Dinamic_Corfu1 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 ftiaxneis to mixanaki sou kai den xereis ti exei pano??:wacko: :worry: :blink: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Απο που προκειπτουν τα κυβικα? Παλια ηξερα εναν τροπο αλλα τον ξεχασα. Αν θυμαμαι καλα ειναι: διαδρομη * χιλιοστα * 3,14 / 4 Σωστα? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bennasi Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 xiliosta/2*xiliosta(enw ta dieresis)*diadromi*3.14 px 50mm/2=25*25*50diadromi*3.14=98125 dld 98cc :) Παράθεση http://img132.imageshack.us/img132/9049/ofaraa6fv.jpg varia tou ofi i fanela... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Χρονια Πολλα ρε φιλε...οτι επιθυμεις...καλες βολτες με το Dinamik και τα μυαλα μεσα στο κεφαλι...!!!:p Να σαι καλά ρε φίλε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
34mm_delorto Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 34mm_delorto MENW DRAMA EIMAI 20 XRONWN ME LENE GIORGO ...AN 8ELEIS NA SISTI8EIS PES M.... EMENA TO MIXANAKI MOU APO TA POLLA ALOGA STA PSILA DEN MPOREIS NA TO DAMASEIS TO TIMONI 8A SOU FYGEI.. SYNTOMA 8A BALW VIDEAKIA TIN KYRIAKH ME KONTRES ME Z 200 KAI VFR HONDA 400... TO MODENAS MOU PYROVOLAEI PIRE APO TOU PYROVOLAKH :P nomiza oti to eixes kanei sto mama kinitira na vgazei 180km me lene bill exo kai ego to dinamik mou exei ena thiridoma sxedon termata gia melontikh anavathmisi prosorina einai 57mm me ena karmpilater oposleei kai to nickname 34mm delorto kai afou to ftiakso meta to trakarisma pou eixa tha veltioso kialo exo skopo ta 63mm!!!exo akousei oti exei provlima to mama xitonio einai alitheia!!!!?????:):):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 παιδια εχουν βγει κατι μπιστονια χειροποιητα με ενα ελατηριο ειδικα για το μηχανακι.τα εχει δοκιμασει κανεις??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 παιδια εχουν βγει κατι μπιστονια χειροποιητα με ενα ελατηριο ειδικα για το μηχανακι.τα εχει δοκιμασει κανεις??? ΠΟΥ??? ΠΟΤΕ???? ΠΟΣΟ???? Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 οταν ειχε το μηχανακι ο αδερφος μου, κ ειχε παρει μια χειροποιητη απο το μοτορσοπ μοναστηρακι, του τα ειχε δειξει αυτος, αλλα δν θυμαμαι τιμη... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
34mm_delorto Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 mia erotish kserei kaneis an yparxei club modenas h an tha ftiaxtei???????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 mia erotish kserei kaneis an yparxei club modenas h an tha ftiaxtei???????????? Στο χέρι μάς είναι να κάνουμε ένα!:!: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rossi46 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 to modenas mou paei sfaira....1h fora sta xronika eida toso grigoro mixanaki san to diko mu sta kybika tou oxi epeidi einai diko mou alla epeidi egine sosti douleia 4 minwn..tespa AURIO KYRIAKH H MEGALH MERA!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 to modenas mou paei sfaira....1h fora sta xronika eida toso grigoro mixanaki san to diko mu sta kybika tou oxi epeidi einai diko mou alla epeidi egine sosti douleia 4 minwn..tespa AURIO KYRIAKH H MEGALH MERA!!! Άντε με το καλό! ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΛΙΚΟΟΟΟ! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
34mm_delorto Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 na organothoume na ftiaksoume to club eimaste poloi kai tha exeipolla meli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 καντε κανα κλαμπακι. και εμεις οι hondaκηδες εχουμε... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Παιδειά μπείτε και στο http://www.dragster.gr/forum πέφτει πολύ κράξιμο! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
34mm_delorto Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 greddyRx7 den thimame apo pou eisai alla na mhn minoume mono sta logia na mazeutoume na to kanoume erxete kai kalokairi na fanei!!!!!! ego gia paradigma tha pao sto nisi mou sth samo na to po kai ekei oti exoume kai oloi osoi tha einai sto club na to amolisoun sta meri tous kai epishs na katevenoume organomena sta diaforamerh(sef kai opou allou) kai na kername ta zetakia tsai sta kafenia!!!! me olo ton "sevasmo" sta z lol lol lol lol lol rossi perimenoume ta videakia:ninja: :ninja: :ninja: :!: :!: :!: :O :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 greddyRx7 den thimame apo pou eisai alla na mhn minoume mono sta logia na mazeutoume na to kanoume erxete kai kalokairi na fanei!!!!!! ego gia paradigma tha pao sto nisi mou sth samo na to po kai ekei oti exoume kai oloi osoi tha einai sto club na to amolisoun sta meri tous kai epishs na katevenoume organomena sta diaforamerh(sef kai opou allou) kai na kername ta zetakia tsai sta kafenia!!!! me olo ton "sevasmo" sta z lol lol lol lol lol rossi perimenoume ta videakia:ninja: :ninja: :ninja: :!: :!: :!: :O :O :O Από Θεσσαλονίκη είμαι...Βασικά τι να πώ ρε παιδειά...Σήμερα με έκλεψαν όλη την μάσκα από μπροστά! Πριν 3 βδομάδες το φανάρι τώρα αυτό...Τι να πώ....Τέσπα το μιχανάκι μπαίνει συνεργείο και θα βγεί ελπίζω πολύ δυνατό... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Από Θεσσαλονίκη είμαι...Βασικά τι να πώ ρε παιδειά...Σήμερα με έκλεψαν όλη την μάσκα από μπροστά! Πριν 3 βδομάδες το φανάρι τώρα αυτό...Τι να πώ....Τέσπα το μιχανάκι μπαίνει συνεργείο και θα βγεί ελπίζω πολύ δυνατό... Χαχαχαχαχα...καλα ρε 2η φορα?Ε τα κωλοπαιδα...πανε φορα του κανα συναγερμο...αλλα θα μου πεις τι να σου κανει και αυτος?Βαζε το σε καλο μερος ρε συ μην ειμαστε -1 Dinamik :happy: Προσεχε γιατι το μπανιζουν πολυ και μπορει να στο παρουνε ολοκληρο την αλλη φορα... Οσο για την συναντηση δεν γινεται τωρα να συναντηθουμε ολοι γιατι μενουν και Αθηνα,Σαμο,Ροδο κτλ κτλ πως θα γινει... Το μονο απλο που μπορουμε να κανουμε ειναι ο καθε νομος club...μονο αυτο!!!Δεν ειναι δα και 1000αρες να κανουν μεγαλες αποστασεις...πως θα κατεβουνε απο Δραμα απο Σερρες και απο αλλες περιοχες παιδια που εχουν Dinamik???:blink: :blink: Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fx_ovios Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 34delorto απο ποιο μερος της σαμου εισαι.εγω εχω καταγωγη απο εκει απο τα Κουμέικα Παράθεση "Λυπάμαι γιατί δεν μπορώ, να αντέξω στο χωρισμό και καθε απόγευμα θλιμμένο σε θυμάμαι.Με πέρνουνε τα δάκρυα, οι καημοί και τα παράπονα και νοίωθω τη ζωή μου να τελειώνει.." /// Julia ,te voglio bene! -του Μάρκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Χαχαχαχαχα...καλα ρε 2η φορα?Ε τα κωλοπαιδα...πανε φορα του κανα συναγερμο...αλλα θα μου πεις τι να σου κανει και αυτος?Βαζε το σε καλο μερος ρε συ μην ειμαστε -1 Dinamik :happy: Προσεχε γιατι το μπανιζουν πολυ και μπορει να στο παρουνε ολοκληρο την αλλη φορα... Οσο για την συναντηση δεν γινεται τωρα να συναντηθουμε ολοι γιατι μενουν και Αθηνα,Σαμο,Ροδο κτλ κτλ πως θα γινει... Το μονο απλο που μπορουμε να κανουμε ειναι ο καθε νομος club...μονο αυτο!!!Δεν ειναι δα και 1000αρες να κανουν μεγαλες αποστασεις...πως θα κατεβουνε απο Δραμα απο Σερρες και απο αλλες περιοχες παιδια που εχουν Dinamik???:blink: :blink: Έχω συναγερμό αλλά εκείνη την ώρα κοιμάμαι και όταν κοιμάμαι δέν...:lol: Έβαλα και λαστιχάκια χαμηλοπρόφηλα Michelin όλα καλά!:) Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 τι λαστιχα michelin εβαλες??? αν εβαλες τα pilot ειναι κ γαμω... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 τι λαστιχα michelin εβαλες??? αν εβαλες τα pilot ειναι κ γαμω... bingo!:) Βασικά έχω την εντύπωσει πώς φορτώνει και πιο γρήγορα το μιχανάκι τι να πώ...Ρε παιδειά έχει αλλάξει κανείς πίσω τακάκια και άν ναι τι μάρκα έβαλε? Έβαλα κάτι GOLD κάπως έτσι και με γ@μησ@ν το δισκόφρενο! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rossi46 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 http://www.bikepics.com/modenas/dynamic125/06/pics.asp?i=540510&s=0 edw 8a deite to modenas m einai ena mple onoma :dieselakias!!! opoios 8elei fotos pio analytikes mporei na mou to pei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 bingo!:) Βασικά έχω την εντύπωσει πώς φορτώνει και πιο γρήγορα το μιχανάκι τι να πώ...Ρε παιδειά έχει αλλάξει κανείς πίσω τακάκια και άν ναι τι μάρκα έβαλε? Έβαλα κάτι GOLD κάπως έτσι και με γ@μησ@ν το δισκόφρενο! Εγω εχω Nissin μπρος-πισω...και ειναι πολυ καλα!!! Σκεφτομαι και εγω να βαλω Michellin Pilot...!!! Ποσο σου πηρε...και που τα περασες...? Εμενα οταν πηγα και ρωτησα σε ενα μαγαζι στην Κ.Καραμανλη μου ειπαν γυρω στα 65ευρω τα ελαστικα χωρις τα εργατικα ομως...!!! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
34mm_delorto Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 34delorto απο ποιο μερος της σαμου εισαι.εγω εχω καταγωγη απο εκει απο τα Κουμέικα apo vathi eimai exo kai estiatorio ekei sto limani:worry: :whip: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts