Guest lagoudakis Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 τελικα μετα απο 2 μερες με του τομαλ ειπα να βαλω του VNInt:O για να την δω και αυτη,την βρηκα πιο ελαφρια και με τα ιδια προγραμματα που ειχα στου τομαλ μου αφηνει σχεδον 2 mb ραμ παραπανω(σημαντικο για οσους δεν εχουνε μνημη)επισης βλεπω να πεφτει πιο αργα η μνημη καθως και η μπαταρια,παντως για λιγο που εχω δοκιμασει και τις 2 η γμωμη μου(αν και νωρις)ειναι οτι ειναι σταθερες και δεν βρηκα καποιο χτυπητο προβλημα,απλα ειναι θεμα γουστου πιο πολυ τι αρεσει στον καθενα.φιλε akpe δεν εχω δοκιμασει να βαλω καποιο προγραμμα στην flash,για αποθηκευτικο χωρο κανει σιγουρα μια και πηρα ενα backup και μου το εστειλε το αρχειο εκει(δεν μου αφησε επιλογη να το παω αλλου)αν και μετα με copy-paste το πας οπου θελεις και δουλευει το restrore;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Πρώτα σχόλια μετά από μια ημέρα χρήσης. Bare in mind πως η τελευταία ram που δοκίμασα ήταν η WM6 2.12.08 του jwrightmcps (12/07!) οπότε κάποια πράγματα μπορεί να είναι ήδη γνωστά στους περισσότερους από εσάς ;) + Μνήμη 40+mb ελεύθερη ROM, καθώς και 12mb στην flash disk, κυρίως για προγράμματα που χρησιμοποιείτε συχνότερα ή χρειάζονται γρήγορη μνήμη, καθώς η flash disc είναι πιο γρήγορη ακόμα και από την ROM. Εκεί έβαλα spb plus, spb phone suite, resco explorer, resco keyboard και δουλεύουν όλα στην εντέλεια. + Ταχύτητα Εντάξει, είχα να αναβαθμίσω έναν ολόκληρο χρόνο... αλλά και πάλι, το τουβλάκι μου είναι αισθητά πιο γρήγορο. + Καλύτερη διαχείρηση της RAM Η τελευταία του jwright με καραφορτωμένη την today screen και όλα τα services του spb pocket+ ενεργοποιημένα (είμαι μαζοχιστής, τι να κάνουμε;:p)ξεκινούσε με ~18mb και έστρωνε περίπου στα ~15mb. Του tomal ξεκινάει με ~22mb και φαίνεται να στρώνει κάπου στα ~19mb. + Σήμα (;!) Δεν έχω ιδέα αν (και πως) ευθύνεται η rom για αυτό, αλλά στο ίδιο σημείο το κινητό έχει μονίμως 1 εως 2 μπάρες καλύτερο σήμα... nice. - WkTask Δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί τελείως... ίσως ελευθέρωνε κάποια μικρή ποσότητα RAM. - Μικρή καθυστέρηση στο φόρτωμα των εικονιδίων. Τόσο στο programs menu όσο και στα games υπάρχει ένα μικρό lag την πρώτη φορά που φορτώνουν τα εικονίδια. Απλά ασήμαντο. - MMS Δεν έχω ψαχτεί ακόμα με τα threaded sms, όμως μετά την εγκατάσταση του cab τα mms τα βάζει στο ίδιο inbox (από Text Messages γίνεται SMS / MMS). Δεν ξέρω αν είναι έτσι στα WM6.1 γενικώς, αλλά θα τα ήθελα ξεχωριστά. Αύριο Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος θα δοκιμάσω iGO 2006, iGO8, Destinator 7 και MioMap. :D Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 δειτε αυτα τα εικονιδια στην πανω μπαρα του 9000 και αν σας αρεσει βαλτε τα http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=320175 (το link δεν ειναι για σπασμενο προγραμμα) θα δειτε τα αρχεια,τα περναμε με την σειρα και οπου ζηταει κανουμε reset,δουλευει αψογα σε ρομ του τομαλ και vnint,προσοχη μην το περασετε σε 9000 με 5!!το εβαλα σε εναν φιλο και του εκανε μπαχαλο την συσκευη:(βεβαια για καλο και κακο παρτε ενα backup πριν το περασετε(εσωτερικη μνημη η εγκατασταση),φιλε akpe αυτο με τα mms που αναφερεις ειναι θεμα ρομ δυστυχως,ουτε και εμενα μου αρεσει που τα εχει μπλεγμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Tην έβαλα και εγώ και επιτέλους βλέπω γράμματα στο miomap2008.To rltoday παραείναι αργό στην αλλαγή των καρτελών και το έβγαλα εκτός. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 ευχαριστα πραγματα ακουω με τις 2 τελευταιες ρομ:)οποτε αυριο που ειναι κυριακη και θα εχω λιγο χρονο παραπανω λεω να τις περασω και τις 2 και οποια μου αρεσει θα την κρατησω:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 καλημερα και καλη χρονια σε ολους,δοκιμασα τις 2 ρομ,τομαλ -vnint,και μαλλον θα κρατησω την δευτερη,επειδη την βρηκα πιο ελαφρια και το handsfree bt εχει μια καλυτερη αποδοση απο οτι με του τομαλ επισης συμφωνω με τον φιλο bbbb οτι το rltoday στου τομαλ ειναι πολυ αργο οποτε τζαμπα χωρο πιανει στην μνημη της συσκευης,φυσικα οπως λεει ο γιαννης και οι 2 ειναι σταθεροτατες,επισης πολυ ομορφα ειναι τα εικονιδια με το προγραμμα που εδωσε ο γιαννης παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Το rlToday δεν πιάνει και τόοοσο χώρο, θέμα 100-200kb είναι; Με του Tomal χρησιμοποιώντας και την Flash Disk μου μένουν 20mb ελεύθερα :D Το θέμα είναι αν στου vint το wktask απενεργοποιείται ή αν το'χει ενσωματωμένο στην ρομ. Στου tomal αν δεν το θες αναγκαστικά σβήνεις όλα τα entries στην registry που περιέχουν το "wktask" κερδίζεις μεν περίπου 1mb ram (και πολύ θα λέω) αλλά θα προτιμούσα να μπορούσες απλά να το απεγκαταστήσεις :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Αύριο Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος θα δοκιμάσω iGO 2006, iGO8, Destinator 7 και MioMap. :D Μιας και... δεν ήθελε, μπόρεσα να δοκιμάσω μόνο το iGO8 (Nav N Go iGO 8 v8.3.2.64029 (Nov 7 2008) - Retail R3 PDA version) και όχι υπό πραγματικές συνθήκες ακόμα. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα "No Plugins Today" (κλείνει όλα τα today plugins και τα θυμάται ώστε με επανεκτέλεση τα επαναφέρει) καθώς και τις απαραίτητες μετατροπές στο sys.txt, το πρόγραμμα πάει σφαίρα. (στο δεύτερο link έχω παραθέσει το δικό μου sys.txt, μπορεί να δουλέψει σε άλλους, μπορεί και όχι :)) Κάνει ακόμα -αρκετή- ώρα (περίπου 2:30 λεπτά) για να μου βρεί διαδρομή π.χ. από Αθήνα - Θεσσαλονίκη, αλλά δεν κολλάει καθόλου (στην προηγούμενη rom μου κολλούσε με out of memory στο 80% σε διαδρομή Αθήνα - Δίρφυ!). Στην έξοδο μου αφήνει ελεύθερη σχεδόν όλη τη μνήμη που δέσμευσε (το ξεκίνησα με 24.5mb, μου άφησε 23.5). Next stop, iGO2006 (που δεν θα το χρησιμοποιώ πια απ'ότι φαίνεται, αλλά χάριν δοκιμής ας δούμε πως τρέχει) :D btw, ξέρει κανείς πως αλλάζω το default άνοιγμα των .txt από τον MADE; :rolleyes: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Το rlToday δεν πιάνει και τόοοσο χώρο, θέμα 100-200kb είναι; Με του Tomal χρησιμοποιώντας και την Flash Disk μου μένουν 20mb ελεύθερα :D Το θέμα είναι αν στου vint το wktask απενεργοποιείται ή αν το'χει ενσωματωμένο στην ρομ. Στου tomal αν δεν το θες αναγκαστικά σβήνεις όλα τα entries στην registry που περιέχουν το "wktask" κερδίζεις μεν περίπου 1mb ram (και πολύ θα λέω) αλλά θα προτιμούσα να μπορούσες απλά να το απεγκαταστήσεις :)δυστυχως το "wktask"ειναι μεσα στην ρομ(και τις 2)οποτε δεν βγαινει,αν και ειναι ελαφρο προγραμματακι και δεν πιανει χωρο ουτε στην ραμ ουτε στην εσωτερικη μνημη,παντως ειναι καλος task manager;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Στου vint δεν το εχει περασμενο μεσα απο οσο θυμαμαι... Αλλα γιατι να το βγαλει κανεις?Μια χαρα δουλεια κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Hmmm φαίνεται πως το Windows Live 10.6.0034.0800.cab δεν δουλεύει στην 8.5... το live ανοίγει και κολλάει ενώ το messenger δεν ανοίγει καθόλου... Βρήκε ώρα να είναι down το xda-devs :p Δοκιμάζω τώρα δυο παλιότερα cabs που έχω να δούμε... ποιά έκδοση φοράτε εσείς; Με ενδιαφέρει κυρίως το msn... αλλά και ολόκληρο το πακέτο του live δεν θα με χάλαγε. edit: τα ίδια και με την 10.6.0033.0600. edit: η 10.6.0030.2100 δεν εγκαθίσταται καν... Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Φιλε και εγω δοκιμαζα διαφορες νεοτερες εκδοσεις και δεν εβγαζα ακρη, παντως το μονο msn που με βγαζει παντα ασπροπροσωπο ειναι το 10.6.0039.1300 που ειχε ανεβασει ο tomal για να δουλευει στην v8.0 που ειχε ανεβασει τοτε. Σε οποια εκδοση και να το περασω ποτε δεν εχω προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Αχα thnx! Αρα περιμένω να ανέβει το xda :D Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 στο στελνω και εγω...μην μασας.Αμα θες μου λες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Ώπαααα! Να και το πρώτο του κόλλημα! Το είχα αφήσει να φορτίζει και με το που το άνοιξα παρατήρησα πως στο πρώτο touch δεν έκλεισε τελείως ο screensaver του spb time (ξέχασα να τον απενεργοποιήσω), και έμεινε ανοιχτό ένα κομμάτι με το ίδιο σχήμα του bubble που βγαινει σε εισερχόμενη κλήση. Ότι πρόγραμμα άνοιξα, το κάλυπτε το bubble. Soft reset αναγκαστικά, και όντως είχα μια αναπάντητη. Μάλλον issue του screensaver του spb time είναι. Good riddance. edit: Ευχαριστώ Leolipop! Works like a charm :D Όσοι κάνουν sync τα email τους, και δεν τους αρέσει το όνομα Hotmail στο inbox: Πηγαίνετε HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Inbox\Svc\Hotmail, και δημιουργήστε νεο string value με name "FriendlyName" και string "Windows Live Mail" ή ό,τι όνομα θέλετε :D Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 τελικα ξαναπερασα του τομαλ γιατι του vnint μου κολλησε σημερα 3-4 φορες και μου την εδωσε:mad:αντε παλι απο την αρχη να περναω τα προγραμματα:wacko:και η χαριστικη βολη θα ειναι να μου κανει τιποτα κολπα και να ξαναγυρισω στην σιγουρη λυση που ακουει 7.7,δεν θα το αντεξω αυτο!!!το μονο που μου την δινει ειναι που θελω στην today να εχει την σειρα των μηνυματων και το εχει βγαλει απο την ρομ του,ψαχνω στην registry μηπως μπορω απο καπου να το κανω enable αλλα δεν μπορω να βρω κατι:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 exo balei tn rom tou tamal kai tis 2 kai tou wint kai tora mia pou legetai htc universal rom kai DE MOU PEZOUN TA YOUTUBE VIDEOS:mad:olo error mou bgazei. eno pezoun sto ipod touch ara den einai wifi problem. kamia idea?? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 εγω προσωπικα τα βλεπω μεσω youtubeplay http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=385227 το εχεις δοκιμασει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 τελικα ξαναπερασα του τομαλ γιατι του vnint μου κολλησε σημερα 3-4 φορες και μου την εδωσε:mad:αντε παλι απο την αρχη να περναω τα προγραμματα:wacko:και η χαριστικη βολη θα ειναι να μου κανει τιποτα κολπα και να ξαναγυρισω στην σιγουρη λυση που ακουει 7.7,δεν θα το αντεξω αυτο!!!το μονο που μου την δινει ειναι που θελω στην today να εχει την σειρα των μηνυματων και το εχει βγαλει απο την ρομ του,ψαχνω στην registry μηπως μπορω απο καπου να το κανω enable αλλα δεν μπορω να βρω κατι:(διαβασα το ποστ σου μολις θα περναγα του vnint :Oεχω εδω και 2 μερες του τομαλ και ολα ειναι οκ,οποτε λες να μην την βαλω ε;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 μην σε παρω στον λαιμο μου!!!ειναι προσωπικη αποψη το θεμα με τις ρομ,απλα εγω γενικα τις βρισκω τις ρομ του τομαλ πιο σταθερες αν και θα τις προτιμουσα να ηταν πιο light,παρε ενα backup και δοκιμασε για 1-2 μερες και την αλλη οποτε αν δεν σου αρεσει γυρνας ευκολα στου τομαλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 σωστο αυτο που λες,θα το κανω απο περιεργεια,ααααα και χρονια σου πολλα γιαννη:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 εγω ειμαι με την τομαλ 8.5,κανενα προβλημα εδω και 4 μερες,πραγματικα αψογη!!!!επισης τις ευχες μου στους εορταζοντες γιαννη-ιωαννα:luck: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Να πω και εγω με την σειρα μου τις ευχες μου για τον γιαννη μαζι με ενα ευχαριστω για ολες τις φορες που με εχει βοηθησει:)καθως και στην κοπελα τις παρεας,την ιωαννα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 δοκιμασα του vnint,πολυ ελαφρια,δεν ειναι ασχημη,αλλα θα περασω του τομαλ γιατι αυτη την στιγμη δεν εχω χρονο να περναω ολα τα προγραμματα απο την αρχη,ευχαριστω ολους σας για τις ευχες:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 απλα απο οτι ειδα η μνημη στην ρομ του tomal πεφτει πιο αργα απο οτι του VNint επισης ειναι πιο σταθερη γενικα,γνωμη μου κρατα την(ευχαριστω και εγω τα παιδια για τις ευχες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts