Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γενικα αυτα τα διαμαντακια γυρω γυρω για αγορι ειναι λιγο καπως...εκτος κ αν το υποστηριζεις κ με ντυσιμο στυλ ραπερ...

κ γω προσπαθω να το δωσω αυτο της αγγελιας,αλλα δεν βλεπω να το παιρνει κανεις

τι ρολοι ειναι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

thats mine, love at first sight :D

http://imageshack.gr/files/qetm6merjg5wq7w3jv6o.jpg

εκτός αυτού χρησιμοποιώ ένα της nike και ένα swatch

Όμορφο. :)

Αυτό το HKG+13 τι είναι; Απεικονίζει διαφορετικές ζώνες ώρας;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Όμορφο. :)

Αυτό το HKG+13 τι είναι; Απεικονίζει διαφορετικές ζώνες ώρας;

ναι! έχει καμιά δεκαπενταριά πόλεις-ζώνεις. δε δείχνει βέβαια τόσο έντονα την πόλη, ίσα που το διακρίνεις. και φαίνονται μόνο τα 3 γράμματα. ο αριθμός εμφανίζεται μόνον όταν το ρυθμίζεις.

απο κοντά είναι ακόμα ομορφότερο το my precious. αν κάνω ποτέ λεφτα πάω και για tag.

Eχω παρει εγω ρολοι seiko πριν απο 1 χρονο απο αυτον και δεν εχει παθει τιποτα. Σε επικοινωνια που ηρθα μαζι του τοτε μου ειχε πει οτι τα φερνει απ εξω γι'αυτο και η τοσο χαμηλη τιμη.

Είναι όντως αυθεντικά δηλαδη? Κ όπως ακριβώς θα αγόραζες ένα ρολόι απο κάποιο μαγαζι?

Είναι όντως αυθεντικά δηλαδη? Κ όπως ακριβώς θα αγόραζες ένα ρολόι απο κάποιο μαγαζι?

Μόνο αν αγοράσεις και το δείς με τα μάτια σου μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος, διαφορετικά απλά υποθέτεις και ελπίζεις να μη τύχει σε σένα. Πάντως οι τιμές του είναι λογικές και στα ίδια επίπεδα με ξένα internet shops και ξένους internet auction sellers. Επίσης έχει μοντέλα που κυκλοφορούν Ελλάδα και όχι κάτι σπάνια-περίεργα που είναι για Ασιατικές αγορές μόνο, που μάλλον για καλό μου φαίνεται ... Θετικό είναι επίσης ότι μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή που σημαίνει ότι έρχεται σπίτι σου το courier, ανοίγεις το πακέτο, επιβεβαιώνεις ότι είναι αυτό που έκανες παραγγελία και ότι είναι αυθεντικό και αν όλα είναι Ο.Κ πληρώνεις, διαφορετικά αρνείσαι να πληρώσεις και τελειώνει εκεί το θέμα.

παιδια απο ebay ποσο καιρο κανει περιπου αν ειναι σταλμενο ως απλο (ταχυδρομειο)?

Εξαρτάται από που αποστέλλεται. :)

ναι ξεχασα να το αναφερω..απο North Eastern, United States ειναι..

Around τρεις εβδομάδες; :worry:

Around τρεις εβδομάδες; :worry:

ε δε νομίζω τόσο πολύ. γύρω στις 10 εργάσιμες πρέπει να είναι. όσες φορές έχω παραγγείλει δεν έκανε περισσότερο.

ε δε νομίζω τόσο πολύ. γύρω στις 10 εργάσιμες πρέπει να είναι. όσες φορές έχω παραγγείλει δεν έκανε περισσότερο.

Κι εγώ υπολόγισα γύρω στις 12-13 εργάσιμες γι' αυτό είπα τρεις εβδομάδες... Αλλά αφού έχεις πείρα ok! :)

Κι εγώ υπολόγισα γύρω στις 12-13 εργάσιμες γι' αυτό είπα τρεις εβδομάδες... Αλλά αφού έχεις πείρα ok! :)

ε 2 μέρες πάνω, 2 μέρες κάτω το ίδιο είναι. το θέμα είναι να μην είσαι άτυχος και μπλέξεις με τελωνεία. αυτό ειναι το σοβαρό πρόβλημα..

Από τα αγαπημένα μου ρολόγια, αφού μου θυμίζει έντονα το φετίχ μου IWC Portuguese. Έχει το Valjoux 7750, έναν από τους πιο κλασσικούς μηχανισμούς χρονογράφων. Τα 1295 που είδες είναι δολάρια, όχι ευρώ, λογικά πρέπει να το βρεις αρκετά κάτω από χίλια (σε γερμανικό site το βλέπω στα 742 ευρώ). Πάντως δοκίμασέ το πριν το πάρεις (hamilton έχουν πολλά καταστήματα στην Αθήνα), γιατί στα 45χιλ. είναι αρκετά μεγάλο και θα πρέπει να έχεις αντίστοιχο καρπό.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

τελικα ηρθε χτες το μεσημερι..:D

τελικα ηρθε χτες το μεσημερι..:D

Πόσες μέρες μετά δηλαδή;

Από τα αγαπημένα μου ρολόγια, αφού μου θυμίζει έντονα το φετίχ μου IWC Portuguese. Έχει το Valjoux 7750, έναν από τους πιο κλασσικούς μηχανισμούς χρονογράφων. Τα 1295 που είδες είναι δολάρια, όχι ευρώ, λογικά πρέπει να το βρεις αρκετά κάτω από χίλια (σε γερμανικό site το βλέπω στα 742 ευρώ). Πάντως δοκίμασέ το πριν το πάρεις (hamilton έχουν πολλά καταστήματα στην Αθήνα), γιατί στα 45χιλ. είναι αρκετά μεγάλο και θα πρέπει να έχεις αντίστοιχο καρπό.

To exw tsekarei to IWC file mou, alla einai panakrivo. To thewrw k egw apo ta pio stylata rologia. Thumizei pantws. Exeis dikio. Sthn athina tha vres les e? tha to koitaxw.. To 1295 exeis dikio einai $. H alitheia einai ot iden exw megalo karpo alla me exei porwsei to sugkekrimeno roloi. Lew na paw na to dokimasw. Xereis pou exei katasthma pou na exei hamilton sthn athina?

13/1/08 το παράγγειλα απο ebay :)

Ούτε δύο εβδομάδες δηλαδή... Nice. :)

To exw tsekarei to IWC file mou, alla einai panakrivo. To thewrw k egw apo ta pio stylata rologia. Thumizei pantws. Exeis dikio. Sthn athina tha vres les e? tha to koitaxw.. To 1295 exeis dikio einai $. H alitheia einai ot iden exw megalo karpo alla me exei porwsei to sugkekrimeno roloi. Lew na paw na to dokimasw. Xereis pou exei katasthma pou na exei hamilton sthn athina?

Φιλε μου ,εχει οπου μπορεις να βρεις και swatch ,ενα μαγαζι που εχω τσεκαρει σιγουρα και εχει ειναι το swatch που ειναι στον πεζοδρομο της Πλακας,οποτε κυριακη κατεβα για καφε και ριξε και μια ματια....τα εχει ολα,α και αν πας λιγο πιο κατω εχει ενα χρυσοχ. εχει στην πλαινη βιτρινα του τα IWC ,απιστευτα ρολογια,εχω βαλει ενα στο ματι 4700 η τιμη του.

Ούτε δύο εβδομάδες δηλαδή... Nice. :)

ειναι αψογο..αν φανταστεις οτι μου βγηκε 80€ και γλυτωσα 260€ αν θα το παιρνα απο εδω.. :rolleyes: