alucard82 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 φιλε μου μαλλον εχεις θεμα,εγω σημερα με lg flex 2 και μια ωρα πλοηγηση με gps δεν ξεπερασε τους 50c και εχει και τον 810 επεξεργαστη,θα το πηγαινα για τεχνικο ελεγχο σιγουρα:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Και μενα κρυο ειναι το ρημαδι. Εδω σε antutu πανω απο 42 δεν παει και γενικα ειναι ψυχρο αλλα τωρα μου τα χαλασε. τωρα τραβαω βιντεο 4κ και μολις τελειωσει ανεβαζω temps. Edit: ακριβως μετα απο βιντεο σε θερμοκρασια χωρου 32 βαθμους εχω αυτες τις θερμοκρασιες Κανενα αλλο παλικαρι να μας δειξει λιγο ακριβως μετα απο 4κ βιντεο θερμοκρασιες? Μην το παω ασκοπα για αλλαγη? Ήδη έπρεπε να το είχες διωξει μόνο και μόνο από το bleeding στην οθόνη που είχες. Αφού έχεις ακόμα DOA αξιοποίησε το. Τώρα με τις θερμοκρασίες έδεσε το γλυκό. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Ήδη έπρεπε να το είχες διωξει μόνο και μόνο από το bleeding στην οθόνη που είχες. Αφού έχεις ακόμα DOA αξιοποίησε το. Τώρα με τις θερμοκρασίες έδεσε το γλυκό. To ετοιμασα και ελπιζω να μην αλλαξω γνωμη και να εχω καλα ξεμπερδεματα διοτι ειναι το δευτερο που θα τους παω πισω. Βασικα κατι που παρελειψα ειναι μια θηκη spigen που το φοραω, να παιζει ρολο στις θερμοκρασιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 To ετοιμασα και ελπιζω να μην αλλαξω γνωμη και να εχω καλα ξεμπερδεματα διοτι ειναι το δευτερο που θα τους παω πισω. Βασικα κατι που παρελειψα ειναι μια θηκη spigen που το φοραω, να παιζει ρολο στις θερμοκρασιες? μπορει να παίζει και αυτο εννοείτε.δοκιμασε το χωρις θηκη.βασικα πανε σε ενα μαγαζι και κανε οτι κανεις το δικο σου διπλα διπλα να δεις θερμοκρασιες.εγω νομιζω δεν εχεις προβλημα . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 (edited) Παιδια οπως ειπα και εχθες ενω με το τηλεφωνο δεν ειχα ποτε προβλημα θερμοκρασιας οσο και αν το ζορισα χρησιμοποιοντας το στον ηλιο μπροστα στο παρμπριζ του αυτοκινητου ανεβασε 58 βαθμους και εβγαλε μυνημα οτι θα κλεισει και οπως εκανε. Σημερα το ξαναδοκιμασα για κανα 20λεπτο αλλα οχι στο παρμπριζ και η θερμοκρασια εφτασε εως 52 βαθμους. Μετα εβαλα να τραβαει βιντεο για να δω τι θα κανει μιας και στην λιψη βιντεο ψιλοζεσταινεται και μετα απο 6 λεπτα μου ξαναβγαλε μυνημα και εκλεισε. Καταλαβαινω οτι εχει αρκετη ζεστη εξω αλλα σας φαινεται φυσιολογικο. Δοκιμασε καποιος κατι αντιστοιχο? Διοτι ειμαι σε διλλημα για το αν το παω για doa η οχι διοτι το πρωτο που το εστειλα doa ειχε πολυ bleeding ενω αυτο ειναι πολυ καλυτερο και δεν ξερω τι θα μου ρθει. Παρακαλω ζηταω την γνωμη σας διοτι βρισκομαι σε απογνωση και δεν ξερω τι να κανω. Το G3 ποτε δεν το ειχα δοκιμασει με τετοιες θερμοκρασιες και γι αυτο δεν εχω γνωμη για να συγκρινω. Ευχαριστω και περιμενω οποιος μπορει να με βοηθησει να αποφασισω. Να σημειωσω οτι ποτε δεν ειχα θεμα με την θερμοκρασια οσο και αν το ζορισα πλην αυτων εδω. [ATTACH]62201[/ATTACH] το g3 εμένα σήμερα βαρεσε κάτι 77αρια αλλά δεν έκλεισε. Κλασικά χαμηλωσε φωτεινότητα αλλά ήταν πολύ ζεστό η αλήθεια είναι :p έναν ελληνικό τον έφτιαχνε Edited June 16, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 (edited) η θηκη σιγουρα κραταει καποια θερμοκρασια ... αλλα σιγουρα οχι +12 βαθμους! δυστηχως εχει καποιο προβλημα η συσκευη .... παιδια ποτε δεν το εχω αντιμετωπίσει αυτο το προβλημα, μπορει η σαμμυ παντοφλιτσα να ζεματουσε και καποιες φορες να εβγαζα την μπαταρια απο μονος μου αν το ειχα για ωρα στον ηλιο ξεχασμενο ποτε δεν σταματησε η λειτουργια του ουτε στους -23 ουτε στους +40 μονο στους -23(ισος και παρακατω) βαρεσε error ο αισθητηρας θερμοκρασιας ! :Ρ αρκετες φορες αναρωτιεμαι αν τα σκρουτζομαγαζα - παρα εισαγωγες εχουν κατωτερης ποιοτητας κινητα απο οτι η αντιπροσωπεια στην χωρα μας οχι μονο για την lg αλλα γενικα σε ολες τις μαρκες υπαρχει περιπτωση ? Edited June 16, 2015 by ArGy-mObiLe Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) Κανενας αλλος να μου δειξει cpuz thermals αμεσως μετα απο 4κ βιντεο παρακαλω πολυ? Μπορει παρακαλω πολυ ο akizaki να μου πει αν το screenshot με τα thermal που τραβηξε ειναι ακριβως μετα απο 4κ βιντεο? Διοτι πραγματικα φαινονται πολυ ψυχρες και ειναι σαν να μην τραβηξε βιντεο διοτι τετοιες θερμοκρασιες παιζουν σε idle κατασταση. Και στο βιντεο σου λεει οτι δεν τραβάει πανω απο 5αλεπτο για να μην υπερθερμανθει. Απλα λεω στον φιλο διοτι και 10 λεπτα να καθυστερησε να παρει screenshot το τηλεφωνο κρυωνει αμεσως και για μενα ισως να παιξει σημαντικο ρολο στο να το παω πισω διοτι ακομα το σκεφτομαι. Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα και γω θα προσπαθουσα να βοηθησω οποιονδηποτε απο εσας με παρομοιο θεμα ειδικα αν χρειαζονταν μια συγκριση. Ευχαριστω. Edited June 17, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim78 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) Παιδιά εγώ πάλι πιστέυω πως οι ζέστες επιρρεάζουν όλες τις συσκευές στο να ανεβάζουν θερμοκρασίες. Το πόση ζέστη υπάρχει στο περιβάλλον παίζει σίγουρα κι αυτό το ρόλο του. Χρησιμοποιόντας το G3 μου κατακαλόκαιρο σε παραλίες κλπ ήταν ήδη ζεστό από μόνο του. Όχι τπτ φοβερό αλλά το ένιωθα τέλος πάντων. Έαν αρχιζα τα σερφαρισματα κλπ τότε ανέβαζε περισσότερο. Το χειμώνα αντιθέτως, έπρεπε να το ψιλοπαιδέψω για να ανεβάσει θερμ. κάπως. Το ίδιο πιστέυω οτι συμβαίνει και με άλλα κινητά, αλλά, παιδιά, δείτε το κι από άλλες συσκευές όπως υπολογιστές ή ενισχυτές, που ενώ βρίσκονται σε εσωτερικούς χώρους, το καλοκαίρι πάντα ζεσταίνονται περισσότερο. Τώρα θα μου πεις, την ίδια ενέργεια διαχειρίζονται με ένα κινητό; Οχι βέβαια, αλλά όσο να’ναι μια διαφορά στις θερμοκρασίες υπάρχει από χειμώνα σε καλοκαίρι, ζέστες και ήλιους. Επιπλέον, το G3 με κάποιες αναβαθμίσεις, ειχε βελτιωθεί αρκετά ως προς τις θερμοκρασίες. Το ίδιο πιστέυω οτι θα συμβεί και με το G4. Εδω, τα παιδιά που έχουν G Flex 2, με την 5.1.1 λένε πως το κινητό μεταμορφώθηκε σημαντικά προς το καλύτερο. Ένα κινητό που κάποιοι έλεγαν οτι είναι φούρνος. Εγώ με το G4 που έχω τώρα και με τη φυσιολογική χρήση που κάνω, φορώντας του και θήκη, εαν το χρησιμοποιήσω για κανά τέταρτο συνεχόμενα το νιώθω οτι ανεβάζει θερμοκρασία, σε φυσιολογικά επίπεδα. (δεν έχω μετρήσει βέβαια). Εάν το χρησιμοποιήσω σε παραλίες και γενικά σε ζεστό περιβάλλον, ή το αφήσω μέσα σε κανά αυτοκίνητο κατακαλόκαιρο, περιμένω να ζεσταθεί σημαντικά. Ακόμα και το S4 που είχα παλιά ανέβαζε θερμοκρασίες. Τέλος πάντων, το κινητό μολίς κυκλοφόρησε και σίγουρα στην πορεία θα βελτιωθεί. Οπότε, αυστηρά προσωπικά, δε θα ανησυχούσα με κάποια άνοδο της θερμοκρασίας. Τώρα, εάν ζεσταινόταν σε ενοχλητικό βαθμό, ασφαλώς κι εγώ δε θα το άφηνα έτσι... Edited June 17, 2015 by jim78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 @cocous απόλαυσε το G4 σου και μην χάνεις τον ύπνο σου, μην το ψάχνεις πολύ, όλες η συσκευές έχουν τα στραβά τους, εγώ πάλι θεωρώ πως φταει και η θήκη αλλά και η ζέστη, στο αυτοκίνητο μέσα όταν βαράει ο ήλιος μπορεί να φτάσει έως και 50 βαθμούς η θερμοκρασία του χώρου!! Άστο μια χαρά κινητό έχεις Δες το βίντεο φίλε μου Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Κανενας αλλος να μου δειξει cpuz thermals αμεσως μετα απο 4κ βιντεο παρακαλω πολυ? Μπορει παρακαλω πολυ ο akizaki να μου πει αν το screenshot με τα thermal που τραβηξε ειναι ακριβως μετα απο 4κ βιντεο? Διοτι πραγματικα φαινονται πολυ ψυχρες και ειναι σαν να μην τραβηξε βιντεο διοτι τετοιες θερμοκρασιες παιζουν σε idle κατασταση. Και στο βιντεο σου λεει οτι δεν τραβάει πανω απο 5αλεπτο για να μην υπερθερμανθει. Απλα λεω στον φιλο διοτι και 10 λεπτα να καθυστερησε να παρει screenshot το τηλεφωνο κρυωνει αμεσως και για μενα ισως να παιξει σημαντικο ρολο στο να το παω πισω διοτι ακομα το σκεφτομαι. Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα και γω θα προσπαθουσα να βοηθησω οποιονδηποτε απο εσας με παρομοιο θεμα ειδικα αν χρειαζονταν μια συγκριση. Ευχαριστω. Ακριβως μετα το βιντεο φιλε μου. Μην κοιτας θερμοκρασιες. Αν δεν σου σβηνει απο ζεστη οπως ειοες τοτε αστο. Μου εχει κανει τρομερη εντυπωση ποσο καλα ρολαρει η συσκευει ολα γινονται με αμεσα χωρις το παραμικρο. Ειχα κ το ς6. Τρομερη αναβαθμιση απο το g3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Θα κανω καποιες δοκιμες ακομα και χωρις θηκη να δω. Μακαρι φιλοι μου να πανε ολα καλα. Εκτος αυτων των 2 περιστατικων το κινητο δουλευε απροβληματιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Τπ πηρα και εγω εχθες μετα απο 2 χρονια με το G2.Ολα οκ ΚΑΜΕΡΑΡΑ αλλα την ζεστενει την παλαμη.Ακομα και με εντονο browsing. Πιστευω οτι με κανενα update θα στρωσει και δεν ξεχνω οτι εχουμε και ζεστες αυτες τις μερες. Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Tωρα που δοκιμασα σε 4κ έφτασε εως 42 βαθμους. Αλλα στον χωρο που ειμαι εχει 27 βαθμους. Σιγουρα παιζει ρολο και η ζεστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 καλημερα παιδια.παρακολουθω το νήμα του 4αρι μιας κ με ενδιαφερει το θεμα καμερα.Στο z2 που ειχα ανεβαζε θερμοκρασια και στα 4κ αλλα κ οταν το βαραγε ο ηλιος στο παμπριζ.Στο αλφα ομως που εχω δεν εχω δει κατι.Προχθες πήγα απο Αθηνα στην Δημητσανα πελλοπονησο και το τηλ ψηνοταν απο τον ηλιο στο ταμπλο 4 ωρες με τον πλοηγο να παιζει συνεχεια.Οκ οταν επιασα το τηλ ηταν ψησταρια,αλλα ουτε εσβησε ουτε μηνυματα περιεργα .Λειτουργουσε κανονικα.Και ολα τα σαμυ που περασαν απο το χέρια μου το ιδιο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) Tωρα που δοκιμασα σε 4κ έφτασε εως 42 βαθμους. Αλλα στον χωρο που ειμαι εχει 27 βαθμους. Σιγουρα παιζει ρολο και η ζεστη. Φίλε cocous σίγουρα παίζει ρόλο η ζέστη και πιο συγκεκριμένα και το g2 αλλά και το g3 που έχω τώρα σε καλοκαιρινή σεζόν ζεσταίνονται αρκετά !!! Σκέψου μόνο το ότι γενικότερα ζεσταίνονται πόσο μάλλον όταν οι θερμοκρασίες έξω αγγίζουν τους 33 βαθμούς !!! Τώρα το αν θα έπρεπε σε μη υψηλές θερμοκρασίες να ζεσταίνονται είναι άλλο θέμα.... Στα γράφω όλα αυτά γιατί και στο g2 που είχα αλλά και στο g3 τώρα παρατήρησα τις διαφορετικές θερμοκρασίες που έπιαναν οι συσκευές χειμώνα και καλοκαίρι .... Edited June 17, 2015 by razorkop Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) Κοιτα σε κανονικες συνθηκες δεν ειχα θεμα. Ομως μεσα στο αυτοκινητο με επιτηδες χωρις κλιματιστικο στο gps ειχα θεμα ειδικα την πρωτη φορα που το ειχα εκτεθιμενο στον ηλιο. Την δευτερη φορα που το ειχα διπλα μου δουλεψε αλλα οταν στα καπακια εβαλα να τραβηξει βιντεο τοτε παλι μου εβγαλε μηνυμα. Εντωμεταξυ εξω χτυπουσε 35+ και ητανε καταμεσημερο. Στο αυτοκινητο σιγουρα θα ειχε 40+. Εψαξα λιγακι και ειδα οτι υπαρχει αντίστοιχο thread για g3 με μηνυμα για υπερθερμανση ειδικα καλοκαιρινες μερες με χρηση Gps. Edited June 17, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Λοιπόν παίδες το κινητό από άποψη ρολαρισμα είναι φανταστικό. Lag αφαντο και χαίρεσαι να το κρατάς. Κυρίως την δερμάτινη έκδοση αλλά αυτά είναι απλά γούστα. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι την Δευτέρα με όχι ιδιαίτερο ζόρι είχε ανεβάσει αρκετά την θερμοκρασία του με χρήση 3g και όταν χρειάστηκε να απαντήσω σε κλήση το ακουστικό ελαφρώς ζεματαγε. Παρόλα αυτά δεν μου έβγαλε ένδειξη για υψηλή θερμοκρασία / ούτε πρόβλημα στην λειτουργία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Λοιπον πειτε μου λιγο για τελευταια φορα. Θερμοκρασια χωρου. Περιπου 30 βαθμους. Βιντεο 35αλεπτο με το κινητο στο μπαρμπριζ του λεωφορειου να το χτυπαει ο ηλιος επιτηδες χωρις θηκη. Ανωτερη θερμοκρασια που εφτασε το cpu 50-51 βαθμους χωρις να ειχε τασεις να ανεβασει αλλο. Δεν εκοψε εννοειται. Τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Λοιπον πειτε μου λιγο για τελευταια φορα. Θερμοκρασια χωρου. Περιπου 30 βαθμους. Βιντεο 35αλεπτο με το κινητο στο μπαρμπριζ του λεωφορειου να το χτυπαει ο ηλιος επιτηδες χωρις θηκη. Ανωτερη θερμοκρασια που εφτασε το cpu 50-51 βαθμους χωρις να ειχε τασεις να ανεβασει αλλο. Δεν εκοψε εννοειται. Τι λετε? Ελα ρε συ κοιτα να χαρεις την συσκευη σου κ μην το ψαχνεις. Μην ξεχνας οτι η συσκευη ειναι χωρις αναβαθμιση ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Ελα ρε συ κοιτα να χαρεις την συσκευη σου κ μην το ψαχνεις. Μην ξεχνας οτι η συσκευη ειναι χωρις αναβαθμιση ακομα. αστα να πανε εφιαλτης μου εγινε. Αλλα σημερα βαση αυτα που αναφερα πηγε αρκετα καλα. Τουλαχιστον ετσι νομιζω. Ειναι επειδη αν το παω για αλλαγη θα ειναι το τριτο που θα παρω. Το πρωτο ειχε αρκετο bleeding ενω σε αυτο ειναι σχεδον ανυπαρκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 30 υπο σκια. Μονο ιντερνέτ με 2g/3g Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 30 υπο σκια. Μονο ιντερνέτ με 2g/3g Μια απο τα ιδια και μενα με ιντερνετ μονο. Ακομα και σε youtube κτλ δεν ανεβαζει πανω απο 40. Αστο καλο. Μαλλον εχθες θα εκαιγε ο τοπος αλλα απο την αγωνια μου εκαιγα και γω ο ιδιος. Θα το κρατησω και βλεπουμε στην πορεια. Παντως ετσι περι αποψεων οποιος θελει ας δειξει κανα cpuz thermals για να υπαρχει και συγκριση καλο θα ειναι. Σε γενικες γραμμες ομως υπαρχει και αντιστοιχο Thread στο xda που αναφερονται σε high temps και ας ελπιζουμε σε update οτι ολα θα στρωσουν. Παντως σαν 64bit cpu φαινεται να εχει αλλα στανταρ. Ξεκιναει και δουλευει απο αρκετα χαμηλα 28 βαθμους περιπου τωρα καλοκαιριατικα αλλα τα ορια του ειναι στα 60 βαθμους. Καπως ετσι δουλευει και ο ιντελ. Και απο τι βλεπω και το flex 2 εχει παρομοιους αριθμους. Το θεμα ειναι ποσο γρηγορα ανεβαινουν στα ορια διοτι ειχαμε συνηθισει να βλεπουμε 70αρια και 80 αρια με ενα μονο antutu σε g3 ας πουμε και τωρα προσωπικα μου φαινεται παραξενο. EDIT: Ευχαριστω σε ολα τα παιδια που με βοηθησαν με τον τροπο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) Παιδιά θέλω να αγοράσω το g4 η οθόνη του λίγο πολύ θα έχει bleeding δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, και ποιο κατάστημα με προτείνετε για αγορά για να πεσώ σε unbranded τηλ.. έλεγα για το kaizershop έχει αγοράσει κανένας από το συγκεκριμένο κατάστημα. Edited June 17, 2015 by johntsia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Φιλε μου εγω που το πηρα απο eshop και unbranded ειναι καιμε καλυψε στο bleeding που ειχα την πρωτη φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Βασικά θα πρέπει να δεις και τι εφαρμογές έχεις. Στο παρελθόν υπήρχαν φαινόμενα που κάποιες εφαρμογές δεν κάθονταν καλά και το κινητό είχε είτε battery drain είτε αυξημένες θερμοκρασίες κοκ. Και από την στιγμή που δουλεύει καλά δεν θα το πειραζα στην θέση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts