Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Αυτά που αναφέρεις είναι software conflicts που μπορούν να εμφανιστούν σε όλες τις συσκευές, δεν συντρέχει λόγος συνδυασμού με τα bootloop.

Modpic.gif

Αυτά που αναφέρεις είναι software conflicts που μπορούν να εμφανιστούν σε όλες τις συσκευές, δεν συντρέχει λόγος συνδυασμού με τα bootloop.

Μακαρι να ειναι παντελως ασχετα μεταξυ τους. Ειναι conflicts που θα περιμενα να δω πχ σε ενα γερικο κινητο οπως το Optimus G που ηταν 1.5 χρονο χωρις factory reset και δουλευε επι βδομαδες χωρις restart , αλλα δε τα εβλεπα. Και τα βλεπω σε ενα κινητο 10ημερων. .

• Administrators
Δεν πιστεύω ότι εχει να κάνει με αυτό, μη νομίζεις, ακόμα και η αναβάθμιση μιας εφαρμογής, μπορεί να κάνει μαντάρα μια συσκευη. Στα προβλήματα software δεν παίζει τόσο ρόλο ο χρόνος.

Modpic.gif

Χτες ειδα το πρωτο κουλο. Και πολυ φοβαμαι οτι το κινητο τα εχει αυτα γενικοτερα.

Μια το βιντεο 4Κ κανει clicking sounds επειδη ειναι το μικροφωνο πολυ ευαισθητο και "συντονιζει" με το wifi, μια τα χαζοbugs του πληκτρολογιου, μια τωρα το wifi εξαφανιστηκε και δεν ηθελε να συνδεθει με τιποτα, ενω εβλεπε το δικτυο... Με restart του κινητου ξανασυνδεθηκε παντως. Αλλα δε μπορω να καταλαβω τον λογο που μουλαρωσε...

Μπορει το κινητο να παει βουτυρο, αλλα κατι παιζει ρε παιδια.. Και οταν βλεπεις τετοια κουλα out of the blue, πρεπει να παιζει και software θεματακι, ισως συνδιαστηκα με hardware.. Δηλαδη τι φρικη εφαγε και δε συνδεοταν και το restart τα ελυσε ολα;

601 παρτιδα και εδω.

Και το λεω το παραπανω για να προτρεψω τον φιλο να θυμηθει αν του εκανε τιποτα τετοια μικροκουλά πριν πεσει σε bootloop... Αν θελει ο mod ας μεταφερει τα σχετικα posts !

Malfunction software φίλε μου. Πολύ δύσκολα θα δεις προβλήματα hardware που εμφανίζεται κατά περιπτώσεις η εμφανίζονται μετά από 2 ή 3 μήνες. Η αστοχία υλικού είναι αστοχία και εμφανίζεται άμεσος

Malfunction software φίλε μου. Πολύ δύσκολα θα δεις προβλήματα hardware που εμφανίζεται κατά περιπτώσεις η εμφανίζονται μετά από 2 ή 3 μήνες. Η αστοχία υλικού είναι αστοχία και εμφανίζεται άμεσος

κανεις λαθος...μεγαλο κιολας...εχουν βγει σε απειρες συσκευες σε πολυ μεγαλο βαθμο λαπτοπ που εβγαλαν προβλημα μετα απο μηνες σε ενωσεις της μητρικης αλλα και αλλου και αυτο γιατι εχει να κανει με τις θερμοκρασιες..και με παστες στο service γινοταν αποκατασταση...ειμαι παθόν για αυτο στο λεω και γυρισα απειρα φορουμ και εχω πολυ καλη εικονα....ολα ειναι θεμα χρήσης του καθενος πχ ενας πιτσιρικας που λιωνει ενα τηλ με παιχνιδια και χιλια δυο που κανει θα βγαλει σε μικροτερο διαστημα απο μενα τον 33χρονο που πολλες φορες ξεχναω οτι εχω τηλ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Δεν πιστεύω ότι εχει να κάνει με αυτό, μη νομίζεις, ακόμα και η αναβάθμιση μιας εφαρμογής, μπορεί να κάνει μαντάρα μια συσκευη. Στα προβλήματα software δεν παίζει τόσο ρόλο ο χρόνος.

+1. Στην προ προτελευταία αναβάθμιση τοhere μου κρασαρε όλη την συσκευή......

Με την καινούρια αναβάθμιση το έβαλα πάλι και όλα καλά.

Practice what you preach

παιδια καποιος να μου απαντησει πληζ......

http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/country.php?country=Greece

[sIGPIC][/sIGPIC]

αμα βλεπεις εκει μεσα την 20D για το 815 σε παρακαλω δειξτο μου γιατι δεν βλεπω τπτ εγω, εχω ψαξει εκει.
All it takes is a swipe...

που μπορω να βρω την ελληνικη 6.0 KDZ? ή εχουμε κολλησει στην πολωνικη απο τοτε που θυμαμαι?

http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/country.php?country=Greece Ποια εκδοση εχεις???6ψηφιο συσκευης εννοω

[sIGPIC][/sIGPIC]

αμα βλεπεις εκει μεσα την 20D για το 815 σε παρακαλω δειξτο μου γιατι δεν βλεπω τπτ εγω, εχω ψαξει εκει.

Οταν βαζεις το ιμει σου σου λεει :

Note: for download links that start with http://pkg03.lime.gdms.lge.com/dn/downloader.dev - and they don't trigger the download properly please change it with http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev or http://pkg02.azure.gdms.lge.com/dn/downloader.dev but keep the URL structure (fileKey and kdz file).

Οταν αλλαξεις το λινκ σε pkg02.azure ... Και αφου εχεις επιλεξει την Greece H815 10D , στην κατεβαζει κανονικα. Αν δε δουλευει ετσι , δοκιμαζεις το αλλο λινκ ξερω γω. Υποψιν, μονο την αρχη του λινκ που πηρες πατωντας download, πρεπει να αντικαταστησεις, αν δεν σου κατεβαινει με την μια.

Αν δε σε ενδιαφερει (που λογικα δεν.. ) η 10D , δεν εχει νοημα παντως

20D παντως, δε βρηκα σε αυτο το site. βρηκα σε ενα αλλο , αλλα γραφει cosmote...

Edited by tommybertsen

Οταν βαζεις το ιμει σου σου λεει :

Note: for download links that start with http://pkg03.lime.gdms.lge.com/dn/downloader.dev - and they don't trigger the download properly please change it with http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev or http://pkg02.azure.gdms.lge.com/dn/downloader.dev but keep the URL structure (fileKey and kdz file).

Οταν αλλαξεις το λινκ σε pkg02.azure ... Και αφου εχεις επιλεξει την Greece H815 10D , στην κατεβαζει κανονικα. Αν δε δουλευει ετσι , δοκιμαζεις το αλλο λινκ ξερω γω.

20D παντως, δε βρηκα σε αυτο το site. βρηκα σε ενα αλλο , αλλα γραφει cosmote...

μην τον μπερδευεις αδερφε ας μας δωσει τον 6ψηφιο του απο το lg phone from και θα του δειξω ποια να κατεβασει ελληνικη 6αρα δεν υπαρχει πουθενα custom μονο της cosmote και στην σελιδα αυτη τα ιμει δεν τα βρισκει οπως τα g3 πρεπει να πας εσυ να την βρεις....

[sIGPIC][/sIGPIC]

μωρε οταν βαζω το ιμει μου βγαζει οτι δεν βρηκε κατι για το ιμει αυτο...

μωρε οταν βαζω το ιμει μου βγαζει οτι δεν βρηκε κατι για το ιμει αυτο...

νομιζω πως σου απαντησα οτι δεν θα στο βγαλει γιατι δεν μου δινεις τον 6ψηφιο σου??

[sIGPIC][/sIGPIC]

μην τον μπερδευεις αδερφε ας μας δωσει τον 6ψηφιο του απο το lg phone from και θα του δειξω ποια να κατεβασει ελληνικη 6αρα δεν υπαρχει πουθενα custom μονο της cosmote και στην σελιδα αυτη τα ιμει δεν τα βρισκει οπως τα g3 πρεπει να πας εσυ να την βρεις....

Μα την βρηκα και μου την κατεβασε ,αλλα οχι την 6ρα , καθως δεν υπαρχει σε αυτο το λινκ. Βρισκω αλλου στοκ 6ρες αλλα οχι ελληνικες προφανως.

Αν καταλαβα καλα στοκ θελει ο φιλος.

Αυτο που εχει στο lg phone from σα λινκ για download τι κατεβαζει;

Edited by tommybertsen

APRTLD ειναι το suffix

αυτο δεν εννοεις?

Μηπως ειναι APRTLB???

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι, APRTLD ειναι. και στην εφαρμογη δεν μου βγαζει λινκ για την στοκ 6.0ρα με την οποια ηρθε.

οχι, APRTLD ειναι. και στην εφαρμογη δεν μου βγαζει λινκ για την στοκ 6.0ρα με την οποια ηρθε.

δικαρτο μηπως ειναι???πορτογαλλια δεν γραφει χωρα προελευσης?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι πορτογαλια γραφει αλλα δικαρτο δεν ειναι.

περιεργο γιατι βρισκω την TLB και δεν εχει την δικια σου...τεσπα απο το ελληνικο νημα στο λινκ που σοθ εβαλα βρες οπου λεει LGH815 μια και κατεβασε την 10b 10d 10c οποια θες...εγω παντα βαζω την b για να ερθουν οι υπολοιπες ΟΤΑ...αν βαλεις την d λογικα θα ερθει οτα η 10c και στα καπακια η 20d αν οχι lgbrdge και τα γνωστα..αν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι να τα κανεις ολα αυτα αν δεν εχεις θεμα...ασε την μανισια για να μην τρεχεις μετα σε περιπτωση στραβης και δεν καλυπτει η εγγυηση και τα βαζεις απο την τσεπη σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω το G4 περίπου 6 μήνες , όλα καλά.....το μόνο που παρατηρώ εδω και καμιά 15αριά μέρες κάνει πολύ ώρα για να φορτιστεί στο 100% με τον φορτιστή του.

Δηλαδή ενω απο το 20% έφτανε στο 100% περίπου σε μιά ώρα και κάτι , τελευταίο καιρό παρατηρώ κάνει πολύ ώρα για να φτάσει στο 100%. Χθές π.χ. το είχα 3 ώρες στον φορτιστή και είχε φτάσει 80% απο το 20% περίπου που το ξεκίνησα.

Πρίν απο καιρό μου είχε πέσει κάτω σε μάρμαρο ο φορτιστής του , υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει κάτι ? Να έχει χαλάσει η μπαταρία του ? Τόσο γρήγορα ?.....

Καλημέρα

Edited by OAL

Εχω το G4 περίπου 6 μήνες , όλα καλά.....το μόνο που παρατηρώ εδω και καμιά 15αριά μέρες κάνει πολύ ώρα για να φορτιστεί στο 100% με τον φορτιστή του.

Δηλαδή ενω απο το 20% έφτανε στο 100% περίπου σε μιά ώρα και κάτι , τελευταίο καιρό παρατηρώ κάνει πολύ ώρα για να φτάσει στο 100%. Χθές π.χ. το είχα 3 ώρες στον φορτιστή και είχε φτάσει 80% απο το 20% περίπου που το ξεκίνησα.

Πρίν απο καιρό μου είχε πέσει κάτω σε μάρμαρο ο φορτιστής του , υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει κάτι ?

Καλημέρα

Εγω αυτο που λες το παρατηρησα με το ταχυφορτιστη. Απο 1 ωρα που ηθελε καταντησε να φορτιζει στις 4 ωρες. Το εβαλα και το ξαναεβγαλα και τον επιασε κανονικα τον ταχυφορτιστη. Μαλλον ετυχε,..

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Αφησα στην proncordia το κινητο 602 κατασκευης με προβλημα στην κεραια την περασμενη τριτη, σημερα ενημερωνομαι οτι ειμαι σε αναμονη πλακετας... ειχα iphone 4s και δεν με ειχε αφησει ποτε 4 χρονια, πηρα το g4 το καταχαρηκα αλλα κρατησε μια βδομαδα. Οτι πληρωνεις παιρνεις τελικα, νομος!

Αφησα στην proncordia το κινητο 602 κατασκευης με προβλημα στην κεραια την περασμενη τριτη, σημερα ενημερωνομαι οτι ειμαι σε αναμονη πλακετας... ειχα iphone 4s και δεν με ειχε αφησει ποτε 4 χρονια, πηρα το g4 το καταχαρηκα αλλα κρατησε μια βδομαδα. Οτι πληρωνεις παιρνεις τελικα, νομος!

δεν εχουν πλακετες σου ειπαν???παντως αυτο που λες δεν ισχυει για την τιμη το τηλ ηταν στα 600 οταν βγηκε και μαλιστα στα σκρουτζομαγαζα σε γερμανους και πλαισια ηταν και παραπανω αρα δεν μιλαμε για ενα φθηνο τηλ αλλα ενα τηλ που κοντραριζε στα ισια τα μηλοτηλεφωνα με μικρη διαφορα στα λεφτα..εγω ας πουμε το πηρα στα 400 πριν 2 μηνες 7 μηνες μετα την κυκλοφορια του!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4