alextrela Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Φαίνεται στην προσπάθεια να ελαφρίνουν όσο μπορούν την rom, άρχισαν να ξηλώνουν και χρήσιμα πράγματα!! :blink: Τι είναι αυτό? Light bleeding εννοούσε. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Light bleeding εννοούσε. Α, ΟΚ! Είπα και εγώ! Βρέθηκε και άλλο κουσούρι της οθόνης?? :lol: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Α, ΟΚ! Είπα και εγώ! Βρέθηκε και άλλο κουσούρι της οθόνης?? :lol: Βαρβάτο κουσούρι ειναι ετσι κι αλλιως,αν υπήρχε και αλλο ας το έκλεινε το μαγαζί καλύτερα.:lol: Έμενα αυτο με απέτρεψε στην αγορά του και δεν θα ήθελα με μπλέξω ειτε με service ειτε με ταλαιπωρία απο skroutzμαγαζο διοτι εμένα και πολυ ελαφρύ να ειναι με πειράζει και παίζει να μην το αναγνωρίσουν ως αιτία αντικατάστασης και να το φάω στην μάπα. Επομένως το αφήνω στην άκρη. Φοβήθηκε και το μάτι μου απο το service με το flex 2 πολλών παιδιών όποτε ας παει στην ευχή.:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Απλά ζητάς άνοιγμα στο μαγαζί κατευθείαν :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Δεν λεω να κανει μπαμ αλλα εντάξει, αν θα πρέπει να έχεις μαύρο φόντο, με max τον φωτισμό και σε τελείως σκοτεινό δωμάτιο και παλι να πρέπει να επιμείνεις για να δεις κάτι ελάχιστο, δεν ξερω αν μπορούμε να το πούμε πρόβλημα! Τουλάχιστον εγω δεν θα το έλεγα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Παντως εγω παιδια ειχα πολυ ασχημη εμπειρια με το G4. Δεν μου εκατσε καλα απο την αρχη με την πρωτη συσκευη στην οποια την αλλαξα με καινουρια λογω εντονο bleeding. Η αλλη που πηρα μεν πολυ καλυτερη απο την πρωτη στο θεμα αυτο και ειπα να την κρατησω οπως και εκανα. Προχθες 11ατη μερα με το τηλ ανακαλυψα στην οθονη 4 καμμενα pixel. Δυστυχως η απογοητευση πηγε στα υψη και πλεον μη δικαιουμενος DOA μιας και ιχυει για μονο 7 μερες το πηγα πισω και το στειλανε στην LG. Τους ειπα για πιστωση μιας και η συσκευη ειναι με τις ζελατινες ακομα αλλα μαλλον δυσκολο το βλεπω. Βασικα οτι και να γινει για μενα εχει τελειωσει μιας και ξενερωσα πολυ ασχημα. Ειτε το φτιαξουν ειτε μου δωσουν αλλο το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. Αν αλλαξουν οθονη μολις το παρω θα το πουλησω κατευθειαν σε πολυ καλη τιμη δια του λογου αυτου. Αλλιως παλι το καινουριο θα πουληθει σε πιο αναβασμενη τιμη. Δυστυχως δεν ηταν για μενα το G4 οσο και αν ηθελα να το εχω .:( Edited June 26, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Παντως εγω παιδια ειχα πολυ ασχημη εμπειρια με το G4. Δεν μου εκατσε καλα απο την αρχη με την πρωτη συσκευη στην οποια την αλλαξα με καινουρια λογω εντονο bleeding. Η αλλη που πηρα μεν πολυ καλυτερη απο την πρωτη στο θεμα αυτο και ειπα να την κρατησω οπως και εκανα. Προχθες 11ατη μερα με το τηλ ανακαλυψα στην οθονη 4 καμμενα pixel. Δυστυχως η απογοητευση πηγε στα υψη και πλεον μη δικαιουμενος DOA μιας και ιχυει για μονο 7 μερες το πηγα πισω και το στειλανε στην LG. Τους ειπα για πιστωση μιας και η συσκευη ειναι με τις ζελατινες ακομα αλλα μαλλον δυσκολο το βλεπω. Βασικα οτι και να γινει για μενα εχει τελειωσει μιας και ξενερωσα πολυ ασχημα. Ειτε το φτιαξουν ειτε μου δωσουν αλλο το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. Αν αλλαξουν οθονη μολις το παρω θα το πουλησω κατευθειαν σε πολυ καλη τιμη δια του λογου αυτου. Αλλιως παλι το καινουριο θα πουληθει σε πιο αναβασμενη τιμη. Δυστυχως δεν ηταν για μενα το G4 οσο και αν ηθελα να το εχω .:( Κρίμα φίλε cocous, από την αρχή δεν σου έκατσε.... Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Κρίμα φίλε cocous, από την αρχή δεν σου έκατσε.... αστα να πανε εχω σκασει απο την στεναχωρια μου μιλαμε. Και το ηθελα τοσο πολυ. Τι να πω. Απογοητευτικα εντελως. Edited June 26, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Σε καταλαβαίνω για το ξενερωμα αλλα αν πραγματικά το ήθελες τόσο, δωσε του μια τελευταία ευκαιρία. Και φυσικά θα παραλάβεις απο το service μετα απο έλεγχο για άψογη εμφάνιση και λειτουργία της οθονης. Δεν θα δεχτείς τιποτα λιγότερο. Δες το και σαν ευκαιρία για να εχεις αψογη οθονη. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 αστα να πανε εχω σκασει απο την στεναχωρια μου μιλαμε. Και το ηθελα τοσο πολυ. Τι να πω. Απογοητευτικα εντελως. Χαλαρωσε φίλε γιατί η ζωή έχει τεράστιες δυσκολίες. Μακάρι ενα κινητο που δε σου έκατσε καλά να είναι από τα μοναδικά σου προβλήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Αντε ρε παιδιά κάθεστε και σκατε για τα τηλέφωνα. Δε βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας κι άλλοι σκάνε πχ που πήραν branded η ελαττωματικη συσκευή. Γεροί να μαστε αυτά δεν είναι προβλήματα Edited June 26, 2015 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 αστα να πανε εχω σκασει απο την στεναχωρια μου μιλαμε. Και το ηθελα τοσο πολυ. Τι να πω. Απογοητευτικα εντελως. No good deed goes unpunished!! και εσύ έχεις βοηθήσει τόσους πολλά σε τόσα πολλά θέματα στο thread του G3. Σε ένα περιβάλλον ατελείωτης μιζέριας εσύ light bleeding... με την καλή έννοια. Κρίμα για την ταλαιπωρία σου και μακάρι η τύχη να σου ισορροπήσει αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Ευχαριστω για το κουραγιο αγορινες. Τι να πω. Απλα ειναι η τρελλα μου και πραγματικα και το παραμικρο να εχουν μετά ξενερωνω. Ειδωμεν. Θα κανω λιγο υπομονη και μολις ερθει αναλογα και τι εχει γινει θα πραξω. Αλλα σιγουρα αν προκειται για αλλαγή οθονης θα το πουλησω. Αν μου δωσουν αλλο ισως και να το σκεφτω. Να στε καλα. Αλλα ρε παιδια αυτα τα ρημαδια τα πιξελ δεν φαινονταν. Κατα τυχη προσεξα καποια στιγμη κατι και μεχρι να μπορεσω να εστιασω και να καταλαβω μου βγηκανε τα ματια. Μετα πηρα μεγενθυτικο φακο και ειδα ολη την οθόνη βρίσκοντας 4 συνολικα. Αλλα ετσι δεν τα εβλεπα. Ομως υπήρχαν και με τιποτα δεν θα το δεχομουνα. Edited June 26, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 αστα να πανε εχω σκασει απο την στεναχωρια μου μιλαμε. Και το ηθελα τοσο πολυ. Τι να πω. Απογοητευτικα εντελως. Σε καταλαβαίνω απόλυτα.αλλά δεν αξίζει,πάρε το πίσω και πούλα το,απλά. Lg ποτέ αγορά στους 2-3 πρώτους μήνες. Τα hardware problems δυστυχώς μας ξενερώνουν. ασε πού για μένα η συσκευή μου φαίνεται πολύ φτηνή στο χέρι και η άποψη μου δεν αλλάζει με τίποτα,δυστυχώς έχασε και την κομψότητα,οπότε κι εμένα η lg,από πελάτη,τουλάχιστον για φέτος. Δεν μου έκανε το κλικ σε κανένα θέμα,αλλά οταν πάει στα 350 θα είναι καλή πρόταση.σύντομα δηλαδή.στα 500συν με τίποτα. Φυσικά προσωπική μου άποψη αυτή και γνώμη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Σε καταλαβαίνω απόλυτα.αλλά δεν αξίζει,πάρε το πίσω και πούλα το,απλά. Lg ποτέ αγορά στους 2-3 πρώτους μήνες. Τα hardware problems δυστυχώς μας ξενερώνουν. ασε πού για μένα η συσκευή μου φαίνεται πολύ φτηνή στο χέρι και η άποψη μου δεν αλλάζει με τίποτα,δυστυχώς έχασε και την κομψότητα,οπότε κι εμένα η lg,από πελάτη,τουλάχιστον για φέτος. Δεν μου έκανε το κλικ σε κανένα θέμα,αλλά οταν πάει στα 350 θα είναι καλή πρόταση.σύντομα δηλαδή.στα 500συν με τίποτα. Φυσικά προσωπική μου άποψη αυτή και γνώμη. Οσο για το hardware και παιδικές ασθενειες ισχυει παντου νομιζω αλλα εδω ισως λιγο παραπανω. Αλλα το ρημαδι παει πολυ smooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Όχι δεν είναι παραπάνω γιατί σε άλλα υπάρχουν περισσότερες και δε διορθώνονται κιόλας. Αν τόσο πολύ σε χαλάει η αλλαγή οθόνης και θέλεις να το πουλήσεις μην κάνεις λάθος και πάρεις χειρότερο τηλέφωνο ακριβότερο και με μεγαλύτερες...ασθένειες. Δες το p8 . Κοιτα μου αρεσουν τα Lg και πιστεψε με ειμαι ικανος να το δωσω και να περιμενω κανα 2 μηνες και να το ξαναπαρω. Βεβαια διαβάζοντας και τα υπάρχων θεματακια που θα έχει εαν έχει. Απλα αυτην την στιγμη με αφησε κρεμασμενο. Πραγματικα καμμενα πιξελ απο lg δεν περιμενα ειδικα σε τηλ οπως το G4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Καμένα πιξελ σε όλες τις εταιρείες γίνονται, δεν είναι κάτι πρωτότυπο και σίγουρα όχι εύκολα εντοπισημο Να χαίρεσαι που είναι LG και δίνει εγγύηση μηδέν πιξελ σε όλες τις οθόνες της ;) Αλλες εταιρείες κάνουν τους κινέζους ακόμα και σε πανάκριβες τηλεοράσεις Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Εγώ θα έλεγα να χαίρεσαι πού εχει την procordia εδώ,πολύ καλό service. Τι να πω,υπομονή.αφού σού αρέσει τόσο το g4,μην το δώσεις για τίποτα αλλο. Αν μελλοντικά χτύπα ξύλο βγάλει κάτι αλλο,εσύ ξέρεις. Απλά τσεκάρε για bleeding με κάποιο πρόγραμμα για screen test πού αφαιρεί τα on screen buttons. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Εγώ θα έλεγα να χαίρεσαι πού εχει την procordia εδώ,πολύ καλό service. Τι να πω,υπομονή.αφού σού αρέσει τόσο το g4,μην το δώσεις για τίποτα αλλο. Αν μελλοντικά χτύπα ξύλο βγάλει κάτι αλλο,εσύ ξέρεις. Απλά τσεκάρε για bleeding με κάποιο πρόγραμμα για screen test πού αφαιρεί τα on screen buttons. Δεν ξερω αν πηγε εκει. Εμενα μου ειπανε οτι πηγε στην Ελληνικη Αντιπροσωπεία. Ξερεις τι? Φοβαμαι το ανοιγμα γενικως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Σας έβγαλα στα 450 ευρώ το leader Brown άθικτο χωρίς κανένα πρόβλημα από όσα αναφέρονται και δεν το τιμησατε. Τι να σας κάνω? Τηλέφωνο 10 ημερών. Χαχαχα. Πέρα από την πλάκα το τηλέφωνο χωρίς τα προβλήματα που αναφέρουν τα παιδιά είναι πραγματικά εξαιρετικό. Μάλλον έπεσα σε σωστή παρτίδα τι να πω. Πάντως πιστεύω ότι θα διορθωθεί το πράγμα σε επόμενες παρτίδες. Έστω και μεταχειρισμενο αφού πρώτα το τσεκάρετε δείτε το και πάρτε το. Το δικό μου έφυγε, και δεν το λέω για αυτό. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 λοιπον καθε τρεις και λιγο μου βγαζει διαδρομη να παω σπιτι ... και κατι αλλα πως κλεινουν αυτα ? που ξερει που μενω? με κλειστη την τοποθεσια μου περιεργα πραγματα ..... με παρακολουθει το κινητο κατι αλλο εκανε σημερα παραξενο στο γοογλε αλλα δεν το θυμαμαι τωρα αν το ξανα δω θα σας το πω Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 λοιπον καθε τρεις και λιγο μου βγαζει διαδρομη να παω σπιτι ... και κατι αλλα πως κλεινουν αυτα ? που ξερει που μενω? με κλειστη την τοποθεσια μου περιεργα πραγματα ..... με παρακολουθει το κινητο κατι αλλο εκανε σημερα παραξενο στο γοογλε αλλα δεν το θυμαμαι τωρα αν το ξανα δω θα σας το πω Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το google now? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το google now? το εψαξα κατι καρτες ενεργοποιημενες ηταν απο το γοογλε ναου οπως ειπες ! εδω και κατι ωρες δεν εβγαλε τπτ θα το τσεκαρω και αυριο ολη μερα βεβαια Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Καλημέρα και καλά control!:lol: Νομίζω ότι είναι μοναδικό αυτό που συμβαίνει με την τιμή του συγκεκριμένου τηλεφώνου! Στα 466 ευρώ, άμεσα διαθέσημο. Έχει τρελή πτώση η τιμή του! Έτσι όπως πάει το βλέπω στα 400 πριν τον Αύγουστο, τιμή η οποία βέβαια είναι τρελό VFM. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Ναι όντως αν και εγώ θα έδινα τα λίγα παραπάνω(όπως και έκανα) και θα έπαιρνα αυτό με το δερμάτινο πίσω καπάκι,είναι άλλη αίσθηση και νομίζω τα 490€ περίπου που έχει τώρα είναι μικρή η διαφορά Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts