Jump to content

[CAR] Citroen C4


SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω και με το καλο κι εσενα. Αν η τιμη που ειπες ειναι για 2 ή για 4 αισθητηρες αυτο ρωτησα. Παντως εγω ξαναπηρα τηλ. τωρα και μου ειπαν οτι εχουν τελικα με 4 και κανουν 80 ευρω επιπλεον και τους ειπα να βαλουν αυτους! Δηλαδη αν ειναι δωρο σου βαζουν οτι ποιο φτηνο εχουν ρε γαμωτο; Οταν λεμε δωρο αισθητηρες εννουμε τους εργοστασιακους οχι οτι να'ναι!
Link to comment
Share on other sites

αμα το χαμηλωσεις και εσυ το ιδιο ομορφο θα ειναι και με τις resolfen που ειναι ομορφη ζαντα και στο δικο σου ι μπαινει το pc αλλα ειναι ολοκληρη μανουρα παντος οποιος θελει να αλλαξει radio cd εχω βρει τους ανταπτορες για να μην χασεται τα χειρηστηρια απο το τιμονι και να φαινονται η ενδειξης του σταθμου στη κεντικη οθονη
φιλε μπορεις να μου πεις που θα βρω adaptor?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/3523c4_vts_1_61.JPG
Link to comment
Share on other sites

nai 1400 SX me kathismata Gri Maille Tryweb Mistral tasia Azzana 16' alla to esoteriko moy eipan oti einai dixromo to exei kaneis allos me 2xromo esoteriko na moy steilei mia foto na do pos einai ? osa exo dei einai mayra kai den ksero pos einai to diko moy apo mesa :w00t:

 

το δικό μου είναι σε αποχρώσεις του μπεζ...έτσι το ήθελα γιατί είναι πολύ φωτεινό

 

http://img217.imageshack.us/img217/3189/dsc015011yo.th.jpg

Ι need a six month vacation, twice a year.
Link to comment
Share on other sites

elteo poli omorfo to aytokinhto soy kalotaksido .

 

kai mena etsi prepei na einai apo mesa alla me mayra kathismata .

 

toso kairo nomiza oti tha einai mpez ekeino poy exoyn ta alla poy kitrinizei ligo kai eixa stenaxorithei ligo oxi pos me xaloyse alla leme tora . :)

Link to comment
Share on other sites

C4 vtr 1.6 (γκρι φερ)

 

καταρχας το C4 μου παει πολυ καλα .το εχω 36 μερεσ και εχω κανει 4000 χλμ.

 

του εβαλα ενα radio-cd '' pionner 4700 mp'' !!!

 

αλλα παρουσιαστηκε το εξης προβλημααααααααα.

 

δεν ειχε ειδικη προσοψη στο ταμπλο με αποτελεσμα να υπαρχει ενα - μεγαλο-

κενο στο κατω μερος της κονσολας .

 

τι θα κανουμε τωρα :( :( :( :( :( :( :( :(

Link to comment
Share on other sites

Μετά από 6,500χμ σήμερα παρατήρησα το εξής:

 

Με περίπου 18,5lt BP 100άρα, (20ευρώ) κατάφερα και ξαναγέμισα σήμερα μετά από...... 304 χιλιόμετρα! Δεν ξέρω αν έστρωσε το αμάξι ή αν έμαθα να το οδηγώ πιο σωστά, αλλά είναι η πρώτη φορά!! Συνήθως με πήγαινε μέχρι τα 250χλμ βαριά βαριά...

http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg
Link to comment
Share on other sites

Στην αρχη μου ελεγαν οτι εχουν μονο 2 αισθητηρες γιατι δε φερνουν 4 σαν ανταλακτικο μετα μου ελεγαν οτι εχουν και 4 αλλα κανουν +80 ευρω και ειπα ενταξει. Μετα μου ειπαν οτι πρεπει να τους παραγγειλουν και μπορει να αργησουν και τους λεω ηρθε το αυτοκινητο σε μια βδομαδα και δεν εχετε αισθητηρες;;;;;; Ποσες μερες θα κανουν να ερθουν αυτοι; Μηπως αν παραγγειλω αλλο αυτοκινητο ερθει γρηγοροτερα; τελικα δεχομαι να βαλουν τους 2 και με παιρνουν και μου λενε οτι ουτε 2 εχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα τα παραπανω απο το τηλεφωνο χτες! Τρελαθηκα!!!!! Πηγα εκει και τους τα εχωσα λιγο και τελικα τους ειπα βαλτε οτι εχετε να το παρω αυριο το αυτοκινητο και με πηραν πριν λιγο και μου ειπαν οτι θα βγαλουν 2 απο ενα αλλο και θα μου τους βαλουν να το παρω το απογευμα!!!! Απο το τιποτα τελοσπαντων καλο ειναι κι αυτο! Ελπιζω να μην εχω προβλημα με τους 2 στις γωνιες και τους βγαλω και παει χαμενο το δωρο! Παντως θα το παρω το απογευμα! Εχω βγαλει απο προχτες αδειες ασφαλειες πινακιδες και το περιμενω γαμωτο!!!!
Link to comment
Share on other sites

Ναι επιτελους το πηρα!!!!!!!!! :lol: Χτες το απογευμα πηρα το υπεροχο μπλε oriental c4 1.6 SX Pack και εχω τρελαθει!!!! Το αυτοκινητο ειναι απαιχτο γιατι ειναι και η πρωτη φορα που το ειδα και καθαρο γιατι ολα οσα οδηγησα ηταν μεσα στη μπιχλα και ταλαιπωρημενα!!! Οταν το πηρα ειχε πεσαι και ο ηλιος σχεδον και ετσι απολαυσα τον φοβερο εσωτερικο φωτισμο καθως μαθαινα τα χειριστηρια και μερικα ψιλα κατω απο το καπω. Με ενθουσιασαν οι αμετρητες θηκουλες και αποθηκευτικοι χωροι η ευκολια στα μενου αν τα συνηθισεις (στην αρχη νομιζα οτι θα εκανα καιρο να τα μαθω) η αποκριση απο χαμηλα που ειχε αν και αστρωτο, η ποιοτητα κυλισης του και η σφικτη σχετικα αναρτηση αλλα και ανετη, το υποβραχιονιο με το συρομενο καπακι, ο διζωνικος κλιματισμος, το τιμονι.... Α και η ταπετσαρια τελικα ηταν μαυρη και οχι μπεζ ευτυχως. Τωρα πως εγινε αυτο οταν μου ελεγαν οτι ολα τα σκουρα ερχονται με μπεζ δεν ξερω αλλα μου αρεσει καλυτερα! Ολα αυτα καλα. Γενικα ειμαι ενθουσιασμενος απο την επιλογη μου αν και δεν το εχω πιεσει καθολου το αυτοκινητο ακομα. Επισης παροτι λενε τα περιοδικα και αλλοι δεν ειχα κανενα προβλημα με τον επιλογεα ο οποιος μπορει να ειναι καπως διαφορετικος αλλα οι αλλαγες γινονται μαλακα και ωραια (ειδικα σε σχεση με το σφικτο κιβωτιο του corolla) και πραγματικα απορω πως το βαζουν μερικοι στα αρνητικα του αυτοκινητου! Διαφορετικο ναι, ασχημο οχι. Τα ασχημα τωρα: 1)Αν θυμαστε τελικα θα μου εβαζαν 2 αισθητηρες και σκεφτηκα οτι αν τους βαλουν στην ακρη θα πιανει καλα και υπο γωνια και ισως δε θα με προβληματισει. Παω λοιπον και βλεπω οτι τους εχουν βαλει στη μεση πανω απο την πινακιδα και 5 εκ ποιο ανοικτα. Στενοχωρηθηκα και δοκιμαζοντας τους ειδα οτι οταν η πισω γωνια μου ειναι κολλητα στη γωνια ενος αυτοκινητου απο πισω δεν το πιανει αλλα τεσπα αυτο το βλεπω στον καθρεπτη λεω και μπαινω υπο γωνια να παρκαρω και επιασε μεν το αυτοκινητο αλλα δεν μπορουσε να μου δωσει σωστη ενδειξη αποστασης αφου η γωνια μου ηταν στα 5 εκατσοστα αλλα καμια 30αρια απο τον αισθητηρα οποιος μαλιστα απο τα 30 εκ. χτυπαει συνεχομενα και μου φαινεται παρα πολυ μακρια για να σε βοηθησει να παρκαρεις στην τριχα αλλα ετσι πιανει πιο ευκολα τις γωνιες που ειναι 30 εκατοστα πιο δεξια. Απογοητευτηκα απο αυτο αλλα δε βαριεσαι. 2)Ο πανηβλακας ο πωλητης δεν ξερω με τι καθαρισε το αυτοκινητο(με κανα πανι μαλλον ενω το αυτοκινητο ειχε πολυ σκονη πανω και εχει πολλες μικρογραντζουνιες το αυτοκινητο περισσοτερες αποτι εχει το corolla μου 10 μηνων και 200 πλυσιματων!!!!!! Αυτο κι αν με τσαντισε αλλα και παλι τι να του πεις; Φερε μου αλλο επειδη εχει μικρογραντζουνιες ή βαψτο ολο;;; 3)Διαβαζα το βραδυ το μανιουαλ και ειδα οτι ο βομβητης χτυπαει μετα τα 20 για τις ζωνες και ανβουν και οι ενδειξεις. Ειμασταν ομως 4 ατομα μεσα και εκτος απο εμενα κανενας δε φοραγε ζωνη και τιποτα δε γινοταν! Δεν ειναι οτι με απασχολει αν θα δειχνει τι ζωνη η οχι αλλα μηπως εχουν ξεχασει να συνδεσουν τιποτα οι μαλακες ή μηπως πρεπει να το προγραμματισουν; Εχει συμβει σε κανεναν αυτο;
Link to comment
Share on other sites

3)Διαβαζα το βραδυ το μανιουαλ και ειδα οτι ο βομβητης χτυπαει μετα τα 20 για τις ζωνες και ανβουν και οι ενδειξεις. Ειμασταν ομως 4 ατομα μεσα και εκτος απο εμενα κανενας δε φοραγε ζωνη και τιποτα δε γινοταν! Δεν ειναι οτι με απασχολει αν θα δειχνει τι ζωνη η οχι αλλα μηπως εχουν ξεχασει να συνδεσουν τιποτα οι μαλακες ή μηπως πρεπει να το προγραμματισουν; Εχει συμβει σε κανεναν αυτο;

 

Kαταρχήν καλορίζικο!

Κατα δεύτερον καλημέρα! :p

 

Αυτό που λες για τις ζώνες έχει μια λογική (το κάνει κ σε μένα).Απλά το σύστημα θεωρεί ότι είσαι μόνος σου για υτό κ δεν χτυπά στους επιβάτες (πώς άλλωστε να καταλάβει ότι έχεις άτομα μέσα από την αναπνοή τους :lol: ).

Για πέστους όμως όλους τους συνεπιβάτες σου να βάλουν την ζώνη και να την βγάλουν εν κινήσει .... :shifty: ...θα αρχίσει να χτυπά.

Ι need a six month vacation, twice a year.
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη δε χτυπαει αν καθονται και δεν την εχουν βαλει αλλα χτυπαει αν την ειχαν βγαλει και την ξαναβαλουν;;;; Το διαβασα στο μανιουαλ αυτο αλλα νομιζα οτι ηταν λαθος διατυπωση. Τι πως να το καταλαβουν; Οπως σε ολα τα αυτοκινητα: απο το βαρος! Η ενδειξη ομως δε θα επρεπε να αναβει τουλαχιστον; Η και γιάυτην ισχυει το ιδιο. Οποιος ξερει παιδια ας απαντησει γιατι ειμαι ετοιμος να ξαναπαω στην αντιπροσωπεια σε λιγο.
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη δε χτυπαει αν καθονται και δεν την εχουν βαλει αλλα χτυπαει αν την ειχαν βγαλει και την ξαναβαλουν;;;; Το διαβασα στο μανιουαλ αυτο αλλα νομιζα οτι ηταν λαθος διατυπωση. Τι πως να το καταλαβουν; Οπως σε ολα τα αυτοκινητα: απο το βαρος! Η ενδειξη ομως δε θα επρεπε να αναβει τουλαχιστον; Η και γιάυτην ισχυει το ιδιο. Οποιος ξερει παιδια ας απαντησει γιατι ειμαι ετοιμος να ξαναπαω στην αντιπροσωπεια σε λιγο.

 

Καλορίζικο!

 

Τρελαίνεσαι χωρίς λόγο. Ο 'βομβητής' χτυπάει μετά τα 20χλμ/ω μόνο για τον οδηγό ΥΠ' ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ τελούν και οι επιβάτες. Είναι ο κυβερνήτης του υπερσύγχρονου αεροσκάφους που λέγεται C4. Δεν έχεις πρόβλημα στο αυτοκίνητό σου. Έτσι όπως σου τα λέει ο elteo είναι.

http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg
Link to comment
Share on other sites

Δεν τον αμφισβητησα απλως ηθελα να το σιγουρεψω. Ευχαριστω. Επισης η προτεινομενη πιεση ελαστικων σε αδειο οχημα ειναι 2,4 bar μπροστα και 2,1 πισω!!! Δεν ειναι πολυ λιγο πισω για τετοιο βαρος(νομιζω ειναι 26psi περιπου ε;); Οσοι εχετε ασιθητηρες πιεσης ελαστικων δεν ειχατε προβλημα με τοσο χαμηλη πιεση; Ξερει κανενας στις ποσες στροφες ειναι ο κοφτης στο 1.6;
Link to comment
Share on other sites

xexe enginekiller kalotaksido agorina mou

 

 

molis me enimerosane oti hrthe kai to diko moy shmera . ego fisika den eimai xanthi na to paro den exo thn xara ton proton xiliometron . to amaksi tha to paralabei o pateras moy kai ego apo vdomada tha kateyo na to fero .

 

ante tha sas metafero protes entiposeis (toy patera moy) :P

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη δε χτυπαει αν καθονται και δεν την εχουν βαλει αλλα χτυπαει αν την ειχαν βγαλει και την ξαναβαλουν;;;; Το διαβασα στο μανιουαλ αυτο αλλα νομιζα οτι ηταν λαθος διατυπωση. Τι πως να το καταλαβουν; Οπως σε ολα τα αυτοκινητα: απο το βαρος! Η ενδειξη ομως δε θα επρεπε να αναβει τουλαχιστον; Η και γιάυτην ισχυει το ιδιο. Οποιος ξερει παιδια ας απαντησει γιατι ειμαι ετοιμος να ξαναπαω στην αντιπροσωπεια σε λιγο.

 

....τι άλλο έπρεπε να πεις για να με αμφισβητήσεις...; :rolleyes: :wacko:

Ι need a six month vacation, twice a year.
Link to comment
Share on other sites

pantos exo kai ego thn entyposh oti se alla aytokinhta exoyn anixneyth baroys sta kathismata kai xtipan analoga .

 

enginekiller pantos se emena ama moy erxotan "gratsoynismeno" den tha to paralamvana kala kai h antikatastash einai ligo ypervolh vevea alla tha mporoyses na toy zhthseis na soy plhrosei ena plisimo-keroma se epagkelmatiko sinergeio na figoyn oi grames h kati tetoio .

 

ante enginekiller tora tha arxisoyme na rotame emeis esena :P

Link to comment
Share on other sites

....τι άλλο έπρεπε να πεις για να με αμφισβητήσεις...; :rolleyes: :wacko:

 

ελα ρε μεγαλε εννοειται οτι δεν ηθελα να σε αμφισβητησω! :O Απλως ξαναρωτησα για να καταλαβω ακριβως τη λειτουργια του και ειπα ας απαντησει οποιος ξερει γιατι δεν ηξερα αν θα μπεις ξανα να απαντησεις εσυ και βιαζομουν. Δεν ειχα καμια κακη προθεση. Οσο για τις γραντζουνιες μιλαμε για πολυ μικρες που ισα που φαινονται(οπως πχ οι αραχνιες απο σφουγγαρι) απο πολυ κοντα δεν ειναι οτι ειχε τιποτα μεγαλες. Οσο για το περασμα με αλοιφες και κερωμα κτλ απο αυτα κατεχω αρκετα αφου τα εχω κανει χιλιαδες φορες και εχω δοκιμασει ενα σωρο προιοντα. Το θεμα ηταν να μη γινουν αν γινουν απλως κανεις οτι γινεται καλυτερο αλλα ποτε δεν επαναφερεται 100%. Παντως με τα προιοντα που χρησιμοποιω τωρα η διαφορα ειναι παντα αισθητη. Κατι αλλο που με χαλασε και το ξεχασα ειναι η αβαφη αεροτομη :mad: αλλα τεσπα. Επισης κατι που μου αρεσε επιπλεον ειναι η συναρμογη και η ποιοτητα των υλικων η ηχομονωση στις πορτες και τα παραθυρα και οι χωροι για τους πισω επιβατες. Βεβαια τα περισσοτερα απο αυτα τα ειχα δει αλλα αλλο να ειναι το αυτοκινητο σου και αλλο ενα μπιχλιασμενο, ταλαιπωρημενο, αυτοκινητο δοκιμης. Μπορει καποιος να μου πει αντιστοιχια bar με psi γιατι μαλλον λαθος το ηξερα. elteo my friend;;; :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...