zerv_5800 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Από σήμερα κάτοχος του g4,μετά από πολύ καιρό ξανά πίσω σε lg οι πιο παλιοί θα με θυμούνται από το νήμα του εξαιρετικού g2 και του μετρίου g3 ας ελπισω ότι το g4 θα με κρατήσει στο νήμα όπως και το g2.εντυπώσεις σε λίγες μέρες. Βαγγέλη καλώς ήρθες στην παρέα μας...καιρό είχαμε να τα πούμε...μαζί στο νήμα του g2 είχαμε κάνει πολλά πειράματα στο κινητό... :p:lol: ααχχ έρωτας το άτιμο... Πως σου φαίνεται η μετάβαση...?? Εμένα με χαλάει λίγο το μέγεθος αλλά μέρα με την ημέρα το συνηθίζω... Ευτυχώς το g4 για μας πάει σφαίρα και ας έχει λίγο χειρότερη αυτονομία και είναι πολλά υποσχόμενο. Εγώ ακόμη θα το κρατήσω μαμά μέχρι να βγει μια καλή και σταθερή 6.0 και μετά βλέπουμε για ρουτ κλπ....!!! ;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 @STATYSS Το safe mode το δοκίμασες;Έτσι ρίχνω μια ιδέα μπας και βοηθήσει. http://www.hard-reset.com/lg-g4-hard-reset.html Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 @STATYSS Το safe mode το δοκίμασες;Έτσι ρίχνω μια ιδέα μπας και βοηθήσει. http://www.hard-reset.com/lg-g4-hard-reset.html nai. δες το βιντεακι μου..!! δεν μπαινει πουθενα..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 nai. δες το βιντεακι μου..!! δεν μπαινει πουθενα..!! Το είδα το βίντεο σου.Επίσης απο όσο έψαξα κι εγώ μπας και σου βρούμε λύση φαίνεται οτι στην τελική ίσως πρέπει να επικοινωνήσεις με την mcafee. Αλλά για ρίξε μια ματιά κι εδώ http://forum.gsmhosting.com/vbb/f799/d855-g3-strange-problem-solved-1848506/index2.html Ενας τύπος λέει οτι το έφτιαξε αλλά δεν έχω λογαριασμό για να δω τι επισυνάπτει.Αν θες κάνε ένα register μπας και βγάλεις άκρη. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Για δωσε link,ελεγα και γω να φερω εναν... http://m.ebay.com/itm/For-LG-G4-Qi-Wireless-Charger-Charging-Pad-Qi-Receiver-Sticker-With-NFC-LG-G4-/321796984093?txnId=1513602181011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 @STATYSS Φίλε,κάποιος στο xda αναφέρει οτι βρήκε λύση επιχειρώντας συνεχόμενα reboot μέχρι που κάποια στιγμή δεν εκκίνησε το mcafee και τον άφησε να bootάρει κανονικά.Για δοκίμασέ το. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Το είδα το βίντεο σου.Επίσης απο όσο έψαξα κι εγώ μπας και σου βρούμε λύση φαίνεται οτι στην τελική ίσως πρέπει να επικοινωνήσεις με την mcafee. Αλλά για ρίξε μια ματιά κι εδώ http://forum.gsmhosting.com/vbb/f799/d855-g3-strange-problem-solved-1848506/index2.html Ενας τύπος λέει οτι το έφτιαξε αλλά δεν έχω λογαριασμό για να δω τι επισυνάπτει.Αν θες κάνε ένα register μπας και βγάλεις άκρη. τα εχω δει αυτα τα δοκιμαζω συνεχως.. μιλησα και πρν απο λιγο με mcafee αλλα φ**** τα αγγλικα μου μεσα το συμπερασμα ηταν εφοσον δεν ειχα συνδεσει το κινητο με το pc να μπω στην εφαρμογη .αυτο τωρα εχει κρατησει το G3 που ειχα και οχι την νεα..που το ειχα συνδεδεμενο μεσα μονο με την εφαρμογη να απευθυνθω στην LG support.. mlks..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Φίλε,δεν βρήκα κάτι άλλο. Καλά ξεμπερδέματα. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Δεν καταλαβαίνω τιποτα, τι σχέση έχει το g3 ; Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Δεν καταλαβαίνω τιποτα, τι σχέση έχει το g3 ; το g3 ηταν η προηγουμενη συσκευη μου..! και μεσα στην σελιδα του mcaffe exei κρατησει αυτο το μοντελο.! Οχι το G4.. με τις εντολες θα βοηθησεις μπας και βγαλουμε καμια ακρη..?? μονο αυτο μας μενει..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Καλησπέρα. Κάποιο Bluetooth που να ταιριάζει καλά με τη συσκευή;; Έχω ενα παλιό itech αλλά δε με ακούνε πολύ καλά. Σκέφτομαι plantronics Και πολύ καλά κανείς, απλά παρά πολύ καλά και με καλή αυτονομία Την εβδομάδα που μας πέρασε η LG ανακοίνωσε ότι θα είναι η πρώτη που θα δώσει αναβάθμιση σε non-Nexus συσκευή. Αυτή την εβδομάδα ήταν να ξεκινήσει η αναβάθμιση του LG G4 από την Πολωνία, κάτι που είχε κάνει και πέρσι με το LG G3. Τελικά όμως η LG με νέα ανακοίνωση κάνει γνωστό ότι παγώνει η αναβάθμιση της ναυαρχίδας. Η αναβάθμιση πάει πίσω εξαιτίας «τεχνικών λόγων», χωρίς να αναφέρονται ποιοι είναι αυτοί. Η LG δεν αναφέρθηκε σε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά υποθέτουμε πως παρουσιάστηκαν διάφορα bugs ή και πιο σοβαρά προβλήματα. Η παύση του update επιβεβαιώθηκε μέσω Facebook σε σχόλιο χρήστη που ρώτησε για το update. http://techblog.gr/mobile/lg-g4-android-marshmallow-update-paused-6332/ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 http://m.ebay.com/itm/For-LG-G4-Qi-Wireless-Charger-Charging-Pad-Qi-Receiver-Sticker-With-NFC-LG-G4-/321796984093?txnId=1513602181011 Ωραιος..Περασε με paypal ;; Η εβαλες balance ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά!Υπάρχει κάποιος εδώ που να έκανε την μετάβαση από FLEX 2 σε G4 να μου πει μια γνώμη?Έχω απροβλημάτιστο FLEX2 αλλά τρώγομαι για το G4 κυρίως λόγω κάμερας?Είναι όντως πολύ καλύτερη στο G4?Βέβαια με προβληματίζει το θέμα του κρατήματος που πιστεύω ότι του FLEX2 είναι εξαιρετικό!Α και να μην ξεχάσω το θέμα της οθόνης! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 καλημέρα, καινούργιος κάτοχος με g4. πως μπορώ να δω από ποια χώρα προέρχεται? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά!Υπάρχει κάποιος εδώ που να έκανε την μετάβαση από FLEX 2 σε G4 να μου πει μια γνώμη?Έχω απροβλημάτιστο FLEX2 αλλά τρώγομαι για το G4 κυρίως λόγω κάμερας?Είναι όντως πολύ καλύτερη στο G4?Βέβαια με προβληματίζει το θέμα του κρατήματος που πιστεύω ότι του FLEX2 είναι εξαιρετικό!Α και να μην ξεχάσω το θέμα της οθόνης! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Καλημέρα. Σε όλα αυτά που γράφεις καλύτερο το g4. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 καλημέρα, καινούργιος κάτοχος με g4. πως μπορώ να δω από ποια χώρα προέρχεται? Εγκατέστησε αυτό και δες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Μπορώ να αλλάξω χώρα με κάποιον τρόπο? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη! Καλημέρα. Σε όλα αυτά που γράφεις καλύτερο το g4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 (edited) Ωραιος..Περασε με paypal ;; Η εβαλες balance ; Balance φίλε μου. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα και χρόνια πολλά!Υπάρχει κάποιος εδώ που να έκανε την μετάβαση από FLEX 2 σε G4 να μου πει μια γνώμη?Έχω απροβλημάτιστο FLEX2 αλλά τρώγομαι για το G4 κυρίως λόγω κάμερας?Είναι όντως πολύ καλύτερη στο G4?Βέβαια με προβληματίζει το θέμα του κρατήματος που πιστεύω ότι του FLEX2 είναι εξαιρετικό!Α και να μην ξεχάσω το θέμα της οθόνης! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Φίλε μου. Τα είχα και τα δύο. Κατά την άποψη μου το G4 έχει εννοείται καλύτερη κάμερα και καλύτερη οθόνη. Χάνει λίγο σε αυτονομία από το flex2 και στο flex2 με βόλεψε πολύ το σχήμα του. Η κυρτη οθόνη μετράει. Απο εκεί και πέρα σαν ταχύτητα είναι τα ίδια δεν κατάλαβα διαφορα. Τα προβλήματα του 810 έχουν διορθωθεί με τις αναβαθμίσεις. Και στα χαρτιά είναι πιο δυνατός από τον 808 όπως και η gpu του flex είναι πιο καλή νομίζω. Επίσης τα 2g ram του flex μειώνουν την Διαφορά των 3g του G4 Γιατί είναι ddr4. Διαφορά είδα και στον ήχο. Πιο δυνατό του G4. Το ένα 16gb rom το άλλο 32. Βαλτα κατω και διάλεξε. Edited October 27, 2015 by palavas1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Ευχαριστώ πολύ!Αναλυτικότατος! [/color] Φίλε μου. Τα είχα και τα δύο. Κατά την άποψη μου το G4 έχει εννοείται καλύτερη κάμερα και καλύτερη οθόνη. Χάνει λίγο σε αυτονομία από το flex2 και στο flex2 με βόλεψε πολύ το σχήμα του. Η κυρτη οθόνη μετράει. Απο εκεί και πέρα σαν ταχύτητα είναι τα ίδια δεν κατάλαβα διαφορα. Τα προβλήματα του 810 έχουν διορθωθεί με τις αναβαθμίσεις. Και στα χαρτιά είναι πιο δυνατός από τον 808 όπως και η gpu του flex είναι πιο καλή νομίζω. Επίσης τα 2g ram του flex μειώνουν την Διαφορά των 3g του G4 Γιατί είναι ddr4. Διαφορά είδα και στον ήχο. Πιο δυνατό του G4. Το ένα 16gb rom το άλλο 32. Βαλτα κατω και διάλεξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikpapas Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Παιδες ερωτηση. Εχω ενα θεμα με το knock code. Δεν μ αφηνει να το διαλεξω. Μου βγαζει μηνυμα οτι εχει απενεργοποιηθει απο τον διαχειριστη η οτι ειναι πολιτικη κρυπτογραφησης. Μεχρι χθες το ειχα αλλα σημερα εβαλα μοτιβο και απο τοτε δεν μου δινει την επιλογη να το ξαναβαλω. Καμια ιδεα τι εγινε ξαφνικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Μόλις πέρασα στο g4 το tempered glass της 4smart second glass. Είναι πολύ καλό Παιδιά έχει τέλεια εφαρμογή τα περιθώρια δεξιά αριστερά και πάνω κάτω είναι ακριβώς και έχει και τα κατάλληλα κενά στους αισθητήρες της κάμερας μπροστά. Δοκιμάστε το...!!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Ωραιος..Περασε με paypal ;; Η εβαλες balance ;[/QUO βολευει το ασυρματο η απλα ειναι για εφε?? για εχω χιαομι power bank 10400 προσφερει κατι η ασυρματη φορτιση πχ ταχυτητα, καλυτερη φορτιση η ειναι ενα εφε της τεχνολογιας? Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Ωραιος..Περασε με paypal ;; Η εβαλες balance ;[/QUO βολευει το ασυρματο η απλα ειναι για εφε?? για εχω χιαομι power bank 10400 προσφερει κατι η ασυρματη φορτιση πχ ταχυτητα, καλυτερη φορτιση η ειναι ενα εφε της τεχνολογιας? Για μενα εφε σιγα με το καλωδιακι δλδ τι γινεται ειναι κοπος; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Ωραιος..Περασε με paypal ;; Η εβαλες balance ;[/QUO βολευει το ασυρματο η απλα ειναι για εφε?? για εχω χιαομι power bank 10400 προσφερει κατι η ασυρματη φορτιση πχ ταχυτητα, καλυτερη φορτιση η ειναι ενα εφε της τεχνολογιας? Βολεύει οταν πας στο δωματιο,ειναι θεοσκοτεινα και κοιμαται η γυναικα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts