Jump to content

SONY DVD DDU 1116

fanish1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά την βοήθεια σας!!

Εχω το DVD Sony DDU 1116 στο PC μου και έβαλα σήμερα ένα Cd DVD+R και δεν μου το αναγνώριζε. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (26 Νοέ. 2004 , 14:58)

Παιδιά την βοήθεια σας!!

Εχω το DVD Sony DDU 1116 στο PC μου και έβαλα σήμερα ένα Cd DVD+R και δεν μου το αναγνώριζε. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω??

Γεια σου φίλε!

Μπορείς να αναφέρεις την ακριβή μάρκα του DVD που έχεις στο PC σου γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ποιο μοντέλο έχεις για να βοηθήσουμε στο πρόβλημα σου.

http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christos1 (26 Νοέ. 2004 , 15:58)

Γεια σου φίλε!

Μπορείς να αναφέρεις την ακριβή μάρκα του DVD που έχεις στο PC σου γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ποιο μοντέλο έχεις για να βοηθήσουμε στο πρόβλημα σου.

SONY DVD-ROM DDU1611.

Περιμένω νέα σας!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (26 Νοέ. 2004 , 18:56)

SONY DVD-ROM DDU1611.

Περιμένω νέα σας!!

Γεια σου φίλε μου!

Θα ήθελα να μας εξηγήσεις τι εννοείς ότι έβαλες ένα CD η ένα DVD+R δεν στο αναγνωρίζει. Δοκίμασες να βάλεις κάποιο CD μουσικής η ένα CD από κάποιο περιοδικό για να το τσεκάρεις?. Μπορεί τα συγκεκριμένα που έβαλες να είχαν κάποιο πρόβλημα και για αυτό να μην στα έπαιζε. Το DVD+R που έβαλες τι περιεχόμενο είχε και δεν στο έπαιζε?, δοκίμασες κάποιο άλλο για να το τσεκάρεις?

Εξήγησε μας λίγο αναλυτικά τι δοκιμές έκανες και με τη για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

Αν δεν γνωρίζεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής σου δες παρακάτω.

Descriptions

Sony DVD-ROM technology offers many of the same features that have made CD-ROM technology so popular - including flexibility and compatibility - while providing much higher capacity and even more versatility. As a developer and manufacturer of these technologies, Sony offers complete, PC ready solutions with industry-leading performance, quality and value. Sony brings you the maximum upgrade solution for your computer with this DDU1611 16X ATAPI Internal DVD-ROM Drive. You can have it all, entertainment, information, recreation and education! You'll have more online capacity to run high-quality full-motion video for better interactive games and quick access to important data. It is compatible with all audio CD and CD-ROM disks so you don't need to compromise any of your existing CD libraries.

Features

16X DVD-ROM playback

40X CD-ROM playback

512KB Buffer

Tray Loading Mechanism

3-way Disc Eject (eject button, software, emergency eject hole)

Reads 8cm and 12cm DVD and CD

Horizontal and vertical mounting orientations

Package Contents

10PK DVD-ROM Drive

OEM/Bulk Package (Bare Drive)

Specifications (Based on manufacture information)

Model Sony DDU1611

Type Internal, DVD-ROM Drive

Formats Supported DVD-ROM: DVD Video, DVD-R, DVD-RW, DVD+RWCD-ROM: ISO-9660, all CD-ROM formats

Data Transfer Rate DVD - 16x (21600 KB/s)CD - 40x (6200 KB/s)

Access Time DVD - 100msCD - 85ms

Media Diameter 120 mm / 80 mm

Buffer Cache Size 512KByte

BUS Interface ATAPI-E/IDE

Dimensions 5.7" x 1.6" x 8.0"

Weight 1.00 Kg

Power Requirements +5V±5% and +12V±5%

Front Panel Volume Control Wheel, Headphone Jack, Emergency Eject Hole, Busy Indicator, DVD Tray

MTBF Mean Time Between Failure 70,000 hours (POH 20%)

Mounting Orientations Horizontal and Vertical

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christos1 (28 Νοέ. 2004 , 17:00)

Γεια σου φίλε μου!

Θα ήθελα να μας εξηγήσεις τι εννοείς ότι έβαλες ένα CD η ένα DVD+R δεν στο αναγνωρίζει. Δοκίμασες να βάλεις κάποιο CD μουσικής η ένα CD από κάποιο περιοδικό για να το τσεκάρεις?. Μπορεί τα συγκεκριμένα που έβαλες να είχαν κάποιο πρόβλημα και για αυτό να μην στα έπαιζε. Το DVD+R που έβαλες τι περιεχόμενο είχε και δεν στο έπαιζε?, δοκίμασες κάποιο άλλο για να το τσεκάρεις?

Εξήγησε μας λίγο αναλυτικά τι δοκιμές έκανες και με τη για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

To DVD δούλευε κανονικά και δουλεύει!! Απλά δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο Forma. Τελικά ένας φίλος πιό σχετικός απο εμένα μου το είπε. Και όπως είδαμε μετά και βλέπω και στα τεχνικά χαρακτηριστικά που παραθέτεις οτι δεν υποστηρίζει τα DVD+R. Παράδειγμα τα DVD-R τα παίζει κανονικά. Τελικά το συγκεκριμένο DVD περιείχε κάποια σημαντικά αρχεία για την δουλειά μου μου το ξαναέστειλαν σε ένα DVD-R και όλα καλά επιτέλους!!

Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου και για το χρόνο σου φίλε Χρήστο!!

Mπορείς να του αλλάξεις το firmware ,και να το κάνεις Liteon ,καθώς είναι ο κατασκευαστής του drive,και δεν θα έχεις προβλήματα συμβατότητας

http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=179

http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=96