FatMan Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 μιας και το ξεθαψατε το θεμα και δεν ειδα να υπαρχει κανενα "καλο" ρολοι στις επιλογες σας ειπα να βαλω και τα δικα μου :-) ειχα ενα απλο casio g-shock με θερμομετρο το οποιο αντεξε 10 χρονια σκληρης χρησης [πηγε να συναντησει τον μεγαλο ορολογοποιο στον ουρανο]. αυτο που φοραω τωρα [και μαλλον για τα επομενα 10 χρονια] ειναι ενα casio g-shock PRG-80 Titanium [http://www.casio.co.uk/prod/product.asp?ID=1649&Details=2&ImageNumber=1] δεν λεω καλα τα rolex, seiko και λοιπες μαρκες αλλα λιγααααακι υπερτιμημενα. ισως οταν θα εχω τα λεφτα για να παρω ενα ρολοι κοσμημα να αγορασω κατι καλο, αλλα για ρολογια καθημερινης χρησης τα g-shock δεν συγκρινονται. Παράθεση k3rn3l pan1c, c0r3 fr13d, us3r st0n3d ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 δεν λεω καλα τα rolex, seiko και λοιπες μαρκες αλλα λιγααααακι υπερτιμημενα. ισως οταν θα εχω τα λεφτα για να παρω ενα ρολοι κοσμημα να αγορασω κατι καλο, αλλα για ρολογια καθημερινης χρησης τα g-shock δεν συγκρινονται. Για τα Ρόλεξ μαζί σου, αλλά τα SEIKO υπερτιμημένα? Γιατί? :confused: Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ ένα ρολόι και θέλω τις συμβουλές σας. Είμαι 15 χρονών (οπότε δεν θέλω τπτ κλασικό για μεγάλες ηλικίες) και μπορώ να διαθέσω έως 200€. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ ένα ρολόι και θέλω τις συμβουλές σας. Είμαι 15 χρονών (οπότε δεν θέλω τπτ κλασικό για μεγάλες ηλικίες) και μπορώ να διαθέσω έως 200€. Τα Citizen Diver's Automatic και Seiko Diver's automatic που αναφέρονται πιο πάνω από μένα και τον Redcon, έχουν περίπου τόσο. Σκυλιά από αντοχή, δεν παθαίνουν τίποτα, κουρδίζουν με την κίνηση του χεριού, δεν μασάνε από νερά, είναι και σπορ :) Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 redcom δεν μας ειπες ΠΟΣΟ πηγε το μαλλι :( Τζαμπα πραμα. 200 δολλαριακια απο ebay. Αυτο το μοντελλο δεν ερχεται ευρωπη αλλα μονον ΗΠΑ. http://cgi.ebay.com/Seiko-SKX173-Divers-Automatic-200m_W0QQitemZ5012733468QQcategoryZ31387QQssPageNameZWD1VQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting Θα το στειλει στον κολλητο μου ΝΥ, και την αλη βδομαδα που παει εκει η γυναικα μου θα μου το φερει. Φοβαμαι τα τελωνεια εδω. Πολυ καλες τιμες και εγγυηση ειναι το http://www.timefactors.com/index.html Σημερα παρηγγειλλα 3 λουρακια ΝΑΤΟ και Rhino. Πολυ ωραια για look miltare. Δειτε στα Σεικο το Monster. Μιλαμε οτι ειναι αθαντο, αυτοματο, ποιοτικοτατο και πολυ αργιο!!! Το επομενο μου θα ειναι κοντα στο καλοκαιρι. Και μαλιστα με την πορτοκαλι πλακα. Σας αρεσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Τα Citizen Diver's Automatic και Seiko Diver's automatic που αναφέρονται πιο πάνω από μένα και τον Redcon, έχουν περίπου τόσο. Σκυλιά από αντοχή, δεν παθαίνουν τίποτα, κουρδίζουν με την κίνηση του χεριού, δεν μασάνε από νερά, είναι και σπορ :) Συμφωνω απολυτα. Χτυπα ενα και δεν θα το μετανοιωσεις ποτε. Βασικη συμβουλη μιας και εισαι νεος: Δεν πουλαμε ποτε ρολοι. Ενα κλασσικο divers Citizen/Seiko θα το εχεις παντα διοτι ειναι σκυλι και κλασσικο σχημα. Ο ορισμος βεβαια της κλασσικοτητας ειναι το Rolex, γιαυτο και ειναι ακριβα (σε απαντηση του φιλου). Και μετα απο 50 χρονια παλι Submariner θα φοραει ο κοσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 :X:shock::geek::cry: λες να το κάνω μόνος μου service..? :p :lol: :Oμα να σου πω :lol: καλυτερα!!!παντως ο πατερας μου εχει 1 submariner 30 χρονια και του εχει κανει 1 σερβις πριν 15 χρονια και ειναι μια χαρα!!!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Συμφωνω απολυτα. Χτυπα ενα και δεν θα το μετανοιωσεις ποτε. Βασικη συμβουλη μιας και εισαι νεος: Δεν πουλαμε ποτε ρολοι. Ενα κλασσικο divers Citizen/Seiko θα το εχεις παντα διοτι ειναι σκυλι και κλασσικο σχημα. Ο ορισμος βεβαια της κλασσικοτητας ειναι το Rolex, γιαυτο και ειναι ακριβα (σε απαντηση του φιλου). Και μετα απο 50 χρονια παλι Submariner θα φοραει ο κοσμος.απολυτα σωστος για αλλη μια φορα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 redcom βασικα για το seiko θα μ'ενδιεφερε να μας πεις τιμη (και που το χτυπησες ) :) Μεγαλε ακομα καθεσαι: SKX007 95 LIRES!!!! MONSTER 115 LIRES!!! KAI 85 EXEI TA 100M AUTO. Ο ανθρωπος χαριζει ρολογια. Οσο κανει ενα σαβουρο-νοκια κινητο παιρνεις ενα Monster και εισαι αρχοντας. Και στο λεω εγω που εχω και rolex sub, kai panerai kai omega kai vacheron kai anonimo kai seiko kai cartier kai kai.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Λεω να αγορασω και εγω ενα ρολογακι. Εχετε να μου προτεινεται καποιο σπορ μοντελο? Μεχρι 500 ευρω το πολυ. Κατι σαν αυτο . Μηπως ξερει κανενας ποσο παει το μαλλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Λεω να αγορασω και εγω ενα ρολογακι. Εχετε να μου προτεινεται καποιο σπορ μοντελο? Μεχρι 500 ευρω το πολυ. Κατι σαν αυτο . Μηπως ξερει κανενας ποσο παει το μαλλι? Αν κρινω απο το μηχανισμο, πρεπει να τσιμπαει. Αυτοματο, COSC, χρονογραφος, δεν μπορει να ειναι φτηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Να και η Μαρινα μου. Με μαυρο λουρακι codiak αδιαβροχο σαντουιτς με την pre-vendome bucké. Κουρδιστο φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Αν κρινω απο το μηχανισμο, πρεπει να τσιμπαει. Αυτοματο, COSC, χρονογραφος, δεν μπορει να ειναι φτηνο. Το φανταστηκα :p Εχεις να μου προτεινεις κατι αναλογο σε σχεδιο? Χρονογραφους και τετοια δεν χρειαζομαι. Απλως να λειτουργει με την κινηση του χεριου. Edit: Θα το αγορασω απο Σιγκαπουρη που ξερω οτι τα εχουν πιο φτηνα. Ελπιζω βεβαια να μην πεσω σε μαιμου. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Το φανταστηκα :p Εχεις να μου προτεινεις κατι αναλογο σε σχεδιο? Χρονογραφους και τετοια δεν χρειαζομαι. Απλως να λειτουργει με την κινηση του χεριου. http://cgi.ebay.com/NEW-LINK-Calibre-36-TAG-Heuer-Mens-Watch-Chrono-Tach_W0QQitemZ5036147130QQcategoryZ31387QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Καλα τη μυριστικα. 3000 δολλαρια!!! Ειπα πιο επανω: Seiko-Citizen. Value for money, καλοι μηχανισμοι, αριστη κατασκευη (γιαπωνεζικο ατσαλι ειναι αριστο), εχει service παντου. Απο κατι γυφτιες τυπου adidas, nike, nautica, klp 1000 φορες καλυτερα. Να παρεις ρολλοι απο εταιρεια που φτιαχνει ρολογια οχι παπαουτσια και εσωρουχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 http://cgi.ebay.com/NEW-LINK-Calibre-36-TAG-Heuer-Mens-Watch-Chrono-Tach_W0QQitemZ5036147130QQcategoryZ31387QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Καλα τη μυριστικα. 3000 δολλαρια!!! Ειπα πιο επανω: Seiko-Citizen. Value for money, καλοι μηχανισμοι, αριστη κατασκευη (γιαπωνεζικο ατσαλι ειναι αριστο), εχει service παντου. Απο κατι γυφτιες τυπου adidas, nike, nautica, klp 1000 φορες καλυτερα. Να παρεις ρολλοι απο εταιρεια που φτιαχνει ρολογια οχι παπαουτσια και εσωρουχα. :X :X Παναγια μου!! Τσαμπα πραμα. Θα σου παρω και σενα ενα δωρο. Τι χρωμα το θες? :D Μου φαινεται θα παω σε ενα μαγαζι να δω διαφορα μοντελα, να παρω τιμες και βλεπουμε. Ακου εκει 3,000 δολλαρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 :X :X Παναγια μου!! Τσαμπα πραμα. Θα σου παρω και σενα ενα δωρο. Τι χρωμα το θες? :D Μου φαινεται θα παω σε ενα μαγαζι να δω διαφορα μοντελα, να παρω τιμες και βλεπουμε. Ακου εκει 3,000 δολλαρια... Και εμενα ρε γαμωτο πεφτει το ματι μου παντα στα ακριβα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 http://cgi.ebay.com/NEW-LINK-Calibre-36-TAG-Heuer-Mens-Watch-Chrono-Tach_W0QQitemZ5036147130QQcategoryZ31387QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Καλα τη μυριστικα. 3000 δολλαρια!!! Ειπα πιο επανω: Seiko-Citizen. Value for money, καλοι μηχανισμοι, αριστη κατασκευη (γιαπωνεζικο ατσαλι ειναι αριστο), εχει service παντου. Απο κατι γυφτιες τυπου adidas, nike, nautica, klp 1000 φορες καλυτερα. Να παρεις ρολλοι απο εταιρεια που φτιαχνει ρολογια οχι παπαουτσια και εσωρουχα. Νομίζω συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ σε όλο το θρεντ! :w00t: Ευτυχώς, με γλιτώνεις από το να γράφω κείμενο :) :p :cool: Η MARINA σου είναι κούκλα! :love: Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Παίδες ψάχνομαι για ρολόι γύρω στα 200-300 ευρώ... Θέλω βασικά να έχει αρκετά μεγάλο μέγεθος. Σ'αυτή την τιμή βρήκα αυτά να μου αρέσουν: Tissot Classic XXL , Tissot Sport V8 , λίγο πιο κλασσικά, και αυτό το Diesel αρχισε να μου ψιλοαρέσει.. :O Τι λέτε? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σ' αυτή την τιμή? Αλήθεια Diesel ρολόγια που μπορώ να βρώ στην Αθήνα? Τhanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenios822 Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 paidia to roloi pou exw egw einai ena swatch.eimai poli euxaristimenos kai einai to mono pou antexe sta xeria mou panw apo ena xrono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει κανείς τι σημαίνουν τα νούμερα που έχουν τα ρολόγια περιμέτρικα από το τζάμι. Δηλαδή πάνω από το 12 έχουν το 60 / 3 έχουν το 240 / 6 έχουν το 120 / 9 έχουν το 80. Μήπως είναι δευτερόλεπτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 plati φιλε αυτες οι ενδειξεις υπαρχουν για να μετρας την ταχυτητα -ειναι του tachimeter- με την οποια κινησαι ,συνηθως μεσα σ'ενα αυτοκινητο :) Συνυπαρχουν σε ρολογια που εχουν και χρονομετρα Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 plati φιλε αυτες οι ενδειξεις υπαρχουν για να μετρας την ταχυτητα -ειναι του tachimeter- με την οποια κινησαι ,συνηθως μεσα σ'ενα αυτοκινητο :) Συνυπαρχουν σε ρολογια που εχουν και χρονομετρα ... και πώς εκτελούμε μια τέτοια μέτρηση ; για να είμαι ειλικρηνείς δεν κατάλαβα. ευχαριστώ που προθυμοποιοίθηκες να μου απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Παίδες ψάχνομαι για ρολόι γύρω στα 200-300 ευρώ... Θέλω βασικά να έχει αρκετά μεγάλο μέγεθος. Σ'αυτή την τιμή βρήκα αυτά να μου αρέσουν: Tissot Classic XXL , Tissot Sport V8 , λίγο πιο κλασσικά, και αυτό το Diesel αρχισε να μου ψιλοαρέσει.. :O Τι λέτε? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σ' αυτή την τιμή? Αλήθεια Diesel ρολόγια που μπορώ να βρώ στην Αθήνα? Τhanks ΓΝΩΜΗ: μην αγοράζετε ρολόγια από φίρμες "μόδας" (diesel, adidas, elesse, calvin klein κλπ...) σε αυτά τα λεφτά, κάποια στιγμή θα τα κλαίτε. Οι μηχανισμοί είναι αμφιβόλου ποιότητας και κατασκευής, ποτέ δεν ξέρεις. Η Tissot ας πούμε, είναι ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ κατασκευαστής ρολογιών, και τα δύο μοντέλα που μας έδειξες είναι πολύ όμορφα, πήγαινε για ένα τέτοιο ;) :) Είναι ωστόσο, quartz, δηλαδή με μπαταρία. Ακόμη καλύτερα πήγαινε για ένα αυτόματο, τσέκαρε το λινκ που δίνει ο φίλος redcon πιο πάνω, είναι αυτό: http://www.timefactors.com/index.html και έχει κυρίως αυτόματα ρολόγια σε ΠΟΛΥ καλές τιμές για την ποιότητά τους :) Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 ΓΝΩΜΗ: μην αγοράζετε ρολόγια από φίρμες "μόδας" (diesel, adidas, elesse, calvin klein κλπ...) σε αυτά τα λεφτά, κάποια στιγμή θα τα κλαίτε. Οι μηχανισμοί είναι αμφιβόλου ποιότητας και κατασκευής, ποτέ δεν ξέρεις. Η Tissot ας πούμε, είναι ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ κατασκευαστής ρολογιών, και τα δύο μοντέλα που μας έδειξες είναι πολύ όμορφα, πήγαινε για ένα τέτοιο ;) :) Είναι ωστόσο, quartz, δηλαδή με μπαταρία. Ακόμη καλύτερα πήγαινε για ένα αυτόματο, τσέκαρε το λινκ που δίνει ο φίλος redcon πιο πάνω, είναι αυτό: http://www.timefactors.com/index.html και έχει κυρίως αυτόματα ρολόγια σε ΠΟΛΥ καλές τιμές για την ποιότητά τους :) Τhanks for the tips ;) Kαι εγώ αυτής της άποψης είμαι για τις "φίρμες" αλλά σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, που να μου αρέσουν κιόλας (ένα IWC ας πούμε :w00t: ). Για Tissot λέω να πάω, αρκεί να βρώ κάποιο μαγαζί να τα δω απο κόντά..Έχεις κανένα υπόψη σου για Αθήνα? Τα αυτόματα είναι αυτά που τα κουνάς και δεν έχουν μπαταρία? :O PS: Στην Ομόνοια IWC Aquatimer Chrono Automatic με 110 ευρώ :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 ... και πώς εκτελούμε μια τέτοια μέτρηση ; για να είμαι ειλικρηνείς δεν κατάλαβα. ευχαριστώ που προθυμοποιοίθηκες να μου απαντήσεις. λοιπον χρονομετρεις με το χρονομετρο του ρολογιου το χρονο που κανει το αυτοκινητο για να διανυσει ενα χιλιομετρο, και σταματας το χρονομετρικο δεικτη- εκει που εχει σταματησει ο δεικτης στην εξωτερικη επιφανεια της στεφανης , φαινεται η ταχυτητα με την οποια πηγαινε το αυτοκινητο :) Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts