nikaki71 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 ειναι πολυ καλο...βρηκα και αλλα βιντεο με κρυφα μενου και τετοια πολυ ενδιαφεροντα Για δωσε link....;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 για ριξτε μια ματια....οντως το κανει ακομα πιο γρηγορο Αυτό είναι κατι που το κανω σε κάθε android συσκευη μου....ουσιαστηκα δεν κανει πιο γρηγορο το τηλεφωνο, απλα κοβει λιγο τα γραφικα κινησης (animation) στις εναλλαγες σελλιδων-καρτελες κτλ με αποτέλεσμα επειδή οι εναλλαγες γινονται πιο αποτομα να μοιαζει ότι οι εντολες δινονται και εκτελούνται πιο γρηγορα.....νομιζω όμως ότι ο χρονος παραμενει ιδιος..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Για δωσε link....;) Βαλε στο YouTube lg g4 hidden menu... Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 (edited) Σε καταλαβαίνω.... Και γω το ίδιο θα κανα τότε. Τελικά δεν το γλύτωσα το format και πιστεύω ότι βρήκα και τι φταίει χωρίς όμως να καταλάβω γιατί έφαγε τέτοιο κόλλημα.. Είχα κρατήσει backup των εφαρμογών μου μέσω του LG Backup που έχει η συσκευή και μετά την επαναφορά είχα αυτό το θέμα με το viber. Χθες δεν κράτησα backup αλλά κατέβασα τις εφαρμογές μου ξανά μια μια χειροκίνητα και φυσικά χωρίς κανένα πρόβλημα στο viber.. Πραγματικά δεν ξέρω τι κόλλημα έφαγε μιας και δοκίμασα τα πάντα πριν το format.. Τέσπα, τέλος καλό όλα καλά.. Edited November 20, 2015 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Παιδιά μια ερώτηση. Στις επαφές το + για να προσθέσετε μια επαφή το έχει πάνω δεξιά δίπλα στην μπάρα αναζήτησης ή κάτω δεξιά σε ένα κύκλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 quick circle θήκη εχει δοκιμασει κανεις; Ελεγα μηπως παρω μια. Δεν μπορω να καταλαβω ομως αν το πισω μερος εξεχει λιγο ωστε να καλυπτει το τζαμακι της καμερας.. Εξέχει βέβαια είναι λίγο ευπαθείς το πίσω μέρος τις θήκης σε γρατζουνιά κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Παιδιά μια ερώτηση. Στις επαφές το + για να προσθέσετε μια επαφή το έχει πάνω δεξιά δίπλα στην μπάρα αναζήτησης ή κάτω δεξιά σε ένα κύκλο;Πάνω δεξιά δίπλα στην μπάρα αναζήτησης Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Παιδια οσον αφορα την 6.0 ΜΜ η πρωτη εικονα χτες τελειωσα το στησιμο :hypno: ειναι πολυ καλη. 1) Εχει διορθωθει στην αναμονη να μην τρωει μπαταρια. 2) ειναι λιγο ακομη ποιο smooth (οχι οτι πριν δεν ηταν) 3) παει σφαιρααααααα.... οσο για την μπαταρια αν βελτιωθηκε σε 3-4 κυκλους θα δουμε... :lol: :lol: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Τελικά βιάστηκα να μιλήσω... Το viber εξακολουθεί να μου κάνει τα ίδια με του που πατήσω κλήση κολλάει με ένα μεγαλοπρεπέστατο force close.. Καμιά ιδέα κανείς? Άνοιξα support ticket, τους έστειλα και το logcat, έστειλα και αναφορά σφάλματος στην google και περιμένω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Τελικά βιάστηκα να μιλήσω... Το viber εξακολουθεί να μου κάνει τα ίδια με του που πατήσω κλήση κολλάει με ένα μεγαλοπρεπέστατο force close.. Καμιά ιδέα κανείς? Άνοιξα support ticket, τους έστειλα και το logcat, έστειλα και αναφορά σφάλματος στην google και περιμένω... Περιεργα πραγματα φιλε μου !!! Εγψ μολις δοκιμασα το viber και εκανα κληση κανονικα !!! :wacko: Μακαρι να βρεις λυση !!! ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Εντελώς ξαφνικά σήμερα πήγα να ανοίξω την κάμερα και μαύρισε η οθόνη.. Το τηλέφωνο άρχισε να κολλάει και πέταξε μήνυμα '' δυστυχώς η εφαρμογή κάμερα έχει σταματήσει'' Ουτε μου έχει πέσει κάτω, ούτε πείραξα καθόλου το λογισμικό ουτε τίποτα.. μιας βδομαδας τηλέφωνο. Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων, hard reset με τα κουμπιά αλλά τζίφος.. Έκλεισα ραντεβού να ρθει να το πάρει κουριερ Τρίτη πρωί να φύγει για σερβις. Την τύχη μου μέσα..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Εντελώς ξαφνικά σήμερα πήγα να ανοίξω την κάμερα και μαύρισε η οθόνη.. Το τηλέφωνο άρχισε να κολλάει και πέταξε μήνυμα '' δυστυχώς η εφαρμογή κάμερα έχει σταματήσει'' Ουτε μου έχει πέσει κάτω, ούτε πείραξα καθόλου το λογισμικό ουτε τίποτα.. μιας βδομαδας τηλέφωνο. Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων, hard reset με τα κουμπιά αλλά τζίφος.. Έκλεισα ραντεβού να ρθει να το πάρει κουριερ Τρίτη πρωί να φύγει για σερβις. Την τύχη μου μέσα..:mad: εχω το ιδιο θεμα σχεδον με σενα αλλα μονο με την μπροστινη καμερα..! Η πισω δουλευει αριστα. μολις παω να ανοιξω την μπροστινη μου βγαζει αυτο μηνυμα και κλεινει..!! αλλα εμενα πιστευω δν καθησε κατι καλα επανω στην ρομ..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Πάνω δεξιά δίπλα στην μπάρα αναζήτησης Έχω δει σε κάποια βίντεο στο YouTube και έχει κάτω δεξιά τον κύκλο με το + όπως στα μηνύματα. Νόμιζα ότι είχε αλλάξει στην v10e ή στην 6.0. Αλλά πέρασα την 6.0 και δεν άλλαξε. Γιαυτο ρώτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 (edited) Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι τα Χριστουγεννα να το παρω το κινητο και με ενδιαφερει πολυ η φωτογραφια μιας και ασχολουμαι με photoshop ψαχνω να βρω ενα νημα οπως εχει το G3 που ανεβαζουν μονο φωτογραφιες για να δω ποιοτητα!! Υπαρχει;; Η εστω καποιο link απο αυτο το νημα;; Ευχαριστω εκ τον προτερων!! Edited November 20, 2015 by Giannis_95 Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas71- Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Εντελώς ξαφνικά σήμερα πήγα να ανοίξω την κάμερα και μαύρισε η οθόνη.. Το τηλέφωνο άρχισε να κολλάει και πέταξε μήνυμα '' δυστυχώς η εφαρμογή κάμερα έχει σταματήσει'' Ουτε μου έχει πέσει κάτω, ούτε πείραξα καθόλου το λογισμικό ουτε τίποτα.. μιας βδομαδας τηλέφωνο. Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων, hard reset με τα κουμπιά αλλά τζίφος.. Έκλεισα ραντεβού να ρθει να το πάρει κουριερ Τρίτη πρωί να φύγει για σερβις. Την τύχη μου μέσα..:mad: το ιδιο ειχε εμενα το g2 που ειχα παρει απο την πρωτη μερα αλλα τοτε δεν τα πειρα πανω μου να το στειλω για doa αργησα και πηγε για service αλλαξαν καμερα μου ειπαν αλλα δεν ηταν καλες οι φωτογραφιες που τραβουσε μετα οταν μου το εστειλαν το ειχα κανει συγκριση με αλλο g2 και δεν.... το εδωσα και πειρα αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι τα Χριστουγεννα να το παρω το κινητο και με ενδιαφερει πολυ η φωτογραφια μιας και ασχολουμαι με photoshop ψαχνω να βρω ενα νημα οπως εχει το G3 που ανεβαζουν μονο φωτογραφιες για να δω ποιοτητα!! Υπαρχει;; Η εστω καποιο link απο αυτο το νημα;; Ευχαριστω εκ τον προτερων!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι τα Χριστουγεννα να το παρω το κινητο και με ενδιαφερει πολυ η φωτογραφια μιας και ασχολουμαι με photoshop ψαχνω να βρω ενα νημα οπως εχει το G3 που ανεβαζουν μονο φωτογραφιες για να δω ποιοτητα!! Υπαρχει;; Η εστω καποιο link απο αυτο το νημα;; Ευχαριστω εκ τον προτερων!! Ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/g4/general/lg-g4-picture-samples-t3099772 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 (edited) Λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο και αφού τελικά το κινητό δεν συνάντησε τον τοίχο, βρήκα τι έφταιγε.. Είναι bug του viber σε συνδυασμό με το Android Wear (Lg Watch Urbane στην περίπτωσή μου) και συγκεκριμένα με τις ειδοποιήσεις στο wear. Ο κόσμος τους κράζει αλλά εκεί στη viber το χαβά τους.. Η μόνη λύση που βρήκα εγώ ήταν τελικά να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση το viber και συγκεκριμένα στην 5.5.2.28. BTW: Γιάννη το ξεκλείδωσα!!:grin::rotfl::w00t::yahoo::dance: Edited November 20, 2015 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Παιδιά μόνο σε εμένα το facebook κρασαρει? Μετά άλλο λίγο σκρολ με πετάει στην αρχική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο και αφού τελικά το κινητό δεν συνάντησε τον τοίχο, βρήκα τι έφταιγε.. Είναι bug του viber σε συνδυασμό με το Android Wear (Lg Watch Urbane στην περίπτωσή μου) και συγκεκριμένα με τις ειδοποιήσεις στο wear. Ο κόσμος τους κράζει αλλά εκεί στη viber το χαβά τους.. Η μόνη λύση που βρήκα εγώ ήταν τελικά να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση το viber και συγκεκριμένα στην 5.5.2.28. BTW: Γιάννη το ξεκλείδωσα!!:grin::rotfl::w00t::yahoo::dance: χαχαχααααα....ειδες που το βρηκες? ωραιος....επιτελους αδερφε μου..με γεια σου...κρατας κ την απιστευτη κινηταρα σου τωρα..αλλαξες ρομ? ποια εβαλες?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Δεν άλλαξα, με τη stock είμαι, απλά τη rootαρα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Κανένα tip για να βελτιώσεων την κατανάλωση μπαταρίας; Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 εχω το ιδιο θεμα σχεδον με σενα αλλα μονο με την μπροστινη καμερα..! Η πισω δουλευει αριστα. μολις παω να ανοιξω την μπροστινη μου βγαζει αυτο μηνυμα και κλεινει..!! αλλα εμενα πιστευω δν καθησε κατι καλα επανω στην ρομ..!! Μακάρι να ηταν έτσι και σε μενα, αλλά εδω μιλάμε για κινητό μιας βδομαδας απροβλημάτιστο χωρίς ρουτ αλλη ρομ κλπ. το ιδιο ειχε εμενα το g2 που ειχα παρει απο την πρωτη μερα αλλα τοτε δεν τα πειρα πανω μου να το στειλω για doa αργησα και πηγε για service αλλαξαν καμερα μου ειπαν αλλα δεν ηταν καλες οι φωτογραφιες που τραβουσε μετα οταν μου το εστειλαν το ειχα κανει συγκριση με αλλο g2 και δεν.... το εδωσα και πειρα αλλο. Μη μου λες τέτοια γιατί το κινητο το πήρα κατα 90% για φωτογραφίες και βιντεο. Θέλω να πιστεύω η κάμερα θα είναι το ιδιο καλή οταν επιστρέψει απο το σερβις, θεωρώ η lg ειναι σοβαρή και αξιόπιστη σε θέματα επισκευών.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Οποιος θελει ας δομιμασει αυτό σε Marshmallow.Βελτωνει τη λειτουργεια του doze στην αναμονη. Δειχνει να δουλευει καλα και ο dev ειναι εγγυηση (franco) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.franco.doze Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Οποιος θελει ας δομιμασει αυτό σε Marshmallow.Βελτωνει τη λειτουργεια του doze στην αναμονη. Δειχνει να δουλευει καλα και ο dev ειναι εγγυηση (franco) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.franco.doze Αυτο το προγραμμα που λες μαζι με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yirgalab.dzzz λενε οτι κανουν καλυτερη διαχειριση στο sleep της μπαταριας οταν δεν δουλευουμε σωστα?? 1ον εγω το ειχα δοκιμασει στην 5.1 και καταναλωνε αρκετη ραμ αλλα εκτος αυτου στην αναμονη ειχα καταναλωση... Τωρα στην Marshmallow νομιζω δεν χρειαζεται κατι τετοιο (συν οτι θελει και ρουτ) γιατι στο θεμα καταναλωσης αναμονης το εχουν φτιαξει αυτο κραταει πολυ καλυτερα σε σχεση με πριν δεν πεφτει η μπαταρια εγω π.χ σημερα το βραδυ οταν ξαπλωσα ηταν 27% και το ειδα το πρωι μετα απο 9 ωρες δεν ειχε πεσει ουτε 1% ... ενω με το εν λογο προγραμμα ειχε πεσει... Τι να πω αν το δοκιμασει κανεις ας μας πει !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts