tolis333 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 17 ωρες κ 20 λεπτα αναμονη ..μπαταρια 100%,δεν εχασε ουτε 1% τοσες ωρες...πραγματικα εντυπωσιακο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 17 ωρες κ 20 λεπτα αναμονη ..μπαταρια 100%,δεν εχασε ουτε 1% τοσες ωρες...πραγματικα εντυπωσιακο Σε stand by ειναι βραχος τι να λεμε !!!!:lol: Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Επειδή είχα απογοητευτεί στην αρχή από θέμα μπαταρίας μπορώ να πω ότι τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο. Πήρα μια προσφορά από voda 500giga για 2 εβδομάδες και του ήπια το αίμα στο 4g αλλά και λίγο Wi-Fi με facebook κλπ. 4 ώρες και 20 λεπτά οθόνη και το γέμισα ξανά όταν ήταν 11%. Δεν έχω πιάσει τους χρόνους του g2 μου αλλά αλλά από εδώ και πέρα είναι μια χαρά για μένα με αυτήν τη χρήση Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Εννοείται πως δεν είναι τραγικό απλά ήθελα να δω αν το παρουσιάζουν και οι συσκευές εδώ της παρέας του g4 ... Τώρα πως γίνεται μερικοί να ισχυρίζονται ότι ανοίγουν τα δεδομένα τους ακαριαία τι να πω ... Ισως να βρίσκονται ακόμα σε lollipop και το " θεματάκι " αυτό να παρουσιάζεται σε marshmallow !!! Σε εμένα πάντως με marshmallow 20B ανοίγουν σε μισό δευτερόλεπτο ακριβώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Σε ποιο δίκτυο ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Σε ποιο δίκτυο ;; Vodafone.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Ισως να φταιει η cosmote μου,που καθυστερει; Τι να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Δοκιμή με wind τώρα σε 2g και 3g 3 δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Ισως να φταιει η cosmote μου,που καθυστερει; Τι να πω.. Μπα δε νομίζω ότι είναι αυτό κι εγώ Vodafone έχω και αργεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Vodafone και 20b και ανοίγει μετά από 6" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Δοκιμή με wind τώρα σε 2g και 3g 3 δευτερόλεπτα. Android 6.0 V20a Αλλά δεν πιστεύω να φταίει το κινητό. Βαλτε μια άλλη καρτα άλλης εταιρίας και δοκιμάστε στο ίδιο μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 20B 6 δευτελοπτα για τα δεδομενα .cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Παιδες μιας και βλεπω οτι παρουσιαζεται το " θεματακι με τα δεδομενα " σε παραπανω απο ενα χρηστη του κινητου ανακουφιστηκα λιγακι .... δεν νομιζω να εχουν καποιο θεμα οι συσκευες !!!! :D Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Ρε παιδιά μήπως είμαστε υπερβολικοί...6 δεύτερα όχι λεπτά Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Ρε παιδιά μήπως είμαστε υπερβολικοί...6 δεύτερα όχι λεπτά Συμφωνω μαζι σου απολυτα ... Προς θεου δεν με πειραξε ο χρονος .... Σκεφτηκα μηπως εχει καποιο θεμα η συσκευη και το κανει αυτο :rolleyes: Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Συμφωνω μαζι σου απολυτα ... Προς θεου δεν με πειραξε ο χρονος .... Σκεφτηκα μηπως εχει καποιο θεμα η συσκευη και το κανει αυτο :rolleyes: Δεν είναι θέμα συσκευών. Με loli άνοιγαν αμεσως. Τώρα με την mars το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 παρατηρω μια "εξαφανιση" των αποθεματων στα καταστηματα που προβαλλονται στο skroutz. ελπιζω να ερθουν νεες παρτιδες με τις ιδιες τιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 παρατηρω μια "εξαφανιση" των αποθεματων στα καταστηματα που προβαλλονται στο skroutz. ελπιζω να ερθουν νεες παρτιδες με τις ιδιες τιμες. Όντως!!! Σήμερα "τσίμπησε" Κ η τιμή παραπάνω http://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html Λογικά θα παραλάβουν νέες παρτίδες. Δεν μπορεί να εξαντληθεί εντελώς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 παρατηρω μια "εξαφανιση" των αποθεματων στα καταστηματα που προβαλλονται στο skroutz. ελπιζω να ερθουν νεες παρτιδες με τις ιδιες τιμες. Eγω ευελπιστώ να έρθουν νέες παρτίδες με χαμηλότερες τιμές. Πολύ καιρό έχει καθήσει εκεί γύρω στα 400 κ δε λέει. Το G3 έπεφτε πιο γρήγορα. Νομίζω ακόμα εκμεταλεύονται το γεγονος των capital controls. Η διαφορα τιμής απο το S6 έχει μηδενιστεί σχεδον αν θες κ δερματινη θήκη. (που ποιος δε θελει) Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiftakias21 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) Προσωπικά στάθηκα τυχερός. Το πήρα την Παρασκευή 408€ από Kaizer. Κι αυτοί και σε όποιο άλλο skroutzομάγαζο πήρα τηλ για να μάθω διαθεσιμότητα όλοι μου έλεγαν για περιορισμένο stock και πως δεν βρίσκουν πουθενά να φέρουν. Κυρίως έχει να κάνει με CC φαντάζομαι. Ήδη έχουν μείνει 2-3 καταστήματα γύρω στα 450€ και μετά πας σε Media,Public κλπ που πάει η τιμή στα ύψη (669€ αν δεν απατόμαι) :blink: Δείτε και e-shop sta 485€. http://www.e-shop.gr/tilepikoinonies-kinita-smartphones-lg-16-megapixel-list?table=TEL&category=%CA%C9%CD%C7%D4%CF+%D4%C7%CB%C5%D6%D9%CD%CF&filter-1491=1&filter-10152=1 Edited December 9, 2015 by swiftakias21 εισαγωγή link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) Eγω ευελπιστώ να έρθουν νέες παρτίδες με χαμηλότερες τιμές. Πολύ καιρό έχει καθήσει εκεί γύρω στα 400 κ δε λέει. Το G3 έπεφτε πιο γρήγορα. Νομίζω ακόμα εκμεταλεύονται το γεγονος των capital controls. Η διαφορα τιμής απο το S6 έχει μηδενιστεί σχεδον αν θες κ δερματινη θήκη. (που ποιος δε θελει) Νομίζω ότι η αύξηση της τιμής έχει να κάνει με την ζήτηση...ίσως το κινητό μωρέ την μεγαλύτερη ζήτηση...αλλά και με τα Χριστούγενν..Στα 409 βλέπω πάντως Μόνο το Χρυσο που Είναι χάλια....τα δερμάτινα Από 420 Edited December 9, 2015 by alanon Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Νομίζω ότι η αύξηση της τιμής έχει να κάνει με την ζήτηση...ίσως το κινητό μωρέ την μεγαλύτερη ζήτηση...αλλά και με τα Χριστούγενν..Στα 409 βλέπω πάντως Μόνο το Χρυσο που Είναι χάλια....τα δερμάτινα Από 420 To πιο φθηνο αυτη τη στιγμη για αμεση παραλαβή ειναι στα 445.90! wtf! Μου φαινεται πολυ πιθανον παντως οταν θα ερθουν οι νεες παραλαβες (πιθανον κ με προεγκατεστημένο marshmellow), οι τιμες να πεσουν αποτομα στα 380 που ηταν πριν μια βδομαδα. Αυτο το οτι τα Χριστουγεννα ανεβαίνουν οι τιμές δεν ισχύει. Αν δειτε την εξελιξη τιμής στο skroutz για το G3 32GB, η τιμή του ηταν σταθερη σχεδον ολο το Δεκεμβρη κ απο 10 Ιαν 2014 κ μετα αρχισε να ανεβαινει για να ξαναπεσει 1~2 μηνες μετα. To galaxy S5 16GB ηταν κ αυτο σταθερο σε τιμη απο μέσα Οκτ μέχρι τέλη Γενάρη όπου κ μετά αρχισε να πέφτει γρήγορα. Πιστεύω ειναι καθαρά θέμα έλειψης του συγκεκριμένου κινητου για κάποιο λόγο. Τα άλλα κινητά ειτε ειναι σταθερα είτε πέφτουν. Τι να πω. Ισως η LG να έχει μειωσει το ρυθμο παραγωγης G4 για να αυξήσει το V10 ή το G4pro? Μπορει... Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) Αυτο το οτι τα Χριστουγεννα ανεβαίνουν οι τιμές δεν ισχύει. Διαφωνω ... Δεν ειναι καθολου τυχαιο το οτι οι τιμες ανεβαινουν σε περιοδους γιορτων !!!! Περσι ας πουμε παλι τετοια περιοδο αγορασα το g3 και συνεβη ακριβως το ιδιο με τις τιμες .... Γενικοτερα αν παρακολουθεις τις τιμες σε συγκεκριμενες στιγμες μπορεις να καταλαβεις πολλα ... Επισης περα απο αυτο πεζουν ρολο και αλλα κριτηρια οπως ζητηση και τα λοιπα .... Αυτο ομως δεν σημαινει οτι σε μη περιοδους γιορτων δεν υπαρχουν αυξομειωσεις των τιμων !!! Ελπιζω να εγινα κατανοητος !!!:happy: Edited December 9, 2015 by razorkop Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Υπάρχουν στο bestprice σε λίγο φθηνότερη τιμή. http://www.bestprice.gr/item/2154570208/lg-g4-32gb.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 To πιο φθηνο αυτη τη στιγμη για αμεση παραλαβή ειναι στα 445.90! wtf! Μου φαινεται πολυ πιθανον παντως οταν θα ερθουν οι νεες παραλαβες (πιθανον κ με προεγκατεστημένο marshmellow), οι τιμες να πεσουν αποτομα στα 380 που ηταν πριν μια βδομαδα. Αυτο το οτι τα Χριστουγεννα ανεβαίνουν οι τιμές δεν ισχύει. Αν δειτε την εξελιξη τιμής στο skroutz για το G3 32GB, η τιμή του ηταν σταθερη σχεδον ολο το Δεκεμβρη κ απο 10 Ιαν 2014 κ μετα αρχισε να ανεβαινει για να ξαναπεσει 1~2 μηνες μετα. To galaxy S5 16GB ηταν κ αυτο σταθερο σε τιμη απο μέσα Οκτ μέχρι τέλη Γενάρη όπου κ μετά αρχισε να πέφτει γρήγορα. Πιστεύω ειναι καθαρά θέμα έλειψης του συγκεκριμένου κινητου για κάποιο λόγο. Τα άλλα κινητά ειτε ειναι σταθερα είτε πέφτουν. Τι να πω. Ισως η LG να έχει μειωσει το ρυθμο παραγωγης G4 για να αυξήσει το V10 ή το G4pro? Μπορει... Στο g3 έπεσε πολύ η τιμή Γιατί Ο κόσμος προτιμάει g4 Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts