fanish1 Δημοσιεύτηκε November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 26, 2004 Παιδιά την βοήθεια σας!! Εχω το DVD Sony DDU 1116 στο PC μου και έβαλα σήμερα ένα Cd DVD+R και δεν μου το αναγνώριζε. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (26 Νοέ. 2004 , 14:58) Παιδιά την βοήθεια σας!! Εχω το DVD Sony DDU 1116 στο PC μου και έβαλα σήμερα ένα Cd DVD+R και δεν μου το αναγνώριζε. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω?? Γεια σου φίλε! Μπορείς να αναφέρεις την ακριβή μάρκα του DVD που έχεις στο PC σου γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ποιο μοντέλο έχεις για να βοηθήσουμε στο πρόβλημα σου. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. November 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christos1 (26 Νοέ. 2004 , 15:58) Γεια σου φίλε! Μπορείς να αναφέρεις την ακριβή μάρκα του DVD που έχεις στο PC σου γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ποιο μοντέλο έχεις για να βοηθήσουμε στο πρόβλημα σου. SONY DVD-ROM DDU1611. Περιμένω νέα σας!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (26 Νοέ. 2004 , 18:56) SONY DVD-ROM DDU1611. Περιμένω νέα σας!! Γεια σου φίλε μου! Θα ήθελα να μας εξηγήσεις τι εννοείς ότι έβαλες ένα CD η ένα DVD+R δεν στο αναγνωρίζει. Δοκίμασες να βάλεις κάποιο CD μουσικής η ένα CD από κάποιο περιοδικό για να το τσεκάρεις?. Μπορεί τα συγκεκριμένα που έβαλες να είχαν κάποιο πρόβλημα και για αυτό να μην στα έπαιζε. Το DVD+R που έβαλες τι περιεχόμενο είχε και δεν στο έπαιζε?, δοκίμασες κάποιο άλλο για να το τσεκάρεις? Εξήγησε μας λίγο αναλυτικά τι δοκιμές έκανες και με τη για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αν δεν γνωρίζεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής σου δες παρακάτω. Descriptions Sony DVD-ROM technology offers many of the same features that have made CD-ROM technology so popular - including flexibility and compatibility - while providing much higher capacity and even more versatility. As a developer and manufacturer of these technologies, Sony offers complete, PC ready solutions with industry-leading performance, quality and value. Sony brings you the maximum upgrade solution for your computer with this DDU1611 16X ATAPI Internal DVD-ROM Drive. You can have it all, entertainment, information, recreation and education! You'll have more online capacity to run high-quality full-motion video for better interactive games and quick access to important data. It is compatible with all audio CD and CD-ROM disks so you don't need to compromise any of your existing CD libraries. Features 16X DVD-ROM playback 40X CD-ROM playback 512KB Buffer Tray Loading Mechanism 3-way Disc Eject (eject button, software, emergency eject hole) Reads 8cm and 12cm DVD and CD Horizontal and vertical mounting orientations Package Contents 10PK DVD-ROM Drive OEM/Bulk Package (Bare Drive) Specifications (Based on manufacture information) Model Sony DDU1611 Type Internal, DVD-ROM Drive Formats Supported DVD-ROM: DVD Video, DVD-R, DVD-RW, DVD+RWCD-ROM: ISO-9660, all CD-ROM formats Data Transfer Rate DVD - 16x (21600 KB/s)CD - 40x (6200 KB/s) Access Time DVD - 100msCD - 85ms Media Diameter 120 mm / 80 mm Buffer Cache Size 512KByte BUS Interface ATAPI-E/IDE Dimensions 5.7" x 1.6" x 8.0" Weight 1.00 Kg Power Requirements +5V±5% and +12V±5% Front Panel Volume Control Wheel, Headphone Jack, Emergency Eject Hole, Busy Indicator, DVD Tray MTBF Mean Time Between Failure 70,000 hours (POH 20%) Mounting Orientations Horizontal and Vertical Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. November 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christos1 (28 Νοέ. 2004 , 17:00) Γεια σου φίλε μου! Θα ήθελα να μας εξηγήσεις τι εννοείς ότι έβαλες ένα CD η ένα DVD+R δεν στο αναγνωρίζει. Δοκίμασες να βάλεις κάποιο CD μουσικής η ένα CD από κάποιο περιοδικό για να το τσεκάρεις?. Μπορεί τα συγκεκριμένα που έβαλες να είχαν κάποιο πρόβλημα και για αυτό να μην στα έπαιζε. Το DVD+R που έβαλες τι περιεχόμενο είχε και δεν στο έπαιζε?, δοκίμασες κάποιο άλλο για να το τσεκάρεις? Εξήγησε μας λίγο αναλυτικά τι δοκιμές έκανες και με τη για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. To DVD δούλευε κανονικά και δουλεύει!! Απλά δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο Forma. Τελικά ένας φίλος πιό σχετικός απο εμένα μου το είπε. Και όπως είδαμε μετά και βλέπω και στα τεχνικά χαρακτηριστικά που παραθέτεις οτι δεν υποστηρίζει τα DVD+R. Παράδειγμα τα DVD-R τα παίζει κανονικά. Τελικά το συγκεκριμένο DVD περιείχε κάποια σημαντικά αρχεία για την δουλειά μου μου το ξαναέστειλαν σε ένα DVD-R και όλα καλά επιτέλους!! Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου και για το χρόνο σου φίλε Χρήστο!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Mπορείς να του αλλάξεις το firmware ,και να το κάνεις Liteon ,καθώς είναι ο κατασκευαστής του drive,και δεν θα έχεις προβλήματα συμβατότητας http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=179 http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=96 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts