Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλή σου μέρα.δυστυχώς όχι :(

Μεγάλη χαζομάρα καθώς πρόκειται για ένα από τα πλέον διαφημισμένα χαρακτηριστικά της εταιρείας.

http://www.e-smartbuy.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=3552&virtuemart_category_id=393&Itemid=71 λεω να παραγγείλω την συγκεκριμένη πως σας φαίνεται?

Το καλύτερο σε γυαλί ! Αλλά eBay ftw

[sIGPIC][/sIGPIC]

πως ρουταρουμε στην 6 παιδι απου βαλαμε με το tool.?? ρουταρε κανεις.? προσπαθω να περασω ρεκοβερυ μεσο εντολων και ενω στελνει την εντολη και τελειωνει οταν παω να μπω σε ρεκοβερυ δν ειναι περασμενη..!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πως αλλάζουμε την προεπιλεγμένη εφαρμογή για αναπαραγωγή βίντεο;

Άκυρο. Το βρήκα παιδιά.

Edited by palavas1986

Καλή σου μέρα.δυστυχώς όχι :(

Πλάκα κάνεις τώρα; Δεν έχει knock code δηλαδή καθόλου;

Πέρασα και εγώ την 6άρα. Menu κτλ καμία διαφορά. Benchmark μικρές διαφορές. Στο wifi συνδέεται πιο γρήγορα πλέον. 20% πιο γρήγορο στο μενού. 187 εφαρμογές τις τσέκαρα ολες λειτουργούν σωστά. Update έκανα και όχι clean install.

Πέρασα και εγώ την 6άρα. Menu κτλ καμία διαφορά. Benchmark μικρές διαφορές. Στο wifi συνδέεται πιο γρήγορα πλέον. 20% πιο γρήγορο στο μενού. 187 εφαρμογές τις τσέκαρα ολες λειτουργούν σωστά. Update έκανα και όχι clean install.

Knock code έχεις;;;

πως γυρναμε απο 6 σε 5,1./? το γυρισε κανεις?? Δεν μπορω να βαλω ρεκοβερυ με τπτ... στην 6,0

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Παιδιά το ράδιο δεν την παλεύει! Παρά πολύ χαμηλότερη η ένταση σε σχέση με την μουσική που έχω μέσα !

Κανε αναβαθμιση της εφαρμογης απο το μενου-ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-αναβαθμιση εφαρμογης και θα εισαι κομπλε...Ελπιζω να εχεις περασει την τελευταια εκδοση λογισμικου.

Poco X3 nfc 6/128

Κανε αναβαθμιση της εφαρμογης απο το μενου-ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-αναβαθμιση εφαρμογης και θα εισαι κομπλε...Ελπιζω να εχεις περασει την τελευταια εκδοση λογισμικου.

Μόλις πιάσω Wi-Fi Θα το δοκιμάσω !εσείς έλεγχο για αναβάθμιση μεσω pc κάνετε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διπλό tap για άνοιξε κλείσε λειτουργεί. Ράδιο μετά απο update λειτουργεί με σωστή ένταση. Του έβαλα και την τελευταία έκδοση google Play store 6 χειροκίνητα.

Διπλό tap άνοιξε και κλείσε είναι οκ?

Λες βρε Γιάννη να το κάνουμε? Ξέρεις ότι εγώ είμαι στοκ πάντα. Ούτε ρουτ ούτε τίποτα.

Πλάκα κάνεις τώρα; Δεν έχει knock code δηλαδή καθόλου;
Δυστυχώς όχι.Το λέει καί στην εκκίνηση προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο στην Marshmallow
LG G4 RED

Tην αγορασα για δευτερη αλλα τεινει να γινει πρωτη, α π ι σ τ ε υ τ η συσκευη, γρηγορη και πανεμορφη

''RED is beautiful''

5.1

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Σήμερα πήρα και την quick circle case σε χρυσό.

Τσιμπιμενη η τιμή αλλά πραγματικά είναι πολύ όμορφη και προσφέρει αρκετές λειτουργίες.

Για όποιον θέλει να την πάρει να ξέρει ότι αν έχει tempered glass δεν κλείνει σωστά.

Εγώ αναγκάστηκα να το βγάλω και να βάλω μεμβρανη.

Εγώ έχω την ασημί με tempered glass Και κλείνει τέλεια....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εγώ έχω την ασημί με tempered glass Και κλείνει τέλεια....

Καλη η αυθεντικη quick circle παιδες,αλλα δεν αφηνει πολυ εκτεθειμενη την πισω καμερα?Τι λετε απο την χρηση της??

Poco X3 nfc 6/128

Παρέλαβα και εγώ σήμερα, γαλλικό παρτίδα 509. Αψεγάδιαστο! Το μόνο που βρήκα το οποίο το είδα ακόμα και σε reviews και πολλοί μου είπαν ότι το έχει και το δικό τους είναι ότι πάνω πάνω, σχεδόν σε μέγεθος ίσο με το status bar παραμορφώνει να το πω, στα γκρί και μερικά αλλά χρώματα. Εκτός από αυτό, μηδενικό bleeding και τα πίξελ όλα τέλεια.
Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G

Καλη η αυθεντικη quick circle παιδες,αλλα δεν αφηνει πολυ εκτεθειμενη την πισω καμερα?Τι λετε απο την χρηση της??

Ναι δεν έχεις άδικο....μάλιστα είναι πιο εκτεθημενη και από το απλό δερμάτινο πίσω καπάκι γιατί η circle θήκη δεν έχει την καμπυλωτη κλήση....αλλά είναι πανέμορφη κανει το τηλέφωνο πολύ space....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εμένα με nilkin tempered glass δεν έλεγε να κλείσει.

Το είχε πάθει και ένας φίλος με g3.

Στην κάμερα έχω το protector που είχε στη συσκευασία του nilkin.

Άσε που αυτό το κομμάτι το αλλάζεις και εύκολα αν πάθει κάτι.

Δύο βιδακια είναι...

Ναι δεν έχεις άδικο....μάλιστα είναι πιο εκτεθημενη και από το απλό δερμάτινο πίσω καπάκι γιατί η circle θήκη δεν έχει την καμπυλωτη κλήση....αλλά είναι πανέμορφη κανει το τηλέφωνο πολύ space....

Ναι ρε συ αλλά πολύ χοντρό γίνεται

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4