Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει σημασία η αρχική προέλευση του κινητού... Περνάς την 20β χωρίς πρόβλημα
Με Lg bridge έτσι? απλά το συνδέουμε και γίνεται το update...συγχωρέστε με και εμένα απλά μέχρι τώρα μόνο μέσω ota έκανα τις αναβαθμίσεις....Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλημέρα :)

Με Lg bridge έτσι? απλά το συνδέουμε και γίνεται το update...συγχωρέστε με και εμένα απλά μέχρι τώρα μόνο μέσω ota έκανα τις αναβαθμίσεις....Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλημέρα :)

Με το lg bridge πρέπει να περιμένεις να βγει για την περιοχή απο την οποία είναι η συσκευή σου. Αλλιώς με lg up μονος σου.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Καλημερα.Παιδια μολις εκανα μια παραγγελια απο kaizerstore LG G4.Μηπως πρεπει να προσεξω κατι ή να ζητησω καποια συγκεκριμενη παρτιδα;

Ευχαριστω

Σημειωτεον οτι πηρα την black leather edition...

Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Καλημέρα σε όλους....

Αρτι αφιχθείς και γω λοιπόν στην παρέα σας προερχόμενος από Meizu MX4.

Από ότι βλέπω στο κουτί το DEU πρέπει λογικά να είναι Γερμανία. Διαβάζω ότι σε πολλούς "Γερμανούς" έχει έρθει η αναβάθμιση. Σε μένα αφενός το κινητό αναφέρει ότι έχω το πιο ενημερωμένο λογισμικό (5.1, V10d), και το LG BRIDGE μου βγάζει αμέσως μήνυμα ότι "LG Airdrive is busy" "try again later". Εχει κανείς το ίδιο θέμα? Είναι κάποια ρύθμιση? (Εχω απενεργοποιήσει και το antivirus/firewall αλλά δεν..)

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Καλησπερα παιδια νεος κατοχος lg g4 .... Θα μπω κατευθειαν στο ψητο ... Για να κανω root πρεπει να ξεκλειδωσω boot loader ;;; Φυσικα αναφερομαι για την τελευταια εκδοση λειτουργικου που πηρε προσφατα ( 20B ) ... Επισης αν δεν γινομαι κουραστικος μπορει να μου εξηγησει καποιος γενικα τι παιζει με το root στο g4 , custom rom κτλπ .... Σε ποια περιπτωση χανω την εγγυηση ;;; Edited by razorkop
Never give up

Καλησπερα παιδια νεος κατοχος lg g4 .... Θα μπω κατευθειαν στο ψητο ... Για να κανω root πρεπει να ξεκλειδωσω boot loader ;;; Φυσικα αναφερομαι για την τελευταια εκδοση λειτουργικου που πηρε προσφατα ( 20B ) ... Επισης αν δεν γινομαι κουραστικος μπορει να μου εξηγησει καποιος γενικα τι παιζει με το root στο g4 , custom rom κτλπ .... Σε ποια περιπτωση χανω την εγγυηση ;;;

Από τη στιγμή που ξεκλειδώσεις bootloader, αυτομάτως χάνεις και την εγγύηση.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Παιδια να ρωτησω με ποια θηκη υποστηριζει ασυρματη φορτιση το g4;Ας με διαφωτισει κάποιος...Ευχαριστω
Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Καλημερα.Παιδια μολις εκανα μια παραγγελια απο kaizerstore LG G4.Μηπως πρεπει να προσεξω κατι ή να ζητησω καποια συγκεκριμενη παρτιδα;

Ευχαριστω

Φίλε ακριβώς το ίδιο πήρα και γω χτες απο το ιδιο μαγαζί.

Σφραγισμένο με ταινία γνησιότητας, (BUL) προέλευση και το τηλέφωνο ήταν (και είναι) ΑΨΟΓΟ. Μη φοβάσαι τίποτα.

Σήμερα πέρασα και marshmallow με LG UP και ολα είναι μια χαρά.

Το μόνο θεμα ειναι με το LG Bridge το οποίο δεν αναγνωρίζει την συσκευή. Ίσως πρέπει να κατεβάσω πιο καινούργια έκδοση.

Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max

Το μόνο θεμα ειναι με το LG Bridge το οποίο δεν αναγνωρίζει την συσκευή. Ίσως πρέπει να κατεβάσω πιο καινούργια έκδοση.

Λύθηκε και αυτό με εγκατάσταση νέας έκδοσης του bridge.

Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max

Από τη στιγμή που ξεκλειδώσεις bootloader, αυτομάτως χάνεις και την εγγύηση.

Ο μονος τροπος για να κανω root ειναι να ξεκλειδωσω bootloader ;;

Never give up

Καλησπερα.Με ποια θηκη υποστηριζει ασυρματη φορτιση το τηλεφωνο παιδια;

ευχαριστω

Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Καλησπερα.Με ποια θηκη υποστηριζει ασυρματη φορτιση το τηλεφωνο παιδια;

ευχαριστω

Μονο με την γνησια quick circle της Lg

Poco X3 nfc 6/128

ενα λινκ με την 20b να την κατεβασω κ να την περασω απο lgup..??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G4/H815/H81520B/

αυτο κατεβασε H81520B_00.kdz.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Εσυ με custom recovery και θα το πας με lg up ;;

Μετα θες παλι root παλι recovery και φτου και απο την αρχη..

Σου στελνω οδηγιες σε λιγο για φλασαρισμα απευθειας και καθαρισες.

Εσυ με custom recovery και θα το πας με lg up ;;

Μετα θες παλι root παλι recovery και φτου και απο την αρχη..

Σου στελνω οδηγιες σε λιγο για φλασαρισμα απευθειας και καθαρισες.

μην μπερδευεσαι.. δν ειναι για μενα.. χαχααχα εγω εβαλα του τουρκαλα 3,2 το πρωι και ειναι σφεντονα..!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Root στην εξαρα χωρίς ξεκλείδωμα bootloader υπάρχει; δεν με ενδιαφέρει custom recovery

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Root στην εξαρα χωρίς ξεκλείδωμα bootloader υπάρχει; δεν με ενδιαφέρει custom recovery

Και εγω για το ιδιο ακριβως πραγμα ενδιαφερομαι !!! :wacko:

Never give up

Και εγω για το ιδιο ακριβως πραγμα ενδιαφερομαι !!! :wacko:

Νομιζω πως δεν υπάρχει, αν βγει θα το δειτε εδω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3164765

Παιδιά τι γνώμη έχετε για μεγαλύτερη μπαταρία σαν και αυτή. Να το τολμήσω? http://olla.gr/spare-parts/batteries/for-lg/3500mah-rechargeable-replacement-li-ion-battery-for-lg-g4-h818-bl-51yf/?ref=bestprice.gr Edited by joanjapan
Practice what you preach

Ρε παιδιά έχω σπαστεί που δεν έδωσαν update για τη Γαλλία. Έλεος, έδωσαν στην Τουρκία που δεν είναι Ευρώπη και σε εμάς κολοκύθια. Αν το κάνω με LG Up θα έχει καμία διαφορά; Με τα ΟΤΑ μετά τι θα παίξει;
Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G

Ρε παιδιά έχω σπαστεί που δεν έδωσαν update για τη Γαλλία. Έλεος, έδωσαν στην Τουρκία που δεν είναι Ευρώπη και σε εμάς κολοκύθια. Αν το κάνω με LG Up θα έχει καμία διαφορά; Με τα ΟΤΑ μετά τι θα παίξει;

Αν βάλεις την 20β είναι σαν να κάνεις την αναβάθμιση ακριβώς...lg up

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Ευχαριστω

Δεν έχουν προβλήματα οι παρτίδες. Bleeding ή καμμένα pixels μπορεί να συναντήσεις ανεξάρτητα από παρτίδα και συσκευή. Παρτίδα 506 και δεν έχει ούτε bleeding ούτε τίποτα και σε νεότερο αν είσαι άτυχος μπορεί να βρείς

Δεν εχει να κάνει με παρτίδα ούτε έχει διορθωθεί κάτι γιατί δεν υπήρχε κάτι να διορθωθεί.

Στο G4 δεν υπάρχει κάτι που να σχετίζεται με παρτίδα και οι αστοχίες είναι πολύ λίγες. Γράφουν αυτοί που έχουν πρόβλημα όχι αυτοί που δεν έχουν.

Το έχουμε πει πολλές φορές

Παιδιά τι γνώμη έχετε για μεγαλύτερη μπαταρία σαν και αυτή. Να το τολμήσω? http://olla.gr/spare-parts/batteries/for-lg/3500mah-rechargeable-replacement-li-ion-battery-for-lg-g4-h818-bl-51yf/?ref=bestprice.gr

Aν ψάξεις λίγο στο ίδιο κατάστημα έχει και άλλες μεγαλύτερες μπαταρίες για το G4. Επίφοβες θα τις έλεγα...Από άποψης ότι μάλλον δεν είναι τόσο μεγάλες όσο γράφουν.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4