Jump to content

[MOTO] Modenas Dinamik 125

nmk1988
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης έκατσα το έψαξα το θέμα και όντως τεριάζει γάντι η ηλεκτρονική από DT 250! Αλλά δέν ξέρω τη διαφορά έχει στην απόδοση και επίσης είναι πολύ δύσκολο να βρείς!

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επίσης έκατσα το έψαξα το θέμα και όντως τεριάζει γάντι η ηλεκτρονική από DT 250! Αλλά δέν ξέρω τη διαφορά έχει στην απόδοση και επίσης είναι πολύ δύσκολο να βρείς!

Λοιπόν είχα σκοπό να μην το πώ αλλά δέν μπορώ ρε γαμότω είστε καλά παιδειά!:)

Για όσους θέλετε παραπάνω γκάζι...Λοιπόν καταρχήν πολύ θα παρατηρήσατε ότι ότι και να κάνεις στο μοτέρ είτε θυρίδες είτε πιστόνια είτε καρμπιρατέρ αντί να πηγαίνει καλύτερα πολλές φορές πάει χειρότερα...:blink: Λοιπόν επιτέλους βρίκα το γιατί ρε γαμώτο! Λοιπόν παιδειά τα πράγματα είναι ταυτοχρόνος απλά αλλά και περίπλοκα. Διλαδή...Ότι και να κάνεις στο μιχανάκι αυτό για να αποδώσει θέλει βενζίνη...Ωραία... Στέλνει το μεγαλύτερο καρμπιρατέρ που έχουμε βενζίνη αλλά από που περνάει? Σωστά για όλα φταίει η Reediera μάς..Είναι απελπιστικά μικρή θα μου πείτε υπάρχει και η Vforce 3 ναι αλλά τσάμπα λευτά...Είναι επίσης πολύ μικρή...Γιαυτό λοιπόν η λύση είναι η εξής....Κατέβασμα μοτέρ μηχανουργείο και άνοιγμα της βάσης της reedieras για να μπεί 8πέταλη VForce 3 από 2κύλινδρο 2χρονο η οποιά είναι διπλάσια σε μέγεθος...Παιδειά ένα θα σας πώ το κάναμε σε dinamik και με 4η κατεβάζει το κόντερ κάτω από το 180!!! Το συγκεκριμένο είναι 57mm, θυρίδες, ΜΚ, και 32mm καρμπιρατέρ! Έχει πολύ ακόμα! Ούτε κάν ηλεκτρονική φοραέι!

....'Αντε κουφ@λες σας έφτιαξα πάλι! :D :D :D

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

paidia ena filaraki mporei na m dosei kati kul/pistona 180 ergostasiaka na ta balo sto 125 m alla m exoune pei oti na mpoune theloune anoigma ta carter m.autos leei pws auta einai leei tornarismena kai mpenoune etsi ,steki auto p leei?

Λοιπόν είχα σκοπό να μην το πώ αλλά δέν μπορώ ρε γαμότω είστε καλά παιδειά!:)

Για όσους θέλετε παραπάνω γκάζι...Λοιπόν καταρχήν πολύ θα παρατηρήσατε ότι ότι και να κάνεις στο μοτέρ είτε θυρίδες είτε πιστόνια είτε καρμπιρατέρ αντί να πηγαίνει καλύτερα πολλές φορές πάει χειρότερα...:blink: Λοιπόν επιτέλους βρίκα το γιατί ρε γαμώτο! Λοιπόν παιδειά τα πράγματα είναι ταυτοχρόνος απλά αλλά και περίπλοκα. Διλαδή...Ότι και να κάνεις στο μιχανάκι αυτό για να αποδώσει θέλει βενζίνη...Ωραία... Στέλνει το μεγαλύτερο καρμπιρατέρ που έχουμε βενζίνη αλλά από που περνάει? Σωστά για όλα φταίει η Reediera μάς..Είναι απελπιστικά μικρή θα μου πείτε υπάρχει και η Vforce 3 ναι αλλά τσάμπα λευτά...Είναι επίσης πολύ μικρή...Γιαυτό λοιπόν η λύση είναι η εξής....Κατέβασμα μοτέρ μηχανουργείο και άνοιγμα της βάσης της reedieras για να μπεί 8πέταλη VForce 3 από 2κύλινδρο 2χρονο η οποιά είναι διπλάσια σε μέγεθος...Παιδειά ένα θα σας πώ το κάναμε σε dinamik και με 4η κατεβάζει το κόντερ κάτω από το 180!!! Το συγκεκριμένο είναι 57mm, θυρίδες, ΜΚ, και 32mm καρμπιρατέρ! Έχει πολύ ακόμα! Ούτε κάν ηλεκτρονική φοραέι!

....'Αντε κουφ@λες σας έφτιαξα πάλι! :D :D :D

file greedy to eixa skeutei k egw auto.alla einai polu istoria pistebw.toso kala omws phgainei omws??den uparxei omws periptwsh na bgalei kanena problhma??an einai etsi kai oute problhma bgazei tote axizei ton kopo. ;)

DINAMIK FOR EVEEEEEERRR!!!!!!

ANTI-Z MODENAS MEXRI TO KOKKALO:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Για ολα τα πράγματα υπάρχει η Master Card...για τα Z υπάρχει το Modenas

http://w1.bikepics.com/pics/2006/08/05/bikepics-648643-150.jpg

DHLADH H 5h?MPAINEI SE AERODROMIO MONO.....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: poso tha stoixhsei h olh auth diadikasia?greddy mas eftiaxes trela...;)

Για ολα τα πράγματα υπάρχει η Master Card...για τα Z υπάρχει το Modenas

http://w1.bikepics.com/pics/2006/08/05/bikepics-648643-150.jpg

DHLADH H 5h?MPAINEI SE AERODROMIO MONO.....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: poso tha stoixhsei h olh auth diadikasia?greddy mas eftiaxes trela...;)

Xexexexe! Θα σου πώ ακριβώς σε 2 εβδομάδες που θα το κάνω και εγώ!:lol:

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

file greedy to eixa skeutei k egw auto.alla einai polu istoria pistebw.toso kala omws phgainei omws??den uparxei omws periptwsh na bgalei kanena problhma??an einai etsi kai oute problhma bgazei tote axizei ton kopo. ;)

DINAMIK FOR EVEEEEEERRR!!!!!!

Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα...Ειλικρινά το έκανα βόλτα και μετά οδήγησα το δικό μου και νόμιζα είναι ποδίλατο..:(

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

ωραιος θα την ψαξω την δουλεια... να ανοιξει λιγο ο κινητηρας εχει 1900 χιλ... και θα ρθει και η δικη του σειρα... κραταω την συμβουλη σου greddy... :rolleyes:

ολα αυτα που ανεφερε ο greddy πιστευω με εναν προχειρο υπολογισμο περιπου 1000Ε πολλα λεφτα... εξατμιση reeds θυριδωμα μπιστονι καρμπυλατερ ζιγκλερ.........κτλ θελει πολυ δουλεια..

οσο για τα φρενα που ρωτησε ο φιλος.. οι μαργαριτες ειναι braking 200 E ειχανε τωρα μπορει να χουνε πεσει οι τιμες... δεν ειναι θεμα μαργαριτας θελεις σωληνακια υψηλης πολυ καλα τακακια και καλα υγρα φρενων.. ναι τα φρενα του γαμ.... μανες. μια μαργαριτα μονη της δεν κανει κατι πιο πολυ για εφε παει..:p

http://www.bikepics.com/pictures/634454/ περιμενω προτασεις αδελφια για εμφανιση...:D

http://www.bikepics.com/pictures/634454/ περιμενω προτασεις αδελφια για εμφανιση...:D

Λοιπόν αδερφέ! Κόψε τον λασποτήρα βγάλε την ποδιά και βάλε λάστιχα 2αρακι μπροστά και 2.5αρι πίσω! Θα είσαι αρχηγός!;)

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Κοψε κ τα σιδερα απο κατω.Οραια τα νικελ αλλα πακετο να τα γυαλιζεις ε?Σωστο το παπι ;)

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous

το λαστιχο πισω ειναι 2.5 αρα ειμαστε ενταξει.. οσο για 2 μπροστα αστο θα αλλαζω καθε μερα ζαντα... εδω στην αθηνα δεν εχουμε δρομους.. εχουμε δρομους θανατου γεματο λακουβες.. οταν βγαινω βολτα κοιταω παντου κατω πανω δεξια αριστερα.. εχει παραγινει με τους κωλοδρομους... τα σιδερα θα τα κοψω με σιδεροπριονο οπως μου ειπατε... για αερογραφια σκεπτομαι....ευχαριστω εισται και οι πρωτοι:D

ANTONIO ean theleis pantos tin symbouli mou..... me ena anoixto xrwmataki na xtypaei apo pera afou mporeis na to ypostirikseis (logo nikel) kai ena aspro perla tis zantes kai ta mesaia tha eisai arxigos!!!!! kai ase tis aerografies gia argotera!!!!!!!!!!!;) ;)

re alania!!! as mou pei kapoios pou kserei...... ematha pws yparxei kai mia alli eksatmisi gia dinamik pou g@m@ei kai exei 280E kai den nikelwnetai.... usxyei;;;;;:ninja: :wacko:

re alania!!! as mou pei kapoios pou kserei...... ematha pws yparxei kai mia alli eksatmisi gia dinamik pou g@m@ei kai exei 280E kai den nikelwnetai.... usxyei;;;;;:ninja: :wacko:

Εγώ βρήκα στην Αγγλία LM εξάτμιση ραμένη όλη στο χέρι 400ε μόλις τελειώσω το μοτέρ και το στρώσω θα μπεί και αυτή πάνω!;)

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

τι εξατμιση ειναι αυτη που δεν νικελωνεται?? δυσκολο το βλεπω.. και 280 E τι ειναι μινι akrapovic?...................:blink:

φιλε greddy αμα θελεις πες μου τι φοραει το μηχανακι σου?? εχω απορια.... αμα θες στειλε pm θελω και τιμες αμα μπορεις στο περιπου......:D

ωραια για να μαθαινουμε και εμεις ρωτησε τον.. και πες μας.........