galanakop Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 μετάβαση από g3(32gb) σε g4...αξίζει τον κόπο?...μεγάλες διαφορές?...όποια άποψη δεκτή. Οθόνη μπαταρία κάμερα πολύ καλύτερα. Οπότε ναι αξίζει η αλλαγή. Αν έβαζες άλλο δίλημμα με άλλο τηλ τότε θα έλεγα διαφορετικά πράγματα. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 http://s22.postimg.org/bordv06il/Screenshot_2015_09_10_14_45_05.jpg το background πολύ καλό..που το βρίσκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 το background πολύ καλό..που το βρίσκουμε? εδω εισαι..!! https://mega.nz/#!1gl3TTIa!mNOCq6wCHd8ap-fQZC9XnwYv5ngVSBXftrXUm4tdjm8 μολις ξεκλειδωσα και τον bootloader και ετοιμαζομαι για φλασαρισμα xposed..!!xaxaxaxa..κριμα τετοια συσκευη να την εχω ετσι.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 θυμάσαι μήπως αν δείχνει τους κατακλυσμούς και καταποντισμούς πριν αρχίσει να βρέχει? αν δεν σε ενημερώνει από το πρωί να πάρω ομπρέλα, να ξέρω να μπαίνω στο meteo να δω τι καιρό θα κάνει την υπόλοιπη μέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Καλημέρα ήταν κανείς κάτοχος του g2; Θέλω να ρωτήσω πως τα πάει η οθόνη του κάτω από τον ήλιο και άμα κάνει γρήγορο focus σε χαμηλό και μέτριο φωτισμό γιατί το g2 κάνει 100 ώρες Κανείς που μπορεί να δώσει απάντηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 θυμάσαι μήπως αν δείχνει τους κατακλυσμούς και καταποντισμούς πριν αρχίσει να βρέχει? αν δεν σε ενημερώνει από το πρωί να πάρω ομπρέλα, να ξέρω να μπαίνω στο meteo να δω τι καιρό θα κάνει την υπόλοιπη μέρα... θυμαμαι ναι.. δν δειχνει τπτ..!! καλυετρα να μπαινεις μετεο..!!για σιγουρα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Κανείς που μπορεί να δώσει απάντηση; Εγώ είχα G2,βλέπεις εξισου καλα σε εξωτερικό χώρο και εστιάζει απείρως πιο γρήγορα, γενικότερα η κάμερα του δεν εχει επαφή με το G2..Προχώρα είναι άψογο γενικοτερα,το πιο ωραιο ρολαρισμα που εχω δει σε συσκευή θυμίζει nexus.Η μπαταρία είναι σχεδον στα μισα απο το G2,το μονο μειονέκτημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Καλά και το g2 βούτυρο είναι. Αλλά έχει το θέμα με το αργό focus και μου την δίνει και προφανώς χειρότερη κάμερα Edited September 11, 2015 by Cutthroat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Καλά και το g2 βούτυρο είναι. Αλλά έχει το θέμα με το αργό focus και μου την δίνει και προφανώς χειρότερη κάμερα Και εγω απο g2 ηρθα σε g4... Η καμερα καμια σχεση πολυ καλυτερη του g4... Αλλα η μπαταρια ομως καλυτερη του g2 με κιτ κατ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Κάτοχος g2 και σκέφτομαι να παρω σήμερα το g4 με το ταμπα δερμάτινο καπάκι. Γνωρίζει κανείς να μου πει εαν μεσα, το κουτί, συμπεριλαμβάνει και εξτρα πλαστικό καπάκι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 To δικο μου σε μαυρο δερμα εχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Κάτοχος g2 και σκέφτομαι να παρω σήμερα το g4 με το ταμπα δερμάτινο καπάκι. Γνωρίζει κανείς να μου πει εαν μεσα, το κουτί, συμπεριλαμβάνει και εξτρα πλαστικό καπάκι;; τα ειπαμε αυτα.. ολα τα δερματινα εχουν μεσα 2καπακι..! Μην ανχωνεσται αδικα..!! Αντε να αρχισουμε να λεμε τπτ για φλασαρισματα ρομ κερνελ κ τα σχετικα..!! Edited September 11, 2015 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Αύριο μου έρχεται :) και σαν καινούργιος στο club έχω κάποιες ερωτήσεις : Κάνοντας root χάνω σε ποιότητα της κάμερας ? (αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει ότι αυτό γινόταν σε κάποια sony) Για πρώτη φόρτιση το βάζω αμέσως μέχρι το 100% ? Για την μπαταρία να βάλω το GREENIFY ? Ευχαριστώ εξ αρχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Κάνοντας root χάνω σε ποιότητα της κάμερας ? (αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει ότι αυτό γινόταν σε κάποια sony) Οχι Για πρώτη φόρτιση το βάζω αμέσως μέχρι το 100% ? Ναι Για την μπαταρία να βάλω το GREENIFY ? Δεν θα δεις την τρομερή διαφορά, πάντως κακό δεν κάνει ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μετάβαση από g3(32gb) σε g4...αξίζει τον κόπο?...μεγάλες διαφορές?...όποια άποψη δεκτή. Εξαρτάται. Αν είσαι ευχαριστημένος από τo G3 σου, δεν αξίζει η αλλαγή. Λίγο καλύτερη η κάμερα και η οθόνη του G4, για την μπαταρία παίζεται πια κρατάει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Καλημέρα. Κάτοχος και εγώ του g4 εδώ και μερικές μέρες και έχω ενθουσιαστεί, κυρίως με οθόνη και κάμερα :-) Υπάρχει κανένας να προτείνει καμμια θήκη πουγκί από Αθήνα; ψάχνω και δεν βρίσκω :-( Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Καλημέρα. Κάτοχος και εγώ του g4 εδώ και μερικές μέρες και έχω ενθουσιαστεί, κυρίως με οθόνη και κάμερα :-) Υπάρχει κανένας να προτείνει καμμια θήκη πουγκί από Αθήνα; ψάχνω και δεν βρίσκω :-( καλοριζικο αδερφε.. κινηταρα ολκης πηρες..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Κατοχος κι εγω εδώ και 2 μέρες.Το προηγούμενο ηταν το G3 το οποίο έπεσε ηρωικά οταν το έκλεισα στην πόρτα του πορτ μπαγκάζ κι εσπασε η οθόνη. Πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Αν υπήρχε και quick circle θήκη με κόκκινο δέρμα πίσω θα ήταν καλά. Το μονο αρνητικό προς το παρόν είναι οτι αφαίρεσαν το smart stay που με είχε βολέψει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Καλημέρα. Κάτοχος και εγώ του g4 εδώ και μερικές μέρες και έχω ενθουσιαστεί, κυρίως με οθόνη και κάμερα :-) Υπάρχει κανένας να προτείνει καμμια θήκη πουγκί από Αθήνα; ψάχνω και δεν βρίσκω :-( Kαλοριζικη η κινηταρα !!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Καλημέρα. βρήκα αυτο το mod http://forum.xda-developers.com/g4/themes-apps/mod-navbar-30x30-h815-v10c-t3165838 για να μειώσω το υψος της navbar. Το εχει δοκιμάσει κανείς; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο. Δεν θελω να βαλω xposed ακόμα αν δεν βρεθεί τρόπος να κλειδωσει ξανά ο bootloader. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Καλημέρα. βρήκα αυτο το mod http://forum.xda-developers.com/g4/themes-apps/mod-navbar-30x30-h815-v10c-t3165838 για να μειώσω το υψος της navbar. Το εχει δοκιμάσει κανείς; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο. Δεν θελω να βαλω xposed ακόμα αν δεν βρεθεί τρόπος να κλειδωσει ξανά ο bootloader. Καντο κ Ρουτ. Ξεκλειδωσε κ τον bootloader περνά ρεκοβερυ.. Μην μασας τπτ..Τα καλυτερα έρχονται...!!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Παιδιά για να το κάνω root πρέπει να κάνω unlock τον bootloader ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Μια ερώτηση πως δουλεύει το quik memo να φαίνεται η κεντρική οθόνη από πίσω και όχι να μπαίνει μέσα στην εφαρμογή και να φαίνεται το λευκό χαρτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Καλησπερα κι απο μενα, το εχω κι εγω κι οντως ειναι πολυ καλη συσκευη αλλα το μονο μειονεκτημα του ειναι οτι πινει τη μπαταρια πολυ γρηγορα.Συμβαινει το ιδιο και με το δικο σας κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Το G3 με τα ίδια app κρατούσε με το ζόρι μια μέρα, το G4 δυο μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Το G3 με τα ίδια app κρατούσε με το ζόρι μια μέρα, το G4 δυο μέρες.Εμενα δεν κραταει ουτε μια μερα, μονο στην αναμονη κραταει πανω απο 15 ωρες, με χρηση σερφαρισμα και κανα παιχνιδακι ουτε μερα.Αρχιζει να μου τη δινει λιγακι με τη μπαταρια.Θα δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts