johner Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Για κανένα λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Φήμες ότι το ρολόι έχει αυξημένη αντικραδασμική προστασία για να αντέχει και σε κουτουλιές κρίνονται ως ανακριβείς :ninja::lol: Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 TIMH:7.700 ευρω μονο...:p Εξωφρενική τιμή για ένα τέτοιο (πολύ άσχημο κατά τη γνώμη μου) ρολόι.Μήπως να το ξανασκεφτουν και να αφαιρέσουν κανένα μηδενικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Εγώ είμαι ερωτευμένος με αυτό το ρολόι.... αλλα δεν ξέρω αν θα έδινα τόσα λεφτά για να το αγοράσω.... (516 ευρώ στοιχίζει) http://www.imageshack.gr/files/meio5nlp998ssi6gvalu.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Εξωφρενική τιμή για ένα τέτοιο (πολύ άσχημο κατά τη γνώμη μου) ρολόι.Μήπως να το ξανασκεφτουν και να αφαιρέσουν κανένα μηδενικό; Και η τελευταία Mercedes SL είναι πιο άσχημη από την προηγούμενη. Μήπως να αφαιρέσουν κι από εκεί κανένα μηδενικό; Καλώς ή κακώς η αξία των πραγμάτων δεν κρίνεται μόνο από την αισθητική τους. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Και η τελευταία Mercedes SL είναι πιο άσχημη από την προηγούμενη. Μήπως να αφαιρέσουν κι από εκεί κανένα μηδενικό; Καλώς ή κακώς η αξία των πραγμάτων δεν κρίνεται μόνο από την αισθητική τους. Συμφωνώ.Απλά είπα ότι κατά τη γνώμη θα έπρεπε να είναι φθηνότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 παιδια κανενα γυναικειο ρολοι με αξια γυρω στα 300 εχετε να μου προτεινετε??? Οχι Tissot . Εγω σκεφτομουν κατι σε Seiko , Breil . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 παιδια κανενα γυναικειο ρολοι με αξια γυρω στα 300 εχετε να μου προτεινετε??? Οχι Tissot . Εγω σκεφτομουν κατι σε Seiko , Breil . Υπαρχουν και καποια Dolce & Gabbana σε αυτα τα λεφτα...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 παιδια κανενα γυναικειο ρολοι με αξια γυρω στα 300 εχετε να μου προτεινετε??? Οχι Tissot . Εγω σκεφτομουν κατι σε Seiko , Breil . προτεινω DKNY και φθηνοτερα και πολυ ομορφα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Υπαρχουν και καποια Dolce & Gabbana σε αυτα τα λεφτα...:rolleyes: εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθενας στην ειδικοτητα του . Ετσι και στα ρολογια παντα προτιμουσα τις εταιρειες που βγαζουν μονο ρολογια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoPap Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Πώς σας φαίνεται το παρακατω Ρολόι?? http://img147.imageshack.us/img147/5758/336651lc6.th.jpg Παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 2006 στην έκθεση της Βασιλείας από την Ωμέγα και είναι αφιερωμένο στην διαστημική αποστολη Apollo 15 που πραγματοποιήθηκε το 1971.Το παραπάνω ρολόι είναι από ατσάλι και έχει ροζ χρυσό στη στεφάνη,το καντράν,στα button του χρονογράφου και στο κουρδιστήρι.Εχει κρύσταλλο ζαφειριού και φοράει τον caliber 1861 της Omega που είναι κουρδιστός στο χέρι (τον ίδιο δηλαδη που φοράει το θρυλικό Οmega Speedmaster Professional Moonwatch,το ρολόι που εγκρίθηκε από τη NASA για να χρησιμοποιείται σε ολες τις επανδρωμένες διαστημικές αποστολές). Θα σας ήταν εύκολο να πείτε τη γνώμη σας για το συγκεκριμένο ρολόι?? Αξιζει πιστεύετε ή προτιματε το κλασικο moonwatch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Αυτό το omega το έψαξα να το βρω, αλλά δεν υπήρχε πουθενά. Αν το έχεις δει κάπου πέστο και σε μένα. Έχω το κλασσικό speedmaster αλλά πολύ ευχαρίστως θα το άλλαζα με το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoPap Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Αυτό το omega το έψαξα να το βρω, αλλά δεν υπήρχε πουθενά. Αν το έχεις δει κάπου πέστο και σε μένα. Έχω το κλασσικό speedmaster αλλά πολύ ευχαρίστως θα το άλλαζα με το παραπάνω. Και εγω το κλασικό speedmaster moonwatch έχω...:lol:Μου αρέσει πολύ το Αpollo 15 και σκέφτομαι να το πάρω,αλλά σκέφτομαι οτι ίσως η απόκτηση του να είναι περιττη και υπερβολικη αφου τα δυο ρολόγια μοιαζουν όχι μονο μοιάζουν εμφανισιακά αλλα φορούν και τον ίδιο μηχανισμο (τον θρυλικό caliber 1861 της Omega)... Παντως το να αλλάξεις το moonwatch,το ρολόι που φορέθηκε στο φεγγάρι,ένα ρολόι με τόση ιστορία για το apollo 15 το βρίσκω υπερβολικό...:O Κι εγώ το ρολόι αυτο δεν το έχω βρει ακόμη αν και το σκεφτομαι για την αγορα του και εχω ψάξει και στο internet και σε κοσμηματοπωλεία...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoPap Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Να το σε 3 ακόμη φώτος στις οποίες φαίνεται πιο ζωντανο!! http://img99.imageshack.us/img99/4731/img7646qo0.th.jpg http://img182.imageshack.us/img182/6084/img7655sl0.th.jpg http://img99.imageshack.us/img99/8541/img7740jo7.th.jpg Δεν είναι τέλειο?Πιστευω οτι και αυτοι στους οποίους δεν αρέσει ο χρυσος θα γοητευτούν... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Καταπληκτικό το Omega (ειδικά με τους χρυσούς χρονογράφους) και πανάκριβο βέβαια, εγώ σήμερα άλλαξα λουράκι στο SEIKO μου, σκεφτόμουν την πιθανότητα να προσαρμόσω μπρασελέ αλλά μάλλον θα το χαλούσε οπτικά οπότε αρκέστηκα στην σίγουρη & δοκιμασμένη λύση. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Παρότι φαν του κλασσικού Speedmaster, το Apollo 15 μου αρέσει όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός. Απ' όσο ξέρω όμως η Omega το παρήγαγε μόνο το 2006 ως περιορισμένη σειρά 1971 κομματιών, οπότε είναι πλέον αρκετά δυσεύρετο. Και μια φωτό της πλάτης: http://chronomaddox.com/omega/watches/speedmaster/apollo_15/82_12.jpg Edit: Να προσθέσω πως αφού είναι Limited Edition Speedmaster έχει μεγαλύτερη συλλεκτική αξία από το απλό, οπότε από αυτής της άποψης αξίζει περισσότερο. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Στο site της OMEGA το έχει και σαν απλό. Απ' ότι φαίνεται μετά το συλλεκτικό βγάλανε και απλό μοντέλλο με αυτή την στεφάνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Ποιο ακριβώς εννοείς; Για δώσε λινκ ή reference. Μάλλον μιλάς για το δίχρωμο Broad Arrow, το οποίο είναι διαφορετικό μοντέλο, καθώς δεν ανήκει στη σειρά Professional, έχει διαφορετικούς δείκτες και διαφορετικό μηχανισμό. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skatopsyxi Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 το δικο μου ειναι ενα καταπληκτικο Techno Marine.τυρκουαζζζ. αντεχει και 660feet under... the water. ομολογω πως ειχα εντυπωσιαστει με ενα Van Cleef με μαγισσες κ αντιστοιχα διακοσμητικα στοιχεια αλλα εκανα το λαθος κ μπηκα σε καταστημα να ρωτησω τιμη. μεγα σφαλμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Μήπως γνωρίζετε τον αντιπρόσωπο της Police όσον αφορά τα ρολόγια..; Γιατί για κάποιο λόγο χάζεψα με αυτό εδώ.. http://www.watchshopuk.com/images/cache/e62abc2745cb1591a7d1386b07457278.jpg Πως σας φαίνεται btw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holekey Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Καλησπέρα σε όλους , έφερα απο την Αμερική το ( 2200.51.00 Seamaster Planet Ocean Big Size ) , τό έχω περίπου 10 μέρες και μπορώ να πώ ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα , θα ήθελα όμως έχοντας πραγματικά διαβάσει όλο το forum , να μου διευκρινήσετε αν είναι δυνατόν 2 θεματάκια . 1. Οταν το πήρα άλλαξα ώρα και ημερομηνία και το ρολοι άρχισε να δουλέυει κανονικά έπρεπε με κάποιο τρόπο να το κουρδίσω ? ή να κάνω κάτι άλλο ? και αν έπρεπε πως το κουρδίζω ... σε ποιά θέση της κορώνας ... 2. Οταν επέστρεψα , έβαλα την ώρα σχετικά ακριβώς , το φοράω καθημερινά απο το πρωί ώς το βράδυ , το βράδυ το βγάζω , και το ΣΚ περίπου κανένα 6 ώρο ... , έχω παρατηρήσει ότι τώρα είναι + 30 seconds μπροστά είναι κάτι αυτό ? ή είναι λογικό μέχρι να στρώσει . Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Το ρολόι είναι αυτόματο, οπότε κουρδίζει με τις κινήσεις του χεριού και δεν χρειάζεται κούρδισμα από την κορώνα, αν και γίνεται και αυτό. +30" σε 10 μέρες, δηλαδή +3"/μέρα. Δεν είναι άσχημη επίδοση για ρολόι με πιστοποίηση COSC. Παρεμπιπτόντως, όλες οι απορίες σου απαντώνται μέσα στο βιβλίο οδηγιών που κανονικά θα έπρεπε να είχες πάρει με το ρολόι. Αν για κάποιο λόγο δεν το έχεις μπορείς να το βρεις εδώ: http://www.omegawatches.com/uploads/tx_omega/English.pdf Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holekey Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Το ρολόι είναι αυτόματο, οπότε κουρδίζει με τις κινήσεις του χεριού και δεν χρειάζεται κούρδισμα από την κορώνα, αν και γίνεται και αυτό. +30" σε 10 μέρες, δηλαδή +3"/μέρα. Δεν είναι άσχημη επίδοση για ρολόι με πιστοποίηση COSC. Παρεμπιπτόντως, όλες οι απορίες σου απαντώνται μέσα στο βιβλίο οδηγιών που κανονικά θα έπρεπε να είχες πάρει με το ρολόι. Αν για κάποιο λόγο δεν το έχεις μπορείς να το βρεις εδώ: http://www.omegawatches.com/uploads/tx_omega/English.pdf Kαλησπέρα , ευχαριστώ πάρα πολύ γαι την απάντηση , καλό απόγευμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spy_812_tm Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Να ρωτησω βρε παιδια το TISSOT V8 CHRONOGRAPH ειναι καλο λετε ? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Spyttt.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberpall13 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 εγω εχω το Omega απο τη σειρα Speedmaster το Professional Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts