johnphone Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Παίδες ήθελα μερικές πληροφορίες αν είναι δυνατόν γιατί είμαι κοντά στην αγορά του G4 (ελπίζω κάπου μέσα στις γιορτές). Ήθελα να ξέρω 2 λεπτομέρειες του λειτουργικού πολύ σημαντικές για μένα. 1) Οι εφαρμογές δείχνουν badges; (ο μικρός αριθμός πάνω δεξιά του εικονιδίου της). Π.χ αν έχω μια αναπάντητη, η ένα εισερχόμενο μήνυμα, θα βλέπω τον αριθμό 1 στο εκάστοτε εικονίδιο; Η μόνο στην μπάρα ειδοποιήσεων (πάνω) φαίνονται; Και αν όχι, γίνεται με κάποια εφαρμογή έτσι απλά η θέλει root, άλλες roms κλπ και βαριέμαι τρελά για τέτοια. Έχω καλομάθει απ τα iPhone όπως καταλάβατε :p 2) Το notification led που έχει μπορώ να του ορίσω οποιοδήποτε χρώμα επιλέξω για το συμβάν που θα με ενημερώσει; Η έχει περιορισμένο αριθμό χρωμάτων για συγκεκριμένες εφαρμογές; Πχ μπλε για αναπάντητες, κόκκινο για facebook, πράσινο για twitter, κίτρινο για sms, κλπ. Η είναι στάνταρ και περιορισμένη αυτή η δυνατότητα; Παίζει και για αυτό κάποια εφαρμογή μάλλον ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Διαφωνω ... Δεν ειναι καθολου τυχαιο το οτι οι τιμες ανεβαινουν σε περιοδους γιορτων !!!! Περσι ας πουμε παλι τετοια περιοδο αγορασα το g3 και συνεβη ακριβως το ιδιο με τις τιμες .... Γενικοτερα αν παρακολουθεις τις τιμες σε συγκεκριμενες στιγμες μπορεις να καταλαβεις πολλα ... Επισης περα απο αυτο πεζουν ρολο και αλλα κριτηρια οπως ζητηση και τα λοιπα .... Αυτο ομως δεν σημαινει οτι σε μη περιοδους γιορτων δεν υπαρχουν αυξομειωσεις των τιμων !!! Ελπιζω να εγινα κατανοητος !!!:happy: Δεν παρακολουθω τις τιμες στο σκρουτζ απο περισυ αλλα βλεπω στην εξελιξη τιμης (το διαγραμμα) πως ολο το Δεκεμβρη περισυ το G3 ειχε σταθερη τιμη. Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Για το πρωτο θα χρειαστεις εναν launcher που το υποστηριζει,πχ nova και το δευτερο με ligh manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Δεν παρακολουθω τις τιμες στο σκρουτζ απο περισυ αλλα βλεπω στην εξελιξη τιμης (το διαγραμμα) πως ολο το Δεκεμβρη περισυ το G3 ειχε σταθερη τιμη. Περσι τελη Νοεμβριου πηρε ενας φιλος g3 στην τιμη των 328 ευρω .... Μεσα Δεκεμβρη λοιπον το πηρα εγω στην τιμη των 355 ευρω περιπου .... Τωρα τι λεει το διαγραμμα ( εξελιξη τιμης ) δεν ξερω .... Ειμαι βεβαιος για τις τιμες που αναφερω :cool: Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Παίδες ήθελα μερικές πληροφορίες αν είναι δυνατόν γιατί είμαι κοντά στην αγορά του G4 (ελπίζω κάπου μέσα στις γιορτές). Ήθελα να ξέρω 2 λεπτομέρειες του λειτουργικού πολύ σημαντικές για μένα. 1) Οι εφαρμογές δείχνουν badges; (ο μικρός αριθμός πάνω δεξιά του εικονιδίου της). Π.χ αν έχω μια αναπάντητη, η ένα εισερχόμενο μήνυμα, θα βλέπω τον αριθμό 1 στο εκάστοτε εικονίδιο; Η μόνο στην μπάρα ειδοποιήσεων (πάνω) φαίνονται; Και αν όχι, γίνεται με κάποια εφαρμογή έτσι απλά η θέλει root, άλλες roms κλπ και βαριέμαι τρελά για τέτοια. Έχω καλομάθει απ τα iPhone όπως καταλάβατε :p 2) Το notification led που έχει μπορώ να του ορίσω οποιοδήποτε χρώμα επιλέξω για το συμβάν που θα με ενημερώσει; Η έχει περιορισμένο αριθμό χρωμάτων για συγκεκριμένες εφαρμογές; Πχ μπλε για αναπάντητες, κόκκινο για facebook, πράσινο για twitter, κίτρινο για sms, κλπ. Η είναι στάνταρ και περιορισμένη αυτή η δυνατότητα; Παίζει και για αυτό κάποια εφαρμογή μάλλον ε; Και τα δυο ερωτήματα σου ειναι οκ. Τα κανει αυτα το G4 αρα μπορεις να προχωρήσεις στην αγορα αν θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 εμενα και στην λολι και στην μαρς αργουν να ανοιξουν τα δεδομενα.εχω vodafone και V20A. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 17 ωρες κ 20 λεπτα αναμονη ..μπαταρια 100%,δεν εχασε ουτε 1% τοσες ωρες...πραγματικα εντυπωσιακο Το ίδιο κάνει και σε μένα, είναι πλασματικό πάντως αφού σε καμία άλλη τιμή του ποσοστού δεν μένει τόση ώρα σταθερό. Θα έχουν κάνει κάποια πατέντα στο software διαχείρισης της μπαταρίας. Όπως και να χει είναι εντυπωσιακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 καλησπερα σημερα περασα κ εγω την 6αρα κ εχω cze γ4 μεσω λγ bridge.οσοι εχουνε γαλλια ας το τσεκαορυνε ισως ειχει βγει κ για τα γαλλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Πριν προχωρήσω σε μερικές επιπλέον ερωτήσεις, θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τους φίλους Da_rudakos και papsr6 και αξίζει να περιγράψω λίγο πως και γιατί θέλω να ρθει αυτή η συσκευή στα χέρια μου. Θα το "ανοίξω" λίγο αυτό το post λοιπόν. Είδα έναν τύπο δίπλα μου μια μέρα στο μετρό, να παίζει με μια ενδιαφέρουσα συσκευή, ντυμένη με μια θήκη που είχε μια τρύπα στο πάνω μέρος. Όλα τα κανε βάζοντας το.........δακτυλάκι του σ' αυτή την τρύπα :X Πανέμορφο, σέξι και πολύ έξυπνο σκέφτηκα. Ρώτησα περί τι νους πρόκειται και μου είπε: LG G4 μέσα σε θήκη Quick Circle View. Μερικές μέρες μετά, έτυχε να δω έναν άλλο τύπο με μια άλλη συσκευή, που επίσης μου κανε κλικ. Αυτή ήταν ημίγυμνη. Μόνο το δερμάτινο "φουστανάκι" της φόραγε πίσω. Ρωτάω ξανά για το ποια είναι η κυρία, και για δες σύμπτωση, παίρνω την ίδια απάντηση..!! "G4 είναι το μωρό μου λέει και LG η μάνα του"..!! Το λάτρεψα μέχρι που έφτασα στο να του το ζητήσω να μου το δώσει λίγο να παίξω. Και έλιωσα απο επιθυμία να το κάνω δικό μου, απ τη στιγμή που το πιασα στα χέρια μου. Μεγάλος έρωτας..!! Θα εγκαταλείψω το Lumia 830 μου (αφού προηγουμένως είχα εγκαταλείψει το iPhone 4 για πάρτη του) για τα μάτια του G4. Είμαι καταδικασμένος. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Τώρα είναι η ευκαιρία να δαμάσω και το android σκέφτηκα. Και απο τότε, όλο σ' αυτή τη γειτονιά γυροφέρνω :lol: Επειδή τώρα μαθαίνω το android λοιπόν, πρέπει ως "ψάρακας" να επιβεβαιώνω τι κατάλαβα και αν κατάλαβα καλά. Και πριν προβώ σε αγορά οποιασδήποτε συσκευής, όσο "ερωτευμένος" κι αν είμαι, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να ξέρω πόσες πιθανότητες έχω να την κάνω να δουλεύει όπως θέλω εγώ, να τη φέρω στα μέτρα μου δηλαδή, οπότε δείξτε κατανόηση και επιείκεια. Και για να γίνω πιο ρεαλιστής, πρόκειται να δώσω 400€ (που μπαίνουν δύσκολα στην τσέπη πια) και θέλω να ξέρω απο πριν τι θα μπορώ να κάνω μ' αυτό το "μωρό" και τι όχι :D Καταρχήν αυτά τα δυο "ρουχαλάκια" της συσκευής συνδυάζονται; Δερμάτινη πίσω όψη μέσα σε Quick Circle View δεν παίζει μάλλον ε; Λόγο της ραφής να υποθέσω; Και ίσως δεν έχει και νόημα γιατί δεν θα νιώθεις ποτέ το δέρμα της. Ο φίλος Da_rudakos, λέει πιο πριν: "Για το πρώτο θα χρειαστείς έναν launcher που το υποστηρίζει, πχ nova και το δεύτερο με light manager". Άρα καταλαβαίνω ότι τα κάνει αυτά τα δυο που θέλω (badges στις εφαρμογές και διαφορετικού χρώματος φωτεινές ειδοποιήσεις απο το led) αλλά όχι απο μόνο του ως ενσωματωμένα στο λειτουργικό, παρά μόνο με κάποιες επιπλέον εφαρμογές. Υποθέτω λοιπόν πως ο δικός του launcher δεν έχει αυτή τη δυνατότητα και πρέπει να ρίξω έναν άλλο πάνω σ' αυτόν για να έχω badges; Δεν γίνεται δηλαδή με μια απλή εφαρμογή, θέλει launcher; Αν ναι, αυτό δεν επιβαρύνει πολύ τη συσκευή; Δεν τρώει κολλήματα αν τρέχουν και οι δυο launcher; Και για τα colored led notifications, επίσης χρειάζομαι εναν led light manager για να μπορέσω να έχω ότι χρώμα ειδοποίησης θέλω, απ' όποια εφαρμογή θέλω; Και κάτι τελευταίο και κλείνω. Το ραδιόφωνο παίζει με ανοιχτή ακρόαση η μόνο απο ακουστικά; Ευχαριστώ όλους και συγνώμη για το τεράστιο post. Απλά είναι μεγάλος ο έρωτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 9 χρώματα και να αντιστοιχήσεις σε αυτόν που σε καλεί . led ανάβει σε χαμένες κλήσεις εισερχόμενες και μηνύματα αλλά και σε άλλες πχ fb Viber κτλ . πιο πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις με κάποια εφαρμογή από το store αλλαγές χρωμάτων κτλ. Badges εννοείται έχει ο stock launcher δεν χρειάζεται να βάλεις άλλο για αυτό το θέμα Edited December 9, 2015 by Demoneoire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 @jhonphone Ίσα ίσα που οι έξτρα launchers είναι πιο ελαφριοι από τους μαμά. Επίσης τρέχει μόνο ο ένας και όχι και οι δύο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 @johnphone Είπα κάτι λάθος,και ο μαμα launcher εχειτα νουμερακια που θες,δεν τον πολυχρησιμοποιω οπως κατάλαβες.. Παρε και μια ιδεα απο διαχειριση led εδω.. https://www.dropbox.com/s/b75ik2pef4w58el/Screenshot_2015-12-09-20-30-34.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/4kpiwu2lry11lax/Screenshot_2015-12-09-20-31-13.png?dl=0 Αα και αυτο που θες εδω..https://www.dropbox.com/s/4y41h46tj5hdfyf/Screenshot_2015-12-09-20-34-53.png?dl=0 Ετσι γίνεται με ολες τις εφαρμογες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Το ραδιοφωνο παιζει μονο με ακουστικα σαν κεραια αν εννοεις ανοιχτη ακροαση το εξωτερικο ηχειο ναι παιζει χωρις τα ακουστικα ομως οχι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Χρειάζεται ακουστικά είτε παίξει σαν ηχείο,ειτε με ακουστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Παίδες ήθελα μερικές πληροφορίες αν είναι δυνατόν γιατί είμαι κοντά στην αγορά του G4 (ελπίζω κάπου μέσα στις γιορτές). Ήθελα να ξέρω 2 λεπτομέρειες του λειτουργικού πολύ σημαντικές για μένα. 1) Οι εφαρμογές δείχνουν badges; (ο μικρός αριθμός πάνω δεξιά του εικονιδίου της). Π.χ αν έχω μια αναπάντητη, η ένα εισερχόμενο μήνυμα, θα βλέπω τον αριθμό 1 στο εκάστοτε εικονίδιο; Η μόνο στην μπάρα ειδοποιήσεων (πάνω) φαίνονται; Και αν όχι, γίνεται με κάποια εφαρμογή έτσι απλά η θέλει root, άλλες roms κλπ και βαριέμαι τρελά για τέτοια. Έχω καλομάθει απ τα iPhone όπως καταλάβατε :p 2) Το notification led που έχει μπορώ να του ορίσω οποιοδήποτε χρώμα επιλέξω για το συμβάν που θα με ενημερώσει; Η έχει περιορισμένο αριθμό χρωμάτων για συγκεκριμένες εφαρμογές; Πχ μπλε για αναπάντητες, κόκκινο για facebook, πράσινο για twitter, κίτρινο για sms, κλπ. Η είναι στάνταρ και περιορισμένη αυτή η δυνατότητα; Παίζει και για αυτό κάποια εφαρμογή μάλλον ε; 1) Ναι σου δείχνει 2) Γίνεται με μια απλή Δωρεάν εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Καλά, παιδιά δεν έχω λόγια :thanks: Άρα όλα αυτά που θέλω γίνονται. Τι χαρά :D Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Κακό να μην σας βρει. Ούτε εσάς ούτε το "μωρό" σας. Και με το καλό να πέσει και στα δικά μου χέρια. Εδώ θα μαστε να τα λέμε. Καλό βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) Και που να δεις πόσα γίνονται πολύ απλά,τα οποία δεν γίνονταν στα iphone.. Edited December 9, 2015 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Γεια σας παιδια ενδιαφερομαι για το lg g4 πρωην κατοχος g2 kai g3.Βασικα θελω να με πειτε τι ισχυει.Απ οσο ξερω το lg g2 kai g3 μπορουσες να το περασεις custom rom και αν πηγαινε κατι στραβα περνουσες την οfficial και το εστελνες πισω στην εγγυηση.Τωρα στο g4 απ οτι καταλαβα αν αλλαξεις recovery π.χ twpr χανεις και την εγγυηση.Δηλαδη να καταλαβω ειναι κατι αντιστοιχο οπως το knox στην samsung?Kαι αν ναι υπαρχει τροπος εστω και μελλοντικα να περασω custom rom αλλα αλλα οποτε χρειαστει να βαλω official για την εγγυηση?Ευχαριστω Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) Δεν έχω πάρει ακόμα το κινητό αλλά έβαλα δίπλα δίπλα σε ένα κατάστημα το lg g2 μου με το lg g4 και η διαφορά οθόνης μου φάνηκε αρκετα μεγαλη! Παρόλο που στην ουσία η διαφορά είναι μικρη. Του g4 είναι 5,5" και του g2 5,2" Edited December 9, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Δεν έχω πάρει ακόμα το κινητό αλλά έβαλα δίπλα δίπλα σε ένα κατάστημα το lg g2 μου με το lg g4 και η διαφορά οθόνης μου φάνηκε αρκετα μεγαλη! Παρόλο που στην ουσία η διαφορά είναι μικρη. Του g4 είναι 5,5" και του g2 5,2" Δεν μας εξηγείς τι είδες ή τι αισθάνθηκες. Σου φάνηκε μεγάλο ή η οθόνη είναι καλύτερη. Δεν εχω καταλάβει...ειλικρινά Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) Δεν μας εξηγείς τι είδες ή τι αισθάνθηκες. Σου φάνηκε μεγάλο ή η οθόνη είναι καλύτερη. Δεν εχω καταλάβει...ειλικρινά Η διαφορά των δύο κινητων σε διαστάσεις οθόνης στην ουσια είναι μικρή (5,2" το ένα και 5,5" το αλλο). Αλλά αν τα βάλω διπλα διπλα μου φαίνεται στο μάτι σαν να είναι ακομα μεγαλυτερη η διαφορά τους. Νομίζω τώρα έγινα πιο κατανοητή :D Edited December 9, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Η διαφορά των δύο κινητων σε διαστάσεις οθόνης στην ουσια είναι μικρή (5,2" το ένα και 5,5" το αλλο). Αλλά αν τα βάλω διπλα διπλα μου φαίνεται στο μάτι σαν να είναι ακομα μεγαλυτερη η διαφορά τους. Νομίζω τώρα έγινα πιο κατανοητή :D Ειναι μικρη η διαφορα οφθαλμαπατη οπως τα βλεπεις, η μεζουρα λεει την αληθεια.Σκεφτεσαι να δωσεις το τζι2; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Προχώρα, θα το ευχαριστηθεις. Τα πιο μικρά bezel της αγοράς, ότι καλύτερο Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Ειναι μικρη η διαφορα οφθαλμαπατη οπως τα βλεπεις, η μεζουρα λεει την αληθεια.Σκεφτεσαι να δωσεις το τζι2; Όχι δεν θα το δώσω! Θα το κρατήσω για δεύτερη συσκευή Γιατί ποτέ δεν ξέρεις...... Όσο για το g4 σκέφτομαι να το πάρω από Ιανουαριο! Αρκεί να πέσει πάλι λίγο η τιμή του και να μην μείνει στα 400+.... Γιατί.... Δεεεν...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Ρε παιδιά τo light manager δεν μου δουλεύει. Μήπως θέλει καμία ιδιαίτερη ρύθμιση; Είμαι με ρουτ στοκ ρομ. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts