Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες όσο έχετε βάλει της nillkin το tempered glass σας έχει βγάλει σαν φουσκαλα στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης ;;;
Never give up

Παίδες όσο έχετε βάλει της nillkin το tempered glass σας έχει βγάλει σαν φουσκαλα στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης ;;;

Ξεκόλλησε....

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Ξεκόλλησε....

Συγγνώμη φίλε μου αλλά δεν σε κατάλαβα ... Εννοείς ότι μου ξεκόλλησε ;;; Εσύ το έχεις βάλει και είναι άριστο σε όλα τα σημεία χωρίς το παραμικρό ψεγάδι ;;;

Never give up

Όσοι έχετε λάβει την 6 σε ελληνικό είναι 20b ή20a;

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Άρα αυτό στο LG Bridge είναι official update? Ότι είναι στο OTA δηλαδή?

Ναι, διοτι το bridge είναι επίσημο εργαλείο της LG

Κάποιος φίλος πριν μερικές σελίδες είχε ποστάρει ένα λινκ με τις διαφορές του G4 από την 5.1 στην 6.0.

Μπορώ να το έχω;

Ευχαριστώ :)

Όσοι έχετε λάβει την 6 σε ελληνικό είναι 20b ή20a;

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. ΟΤΑ δεν γίνεται σε κανένα διότι είναι 1.55GB.

Όσοι το κάναμε μέσω LG BRIDGE που είναι υποτίθεται το πιο βατό πήραμε το 20a.

Όσοι το κάνανε μέσω LG UP μπορούν να επιλέξουν πιο αρχείο να κάνουν εγκατάσταση. Δηλαδή μπορούν να βάλουν και το 20b.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. ΟΤΑ δεν γίνεται σε κανένα διότι είναι 1.55GB.

Όσοι το κάναμε μέσω LG BRIDGE που είναι υποτίθεται το πιο βατό πήραμε το 20a.

Όσοι το κάνανε μέσω LG UP μπορούν να επιλέξουν πιο αρχείο να κάνουν εγκατάσταση. Δηλαδή μπορούν να βάλουν και το 20b.

Και ποια η διαφορά της 20Α από την 20Β;

Συγγνώμη φίλε μου αλλά δεν σε κατάλαβα ... Εννοείς ότι μου ξεκόλλησε ;;; Εσύ το έχεις βάλει και είναι άριστο σε όλα τα σημεία χωρίς το παραμικρό ψεγάδι ;;;

Εμένα είναι άριστο,δεν έχει το παραμικρο..

παιδια μολις ανοιξα το καινουργιο μου g4 εκανα ολες τις αναβαθμισεις αλλα δε βρισκει την 6.0 υπαρχει περιπτωση να το συνδεσω με pc και να εχει ενημερωση την 6.0?

20b είναι για Πολωνία.εκεί βγήκαν 2 Εκδόσεις.η πρώτη ήταν δοκιμαστική. Στις υπόλοιπες χώρες υπάρχει μία η 20α. Αλλά υπάρχει και 20α για Πολωνία που είναι η πρώτη δοκιμαστική. Ξεκαθαρίστε το!

παιδια μολις ανοιξα το καινουργιο μου g4 εκανα ολες τις αναβαθμισεις αλλα δε βρισκει την 6.0 υπαρχει περιπτωση να το συνδεσω με pc και να εχει ενημερωση την 6.0?

Λίγα post πιο πάνω το γράφω. Κατέβασε το LG BRIDGE στο pc σου και λογικά θα σου βγάλει μήνυμα ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Επειδή είναι 1.55GB θέλει καμιά ώρα τουλάχιστον για να κατέβει. Οπότε υπομονή! ;)

ωραιος ε φιλε, θελω να την βαλω για να βαλω μετα το gmail και να σεταρω το κινητο. το ριμαδι φενεται ωραιο πολυ λεπτο και το δερμα τα σπαει παιζει να μη του βαλω θηκη

ωραιος ε φιλε, θελω να την βαλω για να βαλω μετα το gmail και να σεταρω το κινητο. το ριμαδι φενεται ωραιο πολυ λεπτο και το δερμα τα σπαει παιζει να μη του βαλω θηκη

Καλορίζικο κι όλας. Κι εγώ μια βδομάδα το έχω. Το μόνο που του έβαλα ήταν τζαμάκι στην οθόνη για έξτρα προστασία καθώς και μια κάρτα μνήμης που ήδη είχα από το παλιό S2. Αν βάλεις θήκη ή μόνη που αξίζει ίσως είναι αυτή με το κυκλικό τζαμάκι που για να τη βάλεις πρέπει να βγάλεις το δερμάτινο καπάκι. :O

Προσωπικά θα το κρατήσω ως έχει κι αργότερα ίσως πάρω τη θήκη όταν αρχίσει και φθείρεται. :X

Μάλλον σου πήρε αέρα.το δικο μου το έβαλε ένας υπάλληλος στο μαγαζί που το πήρα...πραγματικά αψογα

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Παιδια εμενα παντως με την 6 εχει καποια θεματακια!!!Δεν δουλευει η δονηση στα πληκτρα που πριν στην 5.1 δουλευε αψογα και επισης το facebook messenger δεν μου βγαζει σαν συντομευση καθε ατομο που μου στελνει στην κεντρικη οθονη...παντα πρπει να ανοιγω την εφαρμογη για να δω τα μνμ..μπορω να κανω downgrade παλι στη 5.1???Μεσω του lg up γινεται η με το lg flash tool?? Edited by iolaos1989

tsiglas...Ποια μπάντα λείπει και ποια εταιρεία την έχει ; το έχεις πρόχειρο ;

Το Η818P είναι λίγο δυσεύρετο...

Σχεδόν Καμια δεν λείπει.....θα ανεβάσω φωτο σε λίγο......

http://s4.postimg.org/l9kwldxsd/20151212_172733_2.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το H818P έχει πάρει επίσημα το update σε 2 χώρες , άρα είναι ζήτημα χρόνου για τους υπόλοιπες. Επισης συμβατή είναι και η έκδοση 6.0 του 818Ν η οποία μπορεί να περάστεί με LGUP στο 818P.

Που βλέπεις ότι έχει πάρει επίσημα την ΜΜ εκτός βέβαια από το xda(εκεί το είδα και εγω)Γιατί εδώ δεν το βλέπω.....υπάρχει κάποιο άλλο σάιτ?

lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=195

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Παιδια εμενα παντως με την 6 εχει καποια θεματακια!!!Δεν δουλευει η δονηση στα πληκτρα που πριν στην 5.1 δουλευε αψογα και επισης το facebook messenger δεν μου βγαζει σαν συντομευση καθε ατομο που μου στελνει στην κεντρικη οθονη...παντα πρπει να ανοιγω την εφαρμογη για να δω τα μνμ..

Ενεργοποιησε το στις ρυθμισεις

Εικόνες συνομιλητών νομιζω λεει και ειναι κλειστο λογω αδειων στην ΜΜ.

Ενεργοποιησε το στις ρυθμισεις

Εικόνες συνομιλητών νομιζω λεει και ειναι κλειστο λογω αδειων στην ΜΜ.

Οκ κομπλε το fb και σε ευχαριστω πολυ...αλλα η δονηση συνεχιζει να μην δουλευει...

Σχεδόν Καμια δεν λείπει.....θα ανεβάσω φωτο σε λίγο......

http://s4.postimg.org/l9kwldxsd/20151212_172733_2.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Που βλέπεις ότι έχει πάρει επίσημα την ΜΜ εκτός βέβαια από το xda(εκεί το είδα και εγω)Γιατί εδώ δεν το βλέπω.....υπάρχει κάποιο άλλο σάιτ?

lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=195

Για το H818N λέω, απο αυτο πια λείπει ;

Θα το δω όταν γυρίσω

Edited by Grgasteus

Οκ κομπλε το fb και σε ευχαριστω πολυ...αλλα η δονηση συνεχιζει να μην δουλευει...

Γι'αυτο λένε μετα απο τοσο μεγαλες αναβαθμισεις να κανετε επαναφορα εργοστασιακων..Σιγα σιγα ισως βρεις και αλλα τετοια και αποφασισεις να κανεις..

Ναι, διοτι το bridge είναι επίσημο εργαλείο της LG

Εντάξει το πέρασα και εγώ, μέχρι στιγμής φαίνεται πιο γρήγορο!!

Greek Android & iOS users (FB group)

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4