ariadgr Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον doomx Από το desktop δεν έχω φοβερά προβλήματα να συνδεθώ, αλλά από το laptop της κοπέλας μου είναι συνήθως αδύνατο!! Εαν πρόκειται για την ίδια τηλεφωνική γραμμή, μήπως φταίει το modem του laptop? Πάντως και εγώ με την ISDN 64K hol έχω προβλήματα. Σε κάθε σύνδεση βγαίνει error "there was no answer" και θέλει 3 redials για να συνδεθεί. Οι "αποτυχημένες" αυτές προσπάθειες χρεώνονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 10, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 μου φαίνεται ότι είστε όλοι με προβληματικά modems/netmods :p Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Αγορασα μια 6μηνη συνδρομη HOL και μου παρουσιαστηκαι το εξης προβλημα ενω συνδεομαι κανονικα μετα απο 10-15 λεπτα η συνδεση σταματα να ανταποκρινεται :( :mad: Μηπως πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις στο Internet options, proxy server, κ.λ.π.; Ευχαριστω :) Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Eαν δεν φταίνε οι drivers του modem σου...έχεις πέσει σε λάθος γραμμή από τον ΟΤΕ στο νέο κέντρο της ΗΟΛ .Οπότε να την σταματάς και να ξανασυνδέεσαι ...σπαστικό μεν αλλά... Συμβουλέψου και το κέντρο εξυπηέτησης της HOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts