Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

thanks παιδιά!

σήμερα είδα ένα Raymond Weil και έκανε γύρω στα 1400Ε αρχική! όπως μού άρεσαν και μερικά Versace γύρω στα 1000Ε!

Maybe I'll hold my breath and jump right in

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γεια σας παιδια εχει παρει κανεις replica καλη να μας πει εντυπωσεις;

εχουνε σημαντικες διαφορες με το αυθεντικο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

καμια διαφορα..... η ποιοτητα δεν ειναι καλη ομως.. σε ενα ρεπλικα που εχω ξεκολλησαν 2 φορες τα "σιδερακια" που δειχνουν την ωρα.. (οχι οι δεικτες)

Device: HTC Desire

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot

λοιπον παιδια θα ηθελα να μου προτεινεται ρολογια μεχρι 500 ευρο,νεανικα,μοντερνα

ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον παιδια θα ηθελα να μου προτεινεται ρολογια μεχρι 500 ευρο,νεανικα,μοντερνα

ευχαριστω

Εσύ μέχρι προχθές δεν έλεγες για ένα rolex daytona και ένα tag heuer? Επειδή σαν πολύ αλλάζεις γνώμη.

Τελικά αποφάσισες τι θες να πάρεις? :rolleyes:

Στα 500 πάντως θα πρότεινα κάποιο seiko εγώ, kinetic ίσως

Μήπως έχει βρεί κανένας στην Ελλάδα το Suunto Foot pod(2008) για το Suunto t6c??

Αγόρασα απο e-bay απο έναν άγγλο...αλλά προέκυψε απάτη και δεν θέλω να ξαναδοκιμάσω

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Εγώ πάντως στο e-men.gr είδα οτι η τιμή του αγαπημένου μου ρολογιού έχει πέσει κατα πολύ :-) Στα καταστήματα η τιμή του ήταν 720 ευρώ και μου το άφηναν 570, στο eshopwatches.gr το βρήκα 516, και στο e-men.gr 449 ευρώ!!!!

ορίστε και τα αποδεικτικά στοιχεία http://tinyurl.com/6h6ot9

Μου αρέσει πολύ ο μαύρος μπρασελές του, οι πορτοκαλί λεπτομέρειες στην οθόνη, και γενικότερα είναι για μένα το πιο όμορφο ρολόι που έχω δεί!!!

γεια σας παιδια εχει παρει κανεις replica καλη να μας πει εντυπωσεις;

εχουνε σημαντικες διαφορες με το αυθεντικο;

Αυτός έχει πολύ καλές ρέπλικες ποιότητα ΑΑΑ, ξεκινάνε από 125 Ευρώ.

Είχα αγοράσει 2 rolex submariner από αυτόν για να τα κάνω δώρο κάπου που μου ζήτησαν 2 rolex για πίστα.

Ωστόσο σε συμβουλεύω να πάρεις ένα ρολόι αυθεντικό και ας μην είναι rolex.

Στα 200 Ευρώ θα βρεις πολλά ρολόγια και ωραία και αυθεντικά.

Προσωπική μου γνώμη.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Αυτός έχει πολύ καλές ρέπλικες ποιότητα ΑΑΑ, ξεκινάνε από 125 Ευρώ.

Είχα αγοράσει 2 rolex submariner από αυτόν για να τα κάνω δώρο κάπου που μου ζήτησαν 2 rolex για πίστα.

Ωστόσο σε συμβουλεύω να πάρεις ένα ρολόι αυθεντικό και ας μην είναι rolex.

Στα 200 Ευρώ θα βρεις πολλά ρολόγια και ωραία και αυθεντικά.

Προσωπική μου γνώμη.

θα το σλεφτω παντως σε ευχαριστω

να σε ρωτησω φιλε μου απο κει που τα πηρες τα ρολεξ απο το mrwatce δωσατε ραντεβου εξω;

και επισης χανανε ωρα τα ρολογια:

thnaks

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωρίζει κανείς στοιχεία για τα ωρολόγια της μάρκα Stuhrling Original; Από ότι είδα έχουν φανταστικές τιμές σε σύγκριση με την ποιότητα τους αλλά και τον μηχανισμό τους. Δείτε σχετικά πείτε μου τη γνώμη σας

http://www.overstock.com/Jewelry-Watches/Mens-Watches/Stuhrling-Original,/brand,/136/dept.html

Εμένα από τα παραπάνω μου άρεσε το ακόλουθο

http://www.overstock.com/Jewelry-Watches/Stuhrling-Eclipse-II-Rose-Goldtone-Automatic-Watch/2905254/product.html

Με αγωνία περιμένω τα σχόλιά σας καθώς ψήνομαι να το αγοράσω.

Σιγά τον μηχανισμό... Για να μην λένε προέλευση και με αυτή την τιμή, κατά 99% πρόκειται για κινέζικο. Και ποια ακριβώς είναι η ποιότητά τους; Στο ρολόι που σου αρέσει π.χ. βάζουν λουράκι δερμάτινο το οποίο έχει τυπωμένο σχέδιο δέρματος κροκοδείλου. Ρολόγια μαϊμού είχα δει, λουράκι μαϊμού πρώτη φορά... :rolleyes:

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Σιγά τον μηχανισμό... Για να μην λένε προέλευση και με αυτή την τιμή, κατά 99% πρόκειται για κινέζικο. Και ποια ακριβώς είναι η ποιότητά τους; Στο ρολόι που σου αρέσει π.χ. βάζουν λουράκι δερμάτινο το οποίο έχει τυπωμένο σχέδιο δέρματος κροκοδείλου. Ρολόγια μαϊμού είχα δει, λουράκι μαϊμού πρώτη φορά... :rolleyes:

και εμενα μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, τι να πω δεν ξέρω...

Η εταιρεία όμως από ότι διάβασα έχει μια σχετική ιστορία χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα βέβαια

http://www.gemnation.com/watches/Stuhrling/watches.html

επίσης η ίδια εταιρεία έχει και μερικά καλά κομμάτια, χωρίς επίσης και αυτό να σημαίνει τίποτα

http://www.gemnation.com/watches/Stuhrling/watches.html?priceMin=20000&priceMax=50000

Βασικά από ότι είδα πολλά από τα σχέδια θυμίζουν κομμάτια άλλων οίκων π.χ. panerai, rolex κλπ. και αυτό είναι ένα θέμα που με προβληματίζει.

Οποιαδήποτε γνώμη θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη.

Η εταιρεία που είχε ιστορία δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή εταιρεία. Στο επίσημο site αναφέρουν πως ένας απόγονος του αρχικού ωρολογοποιού Stuhrling συνάντησε τον κύριο Fisher και έφτιαξαν στα τέλη της δεκαετίας του '90 τη νέα αυτή εταιρεία, δεκαετίες μετά το κλείσιμο της ιστορικής Stuhrling. Όλως περιέργως όμως ο κ. Sturhling δεν αναφέρεται πουθενά στους συντελεστές της εταιρείας. Το πιθανότερο είναι ότι του δώσανε ένα καλό bonus για να χρησιμοποιήσουν το όνομα και εκεί έληξε η σχέση τους. Όσο για τα tourbillon φτιάξανε δύο κομμάτια όλα κι όλα για να έχουν ένα κράχτη. Επίσης όπως λες, δεν τους τιμά το γεγονός της ομοιότητας των ρολογιών τους με αυτά από γνωστές μάρκες. Τέλος δες κι εδώ: πώς είναι δυνατό το ίδιο ρολόι να κοστίζει εξίσου, είτε αγοράσεις το ατσάλινο, είτε το επίχρυσο, είτε το PVD μοντέλο; Ή ο χρυσός και το PVD είναι απάτη ή σε κλέβουν στο ατσάλινο...

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Η εταιρεία που είχε ιστορία δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή εταιρεία. Στο επίσημο site αναφέρουν πως ένας απόγονος του αρχικού ωρολογοποιού Stuhrling συνάντησε τον κύριο Fisher και έφτιαξαν στα τέλη της δεκαετίας του '90 τη νέα αυτή εταιρεία, δεκαετίες μετά το κλείσιμο της ιστορικής Stuhrling. Όλως περιέργως όμως ο κ. Sturhling δεν αναφέρεται πουθενά στους συντελεστές της εταιρείας. Το πιθανότερο είναι ότι του δώσανε ένα καλό bonus για να χρησιμοποιήσουν το όνομα και εκεί έληξε η σχέση τους. Όσο για τα tourbillon φτιάξανε δύο κομμάτια όλα κι όλα για να έχουν ένα κράχτη. Επίσης όπως λες, δεν τους τιμά το γεγονός της ομοιότητας των ρολογιών τους με αυτά από γνωστές μάρκες. Τέλος δες κι εδώ: πώς είναι δυνατό το ίδιο ρολόι να κοστίζει εξίσου, είτε αγοράσεις το ατσάλινο, είτε το επίχρυσο, είτε το PVD μοντέλο; Ή ο χρυσός και το PVD είναι απάτη ή σε κλέβουν στο ατσάλινο...

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Προφανώς οι πολύ καλές τιμές με εκαναν να ωραιοποιήσω στο μυαλό μου τα πράγματα ενώ αυτά είναι πολύ ξεκάθαρα. Σ'ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου φίλε.

Υπάρχει κάποια σελίδα αντίστοιχη της e-men.gr για γυναικεία ρολόγια;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Η DKNY είναι "καλή"? Άσχετα αν δεν είναι ROLEX κ.λ.π.

Σαν κατοχος ρολογιου DKNY ειμαι απολυτα ευχαριστημενος :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σαν κατοχος ρολογιου DKNY ειμαι απολυτα ευχαριστημενος :up:

Thank's φίλε γιατί μου μπήκε ένα στο μάτι στα 270euro και λέω να το "χτυπήσω".

Επειδη αναφερεται συχνα στο θέμα, το site e-men.gr ειναι αξιόπιστο η απλα να το επισκεπτομαι για να κοιτάζω σχέδια;

Thank's φίλε γιατί μου μπήκε ένα στο μάτι στα 270euro και λέω να το "χτυπήσω".

παρ'το καλυτερα απο Amazon! θα το βρεις σε πολυ καλυτερη τιμη!

ρολοι που κοστιζε 260 ευρο στην Ελλαδα εγω με εξοδα αποστολης το πηρα στα 109 ευρο και μεσα σε 3 μερες :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια ρολογια τυπου DKNY,Armani,Gucci,Tommy,D&G,CK μπορει να ειναι ωραια στο ματι και "ονομα" αλλα σαν ρολογια δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.Μονο το ονομα που γραφει απεξω πληρωνετε.Και φυσικα αντιλαμβανεστε οτι δεν υπαρχει εργοστασιο ρολογιων DKNY κλπ ετσι?Καποιος τριτος τα φτιαχνει και μπαινει η σταμπα.

Καλυτερα σε αυτα τα χρηματα να αγορασετε ενα ρολοι απο καποιον κλασικο κατασκευαστη(και ας μην ειναι Rolex,δεν παιζουν τοσα λεφτα για ρολοι απο καποιον που παιρνει 1000 ευρω μισθο).Τσεκαρετε τα Seiko,Tissot,Oris,Certina,Festina,Timex για καποιο μοντελο που να σας αρεσει και να σας παιρνει οικονομικα...

Εγω εχω ενα Certina εδω και καποια χρονια και σκεφτομαι για καποιο Oris η Tissot τον επομενο καιρο.Οταν πανε καλα τα οικονομικα μου θα κοιταξω για καποιο φθηνο Omega.

Screw you guys,I'm going home.........

Μα κάποιοι θέλουν να είναι ωραία στο μάτι ή ακόμη και το όνομα...

Δεν τα χρησιμοποιούν όλοι σαν κομμάτια μέτρησης χρόνου.

Για το ονομα παω πασο.(Προσωπικα δεν το καταλαβαινω σα σκεπτικο,αλλα το δεχομαι).

Για το ομορφο στο ματι,παρολο που ειναι υποκειμενικο,πιστευω οτι πιο ομορφος ειναι ενας χρονογραφος Seiko παρα ενα DKNY.Η εστω ενα κλασσικο Tissot σε σχεση με ενα CK.Αλλα ειπαμε,η ομορφια ειναι υποκειμενικη.

Σαν "εργαλειο μετρησης χρονου" οπως ειπες,απλα δεν υπαρχει καμια σχεση...

Screw you guys,I'm going home.........

Aκριβως ;)

εγω εψαχνα ενα ωραιο ψηφιακο ρολοι και "μουρατο"(προσωπικη γνωμη) και επελεξα DKNY.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το ονομα παω πασο.(Προσωπικα δεν το καταλαβαινω σα σκεπτικο,αλλα το δεχομαι).

Για το ομορφο στο ματι,παρολο που ειναι υποκειμενικο,πιστευω οτι πιο ομορφος ειναι ενας χρονογραφος Seiko παρα ενα DKNY.Η εστω ενα κλασσικο Tissot σε σχεση με ενα CK.Αλλα ειπαμε,η ομορφια ειναι υποκειμενικη.

Σαν "εργαλειο μετρησης χρονου" οπως ειπες,απλα δεν υπαρχει καμια σχεση...

Εντάξει, η εμφάνιση είναι εντελώς υποκειμενική. Εμένα μου αρέσουν ελάχιστοι χρονογράφοι και προτιμώ τα πιο απλά ρολόγια.

To ρολόι το φοράω σαν αξεσουάρ μόνο.