησεις! πολυ θα ηθελα να ξερω περισσοτερα για το 5λεπτο συστημα... Οχι δεν μπερδεψα το υγιεινο με το καθαρο. στην σελιδα των goodys υπαρχει ενας πινακας flash νομιζω που σου βγαζει την ΗΣΠ σε λιπη κλπ... αυτο λεω αν ειναι αληθινο και τι κανουμε... Οσο για το poll... δεν ξερω γιατι αλλα τα McDonalds μου φαινονται ποιο νοστιμα ρε παιδια. γεμιζεις μεσα, λες και εχουν βαλει ναρκωτικα. ειχα βαλει στο Ελευθεριος Βενιζελος 4-5 τεραστια burger οταν πηγαμε Κρητη εκδρομη και ηθελα κι αλλο. Και τα goodys ειναι φοβερα, ειδικα το golden που εχει εκεινη την παρμεζανα! ΕΡΩΤΗΣΗ: Τα γευματα ποιος τα δημιουργεί; σεφ να φανταστώ; το λεω επειδη οι γευσεις ειναι τοσο ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΜΕΝΕΣ μεταξυ τους που δεν μπορεις να πεις οτι κατι δεν παει εστω και λιγο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 mac gia nuggets kai deluxe patates me sos goodies gia club sandwich burger king gia burger-zwo! T-E-R-A-S-T-I-O (eidika auto me to 3plo mpifteki!!) exw doulepsei mac kai einai tragika alla kai ta goody's apo gnwstous lene oti dn pane pisw Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 mac gia nuggets kai deluxe patates me sos goodies gia club sandwich burger king gia burger-zwo! T-E-R-A-S-T-I-O (eidika auto me to 3plo mpifteki!!) exw doulepsei mac kai einai tragika alla kai ta goody's apo gnwstous lene oti dn pane pisw πες μας για τα mc :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Σαν να πολυανέβηκαν οι τιμές των goodys? ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Σαν να πολυανέβηκαν οι τιμές των goodys? ... μηπως να παμε στα mc για 1 με 1€ :!: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ναι αλλα αυτο το ...ενα που παιρνεις ειναι μια μπουκια...Κοροιδια.:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Αν και τρωω σπανια πλεον σε καπιο απο τα δυο ...παντα επιλεγω τα goodys... δεν ξερω αλλα τα MCdonalds εξεπεμπαν μια μυρωδια πετρελαιου και πλαστικου...αηδια... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Σαν να πολυανέβηκαν οι τιμές των goodys? ... Τόσο που τα kfc πλέον φαίνονται φθηνά...:X:food: Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 an kai egw spania pleon trow se GOODYS kai MCDONALDS parola auta prothmo ta GOODYS!pisteuw oti exoun kalhterh pioyhta sta proionta tous! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 οπως και να χει οταν παιρνω κατι απο τα goodys νιωθω οτι παιρνω ενα αντικειμενο. δεν ξερω γιατι αλλα σαν αντικειμενο το αντιμετωπιζω το φαγητο τους... Και μιας που το θυμηθηκα... δειτε την ταινία "Super Size Me"... λεει πολλα ενδιαφεροντα για τα Mc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigot Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 McDonalds sucksssssssss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 McDonalds sucksssssssss ναι αλλα οπως ειπα εχω νιωσει την πορωση των mc. Στο ελευθεριος βενιζελος... εφαγα ισα με 3 τεραστια burger που δεν θυμαμαι ποια ηταν κι ενω ειχα σκασει και το στομαχι μου ηταν ετοιμο να ανατυναχθει και ειχα χορτασει, αντικειμενικα ηθελα κι αλλο! ηθελα να νιωσω την ηδονη της γευσης των burger τους! αχ, αστα και τωρα τρωω ενα απλο τοστ με κασσερι και ζαμπον :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Δεν με λετε, δεν ξερω εαν εχει απαντηθει ηδη. Στο πασαλιμάνι του Πειραια εχουν κλεισει και τα goodys και τα mcdonalds? Γνωριζετε τι εχει γίνει? Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Δεν με λετε, δεν ξερω εαν εχει απαντηθει ηδη. Στο πασαλιμάνι του Πειραια εχουν κλεισει και τα goodys και τα mcdonalds? Γνωριζετε τι εχει γίνει?δες εδω..http://www.goodysnet.com/page/default.asp?id=508&la=1 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 μολις ειδα goody's αν σας πω τι ληγουρευτηκα :pπρωι πρωι θα με κοροϊδευεται μιας και ερχεται και η σαρακοστη τα καλαμαρακια που κανουν με εκεινη την μαματη σαλατα ειναι ολα τα λεφτα ντρεπομαι ναι το παραδεχομαι αλλα αυτο μου ηρθε :ninja: Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Δεν με λετε, δεν ξερω εαν εχει απαντηθει ηδη. Στο πασαλιμάνι του Πειραια εχουν κλεισει και τα goodys και τα mcdonalds? Γνωριζετε τι εχει γίνει? δες εδω..http://www.goodysnet.com/page/default.asp?id=508&la=1 :) Δεν ξέρω αν εξηγεί κάτι στο site,δεν βλέπω κάτι με μια ματιά που έριξα,αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι τα Goodys στο Πασαλιμάνι έχουν κλείσει για ριζική ανακαίνιση,και τα McDonalds δίπλα έχουν κλείσει οριστικά λόγω του ότι τους έκαναν μεγάλη αύξηση στο ενοίκιο και δεν τα βρήκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 10 ευρώ για μία Μάμας κ ένα star richie mushroom. OMG.Όντως παραανέβηκαν οι τιμές των goodys 3,5 χιλιάρικα για ένα γεύμα. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Τελικά τα Goody's στο Πασαλιμάνι έκλεισαν οριστικά :X Ένα από τα πιο παλιά και αναγνωρίσιμα στέκια στον Πειραιά,έκλεισε λόγω υψηλού ενοικίου και αυτό,όπως και τα Mc δίπλα..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 10 ευρώ για μία Μάμας κ ένα star richie mushroom. OMG.Όντως παραανέβηκαν οι τιμές των goodys 3,5 χιλιάρικα για ένα γεύμα. ... Άνοδος πετρελαίου -> αυξήσεις στα "πλαστικά" :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Άνοδος πετρελαίου -> αυξήσεις στα "πλαστικά" :p ahahahahahaahahahahaahahha :rotfl: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Ετσι! Τωρα θα ανοιξει κανενα ζαχαροπλαστειο εκει και θα γυρισουμε στις εποχες με το 'υποβρυχιο' :p :p Και φθηνοτερα και υγιεινα! :cool: @Χουρχου respect :p lol: :lol: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
think_2b Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Τελικά τα Goody's στο Πασαλιμάνι έκλεισαν οριστικά :X Ένα από τα πιο παλιά και αναγνωρίσιμα στέκια στον Πειραιά,έκλεισε λόγω υψηλού ενοικίου και αυτό,όπως και τα Mc δίπλα..:confused: Δεν εκλεισαν... αντιθετως εκαναν ανακαινιση κ τα εκαναν Τ Ε Λ Ε Ι Α :D:D:D ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Δεν εκλεισαν... αντιθετως εκαναν ανακαινιση κ τα εκαναν Τ Ε Λ Ε Ι Α :D:D:D ! ! ! Δηλαδη αναβαθμιση και στα πλαστικα; :rolleyes: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts