beton Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Εγώ DAP. Άσχετο. Ξέρω παιδί που δε χρησιμοποιεί download managers (κάνει απλά downloads). Μια φορά κατέβαζε ένα παιχνίδι (του πήρε σχεδόν μια μέρα...Πολλά MB) και στο τέλος... έπεσε ο server!!! Συμπέρασμα: Πάντα d/l manager! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 GetRight... Ξεκίνησα να τον χρησιμοποιώ από την έκδοση 3.33 (ή κάτι τέτοιο). Μετα δεν ξανασχολήθηκα, απλώς τον αναβάθμιζα όταν έβγαινε καμιά νέα έκδοση - και δεν έχω δει τίποτα φοβερές διαφορές. Σκυλοβαριέμαι να κοιτάξω τους άλλους αφού έχω βολευτεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Flashget 1.40 :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον beton Εγώ DAP. Άσχετο. Ξέρω παιδί που δε χρησιμοποιεί download managers (κάνει απλά downloads). Μια φορά κατέβαζε ένα παιχνίδι (του πήρε σχεδόν μια μέρα...Πολλά MB) και στο τέλος... έπεσε ο server!!! Συμπέρασμα: Πάντα d/l manager! Eγώ ξέρεις πότε αποφάσισα να βάλω donwload manager? Κατέβαζα το service pack (PSTN 56K) για τα ΧΡ και κάπου στα 105 ΜΒ έπεσε η σύνδεση και χάθηκαν τα πάντα! :eek: :wacko: :'( Μετά τα απαραίτητα καντήλια έβαλα τον DAP... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 LeechGet :worry: :wacko: :blink: Παράθεση http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts