Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

MATTY na se rotiso ta frena doyleyan kanonika otan soy ekane ta nera to cc ?

Ta frena den epireastikan, einai aneksartita, mono to gkazi den douleye, oute taxytita alli empaine! H mixani douleye men alla... ston kosmo ths! Klasiki lysi (opws exw dei kai gia alla problimatakia tou citroen) einai to restart diladi svise mixani-ksananapse mixani! Pantws den mou to ksanaparousiase, mporei na itan mia atyxi stigmi (elpizw diladi... :) )

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδη προσπαθησες να αλλαξεις ταχυτητα και δεν εμπαινε η μικροτερη;;;;; Μηπως ειχες πολλα χιλιομετρα;

Gia na min mperdeyesai, fantasou san na apomonwnetai i mixani, den antapokrinotan se tipota, profanws epeidi kata kapoio tropo to cruise control den eixe apenergopoihthei plirws kai ypoleitourgouse. Eixa kanei arketa xiliometra me to cruise control alla den nomizw na exei simasia, allwste ayti einai kai i douleia tou! Ektos an ennoeis polla xiliometra ta 120 pou tou eixa valei na trexei? Den nomizw... Pantws den ptooumai, synexizw na to xrisimopoiw se kathe eykairia! :) An ksanaparousiastei omws to provlima, o antiproswpos eipe oti tha mou allaksoun ti monada sti timoni (to meros tou timoniou pou menei akinito, me ta koumpia).

Το πιό λογικό είναι αυτό. Εδώ και όταν το αυτοκίνητο λειτουργεί κανονικά, και με 120 δεν μπορείς να βάλεις άλλη ταχύτητα... Φαντάσου και με τη βλάβη.

ΥΣ: engine, γιατί βάζεις τόσα πολλά ερωτηματικά? :X:lol:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Επειδη απορησα πολυ που δεν εμπαινε η μικροτερη ταχυτητα. Εφοσον δουλευαν τα φρενα γιατι να μην μπορει να κοψει και να κατεβασει; Ακομα και σε κανονικη λειτουργια μπορεις να αλλαξει ταχυτητα. Τι σχεση εχει το cc με το να μην μπορει να βαλει ταχυτητα; ναι εννοουσα οτι ισως δεν μπορουσες γιατι ησουνα στα 120 και δεν κατεβαζε σε 4η αλλα εκοψες και παλι δεν κατεβαζε; Τεσπα καλη τυχη

Ρωτησα σημερα σε συνεργειο για τους αισθητηρες και μου ειπαν πως δεν μπορουν να μπουν αλλοι 2 + αυτοι που εχω γιατι λογικα η πλακετα αυτη ειναι για 2 αισθητηρες και οχι για 4. Οποτε πρεπει να αλαχθει ολο το συστημα. Τωρα κοιταω να κανονισω μηπως παρουν αυτους πισω και μου βαλουν τους αλλους και να πληρωσω τη διαφορα. Οσο για το διπλοκλειδωμα που ρωτησα μου ειπαν οτι το εχουν ολα γιατι οι κλειδαριες ειναι ηλεκτρικες οποτε δεν μπορει να ανοιξει απο μεσα;!; Τοτε γιατι αναφερετε σαν κατι διαφορετικο στο manual; Εχω διαμορφωσει τα μενου μου και οτι επιλογες εχει το αυτκινητο αλλα εχω τις εξη αποριες οσον αφορα λειτουργιες του αυτοκινητου:

1)προσπαθω να θεσω σε λειτουργια το black panel ή να αλλαξω τη φωτεινοτητα των οθονων απο το κουμπι στο τιμονι αλλα δεν μπορω. οταν το παταω μια φορα δεν κανει τιποτα οταν το κραταω πατημενο μου βγαζει τι θελω να κανει το κουμπι και ολα τα αλλα ειναι ασχετα. η φωτεινοτητα αλλαζει και απο το κουμπι μπροστα απο την πανω οθονη αλλα το Black panel δε μπορω να το βαλω.

2)που μπορω να ρυθμισω οταν οι καθαριστηρες μπροστα ειναι αναμενοι οταν βαζω οπισθεν να αναβει και ο πισω;

3)ψαχνω να ρυθμισω την διαρκεια των φωτων foolow me home αλλα βρισκω μια επιλογη για τα φωτα στα 30s και δεν αλλαζει αν και εμενα τα follow φωτα μενουν αναμενα 60sec.

EDIT:Επισης γιατι στο site της citroen εχει τιμη για τις 16αρες ζαντες 403 ευρω ενω οπου και να ρωτησω μου λενε 800;;;

Γιατι σκεφτεσαι να κανεις κατι τετοιο. Βλεπεις καποιο προλημα?

Εχεις δλδ τρεμουλο ή χτυπημα στο τιμονι ή κατι τετοιο???

Εχω την αίσθηση ότι όταν το αφήνω έχει την τάση να πηγαίνει προς τα δεξιά.

Στο θέμα της ζυγοστάθμισης ναι έχω τρέμουλο στα 110-120χλμ. λογικά μου φαίνονται κ τα δύο με τόσο μεγάλες ζάντες και καρόδρομους.

Ι need a six month vacation, twice a year.

ego poy rotisa gia odikh moy eipan 50-55 gia 3 xronia alla epeidh otan toy rotisa eteria poy sinergazontai moy eipe kati gia idikh simfonia me opoia vriskete pio konta kai kati tetoia den thn ekana kai ekana sthn express service 70 eyro ton xrono . entaksi leo den einai kai pola 5 eyro ton mina peripoy .

Ωραίος έδωσες 70 ευρώ για ένα χρόνο αντί 55 για 3 χρονιά...! :X

For the record εμένα η οδική που με ενέγραψαν είναι η Mondial Assistance (θυγατρική της Εθνικής νομίζω) δοκιμασμένη και αποτελεσματική από μέρους μου 3 φορές από το προηγούμενο αυτοκίνητό μου. :rolleyes:... μιλάμε για 18 ευρώ τον χρόνο! :cool:

ksero kai ego re sy elteo genika otan rotisa me poia eteria einai ayto kai moy eipan me thn pio konthna kai perno sto kentro to diko toys kai meta aytoi idopoioyn den ksero den moy fenike feregkio . ti na po den ksero exo akoysei diafora gia thn odikes boithies helo h otikh moy voithia opote thn xriasto ma opote thn xriasto na einai ekei "protoxronia stis 12 to vrady "

isos na eimai ipervolikos alla thelo na eimai kalimenos :)

opos kai me thn asfalia

alithia ti asfaleia exete sto C4 sas ?

ksero kai ego re sy elteo genika otan rotisa me poia eteria einai ayto kai moy eipan me thn pio konthna kai perno sto kentro to diko toys kai meta aytoi idopoioyn den ksero den moy fenike feregkio . ti na po den ksero exo akoysei diafora gia thn odikes boithies helo h otikh moy voithia opote thn xriasto ma opote thn xriasto na einai ekei "protoxronia stis 12 to vrady "

opos kai me thn asfalia

Γιατί θεωρείς ότι εάν τους καλέσεις πρωτοχρονιά και δεν έχουν κοντινό σταθμό εξυπηρέτησης θα σου έρθουν αμέσως...; :rolleyes:

Μου φάνηκε πολύ έξυπνο το να καλούν αυτοί τον κοντινότερο σταθμό γιατί έτσι θα εξυπηρετήσαι άμεσα...μην γινόμαστε υπερβολικοί εκεί που δεν πρέπει.

Γιατί θεωρείς ότι εάν τους καλέσεις πρωτοχρονιά και δεν έχουν κοντινό σταθμό εξυπηρέτησης θα σου έρθουν αμέσως...; :rolleyes:

Μου φάνηκε πολύ έξυπνο το να καλούν αυτοί τον κοντινότερο σταθμό γιατί έτσι θα εξυπηρετήσαι άμεσα...μην γινόμαστε υπερβολικοί εκεί που δεν πρέπει.

moy exei tyxei sthn xanthi geknika ksero oti thn odikh boithia tha thn xriasto thn pio periergh stigmh kai sto pio periergo shmeio

opos kai me thn asfalia

δεν έπρεπε να το φοβηθείς αυτό το σύστημα. Όλες οι αντιπροσωπείες στην Ελλάδα, δεν έχουν δικούς τους γερανούς. Συνεργάζονται με αρκετές οδικές βοήθειες συνήθως και σου στέλνουν ότι υπάρχει κοντά σου εκείνη τη στιγμή αν χρειάζεται ρυμούλκηση. Μερικές αντιπροσωπείες έχουν και δικά τους οχήματα που κάνουν επι τόπου επισκυεή αν γίνεται, αλλά όχι γερανούς.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

moy exei tyxei sthn xanthi geknika ksero oti thn odikh boithia tha thn xriasto thn pio periergh stigmh kai sto pio periergo shmeio

Σου ξαναείπα ότι το σύστημα αυτό δουλεύει και δουλεύει καλά, το έχω δοκιμάσει.

Χώρια τα 210 ευρώ που γλυτώνεις για τα 3 χρόνια... :rolleyes:

Επισης γιατι στο site της citroen εχει τιμη για τις 16αρες ζαντες 403 ευρω ενω οπου και να ρωτησω μου λενε 800;;;

giati sto site thn timh poy dinei einai timh gia na erthoyn oi zantes apo to ergostasio san eksoplismos extra gia to aytokinhto eno stis antiprosopies tha stis poylisoyn os accessories sta opoia aksesoyar akoloythoyn diaforetikh timologiakh politikh

Γι αυτό γενικά συμφαίρει η αγορά της full extra έκδοσης (βλ. exclusive), η οποία περιέχει ένα 90% των έχτρα που θα βάζαμε στην απλή έκδοση, με τα μισά λεφτά. (εξαιρώ τα δερμάτινα καθίσματα...). Είναι ετοιμοπαράδοτο και δεν χρειάζεται να πάει συνεργείο που ένας θεός ξέρει τί ζημιά μπορεί να του κάνουν εκεί στην προσπάθειά τους να περάσουν τα έξτρα...

Συμφωνω απολυτα με την αποψη σου και αυτο κανω παντα αλλα δεν ηθελα να δωσω 2000 ευρω παραπανω για να παρω την exclusive οταν το μονο που θελω να βαλω ειναι ζαντες!

Για 'σενα που ήθελες μόνο ζάντες σαφώς και δεν σε συμφαίρει.

Άν όμως ήθελες να βάλεις μετά -> φώτα xenon, esp, αισθητήρες πίεσης ελαστικών, αισθητήρες στάθμευσης πίσω, ζάντες αλουμινίου, αναδιπλούμενους καθρέπτες (δεν μπαίνουν σαν έξτρα, αλλά λέμε...), θα σου έρθει ο κούκος αηδόνι!

ΥΣ: Τελικά karlbark το οδήγησες το δικό σου? Εμένα μου είχαν πεί θα ερχόταν χθές, αλλά μου είπαν απο βδομάδα...:geek:

Αυτό ήταν ένα εφιαλτικό ΣΚ όσον αφορά το C4 μου. Ίσως κάποιοι θυμούνται είχα έντονο πρόβλημα με τους αισθητήρες πίεσης ελαστικών. Οι δύο αριστεροί μου έδιναν λανθασμένη ένδειξη "tyre pressure(s) too low" και είχα κανονίσει με την αντιπροσωπεία να μου φέρουν καινούριους (ακόμα περιμένω).

Το Σάββατο το πρόβλημα γενικεύτηκε. Πλέον "χτυπάνε" ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ παρόλο που η πίεση είναι μια χαρά. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι επιστρέφοντας σήμερα στο σπίτι μου, πήρα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΒΛΑΒΗΣ, πάλι από τα λάστιχα, την εξής: "tyre puncture(s) detected", κοινώς, το πίσω αριστερό λάστιχο έχει τρύπα/φθορά...... Και μου άναψε και η ένδειξη STOP...

Συν τοις άλλοις, το Σάββατο, είχα πρόβλημα και στο παράθυρο του οδηγού. Ενώ πατούσα το κουμπί να το κατεβάσω (μια φορά, στιγμιαία) αυτο κατέβαινε διακοπτόμενα. Για να το ανεβάσω/κατεβάσω πλήρως ήθελε συνεχόμενα και διακοπτόμενα κλικ στο κουμπί. Βγαίνοντας δε από το αυτοκίνητο, και προσπαθώντας να το κλειδώσω ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ και τα παράθυρα (από το τηλεχειριστήριο), τα παράθυρα ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ..

Σήμερα το πρόβλημα του παραθύρου δεν υπάρχει πια. Υπάρχει όμως το πρόβλημα των αισθητήρων... δε μιλιέμαι......................... :( :( :(

http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg

Φοβερή ατυχία...

Έχεις δοκιμάσει να βάλεις λίγο παραπάνω απο το κανονικο αέρα στα λάστιχα?

Μήπως έπεσες σε τπτ λακούβες? (λέμε τώρα...)

Και παραπάνω αέρα έβαλα και σε λακούβες ΔΕΝ έπεσα... άσε.. το έβαλα στον "εγκέφαλο" στη Citroen και ενώ έκανan reset τη βλάβη, στην επόμενη εκκίνηση του αυτοκινήτου εμφανιζόταν ξανά. Είναι πρόβλημα του υλικού [EDIT: εννοώ των αισθητήρων], δεν έχω πρόβλημα στα λάστιχα. Ελπίζω το συνεργείο να μου αποκαταστήσει πλήρως τις βλάβες και να το πάρω σαν "καινούριο", όπως θα έπρεπε να μου είχε παραδοθεί πριν 4 μήνες, χωρίς τέτοια ψεγάδια... Ξέρω ότι λέμε συχνά ότι αυτά είναι προβλήματα "νεότητας" αλλά είτε το αυτοκίνητό μου δεν θα "ωριμάσει" ποτέ είτε γέρασε πριν την ώρα του.............
http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg

Na kai kati kalo pou pira SX kai oxi pack i exclusive....

Ta parapanw ilektrika einai sxedon panta kai parapanw problimata... :) :) :)

agiorgitis oxi akoma 9 toy mhnos tha to ferei o mpampas moy shmera exoyme 4 se 5 meres ante ante upomonh .

ToucHDowN den mporoyne apo thn antiprosopia na toys aposindesoyn h na toys kleisoyn kapos toylaxiston na mhn soy spane ta neyra mexri na erthoyn oi kainoyrioi ?

Συμφωνω οτι αν ηθελα οτι παραπανω ειχε η Exclusive απο την SX Pack θα εβγαινε παραπανω. Ενας λογος που φοβομουν να παρω exclusive ειναι τα ποστς του Touchdown με τα προβληματα των αισθητηρων(η SX Pack δεν εχει ευτυχως!). Οταν σου βγαζει αυτο το "προβλημα" χτυπαει συνεχως καποια ειδοποιηση η μονο στην αρχη; Με προλαβε ο Karlbanks δε γινεται να στους αποσυνδεσουν ή να στους απενεργοποιησουν; Αν δεις οτι δε λυθει το προβλημα και μετα τις αλλαγες πες τους να σου τους βραχυκυκλωσουν(ειναι πολυ απλο) μεχρι να βρουν μια λυση.