Da_rudakos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καλησπέρα παιδια! ως απολυτα ικανοποιημενος κάτοχος note2 δεν έχω αλλάξει ακομα το κινητο μου Ο Γαμπρος μου ομως σημερα μολις αγορασε το G4 αφου για τα λεφτά του(390 ευρω απο σκρουτζ) ήταν πολυ καλη περιπτωση! όλα καλα με το κινητο μόνο 1 προβλημα που πιστευω καπου στις ρυθμισεις θα φτιαχνει αλλα δεν ξερω οταν παιρνει τηλεφωνα τότε του μαυριζει η οθονη.όλα καλα μεχρι τωρα, το θεμα ειναι οτι σε όλη την διαρκεια που μιλαει αν δεν πεσει η γραμμη ή δεν στο κλεισει ο άλλος η οθονη δεν επανερχετε με καμία περιπτωση! συνεχιζει να ειναι μαυρη η οθονη και αναγκαστικε λεει να βγαλει την μπαταρια!! υπαρχει περιπτωση ναναι προβληματικο το κινητο ή μηπως καποια ρυθμιση ειναι? πειτε μου γιατι έχει ξενερωσει απο την πρωτη μερα! ευχαριστω! Σιγουρα φταιει η μεμβρανη ή το tempered glass που λογικα θα εβαλε ;) Εχουν πει σε παλαιοτερα ποστ τα παιδια μια λυση για re calibration του αισθητηρα ψαξε λιγακι,αλλιως το βγαζει και βαζει ενα με κοψιματα στους αισθητηρες και ειναι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καλησπέρα παιδια! ως απολυτα ικανοποιημενος κάτοχος note2 δεν έχω αλλάξει ακομα το κινητο μου Ο Γαμπρος μου ομως σημερα μολις αγορασε το G4 αφου για τα λεφτά του(390 ευρω απο σκρουτζ) ήταν πολυ καλη περιπτωση! όλα καλα με το κινητο μόνο 1 προβλημα που πιστευω καπου στις ρυθμισεις θα φτιαχνει αλλα δεν ξερω οταν παιρνει τηλεφωνα τότε του μαυριζει η οθονη.όλα καλα μεχρι τωρα, το θεμα ειναι οτι σε όλη την διαρκεια που μιλαει αν δεν πεσει η γραμμη ή δεν στο κλεισει ο άλλος η οθονη δεν επανερχετε με καμία περιπτωση! συνεχιζει να ειναι μαυρη η οθονη και αναγκαστικε λεει να βγαλει την μπαταρια!! υπαρχει περιπτωση ναναι προβληματικο το κινητο ή μηπως καποια ρυθμιση ειναι? πειτε μου γιατι έχει ξενερωσει απο την πρωτη μερα! ευχαριστω! Αν έχει βάλει tempered glass (γυάλινη προστασία οθονης) που σκεπάζει και τον αισθητήρα εγγυητητας(δίπλα από την καμερα) τότε φταίει 100% αυτό....έχει αναφερθεί 50 φορές.....αλλά δεν χρειάζεται να ξηλωσε-πετάξει το tempered glassι....θα κάνει τον κόπο να διαβάσει καμία 25άρια σελίδες πίσω που εξηγεί κάποιο παιδί πως ρύθμισε τον αισθητήρα να δουλεύει σωστά....αν δεν θέλει το ξηλώνει και παίρνει κάποιο που θα αφήνει τον αισθητήρα ελεύθερο..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καλησπέρα κι από εμένα, εδώ και μερικές μέρες κάτοχος G4. Το κινητό μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ τόσο στο design του αλλά περισσότερο στην λειτουργία του. Έχω όμως να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν ξέρω τι συμβαίνει...Όταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις/προβολή και πατάω να αλλάξω θέμα μου ανοίγει την εφαρμογή της LG LGSmartWorld και έπειτα από λίγο μου δείχνει τα θέματα που υπάρχουν αλλά μόλις πάω να κατεβάσω κάποιο που μου αρέσει μου βγάζει αυτό το σφάλμα : "Σημείωση Έλεγχος σύνδεσης δικτύου.995" Γνωρίζει κάποιος γιατί γίνεται αυτό?Ή το χει κι άλλος αυτό το πρόβλημα? Έχεις κάνει λογαριασμό στο lg smartworld; Δοκίμασα πρώτα να μπεις από την εφαρμογή να συνδεθείς και να κατεβάσεις από εκεί θέματα και να πας μετά να τα επιλέξεις από τις ρυθμίσεις. Είχε και πρόβλημα για κάποιες μέρες το LG SmartWorld. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Μόλις έγινε αναβάθμιση σε v10e ;) Καλημέρες :) Τι αλλαγές έχει; υπάρχει κάποιο changelog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Τι αλλαγές έχει; υπάρχει κάποιο changelog? Βελτίωση χρηστικότητας μέσω επιδιορθώσεων της Google . Light update φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Σορυ παιδες που ρωταω εδω οταν ανοιγω το 4g μ τρωει mb, λεφτα απο την καρτα η και τα 2?? Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Σιγουρα φταιει η μεμβρανη ή το tempered glass που λογικα θα εβαλε ;) Εχουν πει σε παλαιοτερα ποστ τα παιδια μια λυση για re calibration του αισθητηρα ψαξε λιγακι,αλλιως το βγαζει και βαζει ενα με κοψιματα στους αισθητηρες και ειναι κομπλε. Οκ πολύ σωστό αυτό αλλά πιστεύω ότι το 99% των T.g. έχουν το απαραίτητο κόψιμο στους αισθητήρες. . https://www.dropbox.com/s/mduqfwdstauygzh/QuickMemo%2B_2015-11-05-21-55-36.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Οκ πολύ σωστό αυτό αλλά πιστεύω ότι το 99% των T.g. έχουν το απαραίτητο κόψιμο στους αισθητήρες. . https://www.dropbox.com/s/mduqfwdstauygzh/QuickMemo%2B_2015-11-05-21-55-36.png?dl=0 Αυτή που έβαλες δεν το έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Αυτή που έβαλες δεν το έχει. Αυτή που έχω έχει μόνο ένα πολύ μικρό κόψιμο στους αισθητήρες και δεν έχω κανένα πρόβλημα κοίτα στην φωτο. Γι'αυτό μου κάνει εντύπωση να έχει πρόβλημα από το tg. Εκτός αν έχει τοποθετηθεί λάθος. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 1 εκατοστο πιο αριστερα ειναι ο αισθητηρας..θα τον δει σε σκοταδι αν κανει κληση ;) Το δικο μου εχει κοψιμο εδω και ειναι οκ! https://www.dropbox.com/s/vmttzozzhlgni64/20151105_233008.jpg?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Οκ πολύ σωστό αυτό αλλά πιστεύω ότι το 99% των T.g. έχουν το απαραίτητο κόψιμο στους αισθητήρες. . https://www.dropbox.com/s/mduqfwdstauygzh/QuickMemo%2B_2015-11-05-21-55-36.png?dl=0 Και όμως εσένα δεν το έχει. Πώς μπορώ να βάλω φωτο εδώ να σου δείξω.Δεν ξέρω πως να βάλω φωτο το δικό μου αλλά και αυτό εδώ έχει σωστό κόψιμο. http://m.ebay.com/itm/Premium-Real-Tempered-Glass-Ultra-Thin-HD-Clear-Screen-Protector-for-LG-G4-/201374714228?nav=WATCHING_ACTIVE Edited November 5, 2015 by palavas1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Και όμως εσένα δεν το έχει. Πώς μπορώ να βάλω φωτο εδώ να σου δείξω.Δεν ξέρω πως να βάλω φωτο το δικό μου αλλά και αυτό εδώ έχει σωστό κόψιμο. http://m.ebay.com/itm/Premium-Real-Tempered-Glass-Ultra-Thin-HD-Clear-Screen-Protector-for-LG-G4-/201374714228?nav=WATCHING_ACTIVE Ένταξη η φωτο που έβαλα δεν είναι και η καθαρότερη. Οι αισθητήρες βρίσκονται άριστες από το ακουστικό μετά η κάμερα και μετά το λαμπάκι ειδοποιήσεων . . . Αν προσέξεις εκεί που τελειώνει το ακουστικό το κενό συνεχίζετε και μετά έχει ακόμη μια τρύπα για την μπροστά κάμερα. Επίτηδες την πήρα έτσι δεν μου αρέσει να έχει αυτό το αντιαισθητικό μεγάλο κενό επάνω. Και από ότι βλέπεις ακόμη και με αυτό το μικρό κενό ο αισθητήρας δεν έχει θέμα. . . Ο φίλος μας η έχει βάλει λάθος την προστασία οθόνη η κάποιο κόλλημα έχει φάει το τηλέφωνο για αυτό είπα να κάνει επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Τι αλλαγές έχει; υπάρχει κάποιο changelog? Πρακτικά τίποτα....όχι κάτι εμφανές δηλαδή....όλα κυλούν ομαλά και μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Επειδή θα το παρω σήμερα να κανω μια ερώτηση.. Ο φορτιστης να φορτιζει γρηγορα σε τι τιμες παιζει;Επισεις απο που τον αγοραζω;Ζηταω απλα εναν φορτιστη τετοιου είδους ή υπάρχει ειδικός για το lg g4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Εγω εβαλα της terapin τζαμακι καλυπτει τον σισθητηρα αλλα δουλευει κανονικα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Επειδή θα το παρω σήμερα να κανω μια ερώτηση.. Ο φορτιστης να φορτιζει γρηγορα σε τι τιμες παιζει;Επισεις απο που τον αγοραζω;Ζηταω απλα εναν φορτιστη τετοιου είδους ή υπάρχει ειδικός για το lg g4?Είναι αργός ψάξε σττο google lg g4 slow charging και θα βρεις πολλές απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raikonnen Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλημερα παιδια εχει κανεις το moto 360 με g4 να ρωτησω αν του δουλευει η εφαρμογη android wear γιατι εμενα δεν δουλευει την κατεβαζω και με στελνει ξανα play store για να την ξανακατεβασω...ευχαριστω Παράθεση Μπάμπης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Σε μιαμιση ωρα φορτιζει απο 0,δεν σε καλυπτει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Σε μιαμιση ωρα φορτιζει απο 0,δεν σε καλυπτει; Δεν μου φορτίζει με τον φορτιστή της lg τόσο γρήγορα και αν ψάξεις στο google θα δεις πολλά θέματα με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Για οσους εχουν προβλημα με το lg smart world... Καντε μια εκαθαριση δεδομενων στην εφαρμογη και διαγραψτε το λογαριασμο lg (αν εχετε) και μολις ανοιξετε ξανα την εφαρμογη θα κανει update και δουλευει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Για οσους εχουν προβλημα με το lg smart world... Καντε μια εκαθαριση δεδομενων στην εφαρμογη και διαγραψτε το λογαριασμο lg (αν εχετε) και μολις ανοιξετε ξανα την εφαρμογη θα κανει update και δουλευει κανονικα. Πολύ σωστός ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Δεν μου φορτίζει με τον φορτιστή της lg τόσο γρήγορα και αν ψάξεις στο google θα δεις πολλά θέματα με αυτό. Στην ταχύτητα φόρτισης παίζει ρόλο αν η συσκευή έχει ζεσταθεί πάνω από κάποιο όριο, οπότε αυτόματα πέφτει η ταχύτητα φόρτισης. Αυτό όμως το ρυθμίζει η συσκευή και όχι ο φορτιστής. Επίσης ρόλο παίζει και το καλώδιο (τι αντίσταση παρουσιάζει). Στο δικό μου, οταν συνδέω το original φορτίζει από το 25% στο 100% σε 1 ώρα περίπου. Με άλλο καλώδιο του εμπορίου (μεγαλύτερου μήκους όμως) μου φορτίζει σχεδόν πάντοτε σε αργή φόρτιση (πάνω απο 4 ώρες). Με original φορτιστή και καλώδιο και με συσκευή που δεν είναι υπερβολικά ζεστή πρέπει να φορτίζει σε γρήγορη ταχύτητα. Αλλοιώς μάλλον ο φορτιστής δίνει λιγότερα Αμπερ από τις προδιαγραφές του. Πιστεύω πως καλύπτεται από εγγύηση. ΥΓ. Επίσης δες μήπως δεν πατάει καλά το καλώδιο σε φορτιστή ή συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Στην ταχύτητα φόρτισης παίζει ρόλο αν η συσκευή έχει ζεσταθεί πάνω από κάποιο όριο, οπότε αυτόματα πέφτει η ταχύτητα φόρτισης. Αυτό όμως το ρυθμίζει η συσκευή και όχι ο φορτιστής. Επίσης ρόλο παίζει και το καλώδιο (τι αντίσταση παρουσιάζει). Στο δικό μου, οταν συνδέω το original φορτίζει από το 25% στο 100% σε 1 ώρα περίπου. Με άλλο καλώδιο του εμπορίου (μεγαλύτερου μήκους όμως) μου φορτίζει σχεδόν πάντοτε σε αργή φόρτιση (πάνω απο 4 ώρες). Με original φορτιστή και καλώδιο και με συσκευή που δεν είναι υπερβολικά ζεστή πρέπει να φορτίζει σε γρήγορη ταχύτητα. Αλλοιώς μάλλον ο φορτιστής δίνει λιγότερα Αμπερ από τις προδιαγραφές του. Πιστεύω πως καλύπτεται από εγγύηση. ΥΓ. Επίσης δες μήπως δεν πατάει καλά το καλώδιο σε φορτιστή ή συσκευή Μπορεί να φταίει ο φορτιστής δεν ξέρω στο xda ψάχνουν για γρήγορους φορτιστές γιατί έχουνε το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 εγω εχω τη v10c ενω εχει βγει η v10e τι πρεπει να κανω για να την παρω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Αθόρυβη λειτουργία δεν εχει;μου βγάζει μονο με ηχο η δόνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts