Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Και στις δυο φωτογραφίες ειναι το ίδιο ρολόι..

Και με μια γρήγορη ματιά που έριξα στα Panerai ειναι σίγουρα αυτό.

Κι απο ότι είδα απο τα μοντέλα ίσως είναι το "Panerai Pam 90".

Δυο τελευταίες ερωτήσεις:

Θεωρούνται καλά ρολόγια;

Ειναι ακριβά ρολόγια;

Ναι και ναι. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν και μια γενικη ερωτηση θα λαβει μια γενικη απαντηση,θα την κανω..Ποια η γνωμη σας για τα hamilton?Για entry level αγορα?Και αν εχουν καλη σχεση ποιοτητας /τιμης..Προσωπικα εχω καποιο απο αυτα υποψιν

http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=457_465&products_id=11937

http://www.precisiontime.co.uk/hamilton-h32565735-jazzmaster-open-heart-automatic-gents-watch-p-3916.html

Ωστοσο θα ηθελα να ακουσω και προτασεις σε αυτο το υφος(δερματινο λουρακι,στρογγυλο ή square) γυρω στα 600 ευρω

Την ερώτηση αν είναι καλά ρολόγια, θα έπρεπε να την κανεις με τροπο.

Σε πολλά φόρουμ θα μπορούσε να αποτελέσει αιτία «πολέμου»!

Αν το ρολόι το έχεις στα χέρια σου και δεν είσαι σίγουρος κατα πόσο αγοράστηκε από εξουσιοδοτημένο κατάστημα, να το τσεκαρεις.

Η τεράστια επιτυχία του ρολογιού έχει ως αποτέλεσμα τις «Καλές» μαϊμούδες, να μη τις ξεχωριζεις εύκολα...

Φιλικά

Κωστης

ΥΓ Αν είναι αυθεντικό, ανάμεσα στα αλλα προτερήματα του, είναι και η υψηλή τιμή μεταπωλησης.

πω πω τι ανακαλυψα ο ανθρωπος...:p

http://www.manbushijie.com/ (πουλαει τρελα στις ΗΠΑ)

δειτε και αυτα...

http://www.titanworld.com/

http://www.hmti.com/Html/Dsp_SubIndex.asp?sType=W :D

Edited by nectarios73

σωπα καημενε...ειδικα αυτα τα μαρινα μιλιταρε εχουν κατι απο ιταλια...:lol::lol::lol:

κατι μου θυμιζει αυτο...τι ομως?σπαω το κεφαλι μου...

http://www.worldofwatches.com/detail.asp?bo_products_variance_id=81093&rid=E012910P-INV

Edited by nectarios73

πω πω τι ανακαλυψα ο ανθρωπος...:p

http://www.manbushijie.com/ (πουλαει τρελα στις ΗΠΑ)

δειτε και αυτα...

http://www.titanworld.com/

http://www.hmti.com/Html/Dsp_SubIndex.asp?sType=W :D

Μπορω να πω οτι τα πρωτα,http://www.manbushijie.com/ ,με εντυπωσιασαν,και αν γινοταν,θα τα ηθελα ΟΛΑ.

Δεν ξερω βεβαια,αν το εξωτερικο μεταλλικο περιβλημα,εχει Νικελιο,που δεν ειναι ο,τι καλυτερο για το δερμα,αλλα σαν design,σκιζουν.

Και μη μου πει ο φιλος με τις ειδικες γνωσεις,οτι αμα υπαρχει ενα ωραιο ρολοι στο χερι,πρεπει ντε και καλα,να βαζουμε και καποιο manual,που να δειχνει τι μηχανισμο εχει,για να το δειχνουμε κι αυτο στους αλλους,κατα τη γνωστη ρηση,"εχω και κοτερο,παμε μια βολτα";

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Τα Parnis που εχει το ενα site εχουν κινεζικο μηχανισμο και αντιγραφουν τα u boat (κυριως αυτα, αντιγραφουν και αλλες μαρκες) σε σχεδιασμο (τα ρολογια, οχι τα υποβρυχια :p ) Σε σχεση με τα λεφτα που δινεις παιρνεις "πολυ" ρολοϊ με την εννοια οτι ειναι τεραστια ( οπως τα u boat δηλαδη) αλλά ποιοτικα φυσικα δεν ειναι και τπτ καλο...αν και εχω διαβασει οτι ειναι "σχετικα" αξιοπιστα. Αν δεν κανω λαθος υπαρχουν και σε Ελληνικο site προς αγορα σε τιμες πιο υψηλες απ'οτι θα επρεπε κατα τη γνωμη μου

καλησπερα.εχω το seiko snda75p1 http://www.chronograph.com/store/catalog/products/SNDA75P1.jpg και θελω να βαλω λουρακι αλλα σε καποια καταστηματα που κοιταξα μου ειπαν οτι θα υπαρχει κενο αναμεσα στο ρολοι και το λουρακι..μπορειτε να μου προτεινεται καποια που να μην εχουν αυτο διαστημα αναμεσα στο ρολοι και στο λουρι;

ξερετε καποιο αξιοπιστο site με ρολογια replica; με ενδιαφερει να ψαξω για tag heuer . η αν υπαρχει ακρη καπου στην Αθηνα καποιος να εμπορευεται;

Για να καταλάβω, θέλεις κάποιον "αξιόπιστο" που θα έχει κλέψει μόνο το σχέδιο και όλες τις λεπτομέρειες ενός ρολογιού ή και το όνομα TAG Heuer;

Απάντησέ μου, να ψάξω να σου βρω κάποιον κλέφτη "αξιόπιστο"

Φιλικά

Κωστής

ΥΓ. Σήμερα ακόμη και για να κλέψεις τελικά χρειάζονται συστάσεις.

Δεν εμπιστεύεται ο κόσμος τον οποιονδήποτε να κλέβει. Πρέπει να είναι και "αξιόπιστος"...

ΥΓ2. Τα σχόλιά μου δεν κρινουν ανθρώπους, αλλά μια "λογική", που μην μου πείτε ότι δεν είναι απαράδεκτη;

Σε λίγο θα διαβάζουμε "πείτε μου που μπορώ να αγοράσω ένα κλεμένο ρολόι, αλλά να ισχύει ακόμη η εγγύηση της αντιπροσωπείας...

Το να θέλει κάποιος να αγοράσει μία ρέπλικα δεν είναι κακό. Σου αρέσει ένα σχέδιο μιας εταιρείας. Όμως δεν μπορείς να διαθέσεις 3-5 χιλιάδες ευρώ για να το αγοράσεις. Αν μπορείς να βρεις κάτι που του μοιάζει (εξωτερικά πάντα) πάρα πολύ με 200-300 ευρώ, γιατί να μην το κάνεις? Κατά την γνώμη μου δεν είναι "απαράδεκτη λογική".

Κι εμένα μου αρέσει ένα Jaeger LeCoultre που όμως κοστίζει πάρα πολύ. Δεν έχω τα απαραίτητα χρήματα να τα διαθέσω. Θέλω να πάρω ένα καλό ρολόι με όσα μπορώ να διαθέσω (Elysee, Hamilton πχ) αλλά δεν θα με χάλαγε καθόλου και μια Replica του Jaeger LeCoultre, που λογικά δύσκολα θα μπορέσω να αποκτήσω κάποια μέρα.

--- Sony Xperia 5 II ---

Για να καταλάβω, θέλεις κάποιον "αξιόπιστο" που θα έχει κλέψει μόνο το σχέδιο και όλες τις λεπτομέρειες ενός ρολογιού ή και το όνομα TAG Heuer;

Απάντησέ μου, να ψάξω να σου βρω κάποιον κλέφτη "αξιόπιστο"

Φιλικά

Κωστής

ΥΓ. Σήμερα ακόμη και για να κλέψεις τελικά χρειάζονται συστάσεις.

Δεν εμπιστεύεται ο κόσμος τον οποιονδήποτε να κλέβει. Πρέπει να είναι και "αξιόπιστος"...

ΥΓ2. Τα σχόλιά μου δεν κρινουν ανθρώπους, αλλά μια "λογική", που μην μου πείτε ότι δεν είναι απαράδεκτη;

Σε λίγο θα διαβάζουμε "πείτε μου που μπορώ να αγοράσω ένα κλεμένο ρολόι, αλλά να ισχύει ακόμη η εγγύηση της αντιπροσωπείας...

το οτι υπαρχουν ρεπλικες ρολογιων δεν ευθυνομαι εγω απο τη στιγμη που υπαρχουν ομως και κυκλοφορουν στο διαδικτυο σε διαφορα μαγαζια εχω νομιζω το δικαιωμα να ψαξω να αγορασω κατι που στη τελικη ειναι δυσκολο να αγορασω αυθεντικο. τωρα αν εσενα σε ενοχλει γιατι εγω θα το αγορασω 200 και εσυ 10000 ευρω και φαινομενικα θα ειναι το ιδιο ειναι ενα αλλο θεμα

Μη βγάζεις εύκολα συμπεράσματα. Τα ρολόγια που έχω δεν υπάρχουν σε ρεπλικες γιατί δεν απευθύνονται στο μέσο γούστο, να υπάρχουν εκατομμύρια που τα λαχταρουν αλλά δεν έχουν τα χρήματα να τα αποκτήσουν.

Οπότε δεν παίζει να φοράς κάποιο ρολόι μου σε μαϊμού.

Τώρα αν για σένα οτι βρίσκεται στο διαδίκτυο δεν έχεις καμία αναστολή να ασχοληθείς, είναι δικό σου θέμα.

Το διαδίκτυο έχει πολλές κακοτοπιες.

Η λογική ότι δεν υπάρχουν όρια επειδή κάτι μας άρεσε και δεν μπορούμε να το αποκτήσουμε δεν ισχύει στα αντικείμενα.

Μπορείς αντί τις Μαλδιβες να πας για μπάνιο στη Λουτσα, αντί να βγεις με τη Κλοντια Σιφερ να βγεις με την ξανθιά συνάδελφο σου, αλλά δεν μπορείς να τυπωνεις πεντακοσαρικα επειδή δεν έχεις, ούτε να βοηθάς αυτούς που παράγουν παράνομα προϊόντα, επειδή δεν μπορείς να αγορασεις το αυθεντικό.

Η jaeger lecoultre το ρολόι που αναφέρεις το σχεδίασε, το δημιούργησε και της ανήκει. Δεν είναι δημόσιας χρήσης.

ΕΣΥ παραχωρεις τη δουλειά σου τζάμπα σε όποιον την χρειάζεται και του αρέσει, αλλά δεν έχει χρήματα να την αγοράσει;

Αυτό όλο είναι απαράδεκτη λογική.

Η δουλειά μου είναι να γράφω. Αν έχεις περιοδικό μπορείς να αγορασεις ένα κείμενο μου. Αν δεν έχεις χρήματα η με βρίσκεις ακριβό, δικαιουσε να κλεψεις το κείμενο;

Φιλικά

Κωστης

Μη βγάζεις εύκολα συμπεράσματα. Τα ρολόγια που έχω δεν υπάρχουν σε ρεπλικες γιατί δεν απευθύνονται στο μέσο γούστο, να υπάρχουν εκατομμύρια που τα λαχταρουν αλλά δεν έχουν τα χρήματα να τα αποκτήσουν.

Τώρα αν για σένα οτι βρίσκεται στο διαδίκτυο δεν έχεις καμία αναστολή να ασχοληθείς, είναι δικό σου θέμα.

Η λογική ότι δεν υπάρχουν όρια επειδή κάτι μας άρεσε και δεν μπορούμε να το αποκτήσουμε δεν ισχύει στα αντικείμενα.

Μπορείς αντί τις Μαλδιβες να πας για μπάνιο στη Λουτσα, αντί να βγεις με τη Κλοντια Σιφερ να βγεις με την ξανθιά συνάδελφο σου, αλλά δεν μπορείς να τυπωνεις πεντακοσαρικα επειδή δεν έχεις, ούτε να βοηθάς αυτούς που παράγουν παράνομα προϊόντα, επειδή δεν μπορείς να αγορασεις το αυθεντικό.

Η jaeger lecoultre το ρολόι που αναφέρεις το σχεδίασε, το δημιούργησε και της ανήκει. Δεν είναι δημόσιας χρήσης.

ΕΣΥ παραχωρεις τη δουλειά σου τζάμπα σε όποιον την χρειάζεται και του αρέσει, αλλά δεν έχει χρήματα να την αγοράσει;

Η δουλειά μου είναι να γράφω. Αν έχεις περιοδικό μπορείς να αγορασεις ένα κείμενο μου. Αν δεν έχεις χρήματα η με βρίσκεις ακριβό, δικαιουσε να κλεψεις το κείμενο;

Φιλικά

Κωστης

ωραια ολα αυτα που λες και σε μερικα συμφωνω αλλα στην προκειμενη δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω ρολοι 10000 ευρω οποτε η εταιρια δεν ζημιωνεται επειδη θα το παρω εγω σε ρεπλικα γιατι απλα απευθυνεται σε αλλα πορτοφολια που αν θελουν το παιρνουν αυθεντικο. πιο πολυ αντιλαμβανομαι οτι σε ενοχλει οτι θα το αγορασω εγω 200 ευρω και εσυ 10000 ευρω και εξωτερικα θα ειναι το ιδιο

αξιζει να φτιαξω ενα καταδυτικο citizen 15ετιας (απο πλευρας κοστους) η να μαζεψω χρηματα και να παρω καποιο αλλο.να σημειωσω οτι με καινουργια μπαταρια δουλεψε μολις λιγες ωρες..τωρα δεν δουλευει τιποτα..ουτε οι ωρες ουτε το βυθομετρο.υποψιαζομαι οτι αυτος που εβαλε την μπαταρια εχει κανει την ζημια..αλλα δεν μπορω να το αποδειξω.επισης το ρολοι απ'οτι καταλαβα πρεπει να φυγει για το κεντρικο service αλλα φοβαμαι μην το πληρωσω "σαν" καινουργιο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγαπητέ Μάνθο,

αν θέλεις πιο ολοκληρωμένα να δεις δύο σκέψεις, δες εδώ

http://clepsydre.gr/news.php?id=511

Στο κάτω μέρος θα βρεις πρόσφατη μελέτη εγκληματολόγων η οποία λέει ότι οι εταιρείες ίσως και να κερδίζουν.

Διάβασε και το άρθρο μου που βρίσκεται σε λινκ στην αρχή του κειμένου στο λινκ που σου έβαλα, για να πάρεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του γιατί είναι λάθος η ύπαρξη των ρολογιών αυτών.

Τώρα, σε αυτόι που λες, θα σου πω ένα παράδειγμα.

Και πεντακοσάρικα να τυπώσεις, δεν βλάπτεις αυτούς που έχουν τα αληθινά, αφού μάλιστα έχουν και πολλούς τρόπους να σου πουλήσουν κάτι και να επωφεληθούν από την πράξη σου.

Το θέμα είναι ότι αυτός είναι ο Νόμος της Ζούγκλας και όχι μια συντεταγμένη (ο Θεός να την κάνει) κοινωνία

Φιλικά

Κωστής

Φιλικά

Κωστης

Φίλε Κωστή, γενικά δεν προτιμώ τις ρέπλικες. Σε ρούχα πχ ποτέ δεν έχω πάρει. Προτιμώ πάντα τα αυθεντικά. :) Και θα προτιμήσω ένα αυθεντικό ρολόι της τάξης των 500 ευρώ πχ, από μία ρέπλικα των 200-300.

Εγώ ανέφερα το παράδειγμα της Jaeger (το οποίο σίγουρα δεν απευθύνεται και στο μέσο γούστο ;)) γιατί 10.000 με 200 ευρώ είναι απίστευτη διαφορά. Και επίσης σίγουρα η εταιρία δεν χάνει από εμένα. Δεν θα το έπαιρνα, δεν θα το πάρω..

Όταν μου περισσεύουν κάποια χρήματα θα πάρω και το Chronos Oro μου, και το περιοδικό αυτοκινήτου. Αλλιώς θα διαβάσω άρθρα στο internet..

--- Sony Xperia 5 II ---

Αγαπητέ Μάνθο,

αν θέλεις πιο ολοκληρωμένα να δεις δύο σκέψεις, δες εδώ

http://clepsydre.gr/news.php?id=511

Στο κάτω μέρος θα βρεις πρόσφατη μελέτη εγκληματολόγων η οποία λέει ότι οι εταιρείες ίσως και να κερδίζουν.

Διάβασε και το άρθρο μου που βρίσκεται σε λινκ στην αρχή του κειμένου στο λινκ που σου έβαλα, για να πάρεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του γιατί είναι λάθος η ύπαρξη των ρολογιών αυτών.

Τώρα, σε αυτόι που λες, θα σου πω ένα παράδειγμα.

Και πεντακοσάρικα να τυπώσεις, δεν βλάπτεις αυτούς που έχουν τα αληθινά, αφού μάλιστα έχουν και πολλούς τρόπους να σου πουλήσουν κάτι και να επωφεληθούν από την πράξη σου.

Το θέμα είναι ότι αυτός είναι ο Νόμος της Ζούγκλας και όχι μια συντεταγμένη (ο Θεός να την κάνει) κοινωνία

Φιλικά

Κωστής

ok τελικα συμφωνουμε, απλα για το τελευταιο περι κοινωνιας και ζουγκλας αστο καλυτερα σε αυτη τη ζουγκλα οπως λες αν παρω εγω μια ρεπλικα δεν νομιζω οτι θα χαλασω την ''ησυχια'' της

Η jaeger δεν ήταν του μέσου γουστου για δεκαετίες, όταν εκτός του Reverso έβγαζε ελάχιστα στρογγυλά ρολόγια.

Τώρα που βγάζει 46αρια, 48αρια κλπ απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ.

Έχεις δει Reverso μαϊμού;

Μανθο μπορείς να ενημερωνεσαι με όποιον τροπο διαλέγεις.

Εγώ αυτά που βάζω στο περιοδικό μου, δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρεις στο Ίντερνετ.

Όταν έκανα θέμα για τα ρολόγια με ζώα έβαλα 61 ρολόγια. Από 50 μέχρι 1,500,000 ευρώ.

Το τελευταίο τεύχος έχει 120 σελίδες για τη σχέση των ρολογιων με το σεξ.

Μέρος από την ύλη υπάρχει στο πόρταλ μου και μπορεί κανείς χωρίς να πληρώσει.

Φιλικά

Κωστης