quazy Δημοσιεύτηκε November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 27, 2004 Τι θα λέγατε να παραφράζαμε στίχους τραγουδιών για την πλάκα μας; Απόψε στο κανάλι έγραψα το εξής: "Κρύβομαι μες το πάγιο... Η τσέπη σου πια δε φτάνει.. Τοσο πολύ μπλαμπλά.. Το δίκτυο τα χάνει.." Τραγουδιέται όπως το "Αν μου τηλεφωνούσες"... Βγάλτε το Φοίβο που κρύβετε μέσα σας!!! Παράθεση No Info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Θα 'μαι πάνταααα εδώωω,να φυλάωωω αυτά που πέταξες,δεν μας συγχωρώωωωωωω από φόβο χα σα μέ.... Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Τραγουδιέται όπως το Έλα να με τελειώσεις, Ρέμος-Θεοφάνους Από τη μέρα που έσβησες Όλα τα εμπιθρί μου Κομμάτια γίναν τα σιντί Και θρύψαλα οι σκληροί μου Έλα να μου τα σώσεις Μόνο εσύ μπορείς Έλα να μου τα σώσεις Μην μου το αρνηθείς Στο λάπτοπ μου μη φοβηθείς ιό να μου καρφώσεις Σβήστα όλα ότι έχω και δεν έχω Σου φωνάζω σβήστα όλα δεν αντέχω Άλλος να ακούει τα εμπιθρί που είχα εγώ Δεν υπάρχει δίκτυο για να κατεβάσω Είμαι σαν καουμπόης που δεν έχει λάσο Μου δωσες σιντί και έλα πάρτα πίσω Σε παρακαλώ Από τη ώρα που ΄φυγαν τα bytes από κοντά μου Όλα τα κλέφτικα εμπιθρί άδειασαν τη γωνιά μου Έλα να μου τα σώσεις Μόνο εσύ μπορείς Έλα να μου τα σώσεις Μην μου το αρνηθείς Στο λάπτοπ μου μη φοβηθείς ιό να μου καρφώσεις Σβήστα όλα ότι έχω και δεν έχω Σου φωνάζω σβήστα όλα δεν αντέχω Άλλος να ακούει τα εμπιθρί που είχα εγώ Δεν υπάρχει δίκτυο για να κατεβάσω Είμαι σαν καουμπόης που δεν έχει λάσο Μου δωσες σιντί και έλα πάρτα πίσω Σε παρακαλώ Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Τραγουδιέται όπως το "Αμα δεις τα παιδιά", Βαρδής Αμα δεις τη γιαγιά Αμα δεις τη γιαγιά πες ένα γεια Τα λεφτά μου τελειώσανε όλα Δεν θα μάθει κανείς, ούτε οι γονείς Πως της κλέβεις λεφτά αυτηνής Αμα δεις τη γιαγιά πες ένα γεια Γιατί η σύνταξη φτάνει για όλους Δεν είναι ο κόσμος φτηνός Κι είσαι μικρός Κι αμα φύγει νωρίς Δεν θα τα τρώει κανείς Κι είναι μπόλικοι οι συγγενείς Αμα δεις τη γιαγιά πες της μόνο ένα γεια Από κάποιον που μένει στο νοίκι Είχε κάτι να πει μα σ’αυτή τη σιωπή Δεν υπήρξε για αυτόν χαρτζηλίκι. Αμα δεις τη γιαγιά πες ένα γεια Να κοιτάξεις και κάτω απ΄ το στρώμα Μια κουβέρτα ψιλή Στο κομολί Που το κλείδωσε πάλι η τρελλή Αμα δεις τη γιαγιά πες ένα γεια Κι αν ρωτήσει για αυτά που ΄χει χάσει Πες πως τα πήρε ο μικρός Να πληρώσει το φως Κι αν σε πιάσει ξανά Και ρωτάει πολλά Να της πεις πως δεν είναι καλά Αμα δεις τη γιαγιά κλπ κλπ... Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 xaxaxaxa ovelix...koryfaia!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix (27 Νοέ. 2004 , 10:41) Τραγουδιέται όπως το "Αμα δεις τα παιδιά", Βαρδής Αμα δεις τη γιαγιά Αμα δεις τη γιαγιά πες ένα γεια Τα λεφτά μου τελειώσανε όλα Δεν θα μάθει κανείς, ούτε οι γονείς Πως της κλέβεις λεφτά αυτηνής Αμα δεις τη γιαγιά πες ένα γεια Γιατί η σύνταξη φτάνει για όλους Δεν είναι ο κόσμος φτηνός Κι είσαι μικρός Κι αμα φύγει νωρίς Δεν θα τα τρώει κανείς Κι είναι μπόλικοι οι συγγενείς Αμα δεις τη γιαγιά πες της μόνο ένα γεια Από κάποιον που μένει στο νοίκι Είχε κάτι να πει μα σ’αυτή τη σιωπή Δεν υπήρξε για αυτόν χαρτζηλίκι. Αμα δεις τη γιαγιά πες ένα γεια Να κοιτάξεις και κάτω απ΄ το στρώμα Μια κουβέρτα ψιλή Στο κομολί Που το κλείδωσε πάλι η τρελλή Αμα δεις τη γιαγιά πες ένα γεια Κι αν ρωτήσει για αυτά που ΄χει χάσει Πες πως τα πήρε ο μικρός Να πληρώσει το φως Κι αν σε πιάσει ξανά Και ρωτάει πολλά Να της πεις πως δεν είναι καλά Αμα δεις τη γιαγιά κλπ κλπ... Για άλλη μια φορά μεγαλούργησες :D :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 OveLix είσαι κορυφή !ενα + στο κάρμα σου ! Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :alien: Kαλα εισαι απιστευτος Ovelix! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quazy Δημ. November 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Χεχεχε!!! Πραγματικά κορυφαία!!! Όχι για να μη νομίζουν μερικοί ότι μόνο στη Heaven κάνεις καριέρα!!! Σύντομα και CD από τη Hell :devil: επίσημη θυγατρική του MyPhone... ;) Παράθεση No Info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 NYXTA PARTON TON SKEFTOMAI KSANAAAAA KANEI SLALOM EPANO STA VOUNAAAAAAA NYXTA RIKSE ME SA XIONI STH PLAGIAAAAAAAAA GIA NA PESEI KAI KAAAPOU MAAAAAALAKAAAAAAAAA' Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix (27 Νοέ. 2004 , 08:41) Τραγουδιέται όπως το "Αμα δεις τα παιδιά", Βαρδής Αμα δεις τη γιαγιά Αμα δεις τη γιαγιά πες ένα γεια Τα λεφτά μου τελειώσανε όλα Δεν θα μάθει κανείς, ούτε οι γονείς Πως της κλέβεις λεφτά αυτηνής Αμα δεις τη γιαγιά πες ένα γεια Γιατί η σύνταξη φτάνει για όλους Δεν είναι ο κόσμος φτηνός Κι είσαι μικρός Κι αμα φύγει νωρίς Δεν θα τα τρώει κανείς Κι είναι μπόλικοι οι συγγενείς Αμα δεις τη γιαγιά πες της μόνο ένα γεια Από κάποιον που μένει στο νοίκι Είχε κάτι να πει μα σ’αυτή τη σιωπή Δεν υπήρξε για αυτόν χαρτζηλίκι. Αμα δεις τη γιαγιά πες ένα γεια Να κοιτάξεις και κάτω απ΄ το στρώμα Μια κουβέρτα ψιλή Στο κομολί Που το κλείδωσε πάλι η τρελλή Αμα δεις τη γιαγιά πες ένα γεια Κι αν ρωτήσει για αυτά που ΄χει χάσει Πες πως τα πήρε ο μικρός Να πληρώσει το φως Κι αν σε πιάσει ξανά Και ρωτάει πολλά Να της πεις πως δεν είναι καλά Αμα δεις τη γιαγιά κλπ κλπ... Pos kai den se peiran se kamia diskografiki etairia!!!! :p :lol: Teleio to komati :up: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Μεταφέρεται στο mymusic αν και δηλώνω ότι δεν μου πολυαρέσει η μόδα της παράφρασης και θεωρώ ότι προσβάλει τους καλλιτέχνες. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Δίκιο έχεις Ρήγα, προσβάλλαμε τον ποιητη Θεοφάνους. :p Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω :p Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (28 Νοέ. 2004 , 03:28) Μεταφέρεται στο mymusic αν και δηλώνω ότι δεν μου πολυαρέσει η μόδα της παράφρασης και θεωρώ ότι προσβάλει τους καλλιτέχνες. Ε δεν το κανουμε με κακο σκοπο, ουτε κοριδευουμε κανεναν! Στα γηπεδα παραφραζουμε τραγουδια με βρισιες κλπ και δεν υπαρχει προβλημα! Αυτα ''τα καβουρακια'' τα τσακισαμε φετος μρ το γνωστο συνθημα και ευτυχως δεν ετριξαν τα κοκαλα του Τσιτσανη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix (28 Νοέ. 2004 , 10:32) Δίκιο έχεις Ρήγα, προσβάλλαμε τον ποιητη Θεοφάνους. :p Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω :p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix (27 Νοέ. 2004 , 10:41) Τραγουδιέται όπως το "Αμα δεις τα παιδιά", Βαρδής Αμα δεις τη γιαγιά Αμα δεις τη γιαγιά πες ένα γεια Τα λεφτά μου τελειώσανε όλα Δεν θα μάθει κανείς, ούτε οι γονείς Πως της κλέβεις λεφτά αυτηνής Αμα δεις τη γιαγιά πες ένα γεια Γιατί η σύνταξη φτάνει για όλους Δεν είναι ο κόσμος φτηνός Κι είσαι μικρός Κι αμα φύγει νωρίς Δεν θα τα τρώει κανείς Κι είναι μπόλικοι οι συγγενείς Αμα δεις τη γιαγιά πες της μόνο ένα γεια Από κάποιον που μένει στο νοίκι Είχε κάτι να πει μα σ’αυτή τη σιωπή Δεν υπήρξε για αυτόν χαρτζηλίκι. Αμα δεις τη γιαγιά πες ένα γεια Να κοιτάξεις και κάτω απ΄ το στρώμα Μια κουβέρτα ψιλή Στο κομολί Που το κλείδωσε πάλι η τρελλή Αμα δεις τη γιαγιά πες ένα γεια Κι αν ρωτήσει για αυτά που ΄χει χάσει Πες πως τα πήρε ο μικρός Να πληρώσει το φως Κι αν σε πιάσει ξανά Και ρωτάει πολλά Να της πεις πως δεν είναι καλά Αμα δεις τη γιαγιά κλπ κλπ... :up: :up: :up: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Deutera xasisaki tin triti ena xapaki tetarti pos barieme tin pempth den kratieme Paraksyh proi na na na naaaaaa to sabatto se koma tin kiriaki sto xwma :lol: :p to exoume bgalei mazi me kati filous kai o jog mesa :p o ri8mos paei opos to tragoudi ton strumf :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ivan ( 2 Δεκ. 2004 , 09:34) Deutera xasisaki tin triti ena xapaki tetarti pos barieme tin pempth den kratieme Paraksyh proi na na na naaaaaa to sabatto se koma tin kiriaki sto xwma :lol: :p to exoume bgalei mazi me kati filous kai o jog mesa :p o ri8mos paei opos to tragoudi ton strumf :p Ρε δεν πάει έτσι! Πάει Δευτέρα χασισάκι,την Τρίτη ένα χαπάκι,Τετάρτη ηρωϊνη την Πέμπτη κοκκαίνη,Παράσκευη πρωί δόση υπερβολική,το Σάββατο σε κώμα την Κυριακή στο χώμα! Έτσι πάει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ivan ( 2 Δεκ. 2004 , 09:34) Deutera xasisaki tin triti ena xapaki tetarti pos barieme tin pempth den kratieme Paraksyh proi na na na naaaaaa to sabatto se koma tin kiriaki sto xwma :lol: :p to exoume bgalei mazi me kati filous kai o jog mesa :p o ri8mos paei opos to tragoudi ton strumf :p Δευτέρα ηρωίνη την Τρίτη κοκαΐνη, Τετάρτη παίρνω πρέζα την Πέμπτη είμαι τέζα, Παρασκευή πρωί, η μάνα μου με κλαίει... Απ' όλα τα κρεβάτια το φέρετρο μ' εμπνέει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 popo pali grapsame sosta re jog!!!!! :p :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Ρε 'σεις αυτό είναι πολύ παλιό, και έχει διάφορες παραφράσεις!!!! Όλες με ναρκωτικά βεβαία!!! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 /ksethama mode off κανεις δεν παραφραζει τραγουδια πλεον; παντως εχει κυκλοφορησει σε ελληνικη διασκευη το my humps με μια βλαχα στο μικροφωνο..οπως και το ξινισμενο γιαουρτι(το οριτζιναλ ειναι το λιωμενο παγωτο) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Υπηρχε ενα περιοδικο με τιτλο "Τα Σαϊνια" (δεν ξερω αν κυκλοφορει ακομα) που το αγοραζα παλιοτερα, απο το 1997 μεχρι το 2002 και ειχε σε καποια τευχη μερικες παραφρασεις... Για παραδειγμα: "Δεν εχουν ψειρες τα μαλλια σου" (Κατα το "Δεν εχει σιδερα η καρδια σου" απο Σακη Ρουβα) Δεν εχουν ψειρες τα μαλλια σου κατακτησει Δεν εχουν εντομα στην πλατη σου καθισει Απο το φοβο υστερικη εχεις καταντησει Δεν εχω αλλο μπαϊγκον να σου πεταω Δεν εχω αλλο εντομοκτονο να χαλαω Εχω φλομωσει σαν κουνουπι τριγυρναω Δεν εχουν ψειρες τα μαλλια σου κατακτησει Δεν εχουν εντομα στην πλατη σου καθισει Καποια μερα το ξερω καλα Θα βουτηξεις ξανα του παππου σου το δικανο Γι' αυτο φευγω πρωτος εγω Μπας και τωρα σωθω πριν επιτεθεις και σ' εμενα Δεν εχουν ψειρες τα μαλλια σου κατακτησει Δεν εχουν εντομα στην πλατη σου καθισει Δεν εχεις πια αλλο μυαλο, το εχεις χασει Και μολις φυγω το δικο μου θα ησυχασει Και τα ψεκασματα για παντα θα ξεχασει Αλλα ειχε ενα αλλο κορυφαιο που ελεγε κατι για γκαζον και δε μου ερχεται τωρα... Αν το βρω θα το γραψω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 /ksethama mode off κανεις δεν παραφραζει τραγουδια πλεον; παντως εχει κυκλοφορησει σε ελληνικη διασκευη το my humps με μια βλαχα στο μικροφωνο..οπως και το ξινισμενο γιαουρτι(το οριτζιναλ ειναι το λιωμενο παγωτο) lookie lookie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 lookie lookie Tρελή αφασία το τραγουδάκι;);):lol::lol::lol::p Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts