Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μολις συνειδητοποίησα οτι μετα το ρουτ ενω δέχομαι κανονικα σμσ δεν μπορω να στειλω. Καμια ιδεα;;;

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

προσοχη..!!

7 HD 7.0 Marshmallow edition (read all changes) Only Unlock Bootloader

kκαι εδω η καθαρη ρομ του seven μαγκες..καλα που υπαρχει κ αυτος..!!

https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347846322

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

λοιπον παιδια περασα android 6.0 και μπορω να πω οτι εχω απο την πρωτη μερα μεγαλη διαφορα στην μπαταρια προς το καλυτερο ...

η συσκευη ειναι σφαιρα αν και δεν ειχε προβλημα μου φαινεται λιγο πιο smooth...

φαινομενικα ειναι ολα ιδια αλλα μαλλον εχει γινει καλη δουλεια στην ριζα του android σε σχεση με lollipop...

root κανονικα οπως περιγραφει ο seven o οποιος αν και λιγο παλιοχαρακτηρας ειναι πραγματικα guru του LG

για δες λιγο η καμερα τι εκδοση ειναι?

Μπορειτε να περασετε την Android 6.0 ακομα και με κλειδωμενο bootloader

http://forum.xda-developers.com/g4/development/stock-h815-20a-stock-rom-t3233049

Edited by paok4270

Καλησπέρα σας...:)

Μετά από αρκετές δοκιμές και με λίγες εβδομάδες που έχω το G4,είμαι πολύ ευχαριστημένος,ειδικά με την κάμερα του καταπληκτική,και άμεσα συγκρίσιμη με την dslr μου,δηλαδή αν είχαν βάλει και "aperture" θα γινόταν μεγάλο μπούμ στο χώρο των ψηφιακών μηχανών...

Έχω αγοράσει 4 tempered glass,αλλά δεν...:( τελικά κατέληξα στην nillkin tempered glass 0.3 και όλα οκ,(είναι ένα θέμα που δεν είναι τόσο απλό)

Αγόρασα το κιτ της LG OEM που περιέχει: μπαταρία+θήκη μπαταρίας+φορτιστή,και λύθηκε το θέμα αυτονομίας,αλλά παρέχει και την καλύτερη φόρτιση για την μπαταρία μας,όσον αφορά τα mAh που μπορεί να πάρει...2980...:)

Έχω δυο ερωτήσεις μόνο.

1.Δουλεύω την εφαρμογή Here για off line που είναι πολύ καλή,αλλά ρουφήχτρα μπαταρίας 65-68% μήπως ξέρετε κάποια άλλη;

με ίδια καλά αποτελέσματα,αλλά ποιο ελαφριά;

2.Το φλάς του G4 τι χρώμα φωτός διαχέει; λευκό; ή κίτρινο; γιατί σε άλλα video βλέπω λευκό και σε άλλα κίτρινο,το δικό μου είναι κίτρινο,

αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν από την αρχή αυτό το χρώμα,ή άλλαξε μετά την V10d;

Καλησπέρα σας...

βρε παιδιά μπορεί κάποιος να πει τι χρώμα βγάζει το φλάς τελικά; λευκό; ή κίτρινο;

Thanks Alote

Edited by adad

Δεν νομίζω ότι φλασαροντας την πολωνεζικη 5.1 μπορείς να πάρεις την αναβάθμιση σε 6.0. Αν κάνω λάθος σε με διορθώσει κάποιος
All it takes is a swipe...

Παρακαλω επειγον πειτε μου που βαζω το ιμει της συσκευης να δω προελευση και ημερομηνια κατασκευης ευχαριστω.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Παρακαλω επειγον πειτε μου που βαζω το ιμει της συσκευης να δω προελευση και ημερομηνια κατασκευης ευχαριστω.

Το βάζεις εδώ:

http://sndeep.info/en

Ή κατεβάζεις αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo

για βοηθηστε μαγκιτες μου γιατι μαλλον εκανα μλκ.,? δν ξερω. κατεβασα την 7 ρομ του seven. μπηκα σε ρεκοβερυ εχω ξεκλειδωμενο bootloader. ειχα κατεβασει την ρομ του στην καρτα μου sd εκανα foul wipes και οταν εκανα ρεβοοτ δν ανοιγε το κινητοοοοοοοοοοοοο.....δν μπορω να μπω σε ρεκοβερυ να ξαναφλασαρω και προσπαθω με το flash tool περασω το αρχειο kdz και μου βγαζει το κινητο ασπρη οθονη και γραφει...download mode is disabled by kill switch ..!!

το σωνω η μπα..????

Αυτος ειναι ο καλυτερος χρονος μου μεχρι στιγμης,

http://imgur.com/Edg0fZz

All it takes is a swipe...

Με τι bootloader εισαι; Απο lollipop ή m;

με την λολλιποπ.. με boot μανισιο. δν τν πειραξα..!! φλασαρα την μαρσαλ και τελος.

Παιδιά καλησπέρα. Άρχισα να σκέφτομαι την αγορά ενός δίκαρτου και προσανατολίζομαι στο g4. Eίδα ότι το h818p παίζει σίγουρα στη χώρα μας και το έχουν και κάποιοι εδώ μέσα. Θα ήθελα να ρωτήσω πως πάει με μπαταρία σε σχέση με την "απλή" έκδοσηq; To η818n παίζει στη χώρα μας κανονικα; Είναι και τα δυο dual active ή μόνο το n variant;
Τhe end of an era...

http://s18.postimg.org/ed5qots5h/20151025_221033.jpg

http://s18.postimg.org/sxmtjnn45/20151025_221058.jpg

αυατ μου βγαζει οταν παω να μπω σε ρεκοβερυ και το αλλο οταν θελω να φλασαρω το αρχειο kdz

τα φωτα σας παρακαλω

Νομιζω οτι επρεπε να φλασαρεις πρωτα bootloader για android M καθως η 7 ειναι Μ. Τωρα λογικα με adb εντολες θα πρεπει να περασεις bootloader αλλα προσωπικα δεν ξερω να το κανω.Γραψε στο νημα του seven,απανταει αμεσως αν και ειναι λιγο περιεργιδης.Θα βρεις ακρη μην αγχωνεσαι.

Σε fastboot mode μπαινεις;;;;

Edited by Da_rudakos

δν μπουταρει. μενει καρφωμενο στο σημα τις lg..!!

πως δοκιμαζω να μπω σε fastboot??

Edited by STATYSS

How to Boot into Fastboot Mode on LG G4 with the help of its Hardware Buttons:

First of all, turn off the smartphone;Then, press and hold the Power and Volume Up keys at the same time for about 6 or 7 seconds;Plug in the USB cable for your smartphone and connect it to your PC;Release the keys only when the download mode is being displayed.

Θα πρέπει να περασεις με adb εντολες bootloader recovery κλπ..

How to Boot into Fastboot Mode on LG G4 with the help of its Hardware Buttons:

First of all, turn off the smartphone;Then, press and hold the Power and Volume Up keys at the same time for about 6 or 7 seconds;Plug in the USB cable for your smartphone and connect it to your PC;Release the keys only when the download mode is being displayed.

Θα πρέπει να περασεις με adb εντολες bootloader recovery κλπ..

ναι ..οπως οταν φλασαρουε το αρχει kdz.. θελει να ειμαστε σε fastboot mode. δες λιγο ποιο πανω τις εικονες μου. δν μπορω να μπω...!! με adb να περασω.. αλλα δεν το βλεπει το pc

Παιδιά καλησπέρα. Άρχισα να σκέφτομαι την αγορά ενός δίκαρτου και προσανατολίζομαι στο g4. Eίδα ότι το h818p παίζει σίγουρα στη χώρα μας και το έχουν και κάποιοι εδώ μέσα. Θα ήθελα να ρωτήσω πως πάει με μπαταρία σε σχέση με την "απλή" έκδοσηq; To η818n παίζει στη χώρα μας κανονικα; Είναι και τα δυο dual active ή μόνο το n variant;

Εγώ φίλε έχω το Η818Ρ....υποστηρίζει όλες τις μπάντες και την. 20(800) και στις 2 σιμ (dual 4g, dual standby-OΧΙ dual active)....

Σε σχέση με την απλή εκδοση με αυτούς που λένε ότι εχουν καλή αυτονομία είναι στα ίδια επίπεδα....με αυτούς που λένε ότι εχουν χάλια και δεν βγάζουν μέρα είναι πολύ καλύτερα...είναι στα επίπεδα του Note 4 που είχα...τι H818N Είναι το ίδιο τηλέφωνο και η μόνη διαφορά είναι Ίσως οι μπάντες του 4g(Ίσως έχει κάποιες λιγοτερες)

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

για δες λιγο η καμερα τι εκδοση ειναι?

Μπορειτε να περασετε την Android 6.0 ακομα και με κλειδωμενο bootloader

http://forum.xda-developers.com/g4/development/stock-h815-20a-stock-rom-t3233049

Προσοχη όμως. Δεν μπορούμε να μετά να φλασαρουμε μαμα ρομ 5.1 οπότε παει η εγγύηση

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

πού το βρίσκεις στην ελλάδα (το dual) ;

εγώ δεν το βλέπω καθόλου

http://s18.postimg.org/ed5qots5h/20151025_221033.jpg

http://s18.postimg.org/sxmtjnn45/20151025_221058.jpg

αυατ μου βγαζει οταν παω να μπω σε ρεκοβερυ και το αλλο οταν θελω να φλασαρω το αρχειο kdz

τα φωτα σας παρακαλω

τωρα διαβαζω πως το μηνυμα download mode is disabled by kill switch ειναι απο το mcaffe που ειχα ενεργοποιημενο....!! τι μπορω να κανω τωρα.? βοηθηστε γιατι εμεινα χωρις συσκευη

ακουσον ακουσον. πηρα μολις τηλ στην procordia και μου ειπαν να μου αλλαξουν πλακετα..με κοστος 169 ευρω. δν ξερουν τι σημαινει το μηνυμα << download mode is disabled by kill switch>>

xaxaaa..ωραιοι ειναι αυτοι..!!

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4