Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστουμε για το link,αλλά εγω προσπαθω να κατεβασω το Lg up και δεν φαινεται να εγκαθισταται πουθενα για να το βρω..Μηπως κανω κατι λαθος?:worry:Εχετε κανενα link και για το lg up που να δουλευει?Ευχαριστω...
Poco X3 nfc 6/128

Συνιστώ όσοι έχετε V20D να βάλετε την V20H μέσω LGUP. Βελτιώνει πολύ την μπαταρία και διορθώνει και κάποια θέματα με την υπερθέρμανση που έβγαλε σε πολλούς (μεταξύ αυτόν και εμένα) η V20D.

Επίσης Android security fix level (αν λέγεται έτσι) αναβαθμίζεται σε 2016-05-01).

με LG UP περνιέται από πανω ομαλά;;; θελει μετα factory reset;;;;

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

με LG UP περνιέται από πανω ομαλά;;; θελει μετα factory reset;;;;

θεωρητικά δεν θέλει. αλλά αυτό το βλέπεις στην πορεία.

Υπ' όψιν δεν είναι open europe η ρομ και ίσως να υπάρξει θέμα με εγγύηση κλπ. Είναι United Kingdom βέβαια,

γράφει v20h-OPT2-SI

Από εδώ το κατέβασα εγώ, απ' ότι θυμάμαι:http://forum.xda-developers.com/g4/help/lgup-install-kdz-mm-lp-t3249803

Factory reset δεν χρειάζεται. Εγώ την πέρασα απλά από πάνω, και δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Όλα δουλεύουν ρολόι χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Προσωπικά δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση. Δε ξέρω βέβαια 100% και δεν θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου...

Από εδώ το κατέβασα εγώ, απ' ότι θυμάμαι:http://forum.xda-developers.com/g4/help/lgup-install-kdz-mm-lp-t3249803

Factory reset δεν χρειάζεται. Εγώ την πέρασα απλά από πάνω, και δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Όλα δουλεύουν ρολόι χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Προσωπικά δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση. Δε ξέρω βέβαια 100% και δεν θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου...

Φιλε μου δουλευουν ολα κανονικα με την αγγλική εκδοση?

Εμενα ειναι HUG αλλα τωρα εχω περα open europe.

Αν περάσω αυτη καθαρη θα εχω καποιο θεμα.?

thanks! σε ΟΤΑ θα αργήσει πολύ να έρθει αραγε η 20e;;

γενικα οταν φλασαρεις με LG UP επειδη δεν ειναι επισημο εργαλείο (επισημο για αναβαθμισεις για τους χρηστες ειναι μονο το bridge) το φοβαμαι λίγο.

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Φιλε μου δουλευουν ολα κανονικα με την αγγλική εκδοση?

Εμενα ειναι HUG αλλα τωρα εχω περα open europe.

Αν περάσω αυτη καθαρη θα εχω καποιο θεμα.?

Όλα δουλεύουν άψογα σε εμένα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Με καθαρή εγκατάσταση ειδικά, αποκλείεται να έχεις κάποιο θέμα. ;)

Με lgup

http://forum.xda-developers.com/g4/help/lgup-install-kdz-mm-lp-t3249803

Καμιά επίπτωση στην εγγύηση.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να βάλω την V20H; Δηλαδή τώρα κάθε φορά που θα θέλω να κάνω αναβάθμιση λογισμικού θα πρέπει να ακολουθώ τη διαδικασία με το LGUP; Υπάρχει περίπτωση βάζοντας κάποια άλλη πιο πρόσφατη ROM να συνέλθει η συσκευή και να παίρνει αυτόματες αναβαθμίσεις;

Όλα δουλεύουν άψογα σε εμένα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Με καθαρή εγκατάσταση ειδικά, αποκλείεται να έχεις κάποιο θέμα. ;)

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση σου.

Δέν ξέρω ρε παιδιά τι συμβάινει με την συσκευή μου ? Χάνει η μπαταρία αρκετά παρόλο που το κινητό είναι σε standby . Το πρόβλημα αυτό το έχω εδώ και πολύ καιρό . Στην photo φένεται πώς η μπαταρία μου έχασε απο το 90% στο 50% μέσα σε μια νύχτα χωρίς να το χρησιμοποιώ μόνο με το wi-fi ανοιχτό . Έχω ψάξει τα πάντα δεν μπορώ να βρώ κάτι . Είμαι ένα βήμα πρίν να το πάω στην LG ή στα I-red για να το δούνε . Υπάρχει περίτωση να έχει χαλάσει η μπαταρία του? Το κινητό το έχω περίπου 10 μήνες .

https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNbG1IM0RYRmM5OE0/view?usp=sharing

Ευχαριστώ

Καλημέρα σας

Edited by OAL

εγω εβαλα την baltics 20F και πεταει. πολυ καλη μπαταρια επισης
Κι εγώ το ίδιο.Μου ήρθε σαν αναβάθμιση καί όντως πετάει
LG G4 RED

Δέν ξέρω ρε παιδιά τι συμβάινει με την συσκευή μου ? Χάνει η μπαταρία αρκετά παρόλο που το κινητό είναι σε standby . Το πρόβλημα αυτό το έχω εδώ και πολύ καιρό . Στην photo φένεται πώς η μπαταρία μου έχασε απο το 90% στο 50% μέσα σε μια νύχτα χωρίς να το χρησιμοποιώ μόνο με το wi-fi ανοιχτό . Έχω ψάξει τα πάντα δεν μπορώ να βρώ κάτι . Είμαι ένα βήμα πρίν να το πάω στην LG ή στα I-red για να το δούνε . Υπάρχει περίτωση να έχει χαλάσει η μπαταρία του? Το κινητό το έχω περίπου 10 μήνες .

https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNbG1IM0RYRmM5OE0/view?usp=sharing

Ευχαριστώ

Καλημέρα σας

περνα την μανισια ρομ με καθαρη εγκατασταση, ετσι εκανε και εμενα και δεν μπορουσα να καταλαβω τι επαιζε, ζεσταινοταν και το κινητο χωρις λογο. Εβαλα την 20F οπως λεω και εστρωσε

All it takes is a swipe...

περνα την μανισια ρομ με καθαρη εγκατασταση, ετσι εκανε και εμενα και δεν μπορουσα να καταλαβω τι επαιζε, ζεσταινοταν και το κινητο χωρις λογο. Εβαλα την 20F οπως λεω και εστρωσε

η έκδοση 20F έχει βγεί μόνο για τα μονόκαρτα ;

Καλησπέρα, νέος κάτοχος κ εγώ. Είδα ότι έχει βγει 20h,την έχει περάσει κάποιος; xda αναφέρουν καλή μπαταρία κ χωρίς overheating

from my G4 best...

Καλησπέρα, νέος κάτοχος κ εγώ. Είδα ότι έχει βγει 20h,την έχει περάσει κάποιος; xda αναφέρουν καλή μπαταρία κ χωρίς overheating

from my G4 best...

ειναι για τα τηλ της μεγαλης Βρετανιας δεν ειναι για τα δικα μας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

ειναι για τα τηλ της μεγαλης Βρετανιας δεν ειναι για τα δικα μας...

Τι εννοεις?Χανεις εγγυηση??

Poco X3 nfc 6/128

Συγνώμη λίγο επειδή έχω μπερδευτεί . Μέσα στίς πληροφορίες λογισμικού της συσκευής μου που μπήκα τώρα μου λέει ότι φοράω την V20f-EUR-XX . Τί κάνω? Αυτή που μου λές εσύ άλλη είναι ?

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου

Τι εννοεις?Χανεις εγγυηση??

ειναι update για τις συσκευες που ειναι αγγλικες....η γενικη ευρωπαικη δεν εχει παρει τιποτα...για να καταλαβεις τα τουρκικα ας πουμε εβγαλαν Update πριν λιγο καιρο γιατι τοσο καιρο δεν ειχαν 4g και τους εδωσε η lg update ωστε να υποστηρίζουν οι συσκευες τους

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειναι update για τις συσκευες που ειναι αγγλικες....η γενικη ευρωπαικη δεν εχει παρει τιποτα...για να καταλαβεις τα τουρκικα ας πουμε εβγαλαν Update πριν λιγο καιρο γιατι τοσο καιρο δεν ειχαν 4g και τους εδωσε η lg update ωστε να υποστηρίζουν οι συσκευες τους

Βρε παιδια γιατι να χασεις εγγύηση αφου οι συσκευές Η815 ειναι ιδιες σε hardware.

Αλλάζουν τα λογισμικά λογω νομοθεσιών ανα χώρα και προδιαγραφών δικτύων μονο.

Δεν βαζεις custom rom αλλα ofificial.

Βρε παιδια γιατι να χασεις εγγύηση αφου οι συσκευές Η815 ειναι ιδιες σε hardware.

Αλλάζουν τα λογισμικά λογω νομοθεσιών ανα χώρα και προδιαγραφών δικτύων μονο.

Δεν βαζεις custom rom αλλα ofificial.

αυτο πες το στην προκορντια.....οχι σε μας

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο πες το στην προκορντια.....οχι σε μας

Εχει τετοιο όρο η απλα φανταζόμαστε οτι τον εχει?

Εχει τετοιο όρο η απλα φανταζόμαστε οτι τον εχει?

Έχει. Αν έχεις βάλει άλλη επίσημη rom από αυτήν που προορίζεται για τη χώρα της συσκευής σου τότε είσαι εκτός(προσωρινά). Απλά μπορείς να ξαναφλασάρεις την rom της χώρας της συσκευής σου και είσαι τυπικά καλημμένος.

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4