AlienTechGR Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FWEC99C552WVARQ8C4EFTLQ/H81520h_00_0516.kdz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Ευχαριστουμε για το link,αλλά εγω προσπαθω να κατεβασω το Lg up και δεν φαινεται να εγκαθισταται πουθενα για να το βρω..Μηπως κανω κατι λαθος?:worry:Εχετε κανενα link και για το lg up που να δουλευει?Ευχαριστω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Συνιστώ όσοι έχετε V20D να βάλετε την V20H μέσω LGUP. Βελτιώνει πολύ την μπαταρία και διορθώνει και κάποια θέματα με την υπερθέρμανση που έβγαλε σε πολλούς (μεταξύ αυτόν και εμένα) η V20D. Επίσης Android security fix level (αν λέγεται έτσι) αναβαθμίζεται σε 2016-05-01). με LG UP περνιέται από πανω ομαλά;;; θελει μετα factory reset;;;; Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 με LG UP περνιέται από πανω ομαλά;;; θελει μετα factory reset;;;; θεωρητικά δεν θέλει. αλλά αυτό το βλέπεις στην πορεία. Υπ' όψιν δεν είναι open europe η ρομ και ίσως να υπάρξει θέμα με εγγύηση κλπ. Είναι United Kingdom βέβαια, γράφει v20h-OPT2-SI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Από εδώ το κατέβασα εγώ, απ' ότι θυμάμαι:http://forum.xda-developers.com/g4/help/lgup-install-kdz-mm-lp-t3249803 Factory reset δεν χρειάζεται. Εγώ την πέρασα απλά από πάνω, και δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Όλα δουλεύουν ρολόι χωρίς κάποιο πρόβλημα. Προσωπικά δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση. Δε ξέρω βέβαια 100% και δεν θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Από εδώ το κατέβασα εγώ, απ' ότι θυμάμαι:http://forum.xda-developers.com/g4/help/lgup-install-kdz-mm-lp-t3249803 Factory reset δεν χρειάζεται. Εγώ την πέρασα απλά από πάνω, και δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Όλα δουλεύουν ρολόι χωρίς κάποιο πρόβλημα. Προσωπικά δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση. Δε ξέρω βέβαια 100% και δεν θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου... Φιλε μου δουλευουν ολα κανονικα με την αγγλική εκδοση? Εμενα ειναι HUG αλλα τωρα εχω περα open europe. Αν περάσω αυτη καθαρη θα εχω καποιο θεμα.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 thanks! σε ΟΤΑ θα αργήσει πολύ να έρθει αραγε η 20e;; γενικα οταν φλασαρεις με LG UP επειδη δεν ειναι επισημο εργαλείο (επισημο για αναβαθμισεις για τους χρηστες ειναι μονο το bridge) το φοβαμαι λίγο. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 εγω εβαλα την baltics 20F και πεταει. πολυ καλη μπαταρια επισης Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Φιλε μου δουλευουν ολα κανονικα με την αγγλική εκδοση? Εμενα ειναι HUG αλλα τωρα εχω περα open europe. Αν περάσω αυτη καθαρη θα εχω καποιο θεμα.? Όλα δουλεύουν άψογα σε εμένα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Με καθαρή εγκατάσταση ειδικά, αποκλείεται να έχεις κάποιο θέμα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Με lgup http://forum.xda-developers.com/g4/help/lgup-install-kdz-mm-lp-t3249803 Καμιά επίπτωση στην εγγύηση. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να βάλω την V20H; Δηλαδή τώρα κάθε φορά που θα θέλω να κάνω αναβάθμιση λογισμικού θα πρέπει να ακολουθώ τη διαδικασία με το LGUP; Υπάρχει περίπτωση βάζοντας κάποια άλλη πιο πρόσφατη ROM να συνέλθει η συσκευή και να παίρνει αυτόματες αναβαθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Όλα δουλεύουν άψογα σε εμένα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Με καθαρή εγκατάσταση ειδικά, αποκλείεται να έχεις κάποιο θέμα. ;) Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Δέν ξέρω ρε παιδιά τι συμβάινει με την συσκευή μου ? Χάνει η μπαταρία αρκετά παρόλο που το κινητό είναι σε standby . Το πρόβλημα αυτό το έχω εδώ και πολύ καιρό . Στην photo φένεται πώς η μπαταρία μου έχασε απο το 90% στο 50% μέσα σε μια νύχτα χωρίς να το χρησιμοποιώ μόνο με το wi-fi ανοιχτό . Έχω ψάξει τα πάντα δεν μπορώ να βρώ κάτι . Είμαι ένα βήμα πρίν να το πάω στην LG ή στα I-red για να το δούνε . Υπάρχει περίτωση να έχει χαλάσει η μπαταρία του? Το κινητό το έχω περίπου 10 μήνες . https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNbG1IM0RYRmM5OE0/view?usp=sharing Ευχαριστώ Καλημέρα σας Edited June 13, 2016 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 εγω εβαλα την baltics 20F και πεταει. πολυ καλη μπαταρια επισηςΚι εγώ το ίδιο.Μου ήρθε σαν αναβάθμιση καί όντως πετάει Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δέν ξέρω ρε παιδιά τι συμβάινει με την συσκευή μου ? Χάνει η μπαταρία αρκετά παρόλο που το κινητό είναι σε standby . Το πρόβλημα αυτό το έχω εδώ και πολύ καιρό . Στην photo φένεται πώς η μπαταρία μου έχασε απο το 90% στο 50% μέσα σε μια νύχτα χωρίς να το χρησιμοποιώ μόνο με το wi-fi ανοιχτό . Έχω ψάξει τα πάντα δεν μπορώ να βρώ κάτι . Είμαι ένα βήμα πρίν να το πάω στην LG ή στα I-red για να το δούνε . Υπάρχει περίτωση να έχει χαλάσει η μπαταρία του? Το κινητό το έχω περίπου 10 μήνες . https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNbG1IM0RYRmM5OE0/view?usp=sharing Ευχαριστώ Καλημέρα σας περνα την μανισια ρομ με καθαρη εγκατασταση, ετσι εκανε και εμενα και δεν μπορουσα να καταλαβω τι επαιζε, ζεσταινοταν και το κινητο χωρις λογο. Εβαλα την 20F οπως λεω και εστρωσε Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 περνα την μανισια ρομ με καθαρη εγκατασταση, ετσι εκανε και εμενα και δεν μπορουσα να καταλαβω τι επαιζε, ζεσταινοταν και το κινητο χωρις λογο. Εβαλα την 20F οπως λεω και εστρωσε η έκδοση 20F έχει βγεί μόνο για τα μονόκαρτα ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλησπέρα, νέος κάτοχος κ εγώ. Είδα ότι έχει βγει 20h,την έχει περάσει κάποιος; xda αναφέρουν καλή μπαταρία κ χωρίς overheating from my G4 best... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλησπέρα, νέος κάτοχος κ εγώ. Είδα ότι έχει βγει 20h,την έχει περάσει κάποιος; xda αναφέρουν καλή μπαταρία κ χωρίς overheating from my G4 best... ειναι για τα τηλ της μεγαλης Βρετανιας δεν ειναι για τα δικα μας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 ειναι για τα τηλ της μεγαλης Βρετανιας δεν ειναι για τα δικα μας... Τι εννοεις?Χανεις εγγυηση?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 περνα την μανισια ρομ με καθαρη εγκατασταση, ετσι εκανε και εμενα και δεν μπορουσα να καταλαβω τι επαιζε, ζεσταινοταν και το κινητο χωρις λογο. Εβαλα την 20F οπως λεω και εστρωσε Συγνώμη λίγο επειδή έχω μπερδευτεί . Μέσα στίς πληροφορίες λογισμικού της συσκευής μου που μπήκα τώρα μου λέει ότι φοράω την V20f-EUR-XX . Τί κάνω? Αυτή που μου λές εσύ άλλη είναι ? Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Παιδιά κανένα ling για την V20f-EUR-XX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Τι εννοεις?Χανεις εγγυηση?? ειναι update για τις συσκευες που ειναι αγγλικες....η γενικη ευρωπαικη δεν εχει παρει τιποτα...για να καταλαβεις τα τουρκικα ας πουμε εβγαλαν Update πριν λιγο καιρο γιατι τοσο καιρο δεν ειχαν 4g και τους εδωσε η lg update ωστε να υποστηρίζουν οι συσκευες τους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 ειναι update για τις συσκευες που ειναι αγγλικες....η γενικη ευρωπαικη δεν εχει παρει τιποτα...για να καταλαβεις τα τουρκικα ας πουμε εβγαλαν Update πριν λιγο καιρο γιατι τοσο καιρο δεν ειχαν 4g και τους εδωσε η lg update ωστε να υποστηρίζουν οι συσκευες τους Βρε παιδια γιατι να χασεις εγγύηση αφου οι συσκευές Η815 ειναι ιδιες σε hardware. Αλλάζουν τα λογισμικά λογω νομοθεσιών ανα χώρα και προδιαγραφών δικτύων μονο. Δεν βαζεις custom rom αλλα ofificial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Βρε παιδια γιατι να χασεις εγγύηση αφου οι συσκευές Η815 ειναι ιδιες σε hardware. Αλλάζουν τα λογισμικά λογω νομοθεσιών ανα χώρα και προδιαγραφών δικτύων μονο. Δεν βαζεις custom rom αλλα ofificial. αυτο πες το στην προκορντια.....οχι σε μας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 αυτο πες το στην προκορντια.....οχι σε μας Εχει τετοιο όρο η απλα φανταζόμαστε οτι τον εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Εχει τετοιο όρο η απλα φανταζόμαστε οτι τον εχει? Έχει. Αν έχεις βάλει άλλη επίσημη rom από αυτήν που προορίζεται για τη χώρα της συσκευής σου τότε είσαι εκτός(προσωρινά). Απλά μπορείς να ξαναφλασάρεις την rom της χώρας της συσκευής σου και είσαι τυπικά καλημμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts