Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

17 ωρες κ 20 λεπτα αναμονη ..μπαταρια 100%,δεν εχασε ουτε 1% τοσες ωρες...πραγματικα εντυπωσιακο

Σε stand by ειναι βραχος τι να λεμε !!!!:lol:

Never give up

Επειδή είχα απογοητευτεί στην αρχή από θέμα μπαταρίας μπορώ να πω ότι τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο.

Πήρα μια προσφορά από voda 500giga για 2 εβδομάδες και του ήπια το αίμα στο 4g αλλά και λίγο Wi-Fi με facebook κλπ. 4 ώρες και 20 λεπτά οθόνη και το γέμισα ξανά όταν ήταν 11%. Δεν έχω πιάσει τους χρόνους του g2 μου αλλά αλλά από εδώ και πέρα είναι μια χαρά για μένα με αυτήν τη χρήση

Practice what you preach

Εννοείται πως δεν είναι τραγικό απλά ήθελα να δω αν το παρουσιάζουν και οι συσκευές εδώ της παρέας του g4 ... Τώρα πως γίνεται μερικοί να ισχυρίζονται ότι ανοίγουν τα δεδομένα τους ακαριαία τι να πω ... Ισως να βρίσκονται ακόμα σε lollipop και το " θεματάκι " αυτό να παρουσιάζεται σε marshmallow !!!

Σε εμένα πάντως με marshmallow 20B ανοίγουν σε μισό δευτερόλεπτο ακριβώς...

Ισως να φταιει η cosmote μου,που καθυστερει; Τι να πω..

Μπα δε νομίζω ότι είναι αυτό κι εγώ Vodafone έχω και αργεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Δοκιμή με wind τώρα σε 2g και 3g

3 δευτερόλεπτα.

Android 6.0 V20a

Αλλά δεν πιστεύω να φταίει το κινητό. Βαλτε μια άλλη καρτα άλλης εταιρίας και δοκιμάστε στο ίδιο μέρος.

Παιδες μιας και βλεπω οτι παρουσιαζεται το " θεματακι με τα δεδομενα " σε παραπανω απο ενα χρηστη του κινητου ανακουφιστηκα λιγακι .... δεν νομιζω να εχουν καποιο θεμα οι συσκευες !!!! :D
Never give up

Ρε παιδιά μήπως είμαστε υπερβολικοί...6 δεύτερα όχι λεπτά
τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Ρε παιδιά μήπως είμαστε υπερβολικοί...6 δεύτερα όχι λεπτά

Συμφωνω μαζι σου απολυτα ... Προς θεου δεν με πειραξε ο χρονος .... Σκεφτηκα μηπως εχει καποιο θεμα η συσκευη και το κανει αυτο :rolleyes:

Never give up

Συμφωνω μαζι σου απολυτα ... Προς θεου δεν με πειραξε ο χρονος .... Σκεφτηκα μηπως εχει καποιο θεμα η συσκευη και το κανει αυτο :rolleyes:

Δεν είναι θέμα συσκευών. Με loli άνοιγαν αμεσως. Τώρα με την mars το κάνει.

παρατηρω μια "εξαφανιση" των αποθεματων στα καταστηματα που προβαλλονται στο skroutz.

ελπιζω να ερθουν νεες παρτιδες με τις ιδιες τιμες.

παρατηρω μια "εξαφανιση" των αποθεματων στα καταστηματα που προβαλλονται στο skroutz.

Όντως!!! Σήμερα "τσίμπησε" Κ η τιμή παραπάνω http://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html

Λογικά θα παραλάβουν νέες παρτίδες. Δεν μπορεί να εξαντληθεί εντελώς!!

Eγω ευελπιστώ να έρθουν νέες παρτίδες με χαμηλότερες τιμές. Πολύ καιρό έχει καθήσει εκεί γύρω στα 400 κ δε λέει. Το G3 έπεφτε πιο γρήγορα. Νομίζω ακόμα εκμεταλεύονται το γεγονος των capital controls. Η διαφορα τιμής απο το S6 έχει μηδενιστεί σχεδον αν θες κ δερματινη θήκη. (που ποιος δε θελει)

In the begining there was nothing, which exploded.

Προσωπικά στάθηκα τυχερός. Το πήρα την Παρασκευή 408€ από Kaizer. Κι αυτοί και σε όποιο άλλο skroutzομάγαζο πήρα τηλ για να μάθω διαθεσιμότητα όλοι μου έλεγαν για περιορισμένο stock και πως δεν βρίσκουν πουθενά να φέρουν. Κυρίως έχει να κάνει με CC φαντάζομαι. Ήδη έχουν μείνει 2-3 καταστήματα γύρω στα 450€ και μετά πας σε Media,Public κλπ που πάει η τιμή στα ύψη (669€ αν δεν απατόμαι) :blink:

Δείτε και e-shop sta 485€.

http://www.e-shop.gr/tilepikoinonies-kinita-smartphones-lg-16-megapixel-list?table=TEL&category=%CA%C9%CD%C7%D4%CF+%D4%C7%CB%C5%D6%D9%CD%CF&filter-1491=1&filter-10152=1

Edited by swiftakias21
εισαγωγή link

Eγω ευελπιστώ να έρθουν νέες παρτίδες με χαμηλότερες τιμές. Πολύ καιρό έχει καθήσει εκεί γύρω στα 400 κ δε λέει. Το G3 έπεφτε πιο γρήγορα. Νομίζω ακόμα εκμεταλεύονται το γεγονος των capital controls. Η διαφορα τιμής απο το S6 έχει μηδενιστεί σχεδον αν θες κ δερματινη θήκη. (που ποιος δε θελει)

Νομίζω ότι η αύξηση της τιμής έχει να κάνει με την ζήτηση...ίσως το κινητό μωρέ την μεγαλύτερη ζήτηση...αλλά και με τα Χριστούγενν..Στα 409 βλέπω πάντως Μόνο το Χρυσο που Είναι χάλια....τα δερμάτινα Από 420

Edited by alanon

Νομίζω ότι η αύξηση της τιμής έχει να κάνει με την ζήτηση...ίσως το κινητό μωρέ την μεγαλύτερη ζήτηση...αλλά και με τα Χριστούγενν..Στα 409 βλέπω πάντως Μόνο το Χρυσο που Είναι χάλια....τα δερμάτινα Από 420

To πιο φθηνο αυτη τη στιγμη για αμεση παραλαβή ειναι στα 445.90! wtf!

Μου φαινεται πολυ πιθανον παντως οταν θα ερθουν οι νεες παραλαβες (πιθανον κ με προεγκατεστημένο marshmellow), οι τιμες να πεσουν αποτομα στα 380 που ηταν πριν μια βδομαδα. Αυτο το οτι τα Χριστουγεννα ανεβαίνουν οι τιμές δεν ισχύει. Αν δειτε την εξελιξη τιμής στο skroutz για το G3 32GB, η τιμή του ηταν σταθερη σχεδον ολο το Δεκεμβρη κ απο 10 Ιαν 2014 κ μετα αρχισε να ανεβαινει για να ξαναπεσει 1~2 μηνες μετα.

To galaxy S5 16GB ηταν κ αυτο σταθερο σε τιμη απο μέσα Οκτ μέχρι τέλη Γενάρη όπου κ μετά αρχισε να πέφτει γρήγορα.

Πιστεύω ειναι καθαρά θέμα έλειψης του συγκεκριμένου κινητου για κάποιο λόγο. Τα άλλα κινητά ειτε ειναι σταθερα είτε πέφτουν.

Τι να πω. Ισως η LG να έχει μειωσει το ρυθμο παραγωγης G4 για να αυξήσει το V10 ή το G4pro? Μπορει...

In the begining there was nothing, which exploded.

Αυτο το οτι τα Χριστουγεννα ανεβαίνουν οι τιμές δεν ισχύει.

Διαφωνω ... Δεν ειναι καθολου τυχαιο το οτι οι τιμες ανεβαινουν σε περιοδους γιορτων !!!! Περσι ας πουμε παλι τετοια περιοδο αγορασα το g3 και συνεβη ακριβως το ιδιο με τις τιμες .... Γενικοτερα αν παρακολουθεις τις τιμες σε συγκεκριμενες στιγμες μπορεις να καταλαβεις πολλα ... Επισης περα απο αυτο πεζουν ρολο και αλλα κριτηρια οπως ζητηση και τα λοιπα .... Αυτο ομως δεν σημαινει οτι σε μη περιοδους γιορτων δεν υπαρχουν αυξομειωσεις των τιμων !!! Ελπιζω να εγινα κατανοητος !!!:happy:

Edited by razorkop
Never give up

To πιο φθηνο αυτη τη στιγμη για αμεση παραλαβή ειναι στα 445.90! wtf!

Μου φαινεται πολυ πιθανον παντως οταν θα ερθουν οι νεες παραλαβες (πιθανον κ με προεγκατεστημένο marshmellow), οι τιμες να πεσουν αποτομα στα 380 που ηταν πριν μια βδομαδα. Αυτο το οτι τα Χριστουγεννα ανεβαίνουν οι τιμές δεν ισχύει. Αν δειτε την εξελιξη τιμής στο skroutz για το G3 32GB, η τιμή του ηταν σταθερη σχεδον ολο το Δεκεμβρη κ απο 10 Ιαν 2014 κ μετα αρχισε να ανεβαινει για να ξαναπεσει 1~2 μηνες μετα.

To galaxy S5 16GB ηταν κ αυτο σταθερο σε τιμη απο μέσα Οκτ μέχρι τέλη Γενάρη όπου κ μετά αρχισε να πέφτει γρήγορα.

Πιστεύω ειναι καθαρά θέμα έλειψης του συγκεκριμένου κινητου για κάποιο λόγο. Τα άλλα κινητά ειτε ειναι σταθερα είτε πέφτουν.

Τι να πω. Ισως η LG να έχει μειωσει το ρυθμο παραγωγης G4 για να αυξήσει το V10 ή το G4pro? Μπορει...

Στο g3 έπεσε πολύ η τιμή Γιατί Ο κόσμος προτιμάει g4

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4