nasoulis84 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Το θεμα που εχει ειναι με το κνοκ δεν ανταποκρινεται με την πρωτη η δευτερη προσπαθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Το θεμα που εχει ειναι με το κνοκ δεν ανταποκρινεται με την πρωτη η δευτερη προσπαθεια. Άλλο έχει θέμα η αφή και άλλο δεν ανταποκρινεται με την πρώτη το knock code. Δεν το χρησιμοποιώ οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Καλημέρα παιδιά. Ξέρετε που θα βρω να αγοράσω φορτιστή quick charger 2.0 για το κινητό μας? Για να το φορτιζω πιο γρήγορα αφού το υποστηριζει? Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Καλημέρα παιδιά. Ξέρετε που θα βρω να αγοράσω φορτιστή quick charger 2.0 για το κινητό μας? Για να το φορτιζω πιο γρήγορα αφού το υποστηριζει? Η διαφορά σε χρονο φόρτισης ίσως να μην αξίζει τα λεφτά Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Όσοι έχουν κάνει ρουτ και σβήσαν ή σταματήσαν εφαρμογες της Lg (bloatware) είδατε καμιά διαφορά στην μπαταρία ή την απόδοση γενικότερα ; Τώρα τελευταία ψάχνω δικαιολογίες για να το κάνω :) , το μόνο που με κρατά φυσικά είναι η εγγυηση .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) Όσοι έχουν κάνει ρουτ και σβήσαν ή σταματήσαν εφαρμογες της Lg (bloatware) είδατε καμιά διαφορά στην μπαταρία ή την απόδοση γενικότερα ; Τώρα τελευταία ψάχνω δικαιολογίες για να το κάνω :) , το μόνο που με κρατά φυσικά είναι η εγγυηση .. Καταρχήν με το ροοτ δεν χάνεις εγγύηση αλλα μονο με το bootloader. Δεύτερον μπορεις να σταματήσεις η σωστότερα να απενεργοποιήσεις εφαρμογές χωρις να κανεις απολυτως τιποτα πηγαίνοντας στο μενού εφαρμογές και μπαίνοντας σε μια εφαρμογή σβήνεις το data Kai cache και μετα πατάς το κουμπί απενεργοποίηση. Κατα την γνωμη μου κανει δουλεια αλλα οχι τρομερή. Αφου ομως ειναι ευκολο καλο ειναι να το κανεις. Edited December 13, 2015 by papsr6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekLegend Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Παιδιά, μονο σε μένα θερμαίνεται πολύ το κινητό στα games? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Στη Marshmallow δεν ισχύει αυτό! Ε πως δεν ισχύει ΜΜ έχω... Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Η διαφορά σε χρονο φόρτισης ίσως να μην αξίζει τα λεφτά παρολο αυτα θελω να τον αγορασω. ξερεις που θα βρω ; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Παιδιά, μονο σε μένα θερμαίνεται πολύ το κινητό στα games? Ναι.......Εμενα στο δικο μου και με δερματινη πλατη και μεσα σε θηκη σιλικονης καμμια υπερθερμανση πουθενα,ουτε σε παιχνιδια ουτε σε multitasking Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ε πως δεν ισχύει ΜΜ έχω... Δεν ξέρω, σε μένα δεν ισχύει πάντως. Το double tap στην οθόνη σου λειτουργεί; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Μια χαρά η mm, βέβαια πάντα μετά από επαναφορά φαίνεται γρήγορο το τηλ. Δεν έχω δει όμως καμία ιδιαίτερη διαφορά με την λολλι, 4 ώρες οθόνη μου έβγαζε και τότε μέσα σε 24-30 ώρες (αφού είχα απενεργοποιησει αρκετά google bloats). Για το double tap όπως και στην λολλι αν έχει ώρα να χρησιμοποιηθεί δοκιμάστε τριπλό χτύπημα καθώς το πρώτο το χάνει συνήθως. Παιχνίδια δεν παίζω αλλά υπερθέρμανση δεν έχω δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Δεν ξέρω, σε μένα δεν ισχύει πάντως. Το double tap στην οθόνη σου λειτουργεί; Ναι κανονικά. Δηλαδή εσύ όταν ανεβοκτεβάζεις το VOLUME στο κάνει ταυτόχρονα και για ringtone και για notifications, media κτλ; Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Μου ανεβοκατεβάζει μόνο αυτό που επιλέγω. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Μου ανεβοκατεβάζει μόνο αυτό που επιλέγω. Ξαναδιάβασε το ποστ μου, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα ότι έχει 4 μπάρες ανεξάρτητες για volumes. Κανονικά με 1 volume θα έπρεπε να ανεβοκατεβαίνουν όλα μαζί ή έστω να είχε αυτή την επιλογή να κινούνται μαζί ή ανεξάρτητα όπως τα Samsung. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ξαναδιάβασε το ποστ μου, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα ότι έχει 4 μπάρες ανεξάρτητες για volumes. Κανονικά με 1 volume θα έπρεπε να ανεβοκατεβαίνουν όλα μαζί ή έστω να είχε αυτή την επιλογή να κινούνται μαζί ή ανεξάρτητα όπως τα Samsung. Για σκεψου το λιγο, δεν θα ειχε και πολυ νοημα. Αν η μια σταθμη ηταν στο 100% και η αλλη στο 50%, οταν η μια θα μηδενιζε, ή αλλη παλι θα ακουγοταν κατα 50%. Ποιο το νοημα σε αυτο. ? Απο την αλλη παλι, εαν απλα θες να μην ακουγονται καθολου ολες γινεται. Οταν κατεβασεις τερμα το vol κατω και παει ο ηχος κλησης στην δονηση, τοτε αν παρατηρησεις νεκρωνουν ολες. Το τηλεφωνο δηλαδη γινεται αθορυβο σε ολες. Αν κανεις ενα κλικ ξανα επανω στην σταθμη ringing, τοτε ολες οι υπολοιπες απο το Mute επιστρεφουν η καθε μια εκει που τις ειχες ρυθμισμενες. Ο ηχος των πολυμεσων επισης (π.χ. βιντεο, youtube) παραμενει εκει που ηταν χωρις να αλλαζει, μιας και απο μονο του δεν θα σε ενοχλησει ποτε. Ετσι, μπορεις να εχεις ολους τους ηχους απενεργοποιημενους, αλλα να ακους τα βιντεο που εσυ ξεκινησες. Εγω μια χαρα την βρισκω αυτη τη λογικη. Ολα αυτα οπως τα περιεγραψα δεν θα τα ειχες εαν χαμηλωναν ολοι οι ηχοι το ιδιο αναλογικα. (π.χ. θα ειχες φτασει καποια σταθμη στο 0 ενω καποια αλλη δεν θα ειχε κατεβει τελειως ακομα για στυλ αθορυβου) οποτε το μονο που σε ενοχλει σε αυτη την περιπτωση οτι δεν μπορεις να κατεβασεις με το vol ταυτοχρονα μαζι με την ενταση κλησης ΚΑΙ την ενταση ειδοποιησεων. (τα δυο τελευταια δεν ενοχλουν απο μονα τους) Εκει λοιπον απλα θα κανεις expand την μπαρα ολων των ηχων και θα κατεβασεις manual την ενταση ειδοποιησεων. Ομως αν στην συνηθεστερη των περιπτωσεων θες απολυτη ησυχια συνηθως, τοτε ειπαμε οτι τερμα το vol κατω, θα κανει mute και τις 3 πρωτες μπαρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Για σκεψου το λιγο, δεν θα ειχε και πολυ νοημα. Αν η μια σταθμη ηταν στο 100% και η αλλη στο 50%, οταν η μια θα μηδενιζε, ή αλλη παλι θα ακουγοταν κατα 50%. Ποιο το νοημα σε αυτο. ? Απο την αλλη παλι, εαν απλα θες να μην ακουγονται καθολου ολες γινεται. Οταν κατεβασεις τερμα το vol κατω και παει ο ηχος κλησης στην δονηση, τοτε αν παρατηρησεις νεκρωνουν ολες. Το τηλεφωνο δηλαδη γινεται αθορυβο σε ολες. Αν κανεις ενα κλικ ξανα επανω στην σταθμη ringing, τοτε ολες οι υπολοιπες απο το Mute επιστρεφουν η καθε μια εκει που τις ειχες ρυθμισμενες. Ο ηχος των πολυμεσων επισης (π.χ. βιντεο, youtube) παραμενει εκει που ηταν χωρις να αλλαζει, μιας και απο μονο του δεν θα σε ενοχλησει ποτε. Ετσι, μπορεις να εχεις ολους τους ηχους απενεργοποιημενους, αλλα να ακους τα βιντεο που εσυ ξεκινησες. Εγω μια χαρα την βρισκω αυτη τη λογικη. Ολα αυτα οπως τα περιεγραψα δεν θα τα ειχες εαν χαμηλωναν ολοι οι ηχοι το ιδιο αναλογικα. (π.χ. θα ειχες φτασει καποια σταθμη στο 0 ενω καποια αλλη δεν θα ειχε κατεβει τελειως ακομα για στυλ αθορυβου) οποτε το μονο που σε ενοχλει σε αυτη την περιπτωση οτι δεν μπορεις να κατεβασεις με το vol ταυτοχρονα μαζι με την ενταση κλησης ΚΑΙ την ενταση ειδοποιησεων. (τα δυο τελευταια δεν ενοχλουν απο μονα τους) Εκει λοιπον απλα θα κανεις expand την μπαρα ολων των ηχων και θα κατεβασεις manual την ενταση ειδοποιησεων. Ομως αν στην συνηθεστερη των περιπτωσεων θες απολυτη ησυχια συνηθως, τοτε ειπαμε οτι τερμα το vol κατω, θα κανει mute και τις 3 πρωτες μπαρες. Καταρχήν ευχαριστώ για το χρόνο σου, κατα δεύτερον διυλίζουμε τον κώνωπα αλλά γι'αυτό είναι τα Forum :) Βασικά είναι το πρώτο τηλέφωνο που περνάει από τα χέρια μου που το κάνει αυτό και έχω αλλάξει πάρα πολλά! Ακόμα και το nexus 4 που είναι της LG έτσι όπως σου λέω δουλεύει (μία μπάρα για όλα). Δεν λέω πως θα έπρεπε να έχει 4 μπάρες που θα έπρεπε αυξομειώνονται ταυτόχρονα, λέω πως θα έπρεπε το volume να είναι Global για τα πάντα με μία και μοναδική μπάρα γιατί το mute ή full δεν βολεύει πάντα! Ας πούμε, είμαι σπίτι, τα έχω όλα φουλ, πέφτουν τα μικρά για ύπνο και θέλω να το χαμηλώσω (όχι να το βάλω Mute!). Για να το κάνω αυτό, πατώντας το volume down κατεβαίνει μόνο το Ringtone! Άρα ότι ειδοποίηση έρθει πάλι θα ακουστεί στο max ή αν ας πούμε βάλω να δω ένα βίντεο στο youtube, Θα παίξει πάλι στο φουλ! (ή εκεί που το άφησα τελευταία φορά όπως λες κι εσύ τέλος πάντων). Προσωπικά δεν το βλέπω καθόλου λειτουργικό γιατί ας πούμε κάποιος που αυξομειώνει πολλές φορές την μέρα την ένταση έτσι όπως το έχουν οι κορεάτες, αντί να πατάς ένα volume - και τέλος θα πρέπει να πατάς vol - , ταπ στο γρανάζι, και 3 ταπ για τις 3 εναπομείναντες μπάρες. 4 άσκοπα ταπ δηλαδή κάθε φορά που θέλεις να αυξομειώσεις ένταση Jesus :confused: ΥΓ. Το ξέρω ότι είμαι περίεργος :lol: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Καταρχήν ευχαριστώ για το χρόνο σου, κατα δεύτερον διυλίζουμε τον κώνωπα αλλά γι'αυτό είναι τα Forum :) Βασικά είναι το πρώτο τηλέφωνο που περνάει από τα χέρια μου που το κάνει αυτό και έχω αλλάξει πάρα πολλά! Ακόμα και το nexus 4 που είναι της LG έτσι όπως σου λέω δουλεύει (μία μπάρα για όλα). Δεν λέω πως θα έπρεπε να έχει 4 μπάρες που θα έπρεπε αυξομειώνονται ταυτόχρονα, λέω πως θα έπρεπε το volume να είναι Global για τα πάντα με μία και μοναδική μπάρα γιατί το mute ή full δεν βολεύει πάντα! Ας πούμε, είμαι σπίτι, τα έχω όλα φουλ, πέφτουν τα μικρά για ύπνο και θέλω να το χαμηλώσω (όχι να το βάλω Mute!). Για να το κάνω αυτό, πατώντας το volume down κατεβαίνει μόνο το Ringtone! Άρα ότι ειδοποίηση έρθει πάλι θα ακουστεί στο max ή αν ας πούμε βάλω να δω ένα βίντεο στο youtube, Θα παίξει πάλι στο φουλ! (ή εκεί που το άφησα τελευταία φορά όπως λες κι εσύ τέλος πάντων). Προσωπικά δεν το βλέπω καθόλου λειτουργικό γιατί ας πούμε κάποιος που αυξομειώνει πολλές φορές την μέρα την ένταση έτσι όπως το έχουν οι κορεάτες, αντί να πατάς ένα volume - και τέλος θα πρέπει να πατάς vol - , ταπ στο γρανάζι, και 3 ταπ για τις 3 εναπομείναντες μπάρες. 4 άσκοπα ταπ δηλαδή κάθε φορά που θέλεις να αυξομειώσεις ένταση Jesus :confused: ΥΓ. Το ξέρω ότι είμαι περίεργος :lol: Συ ειπας :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 παρολο αυτα θελω να τον αγορασω. ξερεις που θα βρω ; Νομίζω lg δεν υπάρχει. Ισως για το V10. Σίγουρα όμως μπορείς να πάρεις samsung quick charge για note 4. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiftakias21 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ρε παιδιά έχω το κινητό στο λάπτοπ για να κατέβει ή αναβάθμιση πήγα για δουλειά πήγα για ποτό και γυρναω σπίτι και είναι στο 29%. Λέω κάτι φταίει θα το κάνω από την αρχή. Τώρα είναι 7% 1 ώρα ακριβως. Τι να κάνω φταίει το λάπτοπ ή έχει πολύ κίνηση το update? Εξαρτάται την ταχύτητα σου αλλά πιο πολύ μάλλον έχει να κάνει ότι συνδέονται μερικές χιλιάδες χρήστες σε όλη την Ευρώπη κι όχι μόνο. Οπότε υπομονή! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η διαφορά σε χρονο φόρτισης ίσως να μην αξίζει τα λεφτά Προσωπικά με τον φορτιστή που περιείχε η συσκευασία 3 φορές το έχω φορτίσει από 10% --> 100% σε 1ώρα και 10 λεπτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Καταρχήν ευχαριστώ για το χρόνο σου, κατα δεύτερον διυλίζουμε τον κώνωπα αλλά γι'αυτό είναι τα Forum :) Βασικά είναι το πρώτο τηλέφωνο που περνάει από τα χέρια μου που το κάνει αυτό και έχω αλλάξει πάρα πολλά! Ακόμα και το nexus 4 που είναι της LG έτσι όπως σου λέω δουλεύει (μία μπάρα για όλα). Δεν λέω πως θα έπρεπε να έχει 4 μπάρες που θα έπρεπε αυξομειώνονται ταυτόχρονα, λέω πως θα έπρεπε το volume να είναι Global για τα πάντα με μία και μοναδική μπάρα γιατί το mute ή full δεν βολεύει πάντα! Ας πούμε, είμαι σπίτι, τα έχω όλα φουλ, πέφτουν τα μικρά για ύπνο και θέλω να το χαμηλώσω (όχι να το βάλω Mute!). Για να το κάνω αυτό, πατώντας το volume down κατεβαίνει μόνο το Ringtone! Άρα ότι ειδοποίηση έρθει πάλι θα ακουστεί στο max ή αν ας πούμε βάλω να δω ένα βίντεο στο youtube, Θα παίξει πάλι στο φουλ! (ή εκεί που το άφησα τελευταία φορά όπως λες κι εσύ τέλος πάντων). Προσωπικά δεν το βλέπω καθόλου λειτουργικό γιατί ας πούμε κάποιος που αυξομειώνει πολλές φορές την μέρα την ένταση έτσι όπως το έχουν οι κορεάτες, αντί να πατάς ένα volume - και τέλος θα πρέπει να πατάς vol - , ταπ στο γρανάζι, και 3 ταπ για τις 3 εναπομείναντες μπάρες. 4 άσκοπα ταπ δηλαδή κάθε φορά που θέλεις να αυξομειώσεις ένταση Jesus :confused: ΥΓ. Το ξέρω ότι είμαι περίεργος :lol: Δεν εισαι καθολου περιεργος. Απλα ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες. Π.χ. για μενα που δεν ανεβοκατεβαζω τα vol συνεχως ειναι μια χαρα αν σκεφτουμε και οτι ενα αλλο πραγμα στο ui του lg ειναι να εχει μια μορφη πιο απλοικη, user friedly. Οσο θα του προσθετες εξτρα μενου παραμετροποιησεων εγω θα χανομουν και θα με κουραζαν. Εξαρταται λοιπον απ τον καθενα μας και τι ζηταμε να ειναι προσαρμοσμενο στο δικο μας γουστο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Καλησπέρα σας είμαι ικανοποιημένος κάτοχος LG G2 και σκέφτομαι να αγοράσω το G4 για εμένα και να δώσω το G2 στην σύζυγο. Εχω διαβάσει κάποια σχόλια σχετικά με την συσκευή αλλά θα ήθελα την γνώμη σας. Να προχωρήσω με το G4 ή για παράδειγμα μετά την καθημερινή χρήση θα μου προτείνατε κάποια άλλη συσκευή πχ Galaxy 6 edge. (αν και ένα βασικό ζητούμενο είναι να είναι λίγο μεγαλύτερη η οθόνη και το edge plus δεν το πλησιάζω (budget μέχρι 450€) Γενικά σε αυτά τα χρήματα και 5,5 με 6 Οθόνη θα προτείνατε κάποιο άλλο και γιατί? Ελπίζω να μην σας βαζω σε κόπο Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Καλησπέρα σας είμαι ικανοποιημένος κάτοχος LG G2 και σκέφτομαι να αγοράσω το G4 για εμένα και να δώσω το G2 στην σύζυγο. Εχω διαβάσει κάποια σχόλια σχετικά με την συσκευή αλλά θα ήθελα την γνώμη σας. Να προχωρήσω με το G4 ή για παράδειγμα μετά την καθημερινή χρήση θα μου προτείνατε κάποια άλλη συσκευή πχ Galaxy 6 edge. (αν και ένα βασικό ζητούμενο είναι να είναι λίγο μεγαλύτερη η οθόνη και το edge plus δεν το πλησιάζω (budget μέχρι 450€) Γενικά σε αυτά τα χρήματα και 5,5 με 6 Οθόνη θα προτείνατε κάποιο άλλο και γιατί? Ελπίζω να μην σας βαζω σε κόπο Ευχαριστώ Αν δεν θες να πας σε κινεζικο τοτε το g4 ειναι μονοδρομος. Ισως και λιγο το ''παλιο'' νοτε 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Αν δεν θες να πας σε κινεζικο τοτε το g4 ειναι μονοδρομος. Ισως και λιγο το ''παλιο'' νοτε 4. απο το service της LG (Procordia) δεν έχω κανένα παράπονο. Από την άλλη αν υπάρχει κάποιο πράγματι αξιόλογο "κινέζικο" ίσως και να το δοκίμαζα. Υπάρχει κάποια πρόταση να κοιτάξω? Επίσης το G4 γίνεται root και σε περίπτωση που πρέπει να πάει για service ή κάτι ξαναγυρνάει σε στοκ ? Κάπου διάβασα ότι δεν γίνεται? Ισχύει Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 απο το service της LG (Procordia) δεν έχω κανένα παράπονο. Από την άλλη αν υπάρχει κάποιο πράγματι αξιόλογο "κινέζικο" ίσως και να το δοκίμαζα. Υπάρχει κάποια πρόταση να κοιτάξω? Επίσης το G4 γίνεται root και σε περίπτωση που πρέπει να πάει για service ή κάτι ξαναγυρνάει σε στοκ ? Κάπου διάβασα ότι δεν γίνεται? Ισχύει Ευχαριστώ Αξιόλογο κινέζικο meizu mx4. Δεν προβαινω σε σύγκριση γιατι θα βγω off topic. Πάντως το G4 υπερέχει σε ολα. Για το ρουτ σε lollipop μπορεις να γυρισεις σε στοκ. Σε marshmellow νομιζω ακόμα όχι. Προσωπικά αυτό περιμένω για να αναβαθμισω. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts