GreddyRx7 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Επίσης έκατσα το έψαξα το θέμα και όντως τεριάζει γάντι η ηλεκτρονική από DT 250! Αλλά δέν ξέρω τη διαφορά έχει στην απόδοση και επίσης είναι πολύ δύσκολο να βρείς! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Επίσης έκατσα το έψαξα το θέμα και όντως τεριάζει γάντι η ηλεκτρονική από DT 250! Αλλά δέν ξέρω τη διαφορά έχει στην απόδοση και επίσης είναι πολύ δύσκολο να βρείς! Λοιπόν είχα σκοπό να μην το πώ αλλά δέν μπορώ ρε γαμότω είστε καλά παιδειά!:) Για όσους θέλετε παραπάνω γκάζι...Λοιπόν καταρχήν πολύ θα παρατηρήσατε ότι ότι και να κάνεις στο μοτέρ είτε θυρίδες είτε πιστόνια είτε καρμπιρατέρ αντί να πηγαίνει καλύτερα πολλές φορές πάει χειρότερα...:blink: Λοιπόν επιτέλους βρίκα το γιατί ρε γαμώτο! Λοιπόν παιδειά τα πράγματα είναι ταυτοχρόνος απλά αλλά και περίπλοκα. Διλαδή...Ότι και να κάνεις στο μιχανάκι αυτό για να αποδώσει θέλει βενζίνη...Ωραία... Στέλνει το μεγαλύτερο καρμπιρατέρ που έχουμε βενζίνη αλλά από που περνάει? Σωστά για όλα φταίει η Reediera μάς..Είναι απελπιστικά μικρή θα μου πείτε υπάρχει και η Vforce 3 ναι αλλά τσάμπα λευτά...Είναι επίσης πολύ μικρή...Γιαυτό λοιπόν η λύση είναι η εξής....Κατέβασμα μοτέρ μηχανουργείο και άνοιγμα της βάσης της reedieras για να μπεί 8πέταλη VForce 3 από 2κύλινδρο 2χρονο η οποιά είναι διπλάσια σε μέγεθος...Παιδειά ένα θα σας πώ το κάναμε σε dinamik και με 4η κατεβάζει το κόντερ κάτω από το 180!!! Το συγκεκριμένο είναι 57mm, θυρίδες, ΜΚ, και 32mm καρμπιρατέρ! Έχει πολύ ακόμα! Ούτε κάν ηλεκτρονική φοραέι! ....'Αντε κουφ@λες σας έφτιαξα πάλι! :D :D :D Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4N0S_RuNNeR125 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 paidia ena filaraki mporei na m dosei kati kul/pistona 180 ergostasiaka na ta balo sto 125 m alla m exoune pei oti na mpoune theloune anoigma ta carter m.autos leei pws auta einai leei tornarismena kai mpenoune etsi ,steki auto p leei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simeon_1987 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Λοιπόν είχα σκοπό να μην το πώ αλλά δέν μπορώ ρε γαμότω είστε καλά παιδειά!:) Για όσους θέλετε παραπάνω γκάζι...Λοιπόν καταρχήν πολύ θα παρατηρήσατε ότι ότι και να κάνεις στο μοτέρ είτε θυρίδες είτε πιστόνια είτε καρμπιρατέρ αντί να πηγαίνει καλύτερα πολλές φορές πάει χειρότερα...:blink: Λοιπόν επιτέλους βρίκα το γιατί ρε γαμώτο! Λοιπόν παιδειά τα πράγματα είναι ταυτοχρόνος απλά αλλά και περίπλοκα. Διλαδή...Ότι και να κάνεις στο μιχανάκι αυτό για να αποδώσει θέλει βενζίνη...Ωραία... Στέλνει το μεγαλύτερο καρμπιρατέρ που έχουμε βενζίνη αλλά από που περνάει? Σωστά για όλα φταίει η Reediera μάς..Είναι απελπιστικά μικρή θα μου πείτε υπάρχει και η Vforce 3 ναι αλλά τσάμπα λευτά...Είναι επίσης πολύ μικρή...Γιαυτό λοιπόν η λύση είναι η εξής....Κατέβασμα μοτέρ μηχανουργείο και άνοιγμα της βάσης της reedieras για να μπεί 8πέταλη VForce 3 από 2κύλινδρο 2χρονο η οποιά είναι διπλάσια σε μέγεθος...Παιδειά ένα θα σας πώ το κάναμε σε dinamik και με 4η κατεβάζει το κόντερ κάτω από το 180!!! Το συγκεκριμένο είναι 57mm, θυρίδες, ΜΚ, και 32mm καρμπιρατέρ! Έχει πολύ ακόμα! Ούτε κάν ηλεκτρονική φοραέι! ....'Αντε κουφ@λες σας έφτιαξα πάλι! :D :D :D file greedy to eixa skeutei k egw auto.alla einai polu istoria pistebw.toso kala omws phgainei omws??den uparxei omws periptwsh na bgalei kanena problhma??an einai etsi kai oute problhma bgazei tote axizei ton kopo. ;) DINAMIK FOR EVEEEEEERRR!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Noob_DieS Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 ANTI-Z MODENAS MEXRI TO KOKKALO:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Παράθεση Για ολα τα πράγματα υπάρχει η Master Card...για τα Z υπάρχει το Modenas http://w1.bikepics.com/pics/2006/08/05/bikepics-648643-150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Noob_DieS Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 DHLADH H 5h?MPAINEI SE AERODROMIO MONO.....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: poso tha stoixhsei h olh auth diadikasia?greddy mas eftiaxes trela...;) Παράθεση Για ολα τα πράγματα υπάρχει η Master Card...για τα Z υπάρχει το Modenas http://w1.bikepics.com/pics/2006/08/05/bikepics-648643-150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 DHLADH H 5h?MPAINEI SE AERODROMIO MONO.....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: poso tha stoixhsei h olh auth diadikasia?greddy mas eftiaxes trela...;) Xexexexe! Θα σου πώ ακριβώς σε 2 εβδομάδες που θα το κάνω και εγώ!:lol: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 file greedy to eixa skeutei k egw auto.alla einai polu istoria pistebw.toso kala omws phgainei omws??den uparxei omws periptwsh na bgalei kanena problhma??an einai etsi kai oute problhma bgazei tote axizei ton kopo. ;) DINAMIK FOR EVEEEEEERRR!!!!!! Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα...Ειλικρινά το έκανα βόλτα και μετά οδήγησα το δικό μου και νόμιζα είναι ποδίλατο..:( Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 ετσι ετσι~ωραίος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 ωραιος θα την ψαξω την δουλεια... να ανοιξει λιγο ο κινητηρας εχει 1900 χιλ... και θα ρθει και η δικη του σειρα... κραταω την συμβουλη σου greddy... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 ολα αυτα που ανεφερε ο greddy πιστευω με εναν προχειρο υπολογισμο περιπου 1000Ε πολλα λεφτα... εξατμιση reeds θυριδωμα μπιστονι καρμπυλατερ ζιγκλερ.........κτλ θελει πολυ δουλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 οσο για τα φρενα που ρωτησε ο φιλος.. οι μαργαριτες ειναι braking 200 E ειχανε τωρα μπορει να χουνε πεσει οι τιμες... δεν ειναι θεμα μαργαριτας θελεις σωληνακια υψηλης πολυ καλα τακακια και καλα υγρα φρενων.. ναι τα φρενα του γαμ.... μανες. μια μαργαριτα μονη της δεν κανει κατι πιο πολυ για εφε παει..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 http://www.bikepics.com/pictures/634454/ περιμενω προτασεις αδελφια για εμφανιση...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 http://www.bikepics.com/pictures/634454/ περιμενω προτασεις αδελφια για εμφανιση...:D Λοιπόν αδερφέ! Κόψε τον λασποτήρα βγάλε την ποδιά και βάλε λάστιχα 2αρακι μπροστά και 2.5αρι πίσω! Θα είσαι αρχηγός!;) Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 http://www.bikepics.com/pictures/634454/ περιμενω προτασεις αδελφια για εμφανιση...:D Κοψε κ τα σιδερα απο κατω.Οραια τα νικελ αλλα πακετο να τα γυαλιζεις ε?Σωστο το παπι ;) Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 το λαστιχο πισω ειναι 2.5 αρα ειμαστε ενταξει.. οσο για 2 μπροστα αστο θα αλλαζω καθε μερα ζαντα... εδω στην αθηνα δεν εχουμε δρομους.. εχουμε δρομους θανατου γεματο λακουβες.. οταν βγαινω βολτα κοιταω παντου κατω πανω δεξια αριστερα.. εχει παραγινει με τους κωλοδρομους... τα σιδερα θα τα κοψω με σιδεροπριονο οπως μου ειπατε... για αερογραφια σκεπτομαι....ευχαριστω εισται και οι πρωτοι:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouhtis Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 ANTONIO ean theleis pantos tin symbouli mou..... me ena anoixto xrwmataki na xtypaei apo pera afou mporeis na to ypostirikseis (logo nikel) kai ena aspro perla tis zantes kai ta mesaia tha eisai arxigos!!!!! kai ase tis aerografies gia argotera!!!!!!!!!!!;) ;) Παράθεση http://www.gorgolis.gr/images/DINAMIK-125.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouhtis Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 re alania!!! as mou pei kapoios pou kserei...... ematha pws yparxei kai mia alli eksatmisi gia dinamik pou g@m@ei kai exei 280E kai den nikelwnetai.... usxyei;;;;;:ninja: :wacko: Παράθεση http://www.gorgolis.gr/images/DINAMIK-125.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 re alania!!! as mou pei kapoios pou kserei...... ematha pws yparxei kai mia alli eksatmisi gia dinamik pou g@m@ei kai exei 280E kai den nikelwnetai.... usxyei;;;;;:ninja: :wacko: Εγώ βρήκα στην Αγγλία LM εξάτμιση ραμένη όλη στο χέρι 400ε μόλις τελειώσω το μοτέρ και το στρώσω θα μπεί και αυτή πάνω!;) Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 τι εξατμιση ειναι αυτη που δεν νικελωνεται?? δυσκολο το βλεπω.. και 280 E τι ειναι μινι akrapovic?...................:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 βγάνει ACRAPOVIC γία scoot??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 φιλε greddy αμα θελεις πες μου τι φοραει το μηχανακι σου?? εχω απορια.... αμα θες στειλε pm θελω και τιμες αμα μπορεις στο περιπου......:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouhtis Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 emena ena allo palikari mou to pe pou exei modenas kai autos auti tha balei twra!!!! Παράθεση http://www.gorgolis.gr/images/DINAMIK-125.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 ωραια για να μαθαινουμε και εμεις ρωτησε τον.. και πες μας......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouhtis Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 kati akoma.... epeidei ola auta gia mixanourgia... kai tetoia einai ligo diskolo... ean balw mia mk ena 28 kai zigler tha exei kali diafora;:rolleyes: Παράθεση http://www.gorgolis.gr/images/DINAMIK-125.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts