Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα.

Ειδα οτι καποιοι γραφετε οτι πηρατε τις τελευταιες μερες G4 συσκευη σειρ. 507-508 (προελευσης Ολλανδιας).

Aπο ποιο σκρουτζομαγαζο την πηρατε?

Δωστε τα φωτα σας.

Ευχαριστω.

Πάντως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις παρτίδες, όλα ίδια είναι.

Παιδιά Βοήθεια, μόλις άνοιξα το κουτί σφραγισμένο ηταν Όλα οκ ζελατίνα κλπ αλλά το σακουλάκι της μπαταρίας ήταν ανοιγμένο... Τι κάνω; Το κινητό είναι 509 παρτίδα Vodafone branded. Τα φώτα σας

Καλησπέρα παιδιά

κάτοχος g4 κ εγώ από σήμερα και δηλώνω ενθουσιασμένος! Παρτίδα 508 από Ολλανδία σε μαύρο δέρμα. Μάλλον off topic η ερώτηση: το να μένει το κινητό στην τροφοδοσία αφού φτάσει στο 100% είναι κακό για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας?

Παιδιά Βοήθεια, μόλις άνοιξα το κουτί σφραγισμένο ηταν Όλα οκ ζελατίνα κλπ αλλά το σακουλάκι της μπαταρίας ήταν ανοιγμένο... Τι κάνω; Το κινητό είναι 509 παρτίδα Vodafone branded. Τα φώτα σας

Δεν νομίζω ότι τρέχει και κάτι...

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Καλησπέρα στην παρέα.Χρήστης του G4 εδώ κι ένα μήνα περίπου και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος. Σήμερα έβαλα και το wireless sticker στο δερμάτινο καπάκι και δουλεύει μια χαρά.

Από εδώ το πήρα για όποιον ενδιαφέρεται.

http://www.ebay.com/itm/311392108528?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

http://s10.postimg.org/dtx8vz5a1/IMG_20151023_221613.jpg capture screen

NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520

Έκανα σύνδεση με usb για να πάρω τις φωτο και κάτι άλλα αρχεία αλλά μια συνδέεται μια αποσυνδέεται. Το δοκίμασα και σε δεύτερο υπολογιστή με το μαμα usb αλλά πάλι τα ίδια. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα η έχω θέμα;

Καλησπέρα.

Επειδή το παλιό μου κ αγαπημένο s2 με άφησε για πάντα σήμερα το πρωί, εως την Δευτέρα πρέπει να έχω άλλη συσκευή.

Είμαι μεταξύ του Huawei p8 και του G4

Σας παρακαλώ πολύ , επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω σεντόνια, ζητώ ενημέρωση για την συσκευή σας. Όλα καλά; Κάποιο πρόβλημα; Και το κυριότερο , υποστήριξη από xda ικανοποιητική;

Σας ευχαριστώ

Φίλε μου έγω λέω με κλειστά μάτια το g4 είναι σε όλα καλύτερο αλλά και το sar στο Huawei είναι στο θεό!!!! και το τηλέφωνο θα σου φανεί σφαίρα μετά το s2!!!άπο θέμα xda δεν βλέπω να χρειάζεται κάτι άλλο έχουν κάνει φοβερή δουλειά στο software η lg!!!!

Αν κατάλαβα καλά για stock αναφέρεσαι σε αυτήν την μέθοδο έτσι http://forum.xda-developers.com/g4/general/guide-lg-g4-stock-firmware-to-stock-kdz-t3107848

Nai αυτο είναι

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Έκανα σύνδεση με usb για να πάρω τις φωτο και κάτι άλλα αρχεία αλλά μια συνδέεται μια αποσυνδέεται. Το δοκίμασα και σε δεύτερο υπολογιστή με το μαμα usb αλλά πάλι τα ίδια. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα η έχω θέμα;

Na κανείς εγκατάσταση τους drivers tis lg..!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Κατοχος απο χτες και εγω εχω ενα θεμα στο τζι 2 οποιοδηποτε σελιδα η λινκ μπορεις να το βαλεις συντομευση στην αρχικη οθον

η εδω δεν γινεται αυτο;Επισης πως παιρνει στγμιοτυπο οθονης;

Edited by komias2
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλησπέρα σας...:)

Μετά από αρκετές δοκιμές και με λίγες εβδομάδες που έχω το G4,είμαι πολύ ευχαριστημένος,ειδικά με την κάμερα του καταπληκτική,και άμεσα συγκρίσιμη με την dslr μου,δηλαδή αν είχαν βάλει και "aperture" θα γινόταν μεγάλο μπούμ στο χώρο των ψηφιακών μηχανών...

Έχω αγοράσει 4 tempered glass,αλλά δεν...:( τελικά κατέληξα στην nillkin tempered glass 0.3 και όλα οκ,(είναι ένα θέμα που δεν είναι τόσο απλό)

Αγόρασα το κιτ της LG OEM που περιέχει: μπαταρία+θήκη μπαταρίας+φορτιστή,και λύθηκε το θέμα αυτονομίας,αλλά παρέχει και την καλύτερη φόρτιση για την μπαταρία μας,όσον αφορά τα mAh που μπορεί να πάρει...2980...:)

Έχω δυο ερωτήσεις μόνο.

1.Δουλεύω την εφαρμογή Here για off line που είναι πολύ καλή,αλλά ρουφήχτρα μπαταρίας 65-68% μήπως ξέρετε κάποια άλλη;

με ίδια καλά αποτελέσματα,αλλά ποιο ελαφριά;

2.Το φλάς του G4 τι χρώμα φωτός διαχέει; λευκό; ή κίτρινο; γιατί σε άλλα video βλέπω λευκό και σε άλλα κίτρινο,το δικό μου είναι κίτρινο,

αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν από την αρχή αυτό το χρώμα,ή άλλαξε μετά την V10d;

Βρες από το σάιτ της LG Και κατέβασε το LG bridge Είναι το επίσημο πρόγραμμα της LG Για συνδεση με υπολογιστή και περιέχει και όλους τους απαραίτητους drivers....μετά λογικά θα είσαι οκ..μ

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατοχος απο χτες και εγω εχω ενα θεμα στο τζι 2 οποιοδηποτε σελιδα η λινκ μπορεις να το βαλεις συντομευση στην αρχικη οθον

Στιγμιότυπο οθόνης όπως ολες οι android συσκευές με ταυτόχρονο πατημένο το power button & volume down button...

Για το άλλο δεν γνωρίζω...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Screenshot τραβας και απο τα toggles, πατας στο quick memo και μετα αριστερα το τικ και πατας gallery και αποθηκευεται αυτοματα.

Οταν συνδεω το κινητο στο pc μετα δεν μου βγαζει το εικονιδιο να κανω αποσυνδεση.

Το βγαζει μονο στην επιλογη ptp.

Ειναι νορμαλ αυτο? Τους drivers τους εχω βαλει κανονικα.

Edited by lefteris112

ναι αργει πολυ,και μετα κολλανε διαφορα στις λειτουργιες του κινιτου,δεν το συνιστω,απλως πηρα γευση,τελειο το περιεχομενο της ρομ!

Hd 6.3 3d

xposed full

G4 tweaksbox και αρκετά άλλα...περασμένα με flashfire και δεν κολλάει καμία λειτουργία της συσκευής.

Καλησπέρα στην παρέα.Χρήστης του G4 εδώ κι ένα μήνα περίπου και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος. Σήμερα έβαλα και το wireless sticker στο δερμάτινο καπάκι και δουλεύει μια χαρά.

http://www.ebay.com/itm/311392108528?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

]

πως την πηρες ,εμενα μεσω paypal δεν την κανει την αγορα.

Καλημέρα σε όλους. Παιδιά παράγγειλα κι εγώ το G4 τελικά (μετάβαση από G2) και ψάχνω κάποιο tempered glass αξιόλογο που να μην έχει προβλήματα; Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο; Επίσης θέλω να πάρω τη circle case, αλλά όχι της LG (ξεφεύγει στα χρήματα). Αξίζουν οι παραπλήσιες που κυκλοφορούν στο ebay; Τις επηρεάζει το tempered glass;

http://s10.postimg.org/dtx8vz5a1/IMG_20151023_221613.jpg capture screen

Μπαίνει εύκολα;

πως την πήρες ,εμένα μέσω paypal δεν την κάνει την αγορά.

Είχα λεφτά στο paypal balance

Μπαίνει εύκολα;

Πανεύκολα!!!!!!!!!!!!

NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Μόλις κατέβασα και τη φλασαρω

θα περιμενω την 7 του seven..!!

Edited by STATYSS

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Μαγκες για ασυρματη φορτιση εφαρμοζουμε την ταινια πισω απο το καπακι αλλα μηπως την φοραει ηδη??

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επισης επειδη ειμαι λιγο πισω απο ανδροιντ τηλεφωνα αν απλα περασω αλλη ρομ πχ του 7 π διαβαζω, χανω την εγγυηση?? θελει κ ρουτ η απλα μπορω να βαλω την ρομ?? Με το flash tools την βαζω?? Εχει κανεις να μου προτεινει καμια καλη δοκιμασμενη ρομ?? Η να περιμενω το mars... Κ μετα?? Σας ευχαριστω

i cant get no sleep

πως την πηρες ,εμενα μεσω paypal δεν την κανει την αγορα.

Εγώ τον τελευταίο μήνα έχω κάνει αγορά με paypal. Έχω prepare eurobank δηλωμένη

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4