Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚαλημερΑ απο την μια ζηλευω που καποιοι το εχετε στα χερια σας και εγω ακομα δεν το εχω δει ουτε σε καταστημα να το δω ζωντανα ! Πρωην κατοχος σ4 (μετανιωσα που το εδωσα) σκεφτομαι για να παρω lg g4 αλλα δεν βλεπω και πολυ καλα λογιΑ γενικα . αν και το g2. Το εχει κολλητος μου και μου αρεσε και με ελαφρη λογοσμικο οχι σαν τα σαμμυ φορτομενο με 15 εφαρμογες αχρηστες μπαταρια απαραδεκτη και πλεων αντιγραφη ιφον . Τεσπ το αλφα και το. Ωμεγα ειναι η οθονη δεν γινεται να μην ειναι "σωστη" και στο ποσο των 770€ με βλεπω για στροφη στο edge s6 One way Το βλεπω

ΚαλημερΑ απο την μια ζηλευω που καποιοι το εχετε στα χερια σας και εγω ακομα δεν το εχω δει ουτε σε καταστημα να το δω ζωντανα ! Πρωην κατοχος σ4 (μετανιωσα που το εδωσα) σκεφτομαι για να παρω lg g4 αλλα δεν βλεπω και πολυ καλα λογιΑ γενικα . αν και το g2. Το εχει κολλητος μου και μου αρεσε και με ελαφρη λογοσμικο οχι σαν τα σαμμυ φορτομενο με 15 εφαρμογες αχρηστες μπαταρια απαραδεκτη και πλεων αντιγραφη ιφον . Τεσπ το αλφα και το. Ωμεγα ειναι η οθονη δεν γινεται να μην ειναι "σωστη" και στο ποσο των 770€ με βλεπω για στροφη στο edge s6 One way Το βλεπω

Φιλαράκι skroutz.gr για να γλίτωσεις κανένα 200αρι, μια χαρά και εγγύηση έχουν όλα!! Ψάξε κανένα μεταχειρισμενο κάτω από 500ευρω!! Ευκαιρία είναι

Greek Android & iOS users (FB group)

Αν δεν το δω απο κοντα δεν το περνω τιμες σκρουτζ 530 .... Τι μεταχειρισμενο ρε φιλε ; Πλακα μου κανεις ; Μιας εβδομαδας κινητο....

Λοιπον παιδια σημερα εμεινα μαλ..κας με αυτο που ειδα.

Γενικα οσο και αν το ζορισα ποτε δεν ανεβασε πανω απο 50 βαθμους σαν τηλ.

Πριν λιγο το εβαλα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου για πλοηγηση και μετα απο 35 περιπου λεπτα η θερμοκρασια του cpu ανεβηκε στους 55 διοτι το χτυπουσε καργα ο ηλιος

Ομως σαν τηλ ητανε αρκετα ζεστο και σαν να μην εφτανε αυτο μου εβγαλε μήνυμα οτι ανεβασε θερμοκρασια και οτι αν συνεχισει η συσκευη θα απενεργοποιηθει για ασφαλεια. Και δεν περασε ενα λεπτο και εκανε απενεργοποιηση.

Τι κουφο αυτο και παλι? Απο τους 56 βαθμους; Tο G3 εφτανε 70 και 80 χωρις θεμα. Αλλα η αληθεια ειναι οτι στον ηλιο δεν το ειχα δοκιμάζει μιας και τωρα ανοιξε ο καιρος.

Βρε μπας και εχει κανα θεμα?

Αν ειναι να το παω πισω που ακομα εχω DOA.

Που να βρω καποιοννα συκγρινω?

Τι θερμοκρασία μπαταρίας είχες?

Και γω στο g2 βάραγα 70 & 80 στη cpu, αλλά η συσκευή έκαιγε μόνο μετά από καμιά ώρα συνεχούς τέτοιας χρήσης όταν και είχε φτάσει η μπαταρία στους 40-45 βαθμούς.

Αν δεν το δω απο κοντα δεν το περνω τιμες σκρουτζ 530 .... Τι μεταχειρισμενο ρε φιλε ; Πλακα μου κανεις ; Μιας εβδομαδας κινητο....

Αγορίνα εγώ πως το βρήκα μεταχειρισμενο κάτω από 500ευρω? Ψάξε λίγο και να είσαι με τα φράγκα στη τσέπη έτοιμος!! Με πιάνεις?

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και γω στο g2 βάραγα 70 & 80 στη cpu, αλλά η συσκευή έκαιγε μόνο μετά από καμιά ώρα συνεχούς τέτοιας χρήσης όταν και είχε φτάσει η μπαταρία στους 40-45 βαθμούς.

Το δοκίμασα πριν από λίγο, 32 βαθμούς σχεδων κρύο και μετά από αρκετή χρήση 36.6

Αγορίνα εγώ πως το βρήκα μεταχειρισμενο κάτω από 500ευρω? Ψάξε λίγο και να είσαι με τα φράγκα στη τσέπη έτοιμος!! Με πιάνεις?

εγω καταλαβαινω τι λες.. δεν καταλαβαινω τον λογο που θα το παρει και θα το πουλησει καποιος σε 10 μερες ... κατι δεν πηγε καλα κατι δεν του αρεσε κατι στραβο γενικα ποιος λογικος περνει κατι αξιας 770ευρω και το δινει σε 10 μερες ? προσωπικα το σ4 2 χρονια το κρατησα και ακομα μετανιωνω που το εδωσα επρεπε να το κρατησω μεχρι να "ματωσει" ! :D

εγω καταλαβαινω τι λες.. δεν καταλαβαινω τον λογο που θα το παρει και θα το πουλησει καποιος σε 10 μερες ... κατι δεν πηγε καλα κατι δεν του αρεσε κατι στραβο γενικα ποιος λογικος περνει κατι αξιας 770ευρω και το δινει σε 10 μερες ? προσωπικα το σ4 2 χρονια το κρατησα και ακομα μετανιωνω που το εδωσα επρεπε να το κρατησω μεχρι να "ματωσει" ! :D

Κανείς δε το παίρνει στα 770, αυτή η τιμή ισχύει στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας. Όλοι το πήραν στα 550 που είχε την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν είναι απαραίτητο να το δώσει κάποιος επειδή του έβγαλε πρόβλημα, σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που ενώ έχουν ήδη άλλη ναυαρχίδα, το αγόρασαν για να το δοκιμάσουν, δε τους έκανε και τώρα το πουλάνε προκειμένου να μη χάσουν πολλά χρήματα από τη πτώση της τιμής του στα σκρουτζομάγαζα.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Πρεπει να φτασε 50αρι διοτι το χτυπουσε ο ηλιος

Παντως αν εξαιρεσω αυτο που μαλλον ειναι φυσιολογικο αφου ηταν εκτεθημενο στον ηλιο το κινητο ειναι κορυφη τουλαχιστον για μενα. Αλλα και παλι οσων αφορα την αναγκαστικη απενεργοποιηση λογω θερμοκρασιας με πιο διαφορετικο τροπο θα δουλεψεις το gps αφου η βαση αυτοκινητου σχεδον ειναι παντα στο παρμπριζ. Αν θελεις να ταξιδεψεις θα πεις κατσε να βραδιάσει γιατι θα κλεισει το κινητο; Περιεργο.

Ειναι οντως έτσι; Εχω doa ακομα γι αυτο με τρωει. Παντως στα iphone γινεται το ιδιο που διαβασα το λινκ του φιλου που εδωσε πιο πριν.

Edited by cocous

Κανείς δε το παίρνει στα 770, αυτή η τιμή ισχύει στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας. Όλοι το πήραν στα 550 που είχε την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν είναι απαραίτητο να το δώσει κάποιος επειδή του έβγαλε πρόβλημα, σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που ενώ έχουν ήδη άλλη ναυαρχίδα, το αγόρασαν για να το δοκιμάσουν, δε τους έκανε και τώρα το πουλάνε προκειμένου να μη χάσουν πολλά χρήματα από τη πτώση της τιμής του στα σκρουτζομάγαζα.

+1 υπάρχουν πολλά άτομα που αλλάζουν τα κινητά σαν τα εσώρουχα

+1 υπάρχουν πολλά άτομα που αλλάζουν τα κινητά σαν τα εσώρουχα

Γιάννη το ξέρω φίλε γιατί προσπάθησα να το κάνω. Έχω χάσει αρκετά χρήματα έτσι και τώρα έφτασα στο σημείο να πω stop. Ωραίο είναι σαν hobby αλλά δυστυχώς δε μπορώ να το ακολουθήσω πλέον. Οπότε θα κάνω τη τελευταία αγορά (g4) και δε πρόκειται να το αλλάξω εκτός βέβαια και είναι τραγικό.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Παιδιά το απέκτησα κι εγώ σήμερα, σε titanium black, παρτίδα 505, τσέχικο. Παρολο που είναι πλαστικό, προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ. Εν ολίγοις, σαφής αναβάθμιση σε σχέση με το G3. Κατασκευη: Δείχνει και το νιώθεις γερό στο χέρι, χωρίς τριξίματα,στιβαρό. Οθόνη: Πάρα μα πάρα πολύ καλή, ωραία χρώματα, όσο πρέπει κορεσμένα.Δεν παρατηρήσα screen bleeding. Ηχείο: Ικανοποιητικά δυνατό και με καθαρό ήχο, μάλλον ένα κλικ δυνατότερο απ του G3. Ταχύτητα απόκρισης και έναρξης εφαρμογών : Προσωπικά, ό,τι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου, αστεία γρήγορο θα έλεγα. Lag πραγματικά απειροελάχιστο, κάποιοι ίσως δεν το προσέξουν καν. Θερμοκρασία: παστατεύοντας το κατά το αρχικό setup για μιαμιση ωρα περιπου και με max φωτεινότητα, ανέβασε θερμοκρασία περίπου (οχι τοσο πολύ) σαν G3. Φυσικά σχεδόν όλα τα κινητά αν τα παιδεύεις για ώρα θερμαίνονται και προσωπικά το θεωρώ φυσιολογικό κατά τη διάρκεια έντονης χρήσης. Μπαταρία: Είμαι στην πρώτη φόρτηση. Με απενεργοποιημένους όλους τους περιττούς συγχρονισμούς και με φυσιολογική χρήση, χωρίς gaming, με περιστασιακό σερφάρισμα και κοινων.δίκτυα, flight mode τη νύχτα, περιμένω να δώσει μιάμιση μέρα. Δίκτυο: Δε μπορώ ακόμα να πώ ακριβώς, αλλά είναι μάλλον στο μέσο όρο δλδ ικανοποιητικλη λήψη. Ακουστικό : δεν το έχω τεστάρει, μιας κ χρησιμοποιώ bluetooth :p Camera : δε χρειάζεται να πω κάτι, δεκάδες reviews τα λένε όλα! Εάν παρατηρήσω τπτ κουλό ή περιέργο, θα επανέλθω!

αυτο το χομπυ ειναι πεταμενα λεφτα για εμενα (τεχνολογια....)

βεβαια και εγω πεταω πολλα παραπανω λεφτα απο οτι εχει μια ναυαρχιδα καθε 3 μηνες για το χομπυ μου γιατι το θεωρω σωστο :Ρ

παιδια θα κανω λιγο υπομονη (εχω το κακο να τα θελω ολα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ) μολις παει στα 480 απο σκρουτζ το παραγγελνω μεχρι τοτε θα το εχω δει και σε κανενα μαγαζι πως ειναι απο κοντα παντως εχω βρει θηκη για το κινητο και το tempered glass ... υπαρχει και το πλαν Β σ6 edge ειπαμε !

μεχρι τοτε ειμαι με ενα ι φον 4ρι δανεικο .....

περνω και μια γευση απο ιφον ! παραλληλα

Παιδιά το απέκτησα κι εγώ σήμερα, σε titanium black, παρτίδα 505, τσέχικο. Παρολο που είναι πλαστικό, προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ. Εν ολίγοις, σαφής αναβάθμιση σε σχέση με το G3. Κατασκευη: Δείχνει και το νιώθεις γερό στο χέρι, χωρίς τριξίματα,στιβαρό. Οθόνη: Πάρα μα πάρα πολύ καλή, ωραία χρώματα, όσο πρέπει κορεσμένα.Δεν παρατηρήσα screen bleeding. Ηχείο: Ικανοποιητικά δυνατό και με καθαρό ήχο, μάλλον ένα κλικ δυνατότερο απ του G3. Ταχύτητα απόκρισης και έναρξης εφαρμογών : Προσωπικά, ό,τι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου, αστεία γρήγορο θα έλεγα. Lag πραγματικά απειροελάχιστο, κάποιοι ίσως δεν το προσέξουν καν. Θερμοκρασία: παστατεύοντας το κατά το αρχικό setup για μιαμιση ωρα περιπου και με max φωτεινότητα, ανέβασε θερμοκρασία περίπου (οχι τοσο πολύ) σαν G3. Φυσικά σχεδόν όλα τα κινητά αν τα παιδεύεις για ώρα θερμαίνονται και προσωπικά το θεωρώ φυσιολογικό κατά τη διάρκεια έντονης χρήσης. Μπαταρία: Είμαι στην πρώτη φόρτηση. Με απενεργοποιημένους όλους τους περιττούς συγχρονισμούς και με φυσιολογική χρήση, χωρίς gaming, με περιστασιακό σερφάρισμα και κοινων.δίκτυα, flight mode τη νύχτα, περιμένω να δώσει μιάμιση μέρα. Δίκτυο: Δε μπορώ ακόμα να πώ ακριβώς, αλλά είναι μάλλον στο μέσο όρο δλδ ικανοποιητικλη λήψη. Ακουστικό : δεν το έχω τεστάρει, μιας κ χρησιμοποιώ bluetooth :p Camera : δε χρειάζεται να πω κάτι, δεκάδες reviews τα λένε όλα! Εάν παρατηρήσω τπτ κουλό ή περιέργο, θα επανέλθω!

Φιλε μου μπορεις σε παρακαλω να μας πεις αν σε φουλ φωτεινοτητα σε απολυτο μαυρο με καποιο πρόγραμμα οπως bad pixel test στην οθονη κατω αριστερά εχει bleeding? Ας πουμε ζε μενα ισα ισα που το ξεχωρίζεις αλλα υπαρχει.

Επίσης αν τραβήξεις βιντεο κανα 5αλεπτο+ νοιωθεις ζεστη την οθονη;

Διότι σαν cpu δεν ανεβαζει αλλα φαίνεται οτι ζεσταίνονται αλλα μερη του.

Θα σου ημουν υπόχρεος.

Πρεπει να φτασε 50αρι διοτι το χτυπουσε ο ηλιος

Παντως αν εξαιρεσω αυτο που μαλλον ειναι φυσιολογικο αφου ηταν εκτεθημενο στον ηλιο το κινητο ειναι κορυφη τουλαχιστον για μενα. Αλλα και παλι οσων αφορα την αναγκαστικη απενεργοποιηση λογω θερμοκρασιας με πιο διαφορετικο τροπο θα δουλεψεις το gps αφου η βαση αυτοκινητου σχεδον ειναι παντα στο παρμπριζ. Αν θελεις να ταξιδεψεις θα πεις κατσε να βραδιάσει γιατι θα κλεισει το κινητο; Περιεργο.

Ειναι οντως έτσι; Εχω doa ακομα γι αυτο με τρωει. Παντως στα iphone γινεται το ιδιο που διαβασα το λινκ του φιλου που εδωσε πιο πριν.

Στον πατέρα μου είχα πάρει μια τέτοια βάση και του έφτιαξα σαν κάλυμμα από πάνω, ώστε να μην βράζει το κινητό του

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Στον πατέρα μου είχα πάρει μια τέτοια βάση και του έφτιαξα σαν κάλυμμα από πάνω, ώστε να μην βράζει το κινητό του

Καμοια foto ρε παιδακι μου να δουμε τι εκανες ακριβώς;

Χαχαχα.

Το θετικο είναι οτι προειδοποιει και κλεινει μονο του ωστε δεν υπαρχει θεμα να παθει ζημια.

Παιδια στης προθηκες στα καταστηματα στην αθηνα το βρισκεις ; Η ακομΑ κανενΑ καταστημα δεν το εχει γι να το δεις ;

αυτο το χομπυ ειναι πεταμενα λεφτα για εμενα (τεχνολογια....)

βεβαια και εγω πεταω πολλα παραπανω λεφτα απο οτι εχει μια ναυαρχιδα καθε 3 μηνες για το χομπυ μου γιατι το θεωρω σωστο :Ρ

παιδια θα κανω λιγο υπομονη (εχω το κακο να τα θελω ολα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ) μολις παει στα 480 απο σκρουτζ το παραγγελνω μεχρι τοτε θα το εχω δει και σε κανενα μαγαζι πως ειναι απο κοντα παντως εχω βρει θηκη για το κινητο και το tempered glass ... υπαρχει και το πλαν Β σ6 edge ειπαμε !

μεχρι τοτε ειμαι με ενα ι φον 4ρι δανεικο .....

περνω και μια γευση απο ιφον ! παραλληλα

http://www.bestprice.gr/m/3295/kiniti-eu.html

:)

Φιλε μου μπορεις σε παρακαλω να μας πεις αν σε φουλ φωτεινοτητα σε απολυτο μαυρο με καποιο πρόγραμμα οπως bad pixel test στην οθονη κατω αριστερά εχει bleeding? Ας πουμε ζε μενα ισα ισα που το ξεχωρίζεις αλλα υπαρχει.

Επίσης αν τραβήξεις βιντεο κανα 5αλεπτο+ νοιωθεις ζεστη την οθονη;

Διότι σαν cpu δεν ανεβαζει αλλα φαίνεται οτι ζεσταίνονται αλλα μερη του.

Θα σου ημουν υπόχρεος.

Έκανα τεστ για bleeding με βίντεο από youtube (για να μη βαζοβγάζω εφαρμογές) και δεν είδα κάτι. Επίσης, γνώμη μου είναι οτι αν πρεπει να κανεις 2, 3 και 4 πραγματα για να πεις οτι παρατηρείς μια...ιδέα bleeding, ουσιαστικά δεν έχεις τπτ. Αυτό με την κάμερα που λες φίλε μου δεν το δοκίμασα ακόμα, αλλά θα επανέλθω.:)

Καμοια foto ρε παιδακι μου να δουμε τι εκανες ακριβώς;

Χαχαχα.

Το θετικο είναι οτι προειδοποιει και κλεινει μονο του ωστε δεν υπαρχει θεμα να παθει ζημια.

Δεν έχω δυστυχώς, αλλά σκέψου κάτι τέτοιο.

Από ένα παλιό θερμό είχα κόψει ένα κομμάτι που κόλλησε ωραία με το holder

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δεν έχω δυστυχώς, αλλά σκέψου κάτι τέτοιο.

Από ένα παλιό θερμό είχα κόψει ένα κομμάτι που κόλλησε ωραία με το holder

Τι ειπες τωρα.

Ξεκιναω πατεντες. χχαχαχαχα

Παρεπιπτωντος μιλησα με LG και μου ειπανε οτι αυτο που επαθα ειναι φυσιολογικο και οτι το κινητο δεν ειναι σχεδιασμενο να λειτουργει κατω απο τον ηλιο υπο συνθηκες πολλης ζεστης και γι αυτο ανεβασε θερμοκρασια η οποια ηταν ακαταλληλη και οχι στον cpu αλλα σε καποιον απο τους πολλους αισθητηρες που εχει. Επισης μου ειπανε οτι ειναι το μοναδικο τηλ που εχει προειδοποιηση κατι που τα αλλα δεν ειχανε και πηγαινε η θερμοκρασια στον Θεο και ετσι προστατευεται απο το να παθει κατι.

Η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν μου ανεβασε θερμοκρασιες μεγαλες αντιθετα το cpu ειναι αρκετα κρυο σε σχεση με αλλες συσκευες που ειχα αλλα αυτο που παρατηρησα ειναι θερμοκρασια στην οθονη κατι που το ειχα συνεχεια και στο g3.

Οποιος εχει καποια γνωμη αλλη οσον αφορα το θεμα; ας βοηθησει λιγο μιας και μου μενουν 2 μερες ακομα για DOA σε περιπτωση μη καλης λειτουργιας.

Ευχαριστω .

Εάν αληθεύουν, μιλάμε ότι η τιμή του έχει πάρει τη κατρακύλα. Και τον επόμενο μήνα στα 300 ευρώ μέσω των εταιριών κινητής τηλεφωνίας.

ναι το εχω δει με το καπακι δερμα ηταν η τιμη που εδωσα το ξερω χωρις δερμα οτι εχει τοσο και δεν αξιζει γιατι μετα απο το η μπεη εχει 50+8 μεταφορικα ευρο + προμηθια απο το πεη παλ ... 60 ευροπουλα ! κανω υπομονη να το πιασω και στα χερια μου ετσι γουρουνι στο σακι δεν περνω.... απο μια φωτο δεν αγοραζω τετοια πραγματα...

το αφηνω να ωριμασει... θα πεσει η τιμη θα στρωσουν τα προβληματα που ισος εχει... και θα το παρω σχετικα σε καλη χρονικη στιγμη ! με το σ4 οταν το πειρα απο απριλιο το κινητο δουλευε καλα τον σεπτεμβριο.... μια ηψηλες θερμοκρασιες μια μπαταριες προβληματικη μπαταρια γενικα ....

Edited by ArGy-mObiLe

Εάν αληθεύουν, μιλάμε ότι η τιμή του έχει πάρει τη κατρακύλα. Και τον επόμενο μήνα στα 300 ευρώ μέσω των εταιριών κινητής τηλεφωνίας.

Ότι είναι κάτω από 520-530ευρω λέει διαθέσιμο σε 3 μέρες, και σε 3 μέρες το ίδιο λέει συνέχεια, από την πρώτη μέρα τα ίδια γράφουν, δεν το φέρανε ποτέ!! Από 520-530ευρω και πάνω μόνο

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το αγορασα κ εγω σημερα παιδια. Κανενα προβλημα με την οθονη όλα σουπερ. Ολα βουτυρενια κυλανε.

Καλορίζικο

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4