dimgoul Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Εγώ έχω την έκδοση H818P με Ελληνικά παντού 160 χαρακτήρες στα sms Και σχεδόν όλες τις μπάντες 3g-4g Και την 20(800)....μου το έφερε φίλος από Ουγγαρία και έτσι έχω και Ευρωπαϊκή εγγύηση από Lg (Σύμφωνα με επικοινωνία που είχα με Procordia καλύπτουν τα πάντα σε ανταλλακτικά που υπάρχουν για το μονοκαρτο εκτός αντικατάστασης) 4g βλέπεις κανονικά; με ποιον πάροχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Τελικά μετά από μια αδοξη πτώση του note 3 στο μάρμαρο, βρέθηκα με το g4 από σήμερα το πρωί. Μια πρώτη ερώτηση... Φωτογραφία την οθόνη πως την τραβάμε? επειδη θελω να κανω την μεταβαση και το σκεφτομαι λογβ πενακι,οι φωτο που με ενδιαφερουν και αυτες πως ειναι? Γενικα σε σχεση με το Ν3..πως τα παει.....??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 επειδη θελω να κανω την μεταβαση και το σκεφτομαι λογβ πενακι,οι φωτο που με ενδιαφερουν και αυτες πως ειναι? Γενικα σε σχεση με το Ν3..πως τα παει.....??? οι φωτο του ειναι κορυφαιες. μεγαλη διαφορα απο του νοτε. ειχα και το note παλια. ειδικα βραδυ πολυ μπροστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 οι φωτο του ειναι κορυφαιες. μεγαλη διαφορα απο του νοτε. ειχα και το note παλια. ειδικα βραδυ πολυ μπροστα. την ημερα...??? Τοτε βγαζω συνεχεια φωτο...Απο ταχυτητα,μπαταρια.....?? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλησπερα.Προτεινα σε εναν φιλο να παρει το G4.Μπορει καποιος να μου πει αν εχει θεμα με την μπαταρια του;Για την καταναλωση λεω γιατι διαβασα καποια αρνητικα σχολια οτι την τρωει σχετικα γρηγορα.Αν μπορει καποιος να μου απαντηση αμεσα. ΚΟΙΤΑ G2 δεν ειναι αλλα αν εχει χρηση τηλεφωνου 1,5 με 2 μερες σε βγαζει,αν παιζεις παιχνιδια βαρια σερφαρεις ασταματητα,βιντεο,φβ βαιμπερ και δε συμαζευεται 4,5 ωρες οθονη. η μετρια χρηση αυτων μια μερα περιπου μια χαρα ειναι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Έβαλε κανείς με την 6.0 to xposed κ να έχει module twaeksbox lg g4?? Πρέπει να το αγοράσω για να λειτουργήσει?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Όσοι έχουν περάσει την 6.0 διαπίστωσαν τυχόν πτώση της έντασης του μεγαφώνου; Ειδικά σε ειδοποιήσεις, αλλά και γενικότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Όσοι έχουν περάσει την 6.0 διαπίστωσαν τυχόν πτώση της έντασης του μεγαφώνου; Ειδικά σε ειδοποιήσεις, αλλά και γενικότερα; Ναι ειναι χαμηλοτερη η ενταση στις ειδοποιησεις και ηχους κλησεις γενικοτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 την ημερα...??? Τοτε βγαζω συνεχεια φωτο...Απο ταχυτητα,μπαταρια.....?? την ημερα μαζι με το s6 βγαζουν τις καλυτερες στα αντροιντ. ταχυτητα σφαιρα. μπαταρια θα σε βγαλει μια μερα αν το ζορισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Ναι ειναι χαμηλοτερη η ενταση στις ειδοποιησεις και ηχους κλησεις γενικοτερα.. Βρήκαμε κι ένα αρνητικό στην marshmallow λοιπόν...μαζί με την κατάργηση του knock code βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Με έπιασε μια μικρη ταραχη χθες. Δεν παταγε καλά ο φορτιστής και οταν το διαπίστωσα στις 3 ωρες ήταν στο 65%..όλα καλά τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Σουπερ εξυπηρέτηση στην prokordia άλλαξαν άμεσος οθόνη και το ακουστικό γιατί ετριζε κάποιες φορές.Να ενημερώσω οτι αλλάζει ολο μαζί με πλαίσιο γύρο δεν κάθονται να ξεκολλήσουν την οθόνη με θερμοπιστολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Σουπερ εξυπηρέτηση στην prokordia άλλαξαν άμεσος οθόνη και το ακουστικό γιατί ετριζε κάποιες φορές.Να ενημερώσω οτι αλλάζει ολο μαζί με πλαίσιο γύρο δεν κάθονται να ξεκολλήσουν την οθόνη με θερμοπιστολο. Κι εμένα σήμερα ταξίδεψε στην procordia για το θέμα της μαύρης οθόνης στην κάμερα όπως ανέφερα λίγες σελίδες πίσω. Ελπίζω να έχω κι εγώ την ίδια τύχη με σενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Αν έχουν το ανταλλακτικό το επισκιάζουν άμεσα .Δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Πότε πρόκειται να αναβαθμιστεί το κινητό κι επίσημα σε Andoid 6.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) Όταν λέμε άμεσα εννοούμε ότι περιμένω εκεί και το παίρνω κιόλας? Χάνεις εφαρμογές κλπ να φανταστώ. Edited November 25, 2015 by lefteris112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Ναι ειναι χαμηλοτερη η ενταση στις ειδοποιησεις και ηχους κλησεις γενικοτερα.. Γιατί το έκαναν αυτό; Και στην αναπαραγωγή μουσικής ισχύει το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 παρατηρω οτι το εφε καιρου στην οθονη κλειδωματος λειτουργει κανονικα και στην 6.0 Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Όσοι έχουν περάσει την 6.0 διαπίστωσαν τυχόν πτώση της έντασης του μεγαφώνου; Ειδικά σε ειδοποιήσεις, αλλά και γενικότερα; Όντως επιβεβαιώνω ότι η πτώση έντασης που αναφέρεις είναι μεγάλη! Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 παρατηρω οτι το εφε καιρου στην οθονη κλειδωματος λειτουργει κανονικα και στην 6.0 Λειτουργεί κανονικά και στην 6.?? Δηλ τι εννοεις? Στην 5.1 λειτουργούσε μόνο σε περίπτωση βροχής.. Αυτό δν είναι κανονικά..! Κανονικά είναι να δουλεύει πάντως καιρού...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδια καλησπερα θελω να δοκιμάσω την 6 αλλα να εχω και την δυνατοτητα να γυρισω σε 5 αν δεν ! Ειμαι ρουτ ξεκλείδωτος και εχω κρατήσει και nandroid backup Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδια καλησπερα θελω να δοκιμάσω την 6 αλλα να εχω και την δυνατοτητα να γυρισω σε 5 αν δεν ! Ειμαι ρουτ ξεκλείδωτος και εχω κρατήσει και nandroid backup Φιλε καλησπερα. Μπορεις να δοκιμασεις την 6.0 βαζοντας την με το νεο εργαλειο το lg up. Νομιζω (οχι σιγουρα) οτι δεν παιζει ρολο που εισαι ξεκλειδωτος. Απλα αν το κανεις εννοητε χανεις ρουτ κλπ. Δες εδω στους xda http://forum.xda-developers.com/g4/help/lgup-install-kdz-mm-lp-t3249803 ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Όταν λέμε άμεσα εννοούμε ότι περιμένω εκεί και το παίρνω κιόλας? Χάνεις εφαρμογές κλπ να φανταστώ. Εμένα έκαναν 1 ώρα να το φτιάξουν.Αν υπάρχει το ανταλλακτικό στο κάνουν άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Θα παω την παρασκευη μαλλον. Τους εδειξες τα καμμενα πιξελ με μαυρο φοντο και δεν σου ειπαν τιποτα ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Φιλε καλησπερα. Μπορεις να δοκιμασεις την 6.0 βαζοντας την με το νεο εργαλειο το lg up. Νομιζω (οχι σιγουρα) οτι δεν παιζει ρολο που εισαι ξεκλειδωτος. Απλα αν το κανεις εννοητε χανεις ρουτ κλπ. Δες εδω στους xda http://forum.xda-developers.com/g4/help/lgup-install-kdz-mm-lp-t3249803 ;) Ναι απλα λεω αν μπορω να κανω downgrade μετα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts