Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον απο δικες μου δοκιμες με μετρια χρηση και 3 ωρες οθονη αντεξε 32 ωρες και ειχε 19% ακομα ενταξει καλο ειναι και το φλας ειναι ασπρο αν και το λαμπακι λεντ κιτρινο.:)
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Λοιπον απο δικες μου δοκιμες με μετρια χρηση και 3 ωρες οθονη αντεξε 32 ωρες και ειχε 19% ακομα ενταξει καλο ειναι και το φλας ειναι ασπρο αν και το λαμπακι λεντ κιτρινο.:)

Εγώ δεν έχω προλάβει να βγάλω πρώτη φόρτιση αλλά το φλας είναι ολολευκο για κάποια παιδιά που μπορεί να τα ενδιαφέρει.

Παρτίδα 509, κομπλέ από πιξελ και bleeding.

ΥΓ. Μπορεί ο φορτιστής να είναι ίδιος με του G2 και η μπαταρία, αλλά νομίζω ότι αργεί περισσότερο να φορτισει. Μάλλον ιδέα μου πρέπει να είναι.

Εμένα το φλας λειτουργεί αναλόγως τι φωτογραφίζω και μπορει να είναι λευκό η πιο θερμό.Αν ψάξετε στο google θα δείτε πολλές φωτογραφίες με φλας απο g4 να είναι πιο κίτρινες.Είμαι 99% σίγουρος ότι έτσι είναι ρυθμισμένο απο την lg. Edited by msdxgr

Εμένα το φλας λειτουργεί αναλόγως τι φωτογραφίζω και μπορει να είναι λευκό η πιο θερμό.Αν ψάξετε στο google θα δείτε πολλές φωτογραφίες με φλας απο g4 να είναι πιο κίτρινες.Είμαι 99% σίγουρος ότι έτσι είναι ρυθμισμένο απο την lg.

Παντός αν ανάψεις τα δύο φλας μαζί G2 και G4 του G2 δίνει πιο λευκό και δυνατό.

Ελπίζω και εγώ να είναι θέμα λογισμικού και να το φτιάξουν.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ δεν έχω προλάβει να βγάλω πρώτη φόρτιση αλλά το φλας είναι ολολευκο για κάποια παιδιά που μπορεί να τα ενδιαφέρει.

Παρτίδα 509, κομπλέ από πιξελ και bleeding.

ΥΓ. Μπορεί ο φορτιστής να είναι ίδιος με του G2 και η μπαταρία, αλλά νομίζω ότι αργεί περισσότερο να φορτισει. Μάλλον ιδέα μου πρέπει να είναι.

Αν δεν κάνω λάθος του G2 βγάζει περισσότερα Αμπερ.

Edited by Minas24

Θα χαιρετήσω και εγώ την παρέα λέγοντας ότι σήμερα πήρα και εγώ το εργαλείο και είμαι στο στήσιμο.

Δεν θα πω ακόμα γνώμη γιατί είναι νωρίς. Αλλά από ταχύτητα και οθόνη αρκετά ανώτερο του πολύ καλού g2 μου.

Practice what you preach

Παίδες είμαι και γω στο τσακ να το πάρω και να αποχαιρετήσω το πολύ αγαπημένο μου g2..

Με ενδιαφέρει κυρίως η γνώμη πρώην κατόχων g2 για την μπαταρία.. δηλαδή την βγάζετε την μέρα; εκεί που με το g2 είχατε πχ 30% με το g4 πόσο; κτλ..

dum spiro spero

Παίδες είμαι και γω στο τσακ να το πάρω και να αποχαιρετήσω το πολύ αγαπημένο μου g2..

Με ενδιαφέρει κυρίως η γνώμη πρώην κατόχων g2 για την μπαταρία.. δηλαδή την βγάζετε την μέρα; εκεί που με το g2 είχατε πχ 30% με το g4 πόσο; κτλ..

Φίλε μου θα έλεγα ότι ούτε πλησιάζει, από τα λίγα που έχω δει στη δική μου αλλά και από γνώμες πολύ παλαιότερων με τη συσκευή εδώ μέσα. Παρόλα αυτά είναι δυνατή αναβάθμιση από g2. Εννοείται ότι αξίζει.

ΥΓ. Πολλή μεγάλη διαφορά θα δεις στο GPS. Καμία επαφή η ένταση σήματος και το κλείδωμα με g2.

Edited by Nizl84

Φίλε μου θα έλεγα ότι ούτε πλησιάζει, από τα λίγα που έχω δει στη δική μου αλλά και από γνώμες πολύ παλαιότερων με τη συσκευή εδώ μέσα. Παρόλα αυτά είναι δυνατή αναβάθμιση από g2. Εννοείται ότι αξίζει.

ΥΓ. Πολλή μεγάλη διαφορά θα δεις στο GPS. Καμία επαφή η ένταση σήματος και το κλείδωμα με g2.

Θα συμφωνήσω για το GPS επειδή το χρησιμοποιώ αρκετά κλειδώνει ΓΡΉΓΟΡΑ

Practice what you preach

Aν με το G3 εχεις 30% μπαταρια, τοτε με το G4 πολυ πιθανο να εχεις 10%...

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Aν με το G3 εχεις 30% μπαταρια, τοτε με το G4 πολυ πιθανο να εχεις 10%...

Μήπως εννοείς με το G2 30%; Γιατί με το G3 δύσκολο να ισχύει αυτό που λες.

Μια μερα την βγαζει σιγουρα εγω εχω δει και 1 μιση μερα αναλογα την χρηση αλλα αναλογα αν το ζορισεις εγω πιστευω οριακα θα την βγαλει...μπορει και οχι...!!! Εκει που ειχες 30% με το g2 με το g4 μαλλον θα εχεις 10%..??Γενικα μεσο ορο γιατι εγω δεν εχω δει και παραπανω μαξιμουμ με νορμαλ χρηση θα δεις 3 με 3 και κατι ωρες οθονη !!Αυτο ειναι το <<θεμα>> του g4 γενικα αλλιως και εγω που πηγα απο το λατρεμενο μου g2 σε g4 δεν το μετανιωσα !!! Εσυ αποφασιζεις !!! ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Παιδια να κανω μια ερωτηση;εχω αγορασει το sygic για πλοηγο και ενω σε ολα μου τα κινητα δεν ειχσ προβλημα,με το g4 εκει που δουλευει κανονικα με πεταει στην αρχικη οθονη ξαφνικα!ειναι λες και εχω τερματισει την εφαρμογη.αυτο μου κανει σε τυχαιο χρονο,μπορει σε 10 λεπτα,μπορει και σε μιση ωρα.εχει κανεις αλλος το sygic;εχετε το ιδιο προβλημα;εχετε να προτεινετε καποιον αλλο πλοηγο που να ξερουμε οτι ειναι και καλυτερος σε χαρτες;
manaros

Από τώρα κι εγώ με Μ 7.6 του Seven :) Θα την δουλέψω λίγες μέρες και θα γράψω εντυπώσεις.

Παιδια να κανω μια ερωτηση;εχω αγορασει το sygic για πλοηγο και ενω σε ολα μου τα κινητα δεν ειχσ προβλημα,με το g4 εκει που δουλευει κανονικα με πεταει στην αρχικη οθονη ξαφνικα!ειναι λες και εχω τερματισει την εφαρμογη.αυτο μου κανει σε τυχαιο χρονο,μπορει σε 10 λεπτα,μπορει και σε μιση ωρα.εχει κανεις αλλος το sygic;εχετε το ιδιο προβλημα;εχετε να προτεινετε καποιον αλλο πλοηγο που να ξερουμε οτι ειναι και καλυτερος σε χαρτες;

Igo primo.....παίζει τέλεια στο G4.....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Igo primo.....παίζει τέλεια στο G4.....

Και που το βρισκουμε αυτο το προγραμμα?Δεν φαινεται να το εχει το store...:(

Poco X3 nfc 6/128

Στο δικο μου το sygic παιζει μια χαραψπου εχω την 15.5.6

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Από τώρα κι εγώ με Μ 7.6 του Seven :) Θα την δουλέψω λίγες μέρες και θα γράψω εντυπώσεις.

Αντε,ωραιος..Ειναι πολυ καλη,θα δεις..

Αντε,ωραιος..Ειναι πολυ καλη,θα δεις..

Μόλις έβαλα όλα τα προγράμματα και κάνω πρώτη φόρτιση. Σφαίρα πηγαίνει όντως. Μου λείπει λίγο το xposed, θα δω αν μπορώ χωρίς αυτό.

Δούλεψε την κ πες μας εντυπώσεις... Ενδιαφερομαι κ γω...

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Αν ξερω οτι δεν ειναι γενικευμενο το προβλημα με το sygic και το g4 τοτε μαλλον θα κανω εν hard reset να δω μηπως στρωσει.η αληθεια ειναι πως εγω αγορασει παγκοσμιο χαρτη στο sygic οποτε δεν ειναι ευκολο να πω οτι πεταω τα λεφτα μου...ωστοσο θα δοκιμασω και οτι προτεινετε ωστε να εχω μια ολοκληρωμενη εικονα.ευχαριστω!
manaros

Αν ξερω οτι δεν ειναι γενικευμενο το προβλημα με το sygic και το g4 τοτε μαλλον θα κανω εν hard reset να δω μηπως στρωσει.η αληθεια ειναι πως εγω αγορασει παγκοσμιο χαρτη στο sygic οποτε δεν ειναι ευκολο να πω οτι πεταω τα λεφτα μου...ωστοσο θα δοκιμασω και οτι προτεινετε ωστε να εχω μια ολοκληρωμενη εικονα.ευχαριστω!

Εγω εχω βαλει το HERE της νοκια που υπαρχει στο μαγαζι και δουλευει μια χαρα.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Εγω εχω βαλει το HERE της νοκια που υπαρχει στο μαγαζι και δουλευει μια χαρα.

Όντως δουλεύει μια χαρά.! αλλά καταπίνει και πολύ...πολύ βαρύ "ασήκωτο"...

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4