enginekiller Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Ευχαριστω παιδια. Ελπιζω μονο μη βγαλει κανενα προβλημα κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο αυτοκινητο! Απορησα που στην παραπανω πρωτη αναφορα μου δεν ανεφερα για την κορνα. Ειναι κατ'εμε ενα μικρο μειον του αυτοκινητου γιατι η κορνα ξεκινα απο πιο κατω απο τη μεση του τιμονιου και ετσι ειτε το κρατας με το ενα χερι στις 11(σαν ρολοι λεω) ή στις 9 αυτο ειναι καπου στις 7-8 οποτε πρεπει να κατεβασεις το χερι σου και ειναι και μικρο σε παχος το κουμπι οποτε ειναι λιγο αντιεργονομικο αλλα τουλαχιστον ειναι μεγαλο σε μηκος οποτε πιστευω θα το συνιθισω. Παντως ηταν ενα απο τα 2 πραγματα που δε μου αρεσαν. Το αλλο ηταν οτι δεν βλεπω καθολου μπροστα το καπω στην κατω κατω θεση ενω στην ποιο ψηλη πεφτει μεσα στην μεση ο καθρεπτης αλλα βλεπω λιγο το καπο. Κλασσικο βεβαια ολων τον νεων αεροδυναμικων αυτοκινητων. Επισης ο διακοπτης κλειδωματος πεφτει ευθεια πισω απο το τιμονι και δε φαινεται αλλα ενταξει δεν τον χρησιμοποιεις και ολη την ωρα. Τελος λιγο σπαστικος ειναι ο ηχος του φλας(δυνατος) αλλα με μουσικουλα ειναι οκ. Μου αρεσε η ορατοτητα απο τις μικρες κολωνες του αν και πισω το παρμπριζ μου φανηκε λιγο μικρο. Μου αρεσε επισης η στηριξη του καθισματος στη μεση αλλα η πλευρικη στηριξη αν και ειναι σχετικα καλη(δεν εχω πιεσει ακομα να δω πως καθομαι) δεν ειναι σαν τα καθισματα του 3πορτου. Λεπτομεριες παντως για πολυ ψειρες που ουτε τις θυμαμαι καν. Επισης να τονισω οτι ασχετα με τις λαλακιες που λενε οι αντιπροσωποι οτι τα σκουρα ερχονται με μπεζ ταπετσαρια εμενα ειναι μαυρη ευτυχως! Επισης ο συναγερμος αν ανοιξεις με το απλο κλειδι θα χτυπα αλλα αν το βαλεις στη μιζα θα σταματησει. Επισης μπορεις να απενεργοποιησεις αν εχεις προβλημα την ογκομετρικη λειτουργια(αισθητηρες κινησης στην καμπινα). Τελος για οσους ελεγαν οτι τα βιβλιαρακια ειναι πολλα και μεγαλα εγω τα διαβασα ολα σημερα σε 3 ωριτσες και τα καταλαβα ολα χωρις καν να ημουν στο αυτοκινητο. Του corolla και του Yaris μου που δεν εχουν τιποτα πανω συγκριτικα ηταν 300 σελιδες λαλακιες και τα διαβασα!!! Να ρωτησω αλλους κατοχους: οταν το πηρα χτες απο την αντιπροσωπεια κατι εσταζε κατω απο το αυτοκινητο λιγο ποιο μπορστα απο τον πισω αξονα. Ο αντιπροσωπος ειπε οτι ηταν επειδη ειχε πλυθει. Σημερα ειδα παλι εναν λεκε. Σκεφτομαι μηπως ειναι απο το κλιματιστικο αλλα ειναι πολυ πισω. Το εχετε παρατηρησει κι εσεις; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Επισης να τονισω οτι ασχετα με τις λαλακιες που λενε οι αντιπροσωποι οτι τα σκουρα ερχονται με μπεζ ταπετσαρια εμενα ειναι μαυρη ευτυχως! Γιατί ευτυχώς...; :rolleyes: :confused: Εγώ λατρεύω την μπεζ επένδυση των καθισμάτων και του ταμπλό μου....γούστα είναι αυτά! Βαρέθηκα τα σκουρόχρωμα... :D Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Υπάρχει κάποιο ελληνικό κλαμπ για το C4...; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Επισης να τονισω οτι ασχετα με τις λαλακιες που λενε οι αντιπροσωποι οτι τα σκουρα ερχονται με μπεζ ταπετσαρια εμενα ειναι μαυρη ευτυχως! kai ego to dialeksa me anoixtoxromo esoteriko sto pc otan ekana thn paragkelia to elege ksekathara ti esoteriko tha exei . mporoysa ama ithelo na exo to mayro esoteriko (to C4 mou einai mayro ) Επισης ο συναγερμος αν ανοιξεις με το απλο κλειδι θα χτυπα αλλα αν το βαλεις στη μιζα θα σταματησει. Επισης μπορεις να απενεργοποιησεις αν εχεις προβλημα την ογκομετρικη λειτουργια(αισθητηρες κινησης στην καμπινα). pos to apenergopoieis pas sthn antiprosopia kai les apenergopiisteto h exeis epilogh apo kapoy alloy na to kaneis monos soy Να ρωτησω αλλους κατοχους: οταν το πηρα χτες απο την αντιπροσωπεια κατι εσταζε κατω απο το αυτοκινητο λιγο ποιο μπορστα απο τον πισω αξονα. Ο αντιπροσωπος ειπε οτι ηταν επειδη ειχε πλυθει. Σημερα ειδα παλι εναν λεκε. Σκεφτομαι μηπως ειναι απο το κλιματιστικο αλλα ειναι πολυ πισω. Το εχετε παρατηρησει κι εσεις; eides ti eidoys lekes einai nero-ladi h tpt allo poli pithanon na einai o klimatsimos Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Το απενεργοποιεις με ενα κουμπι που εχει κατω αριστερα απο το τιμονι. Δεν εχω συναγερμο υποψιν στο manual το διαβασα. Δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω τι λεκες ειναι γιατι εδω που παρκαρω εχει φθαρθει η ασφαλτος και δεν φαινεται αλλα μου φαινεται αρκετα ασπρος και οχι μαυρος οποτε μλλον δεν ειναι βενζινη/λαδι. Ειναι που δε χωραω απο κατω να δω γαμωτο και ειναι πολυ πισω γιάυτο μου φαινεται παραξενο να ειναι ο κλιματισμος. Εχτες κρατωντας πατημενο το κουμπι εκλειναν και τα παραθυρα μου. Σημερα δεν το κανει. Με τσαντισε. Θα δω να τα ξαναπρογραμματισω εγω. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Απο αναρτηση εχω πολυ καλη εντυπωση απο την ποιοτητα κυλισης(μονο αυτο βλεπεις στο στρωσιμο απο αναρτηση :lol: ) που προσφερει αυτη και γενικα ολο το αυτοκινητο και απο την πολυ χαμηλη καταναλωση (στρωσιμο γαρ). Πολυ ωραια ηχομονωση και υλικα. ενα τελευταιο τωρα: ειχα διαβεβαιωθει οτι το αυτοκινητο θα ερχοταν μεχρι την αντιπροσωπεια με φορτηγο. Βεβαια ο πωλητης το εβαλε οδηγωντας στην αποθηκη προφανως και δεν ξερω τι μπορει να του εκανε με κρυο αστρωτο κινητηρα αλλα τι να κανουμε; οταν πηγα να το παρω ηθελα να παρακολουθησω τον χιλιομετρητη να δω τα χλμ. Θα θεωρουσα μια ενδειξη 4-5 χλμ φυσιολογικη. Κοιταω τον ολικο και ηταν στα 5 και λεω ενταξει αλλα κοιταω και τον μερικο και ελεγε 6,7!!!!! Μου φανηκε περιεργο και το'πεξα ανηξερος ρωτωντας τον ποιος ειναι ο ολικος χλμ και μου λεει ο δεξιος και δεν μηδενιζεται με τιποτα!!! τονισε, και του λεω μα αυτος γραφει περισσοτερο και βιαστηκα τον μηδενιζει και μου λεει οχι τιποτα αυτος ειναι ο μερικος! Το αφησα ετσι επειδη και αυτος ηταν λιγα χλμ αν και οπως ειπα το αυτοκινητο θα ερχοταν μεχρι την αντιπροσωπεια με φορτηγο που τα εκανε( ; ) αλλα με παραξενεψε ποιο πολυ που τονισε οτι δεν μηδενιζεται ο δεξης! Τωρα τι να πω; Αυτο και οι μικρογραντζουνιες απο το σκουπισμα του μου την εσπασαν λιγο. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 genika ta parapona soy apo oti vlepo den einai thema kataskeyasth alla thema antiprosopias . me kathisixazei ayto . an theoreis oti o antiprosopos soy einai anaksiopistos alakseton kalhtera na kaneis merika xiliometra parapano para na afhneis to aytokinhto soy se anideoys . den iponoo tpt gia thn antiprosopia soy soy leo ti tha ekana ego sthn thesh soy kai genika ama eixa amfivolies gia thn antiprosopia moy Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 μα το προβλημα ηταν οι γραντζουνιες και η συνεννοηση για τους αισθητηρες αφου ηρθε το αυτοκινητο! Τι να εκανα αφου ηταν εκει το αυτοκινητο δεν επρεπε να το παρω; Τεσπα δε βαριεσαι. Στο C4 σας ποσο γρηγορα σας πεφτει η μπαταρια. Γιατι εμενα αυτο το economy mode μου τι δινει. Συνεχεια μπαινει και οταν σβηνω το αυτοκινητο ποτε δεν ειχα αφησει κατι αναμενο. Να μου πεις εχει και τοσες οθονες αλλα συνεχεια μουτο βγαζει!!!! Τοσοπολυ καταναλωση κανουν; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Προτιμάς δηλ να εξαντλήσεις την μπαταρία και να μην μπορείς να ξεκινήσεις μετά; Μια χαρά κάνει την δουλειά του το economy mode αν σκεφτείς πόσο ηλεκτρονικά έχει μέσα .... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Ισα ισα που το θεωρω απο τα ποιο σημαντικα συστηματα του αυτοκινητου. Ισως δεν διατυπωσα σωστα την ερωτηση: Ρωταω αν και εσας σας πεφτει ετσι γρηγορα η μπαταρια μηπως η δικια μου εχει καποιο προβλημα και πρεπει να παω να την ελεγξω επειδη μπαινει συνεχως σε economy mode παρολο που μολις σβηνω το αυτοκινητο δεν καθομαι να ψαχνω με αναμενο διακοπτη. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Μπαίνει σχετικά γρήγορα, δεν θυμάμαι ακριβώς τον χρόνο αλλά γύρω στο 10-15λεπτο. Εάν θες επιμήκυνση του χρόνου για να ακούς την μουσικούλα σου ενώ είσαι σταματημένος χρησιμοποίησε μόνο το r-cd και όχι όλες τι οθόνες. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 ayto eixe anaferthei kai paliotera oti mpenei sxetika grigora to economy mode . e balto kai esy ligo na doyleyei to moter kai ola ok . :) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 ο ηχος που κανει οταν σβηνει ειναι ολα τα λεφτα! :lol: Λες και σβηνεις το σουπερ ντουπερ πυραυλοκινητο τουρμπο τζετ σου! 8) Το βεντιλατερ σχετικα αθορυβο ετσι; Δεν το επιασα αμεσως οταν αρχισε. Οταν βγαινω απο το αυτοκινητο τριζει το αυτοκινητο λες και ξεφορτωσα 500 κιλα. Το ιδιο και οταν μπαινω ενω στο δρομο ουτε κιχ. Και μαλιστα τριζει πολυ λες και ειναι 20ετιας. Το κανει και σε εσας; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 ο ηχος που κανει οταν σβηνει ειναι ολα τα λεφτα! :lol: Λες και σβηνεις το σουπερ ντουπερ πυραυλοκινητο τουρμπο τζετ σου! 8) Το βεντιλατερ σχετικα αθορυβο ετσι; Δεν το επιασα αμεσως οταν αρχισε. Οταν βγαινω απο το αυτοκινητο τριζει το αυτοκινητο λες και ξεφορτωσα 500 κιλα. Το ιδιο και οταν μπαινω ενω στο δρομο ουτε κιχ. Και μαλιστα τριζει πολυ λες και ειναι 20ετιας. Το κανει και σε εσας; skepsoy na to svineis kai se gkaraz na kanei kai ton antilalo posa kila eipame oti eisai esy :P ? ti enoeis trizei sto mpes vges mono ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Το έχουμε πει δεκάδες φορές, είναι ο ήχος από τα καλύμματα των αμορτισέρ και ΝΑΙ με ενοχλούν αφάνταστα και μένα αλλά συνήθεια είναι. Να δούμε πότε θα σταματήσουν... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 eixe anaferthei sto forum oti ayta tha antikatasthathoyne ! mathame tpt ? pos tha ginei na mathoyme ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Ας ελπίσουμε οτι θα τις αλλάξουν, όπως ανέφερε κάποιος σε προηγούμενη σελίδα... Mε πρόλαβε ο Karl...:) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Εγώ πάντως από τον Μάρτιο που το έχω δεν άκουσα ούτε μου είπανε τίποτα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 μην πειραξει τις αναρτισεις πες τους να γρασαρουν τα τσιμουχακια και κανε λιγο υπομονη σε λιγο καιρο θα φερουν τα καινουργια αμορτισερ και θα τα αλαξεις στην εγγυηση οπως τον εσωτερικο καθρευτη δουλευω 10 χρονια στη bmw στα ανταλλακτικα , τα αμορτισερ που φοραει το αυτοκινιτο πισω θα τα αλλαξουνε μου το ειπε συναδελφος απο τι citroen tsipi04 mporeis na rotiseis ton sinadelfo soy na mas pei nea ? ti tha ginei me ta kapakia stis anarthseis ama tha alaxthoyne telika ? tha soy eimaste ypoxreoi oloi oi katoxoi ton C4 . pantos o pateras moy poy ton phra thlefono na moy pei an akoyge trigmoys moy eipe pos den akoyse tpt ( kala einai kai ligo adiaforos ) toy eipa na to proseksei kai na moy pei a toy eipa na dei kai gia thn podia kai na moy pei an exei . tha sas enhmeroso molis moy pei . y/g me ligo psaksimo to vrika popo htan poli piso 6-7 selides pos gemizoyne etsi oi atimes :) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 στην αρχη ελεγα μηπως ειναι απο τη ντιζα του χειροφρενου. Δεν ξερω αν ηταν Αυτος ο ηχος που λεγατε ολοι. Καλα 85 κιλα ειμαι! EDIT:Χτες πηγα μια βολτα απο εθνικη Πατων-Κορινθου κανα 10λεπτο και μου αρεσε παρα πολυ η σταθεροτητα του αυτοκινητου σε καμπυλες, αναπηδησεις,στροφες με την εξοδο και μου αρεσε και η ανεση που προσεφερε! Εντυπωσιαστηκα χτες! Ξεχασα να πω οτι δε μου αρεσε απο το αυτοκινητο το οτι η ταπα βανζινης ανοιγει με κλειδι. Σπασιμο! Τοσο δυσκολο ηταν ενας μοχλος μπροστα; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 h tapa einai leptomeria prosopika den me endiaferei katholoy to vlepo vs extra asfalia na anoigei me kleidi .. ti tha elega poy rotisa ton patera moy eipe oti podia exei telika (etsi toy fanike) kai trigmoys den akoyse . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 h tapa einai leptomeria prosopika den me endiaferei katholoy to vlepo vs extra asfalia na anoigei me kleidi .. ti tha elega poy rotisa ton patera moy eipe oti podia exei telika (etsi toy fanike) kai trigmoys den akoyse . Θα ακούσει... :rolleyes: Ο ήχος ακούγεται μόνο με σταματημένο το αμάξι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 re sy toy eipa na to proseksei na skeyteis oti to amaksi einai kai se kleisto gkaraz 3x6m peripou opote tha to katalabene . (kala einai kai ligo adiaforos o peteras moy ) ti na po tha do ego kai tha sas po . tsipi04 poy eisai agorina moy se psaxno :) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Αστο να γράψει κανα χλμ.... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ... :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Πάντως karlbarks αν ήμουν εγώ στη θέση σου θα είχα πάρει το πρώτο λεωφορείο που θα έβρισκα και θα γύριζα σπίτι...! :D Εκτός κι αν είναι στο όνομα του πατέρα σου, οποτε και έχει το δικαίωμα να το οδηγήσει πρώτος!:D Λογικά και το δικό μου πρέπει να έρθει αυτές τις μέρες, σύμφωνα πάντα με τον αντιπρόσωπο...:luck: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts