trinity1 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Αντε και την αλλη βδομάδα Marshmallow.. http://m.androidcentral.com/lg-announces-its-first-android-60-marshmallow-update?utm_campaign=trueAnthem%3A+Trending+Content&utm_content=561f01a404d3011d90000001&utm_medium=trueAnthem&utm_source=facebook :yahoo::yahoo::yahoo:Πολυ καλα νεα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ώπα τι τάκλιν ήταν αυτό Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Τώρα παρακολουθώ το norway - a time lapse Adventure 4K στα 1440p στο s6 και αδυνατώ να αντιληφθώ αυτό το οποίο αναφέρεις. Μου φαίνεται τέλειο. Σίγουρα τέλειο θα είναι και στο G4 αλλά δεν αντιλαμβάνομαι τον ισχυρισμό σου περί καλύτερης απόδοσης οθόνης + cpu + gpu. Καλα δεν πιστευω να περιμενες να δεις το S6 να pixelιζει η να κολλαει....?Οι διαφορες είναι ελαχιστες και συνηθος τις εντοπιζα σε καποιες στιγμες που το s6-note4-note edge(δηλαδή η s.amoled) υπερφωτιζε τις λευκες γραμες που αφηναν τα φωτα και καποια ελαχιστο πως να το πω...δυσκολια δεν θα το ελεγα - στην αποτομη πολύ γρηγορη εναλλαγη των καρε.....και μιλαμε για συγκρηση με συσκευες αρκετα πιο ακριβες από το LG ακομα και σημερα.....πιο σωστο μετρο συκρισεις θα ηταν το lg V10 με το S6 plus...... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Mιας και λεγονται διαφορα για την οθονη, να πω οτι μπορειτε να διαβασετε στο παρακατω link, ολες τις μετρησεις που εγιναν στην οθονη του. http://www.fullhd.gr/reviews/dis/item/18184-lg-g4-display-review.html Συνοπτικα, την καλυτερη αντιθεση την εχει στο 85% φωτεινοτητας της οθονης. Η οθονη ειναι αρκετα ψυχρη (8600 κ) που σημαινει οτι οσοι απο εσας αρεσκονται σε ληψεις φωτογραφιων σε manual mode, να ξερετε οτι θα βλεπετε την καμερα με πιο ψυχρο λευκο απο οτι στην πραγματικοτητα. Επιβεβαιωνονται οσα ειπα κι εγω παραπανω. :) Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Αντε και την αλλη βδομάδα Marshmallow.. http://m.androidcentral.com/lg-announces-its-first-android-60-marshmallow-update?utm_campaign=trueAnthem%3A+Trending+Content&utm_content=561f01a404d3011d90000001&utm_medium=trueAnthem&utm_source=facebook Τι ειπες τωρα.... :D:lol::happy:;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 "Φοβου την LG και τα γρηγορα updates φεροντας" ειπε ενας σοφος! μαλλον ηθελε να πει οτι καλο θα ειναι να δουμε πως θα παει το update μην ειναι τιγκα στα bugs καθοτι θεωρω οτι η 5.1 που φοραει "πεταει" Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Διάβασα ότι η πολωνική θα βγει πρώτα και μετά θα βγουν οι υπόλοιπες.Τώρα πόσο μετά δεν ξέρω απο lg πώς τα πάει με τις αναβαθμίσεις.Εμένα είναι γαλλικό για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Εντάξει ο καθένας μας μπορεί να πιστεύει πως το κινητό του είναι από τα καλύτερα και έχει την καλύτερη οθόνη μακράν. Εμένα μου έγινε μια ερώτηση και απάντησα με συγκριτικά στοιχεία τα οποία τα είδα με τα μάτια μου,αυτό που είδα λοιπόν ΔΕΝ με ικανοποίησε. Αύριο θα πάρω σβάρνα τις γνωστές αλυσίδες που έχουν live τα G4 να τα συγκρίνω με το δικό μου,και εύχομαι στο τέλος να καταλήξω στο service και όχι στις αγγελίες. Μη τσακωνεστε χαχαχα θα ερθει το lg v10 και θα ηρεμησουν ολοι :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Μη τσακωνεστε χαχαχα θα ερθει το lg v10 και θα ηρεμησουν ολοι :) Εννοείται πως δεν τσακώνεται κανείς,τις απόψεις μας εκφράζουμε. Μόλις τελείωσα τον έλεγχο side by side σε 5 διαφορετικά καταστήματα ,με φουλ φωτεινότητα το δικό μου σε όλες τις περιπτώσεις στο φόντο του ανοίγοντας μια σελίδα δεν ήταν λευκό όπως όλα τα άλλα. Μίλησα Μόλις με την lg και μου είπε να το πάω στο κατάστημα για αντικατάσταση.Χλωμό το κόβω γιατί είναι από σκρουτζ και όχι από αλυσίδα που θα τα έχει άμεσα διαθεσιμα. Αλλιώς μου είπε procordia για επισκευή....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Τι ειπες τωρα.... :D:lol::happy:;) Είναι μονο για Πολωνια και για δοκιμες όπως έγινε και πέρσι. Για υπόλοιπες χώρες θα αργήσει όπως πάντα οποτε μην κάνετε τρελες χαρες και αυτοί οι άσχετοι που γραφουν μισοτελειωμένα άρθρα με ψεύτικους τίτλους για ad clicks καλύτερα να βρούνε άλλη δουλειά. Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) Είναι μονο για Πολωνια και για δοκιμες όπως έγινε και πέρσι. Για υπόλοιπες χώρες θα αργήσει όπως πάντα οποτε μην κάνετε τρελες χαρες και αυτοί οι άσχετοι που γραφουν μισοτελειωμένα άρθρα με ψεύτικους τίτλους για ad clicks καλύτερα να βρούνε άλλη δουλειά. Κανεις δεν εκανε καμμια τρελλη χαρα(αν αναφερεσαι προσωπικα σε μενα)....Σαφως και γνωριζουμε τις οποιες αργοποριες και bugs που θα υπαρξουν...Τωρα τα clicks που γραφεις κλπ με αφηνουν παγερα αδιαφορο.... Edited October 15, 2015 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Μολις ηρθαν οι θηκες που παρηγγειλα!!!Τελειες και οι 2 αλλα η neo hybrid δεν υπαρχει παιδια!!Το μεταμορφωνει το κινητο για μενα,το κανει πιο elegance και απο το δερματινο καπακι και εχει και τελειο grip!!!Δεν ξερω αν επηρεαζει το φλας στις φωτογραφιες βεβαια καθως εχει μια μικρη εσοχη αλλα δεν πιστευω.Τελος εξαλειφει τελειως το φαινομενο του "τραμπολινο" οταν το χεις στο τραπεζι και γραφεις!!!! Τελος να ρωτησω ποια αναβαθμιση ειναι η τελευταια που εχει βγει για το κινητο?Εγω εχω την v10b αλλα διαβαζω εδω για d και f.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Μολις ηρθαν οι θηκες που παρηγγειλα!!!Τελειες και οι 2 αλλα η neo hybrid δεν υπαρχει παιδια!!Το μεταμορφωνει το κινητο για μενα,το κανει πιο elegance και απο το δερματινο καπακι και εχει και τελειο grip!!!Δεν ξερω αν επηρεαζει το φλας στις φωτογραφιες βεβαια καθως εχει μια μικρη εσοχη αλλα δεν πιστευω.Τελος εξαλειφει τελειως το φαινομενο του "τραμπολινο" οταν το χεις στο τραπεζι και γραφεις!!!! Τελος να ρωτησω ποια αναβαθμιση ειναι η τελευταια που εχει βγει για το κινητο?Εγω εχω την v10b αλλα διαβαζω εδω για d και f.. Καλοριζικες.....την έχω χαρει και εγώ πολύ τη δικιά μου ;) Όσο για την έκδοση...Εγώ έχω την V10d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Μολις ηρθαν οι θηκες που παρηγγειλα!!!Τελειες και οι 2 αλλα η neo hybrid δεν υπαρχει παιδια!!Το μεταμορφωνει το κινητο για μενα,το κανει πιο elegance και απο το δερματινο καπακι και εχει και τελειο grip!!!Δεν ξερω αν επηρεαζει το φλας στις φωτογραφιες βεβαια καθως εχει μια μικρη εσοχη αλλα δεν πιστευω.Τελος εξαλειφει τελειως το φαινομενο του "τραμπολινο" οταν το χεις στο τραπεζι και γραφεις!!!! Τελος να ρωτησω ποια αναβαθμιση ειναι η τελευταια που εχει βγει για το κινητο?Εγω εχω την v10b αλλα διαβαζω εδω για d και f.. απο που αν επιτρεπετε? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) Καλοριζικες.....την έχω χαρει και εγώ πολύ τη δικιά μου ;) Όσο για την έκδοση...Εγώ έχω την V10d Ναι ε?Περιεργο εμενα μολις το ειχα παρει μου ειχε πεταξει ΟΤΑ την b.wtf δεν εχουν παρει την d στην Ολλανδια?Θα το τσεκαρω χειροκινητα μολις φορτισει.Ειναι καλη η d σε αποψη μπαταριας?Γιατι διαβαζω για 3,5 ωρες οθονη απο καποιους ενω εμενα μου βγαζει 4,30 με 5! Απο το e-experts(skroutz) τις πηρα που ειχε τις καλυτερες τιμες 35 την neo hybrid και 20 την hybrid ultra clean οι αλλοι πουλανε 40 και 50 ευρω!Τελεια εξυπηρετηση και αποστολη σε μια μερα!! Edited October 15, 2015 by volyros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiaMantid1s Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Εχει παρει κανεις το fashion edition με τα δυο δερματινα καπακια? Πρεπει να προσεξω κατι , μηπως δεν ειναι unbranded πχ ή ειναι παλιες παρτιδες? Επισης τα κουμπια πισω τι χρωμα ειναι σε αυτη την εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Καλα δεν πιστευω να περιμενες να δεις το S6 να pixelιζει η να κολλαει....?Οι διαφορες είναι ελαχιστες και συνηθος τις εντοπιζα σε καποιες στιγμες που το s6-note4-note edge(δηλαδή η s.amoled) υπερφωτιζε τις λευκες γραμες που αφηναν τα φωτα και καποια ελαχιστο πως να το πω...δυσκολια δεν θα το ελεγα - στην αποτομη πολύ γρηγορη εναλλαγη των καρε.....και μιλαμε για συγκρηση με συσκευες αρκετα πιο ακριβες από το LG ακομα και σημερα.....πιο σωστο μετρο συκρισεις θα ηταν το lg V10 με το S6 plus...... Διαφωνώ όσον αφορά το θέμα τιμής διότι εάν δείς τις τιμές μέσω των επίσημων αντιπροσωπειών και όχι μέσω skroutz, εύκολα θα διαπιστώσεις ότι το g4 είναι κατά 100 ευρώ πιο ακριβό από το s6. Όσον αφορά τη παραπάνω σύγκριση, θα επιμείνω πως είναι υποκειμενικό το αποτέλεσμα και έχει να κάνει με το πως το εκλαμβάνει ο καθένας. Η δική μου άποψη είναι πως το κινητό είναι φοβερό διότι η LG πέτυχε εκεί που απέτυχε η Samsung, στο να δώσει ένα αρκετά καλό λογισμικό έως και τέλειο θα έλεγα σε συνεργασία με πολύ καλά χαρακτηριστικά, διότι εάν το δούμε αμιγώς με βάση τα χαρακτηριστικά, τότε εύκολα διαπιστώνουμε ότι υστερεί. Εγώ πάντως προσωπικά άνετα θα το αγόραζα. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ναι ε?Περιεργο εμενα μολις το ειχα παρει μου ειχε πεταξει ΟΤΑ την b.wtf δεν εχουν παρει την d στην Ολλανδια?Θα το τσεκαρω χειροκινητα μολις φορτισει.Ειναι καλη η d σε αποψη μπαταριας?Γιατι διαβαζω για 3,5 ωρες οθονη απο καποιους ενω εμενα μου βγαζει 4,30 με 5! Απο το e-experts(skroutz) τις πηρα που ειχε τις καλυτερες τιμες 35 την neo hybrid και 20 την hybrid ultra clean οι αλλοι πουλανε 40 και 50 ευρω!Τελεια εξυπηρετηση και αποστολη σε μια μερα!! Εμένα με κανονική χρήση με βγάζει 24hrs το G4 ....Δεν έχω παράπονο....αλλά θα ήθελα να ήταν λίγο καλύτερη ...η διαφορά που είδα ήταν στο nexus 5 όπου από 5.1.1 σε 6 εδώ και 2 μέρες η βελτίωση είναι αρκετά καλή ...ένα 20% καλύτερη ....sorry για το off topic.... Και εγώ από εκεί πήρα την θήκη ...μένω δίπλα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 καλησπερα.μετα το lg g2 ηρθε η ωρα να αγορασω σημερα το g4.μπορειτε να με κατατοπισετε τι πρπει να προσεξω κατα την αγορα?θα αγορασω το μαυρο δερμα.τι πρεπει να περιεχει το κουτι?παρτιδα?επισης tempered glass παιρνει η οθονη?επειδη ειναι κυρτη ρωταω!προτεινετε μου και καταστημα.ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokogr Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 λοιπον τελικα παιδια πηρα τηλεφωνο στο καταστημα τους ειπα οτι το κινητο εχει κλειδωμενο δικτυο και μου ζητησαν να τους το επιστρεψω αμμεσα, το πηγα πισω λοιπον και επειδη δεν ειχαν αλλο red leather που επεστρεψαν ολο το χρηματικο ποσο σε μετρητα και μου ζητησαν συγνωμη για την ταλαιπωρια και ειπαν οτι θα το ελεγξουν να δουν γιατι συνεβει! Για να μην στιγματησουμε λοιπον και το καταστημα e-deal να σας διαβεβαιωσω οτι οι ανθρωποι ηταν πολυ εξυπηρετικοι και σαν καταστημα φαινεται σοβαρο και οργανωμενο με συνεχη ροη πελατων, εξαλλου απο εκει εχω παρει ηδη αλλο ενα g4 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος! Σιγουρα ηταν ατυχης η εξελιξη της δευτερης παραγγελιας αλλα τελος καλο ολα καλα και το παρηγγειλα ηδη απο αλλο σκρουτζομαγαζο για να το εχω πιο γρηγορα στα χερια μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andmic Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Εχει παρει κανεις το fashion edition με τα δυο δερματινα καπακια? Πρεπει να προσεξω κατι , μηπως δεν ειναι unbranded πχ ή ειναι παλιες παρτιδες? Επισης τα κουμπια πισω τι χρωμα ειναι σε αυτη την εκδοση? Το πήρα το Σάββατο και τελικά είναι branded απο την vodafone αλλα μου ειπαν οτι μπορουν να μου βάλουν την ελληνική έκδοση οι ίδιοι.Κατα τα αλλα το κινητό ειναι εξαιρετικό.Εχει το μαύρο,καφε δερμα και τα κουμπια ειναι χρυσά επειδη το τριτο ειναι το χρυσο καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokogr Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) καλησπερα.μετα το lg g2 ηρθε η ωρα να αγορασω σημερα το g4.μπορειτε να με κατατοπισετε τι πρπει να προσεξω κατα την αγορα?θα αγορασω το μαυρο δερμα.τι πρεπει να περιεχει το κουτι?παρτιδα?επισης tempered glass παιρνει η οθονη?επειδη ειναι κυρτη ρωταω!προτεινετε μου και καταστημα.ευχαριστω!!! Φιλε καλο το μαυρο κλασσικο αλλα το red leather ειναι τρομερο (για μενα το καλυτερο και ιδιαιτερο). δευτερον αν μπορεις να το παραλαβεις ο ιδιος απο καταστημα ανοιγοντας το κουτι με τον υπαλληλο και να τοποθετησεις την micro sim σου να δεις οτι λειτουργει κανονικα! τριτον tempered glass κανονικα παιρνει και να αγορασεις με τις απαραιτητες εγκοπες να μην καλυπτεται ο αισθητηρας και μια θηκη παρε! Edited October 15, 2015 by kokogr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Παιδια για οσους εχουν ρουταρει ακομα και χωρις recovery,να ξερετε μπορειτε να εγκαταστησετε xposed κανονικα..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3181593 Το εκανα και δουλευει αψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Eρχεται το Android 6.0 την επομενη εβδομαδα...πρωτη χωρα Πολωνια http://www.lgnewsroom.com/2015/10/lg-begins-android-6-0-marshmallow-rollout-starting-with-g4/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarosi Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Πριν λίγο πήρα τηλ το καταστημα για να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο.μου είπαν ότι είναι branded της Vodafone με τρία καπάκια και το λένε fashion edition Σε σύγκριση με ένα unbranded τι διάφορες έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts