aelarav Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Το τηλεφωνο δουλευει μια χαρα σε ολα του και gps και ολα..εχω φερει αρκετα landvo l200 και κανενα δεν εχει βγαλει προβλημα..στο l500s το μονο θεμα ειναι η οθονη που ειναι χαλια σε γωνιες θεασης κυριως..για καποιον που δεν τον απασχολει το θεμα η για παιδια ειναι super για 60€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Το τηλεφωνο δουλευει μια χαρα σε ολα του και gps και ολα..εχω φερει αρκετα landvo l200 και κανενα δεν εχει βγαλει προβλημα..στο l500s το μονο θεμα ειναι η οθονη που ειναι χαλια σε γωνιες θεασης κυριως..για καποιον που δεν τον απασχολει το θεμα η για παιδια ειναι super για 60€ Θα συμφωνησω.Για 60ε ειναι τελειο αρκει να μην εχει προβλημα το touch της οθονης να πατας αλλου και αλλου να πατιετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosbita Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 στη συσκευασία του Landvo L500 περιλαμβάνεται και silicone case? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Ναι διαφανη σιλικονης,οπως σε ολα (σχεδον) τα Landvo. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Το κακο ειναι οτι δεν το αισθανεσαι καλα στο χερι ,ειναι κινητο των 60 ευρω και στο λεει με ολη την υπαρξη του ενω το 550 σου βγαζει μια ποιοτητα πολυ πανω απο οτι το πληρωνεις.Ειδικα κατι προσφορες με 80$ τους κλεβεις κανονικα. Φυσικα -οπως ειπε και το παιδι απο πανω- για εφηβους που θα το καταστρεψουν σε 3 μηνες το κινητο ειναι τεφαρικι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosbita Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Ειναι απλο,αν τελικα ερθει διχως τρακινγκ δεν θα σε καλυψει το paypal,γιαυτο λεω οτι συνηθως τα στελνουν με τρακινγκ,αυτη ειναι η εννοια του τρακινγκ,συστημενο σημαινει,αλλοιως δεν μπορεις και εσυ να απαιτησεις τιποτα αν δεν ειναι καλο το κινητο,οποτε μιλα μαζι τους και ζητα να σταλει συστημενο. Mου έστειλαν τελικά shipping number με Netherlands Post Registerd , είναι το ίδιο με το tracking number..? έρχεται συστημένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Mου έστειλαν τελικά shipping number με Netherlands Post Registerd , είναι το ίδιο με το tracking number..? έρχεται συστημένο? αν ειναι της μορφης RS********NL ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Για 60 ευρώ είναι πολύ καλό, για κάτι παραπάνω όχι. Το 550 με 10-15 ευρώ παραπάνω είναι πολύ πιο ποιοτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianni71 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Κατά τη χρήση του τηλεφώνου δεν βλέπω σωστά πατήματα (touch) στην οθόνη. Μπορεί κάποιος κάτοχος να κατεβάσει από το play την εφαρμογή yet another multitouch test https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rn.yamtt και να κάνει τεστ "touch test" και "paint test" ?. Στο δικό μου βλέπω ότι χάνει αρκετά,,,, Παρέλαβα σήμερα και διαπίστωσα αμέσως το ιδιο πρόβλημα που έχεις και εσύ. κατά άλλα δεν είναι άσχημη σαν συσκευή αλλα την στιγμή που εχει ''παιδικές ασθένειες'' να λύσει δεν θα την πρότεινα για αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 και εγω για δημοτικου το πηρα οποτε μικρο το κακο!ας γινει πειραματοζωο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Οι περισσοτεροι απο εμας η χρηση που κανουμε στα smartphone μας ειναι χρηση οθονης (sot). Ειναι πραγματικα κριμα να δινετε αυτο το τηλεφωνο σε παιδια και εφηβους που λογικα και αυτοι κανουν χρηση οθονης σε games - κοινωνικα δικτυα -sms κλπ πολλες ωρες την ημερα. Η κακη ποιοτητα οθονης πρακαλει πονοκεφαλους - ζαλαδα και ισως κανετε ζημια στα ματια τους ποσο μαλλον οταν ειναι για παιδια - και εφηβους που ακομα ''πλαθονται'' και αναπτυσσονται. Ρωτηστε τον παιδιατρο σας, τον οικογενιακο γιατρο σας και τον οφθαλμιατρο για της συνεπειες θεασης σε κακη ποιοτητα οθονης σε παιδια και εφηβους. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Οι περισσοτεροι απο εμας η χρηση που κανουμε στα smartphone μας ειναι χρηση οθονης (sot). Ειναι πραγματικα κριμα να δινετε αυτο το τηλεφωνο σε παιδια και εφηβους που λογικα και αυτοι κανουν χρηση οθονης σε games - κοινωνικα δικτυα -sms κλπ πολλες ωρες την ημερα. Η κακη ποιοτητα οθονης πρακαλει πονοκεφαλους - ζαλαδα και ισως κανετε ζημια στα ματια τους ποσο μαλλον οταν ειναι για παιδια - και εφηβους που ακομα ''πλαθονται'' και αναπτυσσονται. Ρωτηστε τον παιδιατρο σας, τον οικογενιακο γιατρο σας και τον οφθαλμιατρο για της συνεπειες θεασης σε κακη ποιοτητα οθονης σε παιδια και εφηβους. Καλημερα. Σε ολα τα ατομα που δεν δουλευη σωστα το touch της οθονης τι τους απαντησαν απο εκει που το πηρανε (Λογικα gearbest) για να ξερουμε σε μελλοντικες αγορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Παντως σαν κατασκευη ειναι ωραιο κινητο και δεν εχει τριγμους.Ενταξει το touch της οθονης ειναι λιγο χαλια αλλα σε σχεση με το vodafone smart 4 mini που ειχε πριν η κοπελα μου,πολυ καλυτερο.Παντως εχω παθει πλακα με την μπαταρια του,δεν το περιμενα να κραταει τοσο με 2 sim μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Καλημερα. Σε ολα τα ατομα που δεν δουλευη σωστα το touch της οθονης τι τους απαντησαν απο εκει που το πηρανε (Λογικα gearbest) για να ξερουμε σε μελλοντικες αγορες. Δεν εχω ψαξει/διαβασει ουτε εχω στειλει καποιο παραπονο στο gearbest για την οθονη μεχρι στιγμης. Προσωπικα, το ενα που δουλευει σχετικα καλα το touch της οθονης το εδωσα σε κολλητο μου που κανει μονο τηλεφωνικες κλησεις και δεν ασχολειται καθολου με αλλα πραγματα/εφαρμογες στο/α τηλεφωνο/α του. Ειχε ενα xperia mini μεχρι τωρα. Το αλλο με τα προβληματα στο touch της οθονης θα το κρατησω για backup - gps - και να κανω καποιες δοκιμες με rom και φλασαρισματα. Αν χειροτερεψει η κατασταση του το paypal εχει 180μερες για dispute ;) Καλημερα ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 (edited) Καλημερα,παρελαβα και γω σημερα για τον φιλο μου και το δοκιμασαμε. Μολις το ανοιξαμε καταλαβαμε και εμεις οτι εχει προβλημα το touch....μετα απο 2 επανεκκινησης δουλευει σωστα για την ωρα... Λεω να στειλω ενα μειλ στην landvo για να δω τι θα μου πουνε,γνωριζει μηπως κανενας το μειλ?? Οι εντυπωσεις γενικα ειναι μετριες...οθονη οχι και τοσο καλη αλλα βλεπετε(μονο οι γωνιες θεασης ειναι δεν ειναι καλες),το touch χαλια,to wifi του καλο για την ωρα,gps δεν δοκιμασα ακομα,περιηγηση στο τηλ.και ιντερνετ αρκετα καλη ,ποιοτητα κατασκευης μετρια και εμφανισιακα καλο. Απ'οτι εχω παρατηρησει το touch για να δουλεψει καλα θελει πολυ απαλο αγγιγμα. Αν δεν βγαλει η landvo καποια ενημερωση firmware για το touch δεν το συστηνω.. Επισης κατι που παρατηρησα οταν δεν δουλευε το τατσ ειναι πως οταν βγαζεις το πισω καπακι δουλευει μια χαρα,μολις το βαζαμε κολλουσε... Αν το ξανακανει αυτο με to touch τι να κανω??Να επικοινωνησω με gearbest και να τους πω το προβλημα??Εχει ξαναστειλει κανενας πισω κινητο στο GB??Και αν ναι τι εγινε??Τετοιο ειδος προβληματος λυνετε με αναβαθμιση της ρομ η ειναι αστοχια υλικου και δεν φτιαχνετε?? Edited May 29, 2015 by bill27 περισσοτερς πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Για την οθονη επιβεβαιωνω κι εγω οσα ειπωθηκαν παραπανω. Θελω να συμπληρωσω σχετικα με το gps, οτι βρηκε την θεση μου αμεσως και με ακριβεια αν και ημουν σε κλειστο χωρο. Δεν το δοκιμασα σε πλοηγηση. Αλλα αυτο με ικανοποιησε. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 στο τηλ.στις ρυθμισεις-προβολη-put off screen flip τι κανει αυτη η επιλογη??μηπως πρεπει να το εχουμε τσεκαρισμενο??το τσεκαρα και απο τοτε δεν μου ξαναπαρουσιασε το προβλημα με το touch....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilisgre Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 put off screen flip, νομιζω πως σβηνει την οθόνη οταν το τοποθετεις με αυτη προς τα κατω. το κινητο το πηρα 3 μερες καιτο ρουταρισα με κινγκορουτ. Σε γενικες γραμμες ικανοποιημενος για 60 ευρωπουλα η οθονη δεν εχει καλες γωνιες θεασης αλλα δεν ειναι και τρομερο το touch screen εχει προβληματα και δεν ειναι αξιοπιστο, ελπιζω θα διορθωθει σε καμμια μελλοντικη εκδοση λογισμικου Προς το παρον με απενεργοποιημενο το smart wake up και με touchscreen booster ειναι υποφερτό Το gps οχι πολυ καλο σε εσωτερικους χώρουσ αλλα στο δρομο μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 put off screen flip, νομιζω πως σβηνει την οθόνη οταν το τοποθετεις με αυτη προς τα κατω. το κινητο το πηρα 3 μερες καιτο ρουταρισα με κινγκορουτ. Σε γενικες γραμμες ικανοποιημενος για 60 ευρωπουλα η οθονη δεν εχει καλες γωνιες θεασης αλλα δεν ειναι και τρομερο το touch screen εχει προβληματα και δεν ειναι αξιοπιστο, ελπιζω θα διορθωθει σε καμμια μελλοντικη εκδοση λογισμικου Προς το παρον με απενεργοποιημενο το smart wake up και με touchscreen booster ειναι υποφερτό Το gps οχι πολυ καλο σε εσωτερικους χώρουσ αλλα στο δρομο μια χαρα εγω εχω στειλει ηδη μειλ στην εταιρια για το προβλημα του touch αλλα δεν εχουν απαντηση ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilisgre Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 εγω εχω στειλει ηδη μειλ στην εταιρια για το προβλημα του touch αλλα δεν εχουν απαντηση ακομα. Απο το site της Landvo δεν ειμαι και πολυ αισιόδοξος για επισημες αναβαθμισεις, δε δουλευει τιποτα αλλα επειδη το εχουν πολλα μεγαλα μαγαζια και ως φτηνοτερο οκταπυρηνο πουληθηκαν πολλα κομματια ελπιζω οτι θα δουμε καστομιες. Παντως πολυ γρηγορο, δυνατο ηχειο, καλη ποιοτητα συνομιλιας και η μπαταρια οχι κακη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 εγω εχω στειλει ηδη μειλ στην εταιρια για το προβλημα του touch αλλα δεν εχουν απαντηση ακομα. Αν μπορείς γράψε μας εδώ το mail τούς για να στείλουμε και εμείς οι υπόλοιποι παράπονα. Όσοι περισσότεροι τόσο μπορεί και να ασχοληθούν. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 suppotr@landvo.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Παιδιά το πήρα κι εγώ πριν λίγες μέρες και απογοητεύτηκα από την κάμερα. Δεν έχω επιλογή να τραβήξω κάτω από 5mp φωτογραφία, δεν βλέπω κάποια επιλογή για macro mode και με ενδιαφέρει να μπορώ να τραβάω σελίδες. Κάνω κάτι λάθος; Είναι δυνατόν να τραβάει χειρώτερες φωτογραφίες από το sony k750; Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Άνοιξα tivket στην Gearbest διότι το touch screen είναι τελείως ελλατωματικό και πήρα αυτή την απάντηση: "Regarding the touch screen sensitivity and response, please follow the instruction: Reset the phone to the original factory settings and try the following passwords: 1122, 1234, 0000 or 1111 If the touch screen is frozen during this, please turn off the phone and use another battery. Try resetting the screen again and let me know the result." Καταλαβαίνει κάποιος σε πιό σημείο της διαδικασίας μπαίνει το password ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Τελικα αξιζει η οχι για απλη χρηση Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts