STATYSS Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 δες οπως σου ειπα ακομα και οταν ειναι σε kill switch αν το fastboot βλεπει το κινητο σου, θα πρεπει να γυρισει στην εντολη που εδωσες το σειριακο του κινητου σου δινω την εντολη adb devices και μου βγαζει μηνυμα list of devices attached μαλλον δν το βλεπει..!!γμτ την τρελα μου.!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 fastboot devices λεμε, ποιο adb δεν εισαι σε adb Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 fastboot devices λεμε, ποιο adb δεν εισαι σε adb λοιπον. εγω ανοιχτο το cmd. ειμαι στο c: η στην επιφανεια εργασιας μου ,..δινω fastboot devices.. και δεν κανει τπτ. δεν γραφει τπτ απο κατω...!! κανω κατι λαθος.?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 λοιπον. εγω ανοιχτο το cmd. ειμαι στο c: η στην επιφανεια εργασιας μου ,..δινω fastboot devices.. και δεν κανει τπτ. δεν γραφει τπτ απο κατω...!! κανω κατι λαθος.?? Στο φάκελο που θα ανοίξεις το command line πρέπει να έχεις μέσα το fastboot.exe... Και δοκίμασε fastboot devices να δεις αν το βλέπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) Στο φάκελο που θα ανοίξεις το command line πρέπει να έχεις μέσα το fastboot.exe... Και δοκίμασε fastboot devices να δεις αν το βλέπει oxi παιδια δν τον βλεπει με την καμια ομως..!! σε λιγο ανεβασα δειτε..!! Edited October 26, 2015 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 ωραια σε αυτη την οθονη βαλε το καλωδιο και βαρα την εντολη, τι σου βγαζει? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 ωραια σε αυτη την οθονη βαλε το καλωδιο και βαρα την εντολη, τι σου βγαζει? τιποτα απολυτως. προχωραει απλα παρακατω ο κερσορας.! θες να σου δωσω ενα teamvier να μπεις να γραψεις και συ.? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Την εβδομάδα που μας πέρασε η LG ανακοίνωσε ότι θα είναι η πρώτη που θα δώσει αναβάθμιση σε non-Nexus συσκευή. Αυτή την εβδομάδα ήταν να ξεκινήσει η αναβάθμιση του LG G4 από την Πολωνία, κάτι που είχε κάνει και πέρσι με το LG G3. Τελικά όμως η LG με νέα ανακοίνωση κάνει γνωστό ότι παγώνει η αναβάθμιση της ναυαρχίδας. Η αναβάθμιση πάει πίσω εξαιτίας «τεχνικών λόγων», χωρίς να αναφέρονται ποιοι είναι αυτοί. Η LG δεν αναφέρθηκε σε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά υποθέτουμε πως παρουσιάστηκαν διάφορα bugs ή και πιο σοβαρά προβλήματα. Η παύση του update επιβεβαιώθηκε μέσω Facebook σε σχόλιο χρήστη που ρώτησε για το update. http://techblog.gr/mobile/lg-g4-android-marshmallow-update-paused-6332/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Την εβδομάδα που μας πέρασε η LG ανακοίνωσε ότι θα είναι η πρώτη που θα δώσει αναβάθμιση σε non-Nexus συσκευή. Αυτή την εβδομάδα ήταν να ξεκινήσει η αναβάθμιση του LG G4 από την Πολωνία, κάτι που είχε κάνει και πέρσι με το LG G3. Τελικά όμως η LG με νέα ανακοίνωση κάνει γνωστό ότι παγώνει η αναβάθμιση της ναυαρχίδας. Η αναβάθμιση πάει πίσω εξαιτίας «τεχνικών λόγων», χωρίς να αναφέρονται ποιοι είναι αυτοί. Η LG δεν αναφέρθηκε σε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά υποθέτουμε πως παρουσιάστηκαν διάφορα bugs ή και πιο σοβαρά προβλήματα. Η παύση του update επιβεβαιώθηκε μέσω Facebook σε σχόλιο χρήστη που ρώτησε για το update. http://techblog.gr/mobile/lg-g4-android-marshmallow-update-paused-6332/ Ισχυει;νομιζω οτι τελικα το δωσανε το update Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 παιδια θελω να κανω το UI ιδιο με του στοκ android, μπορει να με βοηθησει καποιος πως να το κανω? εστω τα εικονιδια Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Καλησπέρα. Κάποιο Bluetooth που να ταιριάζει καλά με τη συσκευή;; Έχω ενα παλιό itech αλλά δε με ακούνε πολύ καλά. Σκέφτομαι plantronics Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Καλησπέρα. Φορτιστές ασύρματοι όπως αυτός κάνουν για το G4; http://www.skroutz.gr/products/show/21183258 Στη λίστα με τις συμβατές Qi συσκευές του 2015 έχει το G3 αλλά όχι το G4.. Πιστεύω ότι κάνει. Γιατί όχι; Έναν ίδιο έχω παραγγείλει και εγώ από eBay. Τον περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 παιδια γνωριζει κανεις κανα καλο smartwach που να χρησιμοποιει σε g4 να μου πρωτεινη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Πιστεύω ότι κάνει. Γιατί όχι; Έναν ίδιο έχω παραγγείλει και εγώ από eBay. Τον περιμένω. Για δωσε link,ελεγα και γω να φερω εναν. παιδια γνωριζει κανεις κανα καλο smartwach που να χρησιμοποιει σε g4 να μου πρωτεινη? Αλλαξα moto g k lg watch r. Το Lg κλασεις ανωτερο,βεβαια δεν βολευτηκα κανενα γενικοτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Καλησπέρα. Κάποιο Bluetooth που να ταιριάζει καλά με τη συσκευή;; Έχω ενα παλιό itech αλλά δε με ακούνε πολύ καλά. Σκέφτομαι plantronics sbh50 sony πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 παιδια θελω να κανω το UI ιδιο με του στοκ android, μπορει να με βοηθησει καποιος πως να το κανω? εστω τα εικονιδια Υπάρχουν στο play store. Ψάξε για LG home themes Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Την εβδομάδα που μας πέρασε η LG ανακοίνωσε ότι θα είναι η πρώτη που θα δώσει αναβάθμιση σε non-Nexus συσκευή. Αυτή την εβδομάδα ήταν να ξεκινήσει η αναβάθμιση του LG G4 από την Πολωνία, κάτι που είχε κάνει και πέρσι με το LG G3. Τελικά όμως η LG με νέα ανακοίνωση κάνει γνωστό ότι παγώνει η αναβάθμιση της ναυαρχίδας. Η αναβάθμιση πάει πίσω εξαιτίας «τεχνικών λόγων», χωρίς να αναφέρονται ποιοι είναι αυτοί. Η LG δεν αναφέρθηκε σε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά υποθέτουμε πως παρουσιάστηκαν διάφορα bugs ή και πιο σοβαρά προβλήματα. Η παύση του update επιβεβαιώθηκε μέσω Facebook σε σχόλιο χρήστη που ρώτησε για το update. http://techblog.gr/mobile/lg-g4-android-marshmallow-update-paused-6332/ Δοθηκε το update τελικα στην Πολωνια το Σαββατο...αλλα οχι μεσω ΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Δοθηκε το update τελικα στην Πολωνια το Σαββατο...αλλα οχι μεσω ΟΤΑ Πιστεύω ότι απ το να δώσει κάτι που θα έχει θέματα απλά για να λέει ότι είναι η πρώτη καλύτερα έτσι που δείχνει ότι σέβεται τους user της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Πιστεύω ότι απ το να δώσει κάτι που θα έχει θέματα απλά για να λέει ότι είναι η πρώτη καλύτερα έτσι που δείχνει ότι σέβεται τους user της. Δεν δεν καταλαβαίνω τι εννοείς Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Από σήμερα κάτοχος του g4,μετά από πολύ καιρό ξανά πίσω σε lg οι πιο παλιοί θα με θυμούνται από το νήμα του εξαιρετικού g2 και του μετρίου g3 ας ελπισω ότι το g4 θα με κρατήσει στο νήμα όπως και το g2.εντυπώσεις σε λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Από σήμερα κάτοχος του g4,μετά από πολύ καιρό ξανά πίσω σε lg οι πιο παλιοί θα με θυμούνται από το νήμα του εξαιρετικού g2 και του μετρίου g3 ας ελπισω ότι το g4 θα με κρατήσει στο νήμα όπως και το g2.εντυπώσεις σε λίγες μέρες. καλως σε βρηκαμε.. αλλοι ερχονται και αλλοι φευγουν......κλαιωωωωωωω.... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Έλα ρε θα βρεις άκρη,τι το ήθελες και ξεκλειδωσες τον bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Μα πηγε και φλασαρε Μ rom χωρις να φλασαρει bootloader :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Μα πηγε και φλασαρε Μ rom χωρις να φλασαρει bootloader :eek: α, ετσι πες το ρε φιλε να καταλαβω τι εγινε. Λοιπον αδερφε, τσεκαρε οτι τα κανεις ολα σωστα και οτι drivers και ολα τα σχετικα δουλευουν , εν αναγκη βαλε αλλο κινητο σε fastboot και τσεκαρε οτι το κανεις σωστα. Αν απανταει σε fastboot το κινητο το σωζεις. Αν οχι δυσκολα, επικοινωνησε με τον μακαφη και δες αν σωζεται απο αυτους. Ερωτηση κρισεως, ΡΙΝ εβαλες ποτε στο προγραμμα αυτο? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 α, ετσι πες το ρε φιλε να καταλαβω τι εγινε. Λοιπον αδερφε, τσεκαρε οτι τα κανεις ολα σωστα και οτι drivers και ολα τα σχετικα δουλευουν , εν αναγκη βαλε αλλο κινητο σε fastboot και τσεκαρε οτι το κανεις σωστα. Αν απανταει σε fastboot το κινητο το σωζεις. Αν οχι δυσκολα, επικοινωνησε με τον μακαφη και δες αν σωζεται απο αυτους. Ερωτηση κρισεως, ΡΙΝ εβαλες ποτε στο προγραμμα αυτο? εννοειται οτι εχω βαλει πιν. τν εχω αλλαξει μεχρι τωρα 3 φορες.. οι drivers tis lg ειναι κομπλε επανω στο pc..! βοηθησε με λιγακι τι εννοεις να βαλς αλλο κινητο.? εχω ενα λενοβο. να ειναι ανοιχτο το κινητο και να το συνδεσω?? κλειστο? πως ακριβως.? στειλε μου ρε συ κ αν ειναι ευκολο ενα λικ να χανακατεβασω το fastboot....... ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δες λιγο εδω..τα κανω σωστα..?? το λενοβο ειναι σε βαση factory mode..!! http://postimg.org/image/5jnail54b/8e370407/ Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts