gustom2008 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Η αυτονομία αλλάζει αν αλλάξεις την ανάλυση της οθόνης που γίνεται με root δηλαδη τι εννοεις?μπορουμε π.χ. να αλλαξουμε την οθονη σε full hd αναλυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantius Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Σκέφτομαι να αγορασω ενα Lg και ειμαι αναμεσα σε G4 G4s kai G3 μπορει καποιος να με πει πιο ειναι πιο καλο σε γενικες γραμμες ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiftakias21 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Σκέφτομαι να αγορασω ενα Lg και ειμαι αναμεσα σε G4 G4s kai G3 μπορει καποιος να με πει πιο ειναι πιο καλο σε γενικες γραμμες ??? Μεταξύ των 3, το G4 είναι ΤΟΡ, μετά έρχεται το G3 και μετά το G4s. Βέβαια διαφέρουν λίγο και στις τιμές. Διαλέγεις και πέρνεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Ναι βέβαια αλλάζει,κατεβαινει σε 1080p ,720p κλπ..Το δοκιμαζω για μια 2 μερες και σας μεταφερω εντυπωσεις ;) Σε τι ταχυτητες συνδεεστε στο wifi σας;; Εγω στα 65 και μου φαινεται λιγο..Λετε να φταιει το router μου ή το g4; Εχω την αισθηση οτι το note 4 συνδεοταν στα 116,αλλα δεν θυμαμαι αν ειχα ιδιο router. https://www.dropbox.com/s/fispp3x9w8r4t5x/Capture%2B_2015-11-09-17-06-43.png?dl=0 Edited November 9, 2015 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Ναι βέβαια αλλάζει,κατεβαινει σε 1080p ,720p κλπ..Το δοκιμαζω για μια 2 μερες και σας μεταφερω εντυπωσεις ;) Σε τι ταχυτητες συνδεεστε στο wifi σας;; Εγω στα 65 και μου φαινεται λιγο..Λετε να φταιει το router μου ή το g4; Εχω την αισθηση οτι το note 4 συνδεοταν στα 116,αλλα δεν θυμαμαι αν ειχα ιδιο router. Εχεις την 6-7.4 του seven περασμενη??? τις Εντυπωσεις θελω?? Προτεινεις να την περάσουμε?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Καλημέρα παιδιά. . . Τελικά με το κίτρινο φλας βγάλαμε άκρη? Έχει αλλάξει κάποιος από εσάς rom εξακολουθεί να το κάνει αν ναι λογικά είναι θέμα φλας και όχι λογισμικού. Το δοκίμασα με ένα Galaxy A3 και το A3 έχει πολύ πιο δυνατό και λευκό φλας από το G4:mad: Η μια φώτο είναι με το φλας του g4 και έχει πράσινη απόχρωση Και η άλλη έχοντας το φλας του a3 ανοιχτό και τραβάω με το g4 χωρίς να ενεργοποιήσω το φλας του. https://www.dropbox.com/sh/9cv1lbc5lhudoz0/AAABLFzbPVAcjySwXl6ySVwga?dl=0 Edited November 9, 2015 by Minas24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Αμα αναψεις τον φακο δεν ειναι ασπρο το φως; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Αμα αναψεις τον φακο δεν ειναι ασπρο το φως; Αν ανάψω τα δύο φλας του a3 είναι πολύ πιο δυνατό και λευκό το g4 τσάμπα τα έχει τα δύο τα λαμπάκια από ότι φαίνεται. . . Αν έχεις κάποιο δεύτερο τηλέφωνό δοκίμασε το φίλε μου και πες μου ίσος έχει μου δικό μου φλας πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Αν ανάψω τα δύο φλας του a3 είναι πολύ πιο δυνατό και λευκό το g4 τσάμπα τα έχει τα δύο τα λαμπάκια από ότι φαίνεται. . . Αν έχεις κάποιο δεύτερο τηλέφωνό δοκίμασε το φίλε μου και πες μου ίσος έχει μου δικό μου φλας πρόβλημα. ένα <<λαμπάκι>> έχει φίλε μου και είναι πάλευκο, τουλάχιστον στο δικό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Εχεις την 6-7.4 του seven περασμενη??? τις Εντυπωσεις θελω?? Προτεινεις να την περάσουμε?? Οχι 7.4 εβγαλε 7.6 και τη περασα.Δεν την εδωσε xda αλλα σε ενα Πολωνικο site και τη κατεβασα απο κει..Δεν θα τη βρεις τωρα,τσαντιστηκε και την εσβησε και απο κει γιατι καποιος διερευσε link στο xda. Παει πολυ καλα και τη προτείνω. Μπαταρια 4-5% wakelock. Το εφτιαξες,ολα οκ;; Edited November 9, 2015 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantius Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μεταξύ των 3, το G4 είναι ΤΟΡ, μετά έρχεται το G3 και μετά το G4s. Βέβαια διαφέρουν λίγο και στις τιμές. Διαλέγεις και πέρνεις. :) περα απο την τιμη καμια διαφορα σημαντικη εχουν?? αξιζει να δωσεις 400 ευρο να παρεις το G4? η καλύτερα το G3 με λιγοτερα χρηματα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Θα σου έλεγα να πας καρφοτά στο g4 είχα και το g2 και το g3 με το g3 να είναι από τις χειρότερες αγορές που έχω κάνει,πολλά προβλήματα στην κατασκευή και με απάλευτο lag σε σημείο να θες να το πετάξεις στον τοίχο. Το g4 αντίθετα αξίζει τα λεφτά του όσο κανένα άλλο τώρα στην αγορά με 400 ευρώ . Όχι μόνο δεν έχει κανένα από τα προβλήματα του g3 αλλά νομίζω κατά την γνώμη μου παίζει άνετα στην πρώτη 5άδα με τα καλύτερα τηλέφωνα στον κόσμο. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 περα απο την τιμη καμια διαφορα σημαντικη εχουν?? αξιζει να δωσεις 400 ευρο να παρεις το G4? η καλύτερα το G3 με λιγοτερα χρηματα ?? Κατά τη γνώμη μου το g4 είναι η πιο value for money συσκευή της αγοράς αυτή τη στιγμή. Προσοχή δεν είναι τέλειο, αλλά σαν σύνολο θα το χαρακτήριζα ως το πιο πλήρες(μακράν), κάνεις τις πιο λίγες παραχωρήσεις-αρκεί αυτές να μην είναι πρωταρχικές για σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Υπάρχει τρόπος να τραβήξουμε slow motion video με το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Θα γράψω την γνώμη μου μετά από 10 μέρες κατοχής του g4 μετά από πολύ καιρό ξανά σε lg πριν είχα(note 4,s6,s6 edge). 1)Κάμερα, εδώ το g4 είναι ανώτερο ειδικά στις νυχτερινές. 2)Οθόνη,τα samsung υπερισχύουν λόγο amoled αλλά δεν είναι μεγάλες οι διαφορές οπτικά το g4 έχει άριστη οθόνη,ίσως οι amoled να είναι πιο φιλικές προς την κατανάλωση. 3)Μπαταρία,εδώ η lg νομίζω μας τα χάλασε είναι για μενα ίσως το μόνο μελανό σημείο του g4,έχω διαφορά μιας ώρας οθόνης από το s6 edge με χρήση 2 ημερών και μάλιστα σε ποιο σκοτεινές συνθήκες μιας και το s6 το είχα Σεπτέμβριο. 4)Multitasking,εδώ το g4 δεν έχει αντίπαλο συμπεριφέρεται λες και είναι pc πραγματικά απίστευτο. 5)Ταχύτητα,ούτε από ταχύτητα έχω παράπονο και σίγουρα είναι lag free συσκευή. 6)Εμφάνιση,αν και υποκειμενική τα s6,s6 edge ήταν πιο όμορφα στα μάτια μου από το G4,ίσως το σχήμα του g3 να μου άρεσε περισσότερο σε συνδυασμό με το δερμάτινο καπάκι,αν και βάζω πάντα θήκες όποτε το προσπερναω. 7)Ηχείο,και εδώ η lg έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ανώτερος και σε ποιότητα και σε δύναμη ο ήχος από τα samsung. 8)Ποιότητα κλήσης εξαιρετική όπως είχαν και τα samsung σίγουρα. Γενικά τώρα σίγουρα τα 400 ευρώ αυτή τη στιγμή είναι μια πολύ καλή τιμή για ένα εξαιρετικό τηλέφωνο που έχει και τα αρνητικά του,όπως και όλες οι συσκευές αυτή τη στιγμή.Ελπίζω να μην σας κούρασα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Υπάρχει τρόπος να τραβήξουμε slow motion video με το κινητό; Πατάς λειτουργία και μετά αργή κίνηση. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 ένα <<λαμπάκι>> έχει φίλε μου και είναι πάλευκο, τουλάχιστον στο δικό μου... Διπλό είναι το φλας υποτίθεται για καλύτερες φωτογραφίες το βράδυ. Και μάλιστα διαφορετικού χρώματος το ένα με το άλλο. Το τσέκαρα και με G2 και αυτό πιο λευκό και δυνατό, μάλλον το δικό μου ίσος έχει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Θα γράψω την γνώμη μου μετά από 10 μέρες κατοχής του g4 μετά από πολύ καιρό ξανά σε lg πριν είχα(note 4,s6,s6 edge). 1)Κάμερα, εδώ το g4 είναι ανώτερο ειδικά στις νυχτερινές. 2)Οθόνη,τα samsung υπερισχύουν λόγο amoled αλλά δεν είναι μεγάλες οι διαφορές οπτικά το g4 έχει άριστη οθόνη,ίσως οι amoled να είναι πιο φιλικές προς την κατανάλωση. 3)Μπαταρία,εδώ η lg νομίζω μας τα χάλασε είναι για μενα ίσως το μόνο μελανό σημείο του g4,έχω διαφορά μιας ώρας οθόνης από το s6 edge με χρήση 2 ημερών και μάλιστα σε ποιο σκοτεινές συνθήκες μιας και το s6 το είχα Σεπτέμβριο. 4)Multitasking,εδώ το g4 δεν έχει αντίπαλο συμπεριφέρεται λες και είναι pc πραγματικά απίστευτο. 5)Ταχύτητα,ούτε από ταχύτητα έχω παράπονο και σίγουρα είναι lag free συσκευή. 6)Εμφάνιση,αν και υποκειμενική τα s6,s6 edge ήταν πιο όμορφα στα μάτια μου από το G4,ίσως το σχήμα του g3 να μου άρεσε περισσότερο σε συνδυασμό με το δερμάτινο καπάκι,αν και βάζω πάντα θήκες όποτε το προσπερναω. 7)Ηχείο,και εδώ η lg έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ανώτερος και σε ποιότητα και σε δύναμη ο ήχος από τα samsung. 8)Ποιότητα κλήσης εξαιρετική όπως είχαν και τα samsung σίγουρα. Γενικά τώρα σίγουρα τα 400 ευρώ αυτή τη στιγμή είναι μια πολύ καλή τιμή για ένα εξαιρετικό τηλέφωνο που έχει και τα αρνητικά του,όπως και όλες οι συσκευές αυτή τη στιγμή.Ελπίζω να μην σας κούρασα:p Η γνώμη μου είναι οτι με 400 ευρω παίρνεις ισως το καλυτερο smartphone της αγορας. Το κοντινότερο σε ποιοτικά χαρακτηριστικά ειναι τουλαχιστον 60 ευρω πιο ακριβο Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Το θεμα με το φλας νομιζω οτι εχει διαλευκανθει. Να κανω μια διορθωση σε προηγουμενη τοποθετηση μου. Ειχα πει οτι το φλας ειναι λευκο και κατι δεν παει καλα με την μετρηση του χρωματικου αισθητηρα. Ε λοιπον ειναι το αναποδο. Το φλας σε οσους παραπονιουνται οτι ειναι κιτρινο ή πρασινο ή κιτρινοπρασινο...οντως ειναι. Τι συμβαινει τωρα: Την πρωτη φορα που αναβει το φλας, μενει τοση ωρα ανοιχτο, ωστε ο χρωματικος αισθητηρας με το software το αντισταθμιζουν. (για αυτο και στην οθονη κινητου φαινεται καταλευκο μετα απο 1+ sec την πρωτη φορα που αναβει. Την δευτερη φορα ομως, το φλας μενει λιγοτερη ωρα αναμενο και η φωτογραφια βγαινει ΠΡΙΝ προλαβει να γινει η διορθωση του χρωματος του φλας. Ετσι, τελικα το φλας αποτυπωνεται οπως πραγματικα ειναι. Με την αποκλιση απο το απολυτα λευκο. Η λυσεις ειναι δυο. Ειτε προφανως να καταλαβουν το προβλημα με το λαθος χρωμα του φλας και να τα αντικαθιστουν χωρις πολλα πολλα, ειτε σε μια νεα αναβαθμιση να πραξουν το εξης. Αν ειναι εφικτο να μενει το φλας λιγο παραπανω αναμενο την δευτερη φορα πριν βγει η φωτο, ωστε να προλαβει να γινει η διορθωση. Επειδη δεν ξερω πως δουλευει η ολη κατασταση στο software, ΙΣΩΣ την πρωτη φορα το φλας δεν αναβει μονο για να αφαιρεσει το red eye, αλλα και για να κανει focus αλλα και να κανει την οποια διορθωση στο χρωμα. (και στο χρωμα του φλας) Σε αυτη την περιπτωση ισως ειναι καποιο bug οπου δεν θυμαται το χρωμα του φλας οταν αυτο σβησει την πρωτη φορα. Σε καθε περιπτωση ομως (οπως και στην δικη μου) αυτη η πρασινιλα καθιστα απαγορευτικη τη χρηση του φλας. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο που δεν εχω καταλαβει ακομη ειναι αν ολοι οι κατοχοι του κινητου εχουν εστω και μια μικρη αποκλιση απο το λευκο και το φλας ειναι πρασινοκιτρινο, ή απλα ειναι ικαποιες παρτιδες και μεμονωμενες περιπτωσεις. Καλο θα ηταν να εχουμε καποια πληροφορια επ αυτου, ωστε οσοι εχουν προβλημα να ξερουν πως να κινηθουν. Αν ειναι γενικο το προβλημα, να ελπιζουμε ισως σε καποια αναβαθμιση. Αν ειναι μεμονωμενα περιστατικα, να κινηθουμε προς το σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Οχι 7.4 εβγαλε 7.6 και τη περασα.Δεν την εδωσε xda αλλα σε ενα Πολωνικο site και τη κατεβασα απο κει..Δεν θα τη βρεις τωρα,τσαντιστηκε και την εσβησε και απο κει γιατι καποιος διερευσε link στο xda. Παει πολυ καλα και τη προτείνω. Μπαταρια 4-5% wakelock. Το εφτιαξες,ολα οκ;; Μπορεις να την ανεβασεις στο drobox η στο google drive να την κατεβασω?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) περα απο την τιμη καμια διαφορα σημαντικη εχουν?? αξιζει να δωσεις 400 ευρο να παρεις το G4? η καλύτερα το G3 με λιγοτερα χρηματα ?? Φίλε μου είχα G3 και τώρα G4. Τα δύο κινητά δεν συγκρίνονται. Σκάλες ανώτερο το G4. Μην πάρεις το 3 θα το μετανιώσεις. Edited November 9, 2015 by palavas1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μπορεις να την ανεβασεις στο drobox η στο google drive να την κατεβασω?? Ειναι 2gb και η vdsl50 μπαινει την αλλη βδομαδα, παρολα αυτα την ανεβαζω και σε ενημερωνω :) Το εφτιαξες, τι εγινε; Πως ξεκολλησε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Ειναι 2gb και η vdsl50 μπαινει την αλλη βδομαδα, παρολα αυτα την ανεβαζω και σε ενημερωνω :) Το εφτιαξες, τι εγινε; Πως ξεκολλησε; Σε ευχαριστώ πολύ... Θα σου στείλω πμ να στα πω.!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ... Θα σου στείλω πμ να στα πω.!! Και σε μένα ένα pm αν έχουμε τίποτα νεώτερα.. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Και σε μένα ένα pm αν έχουμε τίποτα νεώτερα.. ;) Εννοείται... Καλά σε σένα δεν θα στείλω..?? Χαχαα...Δν έχω κατι ακόμη αλλά έχω μια διαίσθηση ίσως κάτι να γίνει αύριο... Θα ενημερωθειται πάραυτα..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts