karafon Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Παιδια καλησπερα. Ειδα οτι καποιοι γραφετε οτι πηρατε τις τελευταιες μερες G4 συσκευη σειρ. 507-508 (προελευσης Ολλανδιας). Aπο ποιο σκρουτζομαγαζο την πηρατε? Δωστε τα φωτα σας. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Πάντως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις παρτίδες, όλα ίδια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Πάντως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις παρτίδες, όλα ίδια είναι. Παιδιά Βοήθεια, μόλις άνοιξα το κουτί σφραγισμένο ηταν Όλα οκ ζελατίνα κλπ αλλά το σακουλάκι της μπαταρίας ήταν ανοιγμένο... Τι κάνω; Το κινητό είναι 509 παρτίδα Vodafone branded. Τα φώτα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_lateralus Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλησπέρα παιδιά κάτοχος g4 κ εγώ από σήμερα και δηλώνω ενθουσιασμένος! Παρτίδα 508 από Ολλανδία σε μαύρο δέρμα. Μάλλον off topic η ερώτηση: το να μένει το κινητό στην τροφοδοσία αφού φτάσει στο 100% είναι κακό για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Παιδιά Βοήθεια, μόλις άνοιξα το κουτί σφραγισμένο ηταν Όλα οκ ζελατίνα κλπ αλλά το σακουλάκι της μπαταρίας ήταν ανοιγμένο... Τι κάνω; Το κινητό είναι 509 παρτίδα Vodafone branded. Τα φώτα σας Δεν νομίζω ότι τρέχει και κάτι... Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλησπέρα στην παρέα.Χρήστης του G4 εδώ κι ένα μήνα περίπου και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος. Σήμερα έβαλα και το wireless sticker στο δερμάτινο καπάκι και δουλεύει μια χαρά. Από εδώ το πήρα για όποιον ενδιαφέρεται. http://www.ebay.com/itm/311392108528?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT http://s10.postimg.org/dtx8vz5a1/IMG_20151023_221613.jpg capture screen Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_stantinos Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Έκανα σύνδεση με usb για να πάρω τις φωτο και κάτι άλλα αρχεία αλλά μια συνδέεται μια αποσυνδέεται. Το δοκίμασα και σε δεύτερο υπολογιστή με το μαμα usb αλλά πάλι τα ίδια. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα η έχω θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλησπέρα. Επειδή το παλιό μου κ αγαπημένο s2 με άφησε για πάντα σήμερα το πρωί, εως την Δευτέρα πρέπει να έχω άλλη συσκευή. Είμαι μεταξύ του Huawei p8 και του G4 Σας παρακαλώ πολύ , επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω σεντόνια, ζητώ ενημέρωση για την συσκευή σας. Όλα καλά; Κάποιο πρόβλημα; Και το κυριότερο , υποστήριξη από xda ικανοποιητική; Σας ευχαριστώ Φίλε μου έγω λέω με κλειστά μάτια το g4 είναι σε όλα καλύτερο αλλά και το sar στο Huawei είναι στο θεό!!!! και το τηλέφωνο θα σου φανεί σφαίρα μετά το s2!!!άπο θέμα xda δεν βλέπω να χρειάζεται κάτι άλλο έχουν κάνει φοβερή δουλειά στο software η lg!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Αν κατάλαβα καλά για stock αναφέρεσαι σε αυτήν την μέθοδο έτσι http://forum.xda-developers.com/g4/general/guide-lg-g4-stock-firmware-to-stock-kdz-t3107848 Nai αυτο είναι Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Έκανα σύνδεση με usb για να πάρω τις φωτο και κάτι άλλα αρχεία αλλά μια συνδέεται μια αποσυνδέεται. Το δοκίμασα και σε δεύτερο υπολογιστή με το μαμα usb αλλά πάλι τα ίδια. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα η έχω θέμα; Na κανείς εγκατάσταση τους drivers tis lg..! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Κατοχος απο χτες και εγω εχω ενα θεμα στο τζι 2 οποιοδηποτε σελιδα η λινκ μπορεις να το βαλεις συντομευση στην αρχικη οθον η εδω δεν γινεται αυτο;Επισης πως παιρνει στγμιοτυπο οθονης; Edited October 23, 2015 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adad Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλησπέρα σας...:) Μετά από αρκετές δοκιμές και με λίγες εβδομάδες που έχω το G4,είμαι πολύ ευχαριστημένος,ειδικά με την κάμερα του καταπληκτική,και άμεσα συγκρίσιμη με την dslr μου,δηλαδή αν είχαν βάλει και "aperture" θα γινόταν μεγάλο μπούμ στο χώρο των ψηφιακών μηχανών... Έχω αγοράσει 4 tempered glass,αλλά δεν...:( τελικά κατέληξα στην nillkin tempered glass 0.3 και όλα οκ,(είναι ένα θέμα που δεν είναι τόσο απλό) Αγόρασα το κιτ της LG OEM που περιέχει: μπαταρία+θήκη μπαταρίας+φορτιστή,και λύθηκε το θέμα αυτονομίας,αλλά παρέχει και την καλύτερη φόρτιση για την μπαταρία μας,όσον αφορά τα mAh που μπορεί να πάρει...2980...:) Έχω δυο ερωτήσεις μόνο. 1.Δουλεύω την εφαρμογή Here για off line που είναι πολύ καλή,αλλά ρουφήχτρα μπαταρίας 65-68% μήπως ξέρετε κάποια άλλη; με ίδια καλά αποτελέσματα,αλλά ποιο ελαφριά; 2.Το φλάς του G4 τι χρώμα φωτός διαχέει; λευκό; ή κίτρινο; γιατί σε άλλα video βλέπω λευκό και σε άλλα κίτρινο,το δικό μου είναι κίτρινο, αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν από την αρχή αυτό το χρώμα,ή άλλαξε μετά την V10d; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Έκανα σύνδεση με usb για να πάρω τις φωτο και κάτι άλλα αρχεία αλλά μια συνδέεται μια αποσυνδέεται. Το δοκίμασα και σε δεύτερο υπολογιστή με το μαμα usb αλλά πάλι τα ίδια. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα η έχω θέμα; Βρες από το σάιτ της LG Και κατέβασε το LG bridge Είναι το επίσημο πρόγραμμα της LG Για συνδεση με υπολογιστή και περιέχει και όλους τους απαραίτητους drivers....μετά λογικά θα είσαι οκ..μ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατοχος απο χτες και εγω εχω ενα θεμα στο τζι 2 οποιοδηποτε σελιδα η λινκ μπορεις να το βαλεις συντομευση στην αρχικη οθον η εδω δεν γινεται αυτο;Επισης πως παιρνει στγμιοτυπο οθονης; Στιγμιότυπο οθόνης όπως ολες οι android συσκευές με ταυτόχρονο πατημένο το power button & volume down button... Για το άλλο δεν γνωρίζω... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Κατοχος απο χτες και εγω εχω ενα θεμα στο τζι 2 οποιοδηποτε σελιδα η λινκ μπορεις να το βαλεις συντομευση στην αρχικη οθον η εδω δεν γινεται αυτο;Επισης πως παιρνει στγμιοτυπο οθονης; Screenshot τραβας και απο τα toggles, πατας στο quick memo και μετα αριστερα το τικ και πατας gallery και αποθηκευεται αυτοματα. Οταν συνδεω το κινητο στο pc μετα δεν μου βγαζει το εικονιδιο να κανω αποσυνδεση. Το βγαζει μονο στην επιλογη ptp. Ειναι νορμαλ αυτο? Τους drivers τους εχω βαλει κανονικα. Edited October 23, 2015 by lefteris112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 ναι αργει πολυ,και μετα κολλανε διαφορα στις λειτουργιες του κινιτου,δεν το συνιστω,απλως πηρα γευση,τελειο το περιεχομενο της ρομ! Hd 6.3 3d xposed full G4 tweaksbox και αρκετά άλλα...περασμένα με flashfire και δεν κολλάει καμία λειτουργία της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλησπέρα στην παρέα.Χρήστης του G4 εδώ κι ένα μήνα περίπου και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος. Σήμερα έβαλα και το wireless sticker στο δερμάτινο καπάκι και δουλεύει μια χαρά. Από εδώ το πήρα για όποιον ενδιαφέρεται. http://www.ebay.com/itm/311392108528?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ] πως την πηρες ,εμενα μεσω paypal δεν την κανει την αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλημέρα σε όλους. Παιδιά παράγγειλα κι εγώ το G4 τελικά (μετάβαση από G2) και ψάχνω κάποιο tempered glass αξιόλογο που να μην έχει προβλήματα; Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο; Επίσης θέλω να πάρω τη circle case, αλλά όχι της LG (ξεφεύγει στα χρήματα). Αξίζουν οι παραπλήσιες που κυκλοφορούν στο ebay; Τις επηρεάζει το tempered glass; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλησπέρα στην παρέα.Χρήστης του G4 εδώ κι ένα μήνα περίπου και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος. Σήμερα έβαλα και το wireless sticker στο δερμάτινο καπάκι και δουλεύει μια χαρά. Από εδώ το πήρα για όποιον ενδιαφέρεται. http://www.ebay.com/itm/311392108528?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT http://s10.postimg.org/dtx8vz5a1/IMG_20151023_221613.jpg capture screen Μπαίνει εύκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 πως την πήρες ,εμένα μέσω paypal δεν την κάνει την αγορά. Είχα λεφτά στο paypal balance Μπαίνει εύκολα; Πανεύκολα!!!!!!!!!!!! Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Marshmallow is here finally! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3232240 Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Μόλις κατέβασα και τη φλασαρω Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Μόλις κατέβασα και τη φλασαρω θα περιμενω την 7 του seven..!! Edited October 24, 2015 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Μαγκες για ασυρματη φορτιση εφαρμοζουμε την ταινια πισω απο το καπακι αλλα μηπως την φοραει ηδη?? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης επειδη ειμαι λιγο πισω απο ανδροιντ τηλεφωνα αν απλα περασω αλλη ρομ πχ του 7 π διαβαζω, χανω την εγγυηση?? θελει κ ρουτ η απλα μπορω να βαλω την ρομ?? Με το flash tools την βαζω?? Εχει κανεις να μου προτεινει καμια καλη δοκιμασμενη ρομ?? Η να περιμενω το mars... Κ μετα?? Σας ευχαριστω Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 πως την πηρες ,εμενα μεσω paypal δεν την κανει την αγορα. Εγώ τον τελευταίο μήνα έχω κάνει αγορά με paypal. Έχω prepare eurobank δηλωμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 εγω με moneysafe ολα κανονικα παιδια..εχω αγορασει ολα τα αξεσουαρ του κινητου μας απτο ebay.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts