Jump to content

Ποια εταιρεία να χρησιμοποιήσω;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Geia sas mages! exw dsl otenet ondsl 384 alla thelw na tin allaksw se 1000.

o ote mou tin exei spasei mexri twra kathos sinexeia midenizei...pia etairia na balw? skeftomai kati se forthnet i vivoldi. :confused:

Θα σου απαντησω εγω που το εχω ψαξει το θεμα. Forthnet.

Σε λιγες μερες ελπιζω να παω να αγορασω και το πακετο της για να γλυτωσω ολην την φασαρια.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chris79 (26 Νοέ. 2004 , 19:45)

Θα σου απαντησω εγω που το εχω ψαξει το θεμα. Forthnet.

Σε λιγες μερες ελπιζω να παω να αγορασω και το πακετο της για να γλυτωσω ολην την φασαρια.

Αν το έχεις ψάξει και κατέληξες στο in a box τότε μάλλον δεν το έψαξες καλά.

Αnyway, φίλε madhack σωστή η απόφαση να βγάλεις την ΟΤΕΝΕΤ, όπως επίσης σωστές και οι 2 εταιρίες που σκέφτεσαι. Κι εγώ μια από τις 2 θα σου πρότεινα, και συγκεκριμένα τη Vivodi αν θες να πληρώνεις λογαριασμό κάθε μήνα καθώς είναι η φθηνότερη και τη Forthnet αν θες να πάρεις μια τρίμηνη σύνδεση στα 256Kbps που δίνει και έναν μήνα δώρο.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το in-a-box εγω το ειπα για εμενα προσωπικα. Επειδη δεν θα κανω μεσω ΟΤΕ εγκατασταση γραμμης. Την μια ετσι την αλλη αλλιως, ενα πραγμα.

Αν ο madhack εχει ηδη γραμμη και παλι τον συμφερει η Forthnet για το, ισως, ποιο φθηνο πακετο που εχει στην αγορα.

Αν κι εγω το βλεπω και αλλιως. Τεχνικα.

Εχω διαβασει απο καποιους και σε αυτο το φορουμ και στο επισημο, στο adslgr.com, οτι με forthnet καποιος στην χειροτερη κατεβαζε με 28kbps ενω στην HOL καποιος επεσε και σε χειροτερα με 384 γραμμη βρεθηκε να κατεβαζει με 6, 12 και 19kbps.

Ετσι το βλεπω και το λεω. Με στοιχεια κυριοι και κυριες.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chris79 (27 Νοέ. 2004 , 00:41)

Εχω διαβασει απο καποιους και σε αυτο το φορουμ και στο επισημο, στο adslgr.com,

Tι εννοείς "επίσημο"; :confused:

οτι με forthnet καποιος στην χειροτερη κατεβαζε με 28kbps ενω στην HOL καποιος επεσε και σε χειροτερα με 384 γραμμη βρεθηκε να κατεβαζει με 6, 12 και 19kbps.

Αν δε μιλάμε για το ίδιο άτομο δεν έχει κανένα νόημα αυτό που λές, γιατί παίζει τεράστια σημασία η γραμμή του ΟΤΕ. Αν συγκεκριμένα ένας με HOL κατέβαζε με 6-12-19 και όλοι οι άλλοι με την κανονική τους ταχύτητα είναι 101% σίγουρο ότι το πρόβλημα βρίσκεται στη γραμμή του και όχι στη HOL.

Επίσης μιας και πιάσαμε κουβέντα για το θέμα, κατά καιρούς όλες οι εταιρίες περνάνε φάσεις που το δίκτυο γεμίζει και μέχρι να κάνουν νέα αναβάθμιση υπάρχει πρόβλημα (γιατί φυσικά δεν κάνουν αναβάθμιση πριν γεμίσουν πελάτες :mad: ). Μόνη εξαίρεση η OTEnet που είναι μόνιμα υπερφορτωμένη! Η Forthnet 2 φορές στο παρελθόν έχει βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση και αυτό επειδή είναι η πιο οικονομική από τις μεγάλες εταιρίες του χώρου και συγκεντρώνει αρκετούς πελάτες (πχ η Vivodi που είναι φθηνότερη δεν την ξέρει η μάνα της).

Τελικά εγώ συνιστώ μια από τις Vivodi-Forthnet επειδή είναι οι πιο οικονομικές και ειδικά για τη Forthnet επειδή είναι η πιο σοβαρή εταιρία, όταν έχει πρόβλημα κάνει άμεσα αναβάθμιση του δικτύου της και έχει την καλύτερη με διαφορά τηλεφωνική υποστήριξη.

Ετσι το βλεπω και το λεω. Με στοιχεια κυριοι και κυριες.

Ευχαριστούμε για τα στοιχεία (που τα έκρυψες; :whistle: ) και για την παρέμβαση που έφερε επιτέλους το forum στο σωστό δρόμο.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σου προτείνω forthnet φίλε μου. Εγώ έβαλα το in-a-box και το internet πετάει!!! (είναι λίγο πρόβλημα το usb modem που δίνουν αλλά και να αγοράσεις άλλο πάλι πιο φθηνά θα βγει)

μεταφέρω από το κλειδωμένο θέμα αυτά που είχα γράψει σχετικά με το θέμα:

1) Ο madhack στην αρχή λέει ότι θέλει να βάλει 1000άρα σύνδεση, γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό;

2) Το πιο σωστό πράγμα που έχει να κάνει ο madhack είναι να πάρει μερικά demo accounts και να δει πιο πάει καλύτερα. Το να ακούει τι ταχύτητες πιάνει ο ένας και ο άλλος δεν βοηθάει.

3) Δεν υπάρχουν επίσημα φόρουμς στην Ελλάδα!! :lol:

4) Μη μπλέκετε τη dsl πρόσβαση με τη Dsl σύνδεση. Ο madhack ψάχνει σύνδεση, οπότε το πόσο κάνει ενεργοποίηση ο ΟΤΕ ή η vivodi είναι άσχετα...

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

re mages opws eipe kai o filos moderator auto pou psaxnw egw einai mia 1000ara sindesi. episis na sas pw oti den pernw in a box kai tetia.PADA pernw aoristou xronou.episis gia tis taxitites na sas pw oti stin arxi den eixa KANENA problima. twra meta apo peripou 6 mines exei arxisei na ta paizei opote thelw na rwtisw kai kati allo.mipws ftaiei o skliros?exw enan 120giga kai ton exw ftasei mexri kai sta 16 free giga.oso gia tin etairia malon kataligw se forthnet.padws THANKS a lot for the help. :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος madhack (29 Νοέ. 2004 , 14:56)

re mages opws eipe kai o filos moderator auto pou psaxnw egw einai mia 1000ara sindesi. episis na sas pw oti den pernw in a box kai tetia.PADA pernw aoristou xronou.episis gia tis taxitites na sas pw oti stin arxi den eixa KANENA problima. twra meta apo peripou 6 mines exei arxisei na ta paizei opote thelw na rwtisw kai kati allo.mipws ftaiei o skliros?exw enan 120giga kai ton exw ftasei mexri kai sta 16 free giga.oso gia tin etairia malon kataligw se forthnet.padws THANKS a lot for the help. :D

Για το δικτυο θελω να πιστευω πως ρωτησες madhack και οχι για γραμμη DSL. Διοτι βασικα το προβλημα σου ηταν τεχνικο, ε?

Αν κανω λαθος διορθωσε με.

Λοιπόν φίλε madhack αν θες τη γνώμη μου απέφυγε τη γραμμή 1024 μιας και από ότι λέγεται γενικότερα, η διαφορά στην ποιότητα από την 512 δε δικαιολογεί τη διαφορά στην τιμή. Σαφώς είναι καλύτερη, αλλά σε καμία περίπτωση 2 φορές καλύτερη.

Όσο για το πρόβλημά σου κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στην υπερφόρτωση του δικτύου της (πανάκριβης) ΟΤΕnet. Αν θες να βεβαιωθείς αγόρασε μια Netcarta (ACN) ή πάρε demo σύνδεση από άλλες εταιρίες (Forthnet, Vivodi, HOL, ACN, Tellas) και δες τι παίζει. Αν το πρόβλημα παραμένει δε φταίει η OTEnet, αν με κάποιες από αυτές η ταχύτητα είναι αυτή που πρέπει να είναι φταίει η OTEnet.

Με βάση και τα αποτελέσματα των δοκιμών σου κατέληξε ποιά εταιρία είναι η καλύτερη για την περιοχή σου.

Καλή επιλογή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να βάλεις την εταιρία με την οποία θα έχεις ύσηχο το κεφάλι σου.Να μην χρειάζεται να τους πέρνεις τηλέφωνο κάθε μέρα.Μην κοιτάξεις μόνο τιμές,κυρίως γνώμες όσων έχουν κάποιον ISP στο ίδιο DSLAM με εσένα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος madhack (26 Νοέ. 2004 , 11:34)

Geia sas mages! exw dsl otenet ondsl 384 alla thelw na tin allaksw se 1000.

o ote mou tin exei spasei mexri twra kathos sinexeia midenizei...pia etairia na balw? skeftomai kati se forthnet i vivoldi. :confused:

Εγώ χρησιμοποιώ acn (altec telecoms πλέον) από τον Ιούνιο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση. Η σύνδεσή μου είναι 384/128.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Δοκίμασα και εγώ ACN στο ίδιο μηχάνημα που είχα τόσο καιρό forthnet. η ΑCn ήταν ένα κλικ καλύτερη από τη forthnet. Max speed συνέχεια, κάτι που δεν έβλεπα με τη forthnet. Μάλλον είναι καιρός να την αποχαιρετήσω τη 4thnet

Ωστοσο να σημειωσουμε οτι η καθε εταιρια δεν εχει την ιδια αποδοση σε ολα τα DSLAM. ΠΧ στη Τουμπα που ειμαι εγω, η ACN πραγματικα σερνωτανε ενω η Forthnet πιανει τις maximum ταχυτητες παντα.

Δεν το λεω αυτο για να διορθωσω καποιον απο εσας, απλα για να μην μπερδευονται οι σχετικα νεοτεροι στο DSL.

Το σημαντικοτερο :

Παρτε Demo απο οποιους ISP δεινουν, σε οσους δεν δεινουν ξερετε τι να δωσετε... :whistle: