Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όποιον ενδιαφέρεται έφερε μπαταρία η procordia. 14,5 ευρώ. Πήρα μια και είμαι ήσυχος ότι και να γίνει. Το βολικό να αλλάζεις μπαταρία είναι και ο λόγος που δεν πήγα σε Samsung s6. Όπως και η κάρτα βέβαια.

Μονο μπαταρία ή έχει και το battery kit ώστε να μην χρειάζεται να είμαι δίπλα στην μπριζα x2;;;

Εγω που το δοκιμασα παντως ειμαι οκ

Ας ελπισουμε να μην το εχει κανενας απο μας.

Καλημέρα σε όλους.

Ειμαι κι εγώ κατοχος απο χθες της συσκευης.Μια ερωτησούλα γρηγορη για οποιον ξερει.

Η ενταση του ραδιοφώνου είναι πολύ χαμηλή ,δηλαδή στο τερμα η ενταση και απλά ακους.

Στις υπόλοιπες εφαρμογές μουσική ,παιχνιδια κλπ η ενταση ειναι ακρως ικανοποιητικη μόνο στο fm radio

Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως το παρουσιάζουν δηλαδή εάν δεν κρατάς καλά το τηλέφωνο ενδεχομένως να μην αναγνωρίσει την κίνηση.

Μου έχει συμβεί αλλά όταν κράτησα το τηλέφωνο λίγο πιο καλά κανένα πρόβλημα.

Παιδια ρωτησα και χθες αλλα δεν πηρα απαντηση. Το τηλ εαν το εχεις απενεργοποιημενο και το συνδεσεις στον φορτιστη ανοιγει σε εσας?

Παιδια ρωτησα και χθες αλλα δεν πηρα απαντηση. Το τηλ εαν το εχεις απενεργοποιημενο και το συνδεσεις στον φορτιστη ανοιγει σε εσας?

Συμβαίνει σε εμένα!! Οπότε κάνω το εξής : συνδέω πρώτα τον φορτιστή και μετά το σβήνω (που σπάνια το σβήνω, γιατι σχεδόν πάντα το βάζω σε λειτουργεία πτήσης). Αυτό πρέπει να είναι κάποιο κουσούρι που λογικά σε κάποια αναβάθμιση θα διορθωθεί.

Ναι και μενα ανοιγει μονο του με usb απο αυπολογιστη.Αν το εχεις ομως συνδεδεμενο με το usb και το σβησεις μετα δεν αναβει μονο του.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά αυτο με την ενταση του ραδιοφωνου ,καμια απαντηση???

Ευχαριστώ.

Συμβαίνει σε εμένα!! Οπότε κάνω το εξής : συνδέω πρώτα τον φορτιστή και μετά το σβήνω (που σπάνια το σβήνω, γιατι σχεδόν πάντα το βάζω σε λειτουργεία πτήσης). Αυτό πρέπει να είναι κάποιο κουσούρι που λογικά σε κάποια αναβάθμιση θα διορθωθεί.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις

Ναι και μενα ανοιγει μονο του με usb απο αυπολογιστη.Αν το εχεις ομως συνδεδεμενο με το usb και το σβησεις μετα δεν αναβει μονο του.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά αυτο με την ενταση του ραδιοφωνου ,καμια απαντηση???

Ευχαριστώ.

Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως το παρουσιάζουν δηλαδή εάν δεν κρατάς καλά το τηλέφωνο ενδεχομένως να μην αναγνωρίσει την κίνηση.

Μου έχει συμβεί αλλά όταν κράτησα το τηλέφωνο λίγο πιο καλά κανένα πρόβλημα.

Κανένα πρόβλημα από εμένα, αυτό είναι κάτι που το ψάχνουν η ψειρες! Εάν σου τύχει κάτι τέτοιο απλούστατα το πας για αντικατάσταση! Ξανά λέμε μην σου τύχει

Greek Android & iOS users (FB group)

Παιδια μια διευκρίνιση.

Το Lg g4 εχει dual led flash η οχι.

Διοτι σε μενα προσωπικα αναβη μονο το πανω ledaki ενω το αλλο ξερω ειναι κατι σαν αισθητηρας χρωματων.

Ειναι ετσι η οχι γιατι αλλοι λενε οτι θελουν.

@etf13

Που έχει χαμηλό ήχο στα ακουστικά η στο ηχείο??

Γενικά όταν θα έχεις συνδεδεμένο τα ακουστικά θα πας στης ρυθμίσεις για τον ήχο και θα βρεις ένταση ήχου θα έχει μπάρες αυξομειώσεις ήχων κλήσης, εισερχόμενης κλήσης κ.α, θα έχει και ρύθμιση ήχου για τα ακουστικά (Hands Free).

@cocous

Μόνο LED έχει, το από κάτω σαν αισθιτήρας μου κάνει.

Edited by maarinos

@etf13

Που έχει χαμηλό ήχο στα ακουστικά η στο ηχείο??

Γενικά όταν θα έχεις συνδεδεμένο τα ακουστικά θα πας στης ρυθμίσεις για τον ήχο και θα βρεις ένταση ήχου θα έχει μπάρες αυξομειώσεις ήχων κλήσης, εισερχόμενης κλήσης κ.α, θα έχει και ρύθμιση ήχου για τα ακουστικά (Hands Free).

@cocous

Μόνο LED έχει, το από κάτω σαν αισθιτήρας μου κάνει.

Στα ακουστικα έχει χαμηλό ήχο στο ηχείο παιζει τουμπανο.αυτο με τις μπαρες το εκανα απο πριν δε νομιζω να ειναι τοσο απλο

@etf13

Δοκίμασες με άλλα ακουστικά???

Update

@etf13

Όχι δεν την έχω την συσκευή...

Edited by maarinos

Σημερα προσπαθησΑ να ερθω σε τηλ επαφη με καιζερ για να το παραγγειλω αλλα δεν επιασα γραμμη :( Βαρεσα κοφτες απο τα νευρα με το κωλο ι φον.... Φφφφφ τωρα απο εβδομαδα Αμα ημουν αθηνα με την μιΑ ντου μεσα στο μαγαζι θα εκανα

νεος κατοχος απο σημερα παιδια, πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις :) αν εχετε να προτεινετε καμια θηκη σιλικονης με καλη εφαρμογη και ενα tempered glass, ευχαριστω:)

Παιδια μια διευκρίνιση.

Το Lg g4 εχει dual led flash η οχι.

Διοτι σε μενα προσωπικα αναβη μονο το πανω ledaki ενω το αλλο ξερω ειναι κατι σαν αισθητηρας χρωματων.

Ειναι ετσι η οχι γιατι αλλοι λενε οτι θελουν.

Έτσι όπως τα ξέρεις είναι φίλε μου :)

Ρε σεις οποιος μπορει ας δει αυτο που λεω για την ενταση του ραδιοφωνου σε σχεση με τη μουσικη ας πουμε να δω αν εχω προβλημα οντως.Αν ειναι να το παω πισω κριμα ειναι.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Ρε σεις οποιος μπορει ας δει αυτο που λεω για την ενταση του ραδιοφωνου σε σχεση με τη μουσικη ας πουμε να δω αν εχω προβλημα οντως.Αν ειναι να το παω πισω κριμα ειναι.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Eλα αγορινα μου και μενα τα ιδια κανει. Στην μουσικη παιζει πιο δυνατα απο το ραδιοφωνο ;)

νεος κατοχος απο σημερα παιδια, πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις :) αν εχετε να προτεινετε καμια θηκη σιλικονης με καλη εφαρμογη και ενα tempered glass, ευχαριστω:)

Θηκη χωρις καμια σκεψη spiegen παρε την καλη την dual layer. Κανενα 30ρι εχει τωρα για tempered glass δεν γνωριζω αλλα στο ebay. Θα βρεις μπολικα !

Παιδιά δεν είναι κουσούρι, φυσιολογικό είναι θεωρώ, και το θυμάμαι σε όλα τα LG που έχω συναντήσει

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4