Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο μπαταρια πως παει ρε παιδια γιατι στην αρχη που το ειχα παρει δεν εβγαζε μερα με τιποτα και ηταν και ο λογος που το εδωσα!!

Γεια χαρά,αύριο ή μεθαύριο θα έχω το κινητό στα χέρια μου και επειδή είναι η πρώτη android συσκευή μου είμαι λίγο χαμένος.Σημαντικό για μένα είναι η διάρκεια της μπαταρίας,είστε ικανοποιημένοι γενικά;Γιατί διαβάζω διάφορες απόψεις είτε για μεγάλη είτε για μικρή διάρκεια.Γενικά δε θέλω να ασχοληθώ με root αμέσως αλλά έχω βρει αυτό->http://forum.xda-developers.com/g4/orig-development/root-tmo-vzw-intl-variants-soon-root-lg-t3164765 , είναι σωστό; Έχετε δοκιμάσει root στη συσκευή και είδατε βελτίωση στην μπαταρία;Τέλος,έχετε να προτείνετε κάποιες εφαρμογές επειδή όπως είπα είμαι πρωτάρης στο android;

το ρουτ Δεν έχει καμία σχέση άμεση με την απόδοση της μπαταρίας.εφόσον είσαι αρχάριος στο android μην πειράζεις τίποτα.

Τελικα μονο εγω εχω το προβλημα με το mirrorlink;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Παιδιά πόση ώρα παίρνει να φορτίσει απο σχεδόν άδειο; ;

Σχεδόν 2 ώρες με τον απλό φορτιστή αλλά με fast charge το πολύ 1 Ώρα απο 0% σε 100% Και από 0% σε 65% σε 30 λεπτά....

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικα μονο εγω εχω το προβλημα με το mirrorlink;

Μάλλον φίλε...γιατί δεν πας μια βόλτα από το σερβις να σου φύγει και το άγχος?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

απο μπαταρια πως παει ρε παιδια γιατι στην αρχη που το ειχα παρει δεν εβγαζε μερα με τιποτα και ηταν και ο λογος που το εδωσα!!

Έχει την ίδια περίπου διάρκεια με το ΝΟΤΕ 4....εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ας έχω την dual SIM έκδοση....μου βγάζει άνετα 36 ώρες με 3 έως 3,5 ώρες οθόνη 4 μέιλ ανοιχτά και περίπου 2 ώρες τηλέφωνα....τι άλλο αν ζητησω...και έχω και άλλη μια μπαταρία για backup

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

μηπως ασχοληθηκε κανεις με ρουτ.? Η φοβαστε ακομη. ??χαχαα

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Quick charge. Φορτιστη απο που εχεις αγορασει? Ειναι ευκολο καποιο λινκ?

Ρε παιδια υπαρχει τροπος να εχω ολες τις εφαρμογες διαθέσιμες για διπλο παραθυρο διχως να χασψ εγγυηση.?

Και κατι ακομα .. Μαλλον κ προηγούμενος κατοχος πρεπει να εχει διαγράψει εφαρμογες οπως. Quickmemo health. Κλπ .. Αυτα μπορω να τα παρω πισω? Εχετε να προτεινεται καποιον καλο αντικαταστάτη του. Quickmemo ?

Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb

IPad Air 2 gold 64gb

Quick charge. Φορτιστη απο που εχεις αγορασει? Ειναι ευκολο καποιο λινκ?

Ρε παιδια υπαρχει τροπος να εχω ολες τις εφαρμογες διαθέσιμες για διπλο παραθυρο διχως να χασψ εγγυηση.?

Και κατι ακομα .. Μαλλον κ προηγούμενος κατοχος πρεπει να εχει διαγράψει εφαρμογες οπως. Quickmemo health. Κλπ .. Αυτα μπορω να τα παρω πισω? Εχετε να προτεινεται καποιον καλο αντικαταστάτη του. Quickmemo ?

Αν δεν είναι ρουτ το τηλέφωνο δεν μπορεί να τις έχει σβήσει, ίσως τις εχει απενεργοποιησει τσεκαρε το στο ρυθμίσεις-εφαρμογές. .

Με λίγα λόγια καθένας μας κρίνει ανάλογα με τις ανάγκες του.

Έτσι ακριβώς.ήμουνα ευχαριστημένος χρήστης σαμσουνγκ τα τελευταία 4 χρόνια, για μένα όμως η αποσπωμενη μπαταρία και η sd card ήταν κόκκινες γραμμές.πήγα σε g4 αντί για galaxy s 6, και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Για fast charger επειδή πολλοί έχουν ρωτήσει εγώ έχω αυτόν http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-N910F-Note-4-EP-TA20EWE-Original-Travel-Fast-Charger-White-Bulk.1109085.html Από το ΝΟΤΕ 4 ο οποίος λειτουργεί τέλεια και χωρίς υπερθερμανσεις....το μοντέλο είναι το Samsung EP-TA20EWE.... το παραπάνω κατάστημα είναι στο Αιγάλεω απ όπου και το πηρα Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καλωδιι χρησιμοποιεις κανονικα αυτο που ειχε το g4 ετσι ?

Ναι γιατί εχει καλύτερη ποιότητα από του Samsung....Και για να μην πω ότι καλύτερη ποιότητα και πάχος καλωδίου usb τουλάχιστον εγώ δεν έχω ξαναδεί....Α....και για όποιον το πάρει να ΜΗΝ περιμένει κατά την έναρξη ή την διάρκεια της φόρτισης να βγάλει μνμ ότι συνδέθηκε γρήγορος φορτιστής(όπως συνέβαινε στο ΝΟΤΕ)...θα το καταλάβει όταν μετά από 1 ώρα ακούσει τον ήχο της πλήρη φόρτισης...

Edited by tsiglas

Για fast charger επειδή πολλοί έχουν ρωτήσει εγώ έχω αυτόν http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-N910F-Note-4-EP-TA20EWE-Original-Travel-Fast-Charger-White-Bulk.1109085.html Από το ΝΟΤΕ 4 ο οποίος λειτουργεί τέλεια και χωρίς υπερθερμανσεις....το μοντέλο είναι το Samsung EP-TA20EWE.... το παραπάνω κατάστημα είναι στο Αιγάλεω απ όπου και το πηρα

Θα τον χτυπήσω αλλά δεν είναι κάπως περίεργο ή lg να μην έχει βγάλει το δικό της official ;

Θα τον χτυπήσω αλλά δεν είναι κάπως περίεργο ή lg να μην έχει βγάλει το δικό της official ;

Αν googlαρης λίγο θα δεις ότι η LG Δεν δήλωσε εξ αρχής ότι η συσκευη υποστηρίζει quick charge....Αυτό το έκανε η Qualcomm Και έπειτα το είπε και η LG δηλώνοντας ότι Στην συσκευασία Δεν θα υπάρχει ταχυφορτιστης.....τώρα γιατί δεν έβγαλε.....άγνωστο...πάντως για να ξέρετε και το ΝΟΤΕ 4 dual sim που είχα μου ήρθε με απλό φορτιστή και έτσι αγόρασα και μου έμεινε ο ταχυφορτιστης...

Εδώ έχω και ένα από τα καλύτερα tempered glass με τέλεια εφαρμογή σωστό touch φαντάστηκα κοψίματα (2 Ένα για το ακουστικό και ένα πολύ όμορφο για τον proximit+camera) http://www.mobilecenter.gr/4smarts-second-glass-tempered-glass-screen-protector-for-lg-g4.html

Ποια η γνωμη σας για την αυθεντικη quick circle θηκη της LG αν εξαιρεσουμε την υψηλη τιμη??
Poco X3 nfc 6/128

Ποια η γνωμη σας για την αυθεντικη quick circle θηκη της LG αν εξαιρεσουμε την υψηλη τιμη??

Φίλε μου είναι όλα τα λεφτά....χωρίς αυτήν θεωρώ το τηλέφωνο φτωχό και μέτριο σε ομορφιά....τα έχω γράψει άλλωστε λίγο πιο πίσω....δεινει στο τηλέφωνο την premium Εικόνα που του λείπει....το dual sim που έχω δεν υποστηρίζει wireless charge ούτε με την θήκη και παρόλα αυτά πήρα την θήκη με το wireless που είναι πιο ακριβη (αντικαταστη το πίσω καπάκι ενώ η άλλη μπαίνει πάνω από το πίσω καπάκι και είναι αρκετά πιο φτινη) και είναι όλα τα λεφτά με τον κύκλο και τις εφαρμογες....φανταστική....

Φίλε μου είναι όλα τα λεφτά....χωρίς αυτήν θεωρώ το τηλέφωνο φτωχό και μέτριο σε ομορφιά....τα έχω γράψει άλλωστε λίγο πιο πίσω....δεινει στο τηλέφωνο την premium Εικόνα που του λείπει....το dual sim που έχω δεν υποστηρίζει wireless charge ούτε με την θήκη και παρόλα αυτά πήρα την θήκη με το wireless που είναι πιο ακριβη (αντικαταστη το πίσω καπάκι ενώ η άλλη μπαίνει πάνω από το πίσω καπάκι και είναι αρκετά πιο φτινη) και είναι όλα τα λεφτά με τον κύκλο και τις εφαρμογες....φανταστική....

Ευχαριστω φιλε...Κατατοπιστικοτατος...;):D

Poco X3 nfc 6/128

Αυτο για το καλώδιο ισχύει. Πραγματικά η lg. Εχει ακρος ποιοτικό καλώδιο.

Ψαχνω και εγω. Quickwindow. Που εχετε βρει ? Public kotsovolos. Σε 3 πολεις δεν εχουν ουτε μια

IPad Air 2 gold 64gb

Αυτο για το καλώδιο ισχύει. Πραγματικά η lg. Εχει ακρος ποιοτικό καλώδιο.

Ψαχνω και εγω. Quickwindow. Που εχετε βρει ? Public kotsovolos. Σε 3 πολεις δεν εχουν ουτε μια

Μπες στο Σκρουτζ η Best price βρες το πιο φθηνό αλλά δθαθεσικο....εγώ το πήρα από την κινητομανια στη Συγγρού...

Αν googlαρης λίγο θα δεις ότι η LG Δεν δήλωσε εξ αρχής ότι η συσκευη υποστηρίζει quick charge....Αυτό το έκανε η Qualcomm Και έπειτα το είπε και η LG δηλώνοντας ότι Στην συσκευασία Δεν θα υπάρχει ταχυφορτιστης.....τώρα γιατί δεν έβγαλε.....άγνωστο...πάντως για να ξέρετε και το ΝΟΤΕ 4 dual sim που είχα μου ήρθε με απλό φορτιστή και έτσι αγόρασα και μου έμεινε ο ταχυφορτιστης...

Εδώ έχω και ένα από τα καλύτερα tempered glass με τέλεια εφαρμογή σωστό touch φαντάστηκα κοψίματα (2 Ένα για το ακουστικό και ένα πολύ όμορφο για τον proximit+camera) http://www.mobilecenter.gr/4smarts-second-glass-tempered-glass-screen-protector-for-lg-g4.html

Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Το γυαλί του λινκ που δίνεις, το τοποθέτησες εύκολα; σου άφησε καθόλου φουσκάλες πάνω μετά την εφαρμογή του;

Σε τι χρωμα την εχεις φιλε μου ?

Ξερεις τι ? Θελω να την δω απο κοντα εστψ μια φορα πριν παραγγείλω γιατι την ειχα παθει στο g2. Με τα χρωματα

IPad Air 2 gold 64gb

Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Το γυαλί του λινκ που δίνεις, το τοποθέτησες εύκολα; σου άφησε καθόλου φουσκάλες πάνω μετά την εφαρμογή του;

Πανεύκολα και χωρις φουσκάλες....τελεια εφαρμογή.....αλλα θελει την προσοχη του όταν το βαζεις.....καλο καθαρησμα και τοποθετηση με 2 αυτοκόλλητα (πανω κατω για να το κρατας και να το προσγειοσεις με ακρiβεια...δες στο youtube) καμια διαφορα στο touch και στα χρωματα-φωτεινιτητα του τηλεφωνου

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε τι χρωμα την εχεις φιλε μου ?

Ξερεις τι ? Θελω να την δω απο κοντα εστψ μια φορα πριν παραγγείλω γιατι την ειχα παθει στο g2. Με τα χρωματα

Εγω εχω την ασημι που κανει κατι ανάγλυφα σχεδια σαν ρομβους μεσα....είναι παρα πολύ ωραια...εχω δει την λευκη,χρυση & μαυρη.....εκτος από την μαυρη που δεν μου αρεσε οι άλλες 3 (ασημι,λευκη,χρυση) είναι το χρωμα που λενε.....δες και εσυ στο youtube.....

Ναι αλλα εγω δεν σου ειπα να τις σβησεις από το gmail και τελος!!!!

Ειπα να τις περασεις στην μνημη τις συσκευης να τις σβησεις τελειως Από το gmail και να τις ξαναπεράσεις από την συσκευη στο gmail ξανα.....

Ξέρεις τι γίνεται; φοβάμαι να το κάνω αυτό γιατί αν μια στο εκατομμύριο γίνει η στραβή και κάτι δεν μεταφερθεί σωστά θα έχω πρόβλημα. Μιλάμε για 700 επαφές στο gmail και 2500 στον exchange server.

Διαπίστωσα όμως μετά από 2 -3 εγακαταστάσεις και απεγκαταστάσεις του Viber οτι μόνο με viber εγκατεστημένο παρουσιάζει το πρόβλημα.

Οπότε σε αυτή τη φάση το έβαλα τελείως και έστειλα μνμ στο support.

Δεν ξέρω αν θα μου απαντήσουν μιας και από ότι φαίνεται είμαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα.

Πάντως ελπίζω.

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4